Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD401.93 FtCHF439.37 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem is 5.7 asztal volt hozza,ha nembirje nemviszel egesz szelesseget a kaszaval,ennyi a megoldas,en nemcsereltem volna le semmi penzert 4.2,a kabinbol lattad a szelet hogy ha kezdte turni a foldet,de meg nemturt be,ha jot akarsz egy tanacs,csinalld att dupla ujjasra!
sziasztok!vettem egy 514est,5.7-es vagoasztallal,zuzoval.a gazdaja mondta,h ha megy a zuzo es nagy a gabona akkor nem igen birja a motor,felmelegszik.az lenne a kerdesem,h be e lehet szerelni es,h erdemes e egy 6 hengeres kristaly motort?
Válasz #4932. hozzászólásra könyv szerint utána kell húzni a motor felmelegedése és lehűlése után, még az is írva van hogy addig míg ezt meg nem csinálod csak részterheléssel kell üzemeltetni a gépet
hello. Jaja emailban elküldöm a reszleteket. Amugy van egy hsa orrzuzos asztalom elado 6ost tennék rá ha eladnám ha nem akkor 5öst. Ha egyiket se akkor marad :) mert uj az összes zuzo kompletten. AMugy class 88 s 1996os mindene mechanikus az asztalkapcsolo üritöcsiga minden. 160le perkins van benne. ha erre jársz ugorj be kiváncsi lennék a véleményedre komolyan.
Válasz #4912 hozzászólásr nincs sok külömbség (1000ft) a kicsik és a nagyok között,de úgy szervezzük,hogy a kicsihez ne kelljen külön kivonulni,ha mellete megyünk el gyorsan levágjuk bevisszük,
Válasz #4899. hozzászólásra
ha előre szerződsz akkor 13+tankolás alatt is meg lehet úszni, és ezt nem hallomásból tudom hanem nálam ennyiért voltak tavaly.
Az a 28 30 azért lehetett annyi mert biztos már későn találták ki hogy menni kellene, és a tavalyi kukorica az tényleg xopás volt.
Ez olyan mint nalam iden.. Kasza serével vegzödött.. Villanyoszlopot kerultem földkabel drottal beletört betonoszloppal felkapta egyböl raugrottam a kuplungra bedoboujjak allitottak meg A gazda : jaj ez meg itt van a kutva kölök.... Pffff
Válasz #4904. hozzászólásra
Lemaradt! A tulaj meg azzal jött oda,mikor daraboltam fogóval el a drótot,hogy ez ezt is viszi?Mondtam neki,nagyon gyorsan vigye onnan magát!
Ja felénk is 20. Itt neg minden szölö mar... Sok az utazas. De itt az emberiseg nem vár van kombajn bőven es ha vagni kell josz v szoljak masnak.. Nem nagyon lehet arcoskodni ... Volt itt newholland18ert is csipte a kukit..
Válasz #4901. hozzászólásra
Naluk meg a vasakat is kiassak a gazsik a fold vegerol es ok megerzik h h a vas meg persze az osszes ontozo csatlakozokat kitortek a foldbol nalunk csak sima beton darab vas nelkul esetleg
Lenn a variátor tengelyen a szíjtárcsát mozgasd,így szíjastól az megmutatja!Ha csak nagyon kicsit löttyen,akkor jó!Kicsit mozog,a nyelestengely borda is!
Válasz #4894. hozzászólásra
Mert az elárulja hogy egyáltalán mennyire van ki a Hardy!Ha csak éppen hogy mozdul,akkor nem kell szétszedni,de ha fordul 2-3 cm,akkor csere!
13739 hozzászólás
Válasz #4941. hozzászólásra
Nem dúr az,ha jó a kasza,és jól van beállítva a támaszték!
Nekem is 5.7 asztal volt hozza,ha nembirje nemviszel egesz szelesseget a kaszaval,ennyi a megoldas,en nemcsereltem volna le semmi penzert 4.2,a kabinbol lattad a szelet hogy ha kezdte turni a foldