Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz röfik #6123. hozzászólásáraAkkor mindbe belevert volna!Inkább berepedt az oldala,és miután meghajlott,vert bele a terelő lemezbe. Én is így jártam,az utolsó kanyarban!
Jó méteres darab tört le a végéböl.Nagyon nem nézegettem még.Ugy láttam hogy a szecskázóba terelö lemez szabadult el és annak ütközött és valaminek engednie kellet.Jó 3ha táblát toltam és levágtam a forgot a belső felén a földnek megyek vissza és lám egy vasdarab nézem forog mozog minden akkor go tovább.
Válasz kori01 #6119. hozzászólásáraAkkor bisztos a belsejebe lett teve plussz anyag mert ha csak szimplan osszerakod azta vekony plét az nemfog sokat birni,en meg a hanogyarban voltam hegeszto mar csak tudom.
Válasz Koszi. #6102. hozzászólásáraA kis csapágy szokott törni általában.Nekem szinte minden évbe szok valamelyik oldalon.A sok utazás jobban terheli mint a földön az aratás.
Válasz Zolii18 #6100. hozzászólásáraÉrtem. Egyébként előző gazdájánál zúzós asztallal használták a gépet pár évig. Amelyik felén jobban mozgott a kerék szétszedtem a lehajtást idén , a kisebbik csapágyat cseréltem az ddr-es volt de valószínű nem az eredeti már ( én is azt raktam bele mert elfekvő készletből tudtak még hozni) a nagy dupla kúpgörgős pedig orosz csapágy volt az teljesen jó volt.
Válasz Zolii18 #6094. hozzászólásáraAkkor elég közel vagyunk egymáshoz! Mi 30 km-re vagyunk, pontosan Sásd környéke. Persze egyszerűbb lenne rárakni a komplett zúzót 400 ezer kb.. Viszont állítom hogy a negyedébe se kerülne és kiviteleznénk a két sorra. Nomeg ha lenne 50 hektár kukorica akkor persze érdemes volna de nincs közel sem.
Válasz medikus #6093. hozzászólásáraFka 421 adapterem van, sose volt zúzósom, rz-vel szoktuk zúzni aratás után de az elfeküdt száraknak ugye semmit nem ér, plusszba megtárcsázni még pedig sajnálom a plussz műveletet.
Válasz Koszi. #6092. hozzászólásáraNekem zúzós asztalom van ,Oros SA. Kaposvártól 20 km -re a dombok közt.Semmi baja a kombájn lehajtásának az asztaltól ,szerintem nyugodtan rakhatsz rá 4 zúzót is!
13739 hozzászólás
Válasz vasvarikriszta #6141. hozzászólásáraDe most nemertem te csak a lanchajtast akarod kicserelni ekszíjra vagy meg mit akarsz rajta csinallni?
Válasz dr.T #6140. hozzászólásáraés akkor 514 ferde tengelyét is ki kéne cserélni,az512 ferdéjén?és ki lehet cserélni a kettőt egymással ?
Válasz medikus #6139. hozzászólásáraIgen a szijtarcsa belseje az bordara fekszik ra a 14 a nagy kerek,meg a racsnija az mashogy van megoldva.
Válasz rsándor #6137. hozzászólásáraCsak a szíjtárcsa az megegyezhet!A szíjtárcsa agy az más,a bordás tengely miatt.A szíjtárcsa átmérő is különbözhet,attól függ,mekkora asztalt hajtott.
Válasz medikus #6133. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz vasvarikriszta #6136. hozzászólására Az nincs sajnos 12-esé van gabonás talán 2 db is.
Válasz rsándor #6135. hozzászólására14 gabonás
Válasz vasvarikriszta #6132. hozzászólására 12-esé kell vag 14-esé gabonás?
Válasz vasvarikriszta #6132. hozzászólásáraBócsa.
Válasz csöpi #6131. hozzászólásáraBükkhegyi.Kombájn alkatrészek között.
ferdén lévő nagy szíjtárcsát keresek van valakinek eladó ?
Válasz medikus #6130. hozzászólásáraHali! Hol merre nem találtam,meg lehet hogy közelebb van hozzám mint akik iparszerüen nyomják.
Válasz csöpi #6129. hozzászólásáraVan hirdetve,az nem jó?
Boldog karácsonyt. mindenkinek. Keresek 514 es cséplő hajtást ékszíjtárcsákat ékszíjat vezetőket ha valakinek van eladó.
Válasz röfik #6124. hozzászólásáraHirdetnek ládát,nem érdekel?
üdv mindenkinek komplett kaszahajtást,és a ferdén lévő nagy ékszíjat keresek
Válasz röfik #6123. hozzászólásáraAkkor mindbe belevert volna!Inkább berepedt az oldala,és miután meghajlott,vert bele a terelő lemezbe. Én is így jártam,az utolsó kanyarban!
Válasz röfik #6124. hozzászólásáraHát akkor lessz mit csinálnod vele,de hát a tél arra van h javítjuk ki ami egédz évben összejött
Mondjuk szerencse hogy nem hamarabb igy nem kellet javitani.De jövö szezonra meg kell csinálni.Szalmaláda,rostaszekrény alját kell cserélni.
Jó méteres darab tört le a végéböl.Nagyon nem nézegettem még.Ugy láttam hogy a szecskázóba terelö lemez szabadult el és annak ütközött és valaminek engednie kellet.Jó 3ha táblát toltam és levágtam a forgot a belső felén a földnek megyek vissza és lám egy vasdarab nézem forog mozog minden akkor go tovább.
Válasz kori01 #6121. hozzászólásáraAz tuti
Válasz dr.T #6120. hozzászólásáraakkor tegyél bele lemezt vagy vegyél olcsóbban jön ki ugy is
Válasz kori01 #6119. hozzászólásáraAkkor bisztos a belsejebe lett teve plussz anyag mert ha csak szimplan osszerakod azta vekony plét az nemfog sokat birni,en meg a hanogyarban voltam hegeszto mar csak tudom.
Válasz dr.T #6118. hozzászólásáraa miénk már ugy van 8éve
Válasz kori01 #6117. hozzászólásáraHat azt meghegeszted,de ugyis a hegesztes melett ujra megfog repedni,ugyhogy nemmesz vele semmire.
Válasz röfik #6111. hozzászólásáraha van hegesztőd én megcsinálnám a helyedbe.
ha nincs szétrohadva
Válasz Cutler gazda #6113. hozzászólására12 re van nekem is ,de ott a felfogatas nem passzol csak ugy tudom.
Válasz röfik #6111. hozzászólásáraOtt van a szádban!Orosháza.Hirdeti.
Válasz Cutler gazda #6113. hozzászólásáraAz nem olyan.A 14-es láda hátul eleve meg van emelve!
Válasz röfik #6111. hozzászólásáraNekem volna de e 512-re,asziszem az egyik felfogatást kell arrébb pontozni,80 eur ha érdekel
Válasz röfik #6111. hozzászólásáraÉn is így jártam,20 körül megy. Ráérünk!!
Valakinek 14-eshez elfekvö szalmarázo láda?Utolso darabban kettétört.Milyen árba megy használtan kb????Lehet legozni tavasszal.
Válasz kori01 #6109. hozzászólásáraA csapágyméret az,de a fogaskerék ferde fogazású,csendesebb!
Válasz medikus #6108. hozzászólásáraja nekünk is tört már de a 516nak a féltengelye faragva belemegy
amugy nem olyan a hajtóműve mint a 514-nek.
Válasz röfik #6107. hozzászólásáraIgen,ott meg a tengelycsonk törik!(524)Kicsi ez a kerékagy!
Válasz medikus #6104. hozzászólásáraTuning átka lehet,már igy jött a vas.De az újabb típusok(521) már eleve nagy kereküek ugyanilyen hajtomüvel.
Válasz picus #6105. hozzászólásáraA 2 késes helyére passzol.A Kelet-Agró nál kapsz!Nézd meg az oldalukon,most nem tudom mi az ára,így komplett!
Válasz medikus #6087. hozzászólásáraEs ijet honan tudnek beszerezni es mennyibe kerulne??es ezt,h lehet folszerelni!!:D
Válasz röfik #6103. hozzászólásáraMeg a nagy kerék! (516)!
Válasz Koszi. #6102. hozzászólásáraA kis csapágy szokott törni általában.Nekem szinte minden évbe szok valamelyik oldalon.A sok utazás jobban terheli mint a földön az aratás.
Válasz Zolii18 #6100. hozzászólásáraÉrtem. Egyébként előző gazdájánál zúzós asztallal használták a gépet pár évig. Amelyik felén jobban mozgott a kerék szétszedtem a lehajtást idén , a kisebbik csapágyat cseréltem az ddr-es volt de valószínű nem az eredeti már ( én is azt raktam bele mert elfekvő készletből tudtak még hozni) a nagy dupla kúpgörgős pedig orosz csapágy volt az teljesen jó volt.
Válasz medikus #6099. hozzászólásáraÉn nem értem el vele jobb eretményt mint a zúzóval pedig egy 16-18 mázsás 3 méteres v tárcsával tárcsáztam.
Válasz Koszi. #6098. hozzászólásáraÉn ott lakom ahol a mezgazos igazgatód.
Válasz Koszi. #6096. hozzászólásáraMi csak tárcsázunk,és az elég!
Válasz Zolii18 #6094. hozzászólásáraAkkor elég közel vagyunk egymáshoz! Mi 30 km-re vagyunk, pontosan Sásd környéke. Persze egyszerűbb lenne rárakni a komplett zúzót 400 ezer kb.. Viszont állítom hogy a negyedébe se kerülne és kiviteleznénk a két sorra. Nomeg ha lenne 50 hektár kukorica akkor persze érdemes volna de nincs közel sem.
Válasz medikus #6091. hozzászólásáraazért annyira nem gyors gyorsabb csk minimálisan,de ez igy véletlenül jött már nem tudom mi miatt
Válasz medikus #6093. hozzászólásáraFka 421 adapterem van, sose volt zúzósom, rz-vel szoktuk zúzni aratás után de az elfeküdt száraknak ugye semmit nem ér, plusszba megtárcsázni még pedig sajnálom a plussz műveletet.
Válasz Zolii18 #6094. hozzászólásáraMilyen lehajtásra gondolsz?
Válasz Koszi. #6092. hozzászólásáraNekem zúzós asztalom van ,Oros SA. Kaposvártól 20 km -re a dombok közt.Semmi baja a kombájn lehajtásának az asztaltól ,szerintem nyugodtan rakhatsz rá 4 zúzót is!
Válasz Koszi. #6092. hozzászólásáraNeked ,milyen adaptered van?Mert előzőleg zúzósat emlegettél!Felesleges 2 sorral kínlódni.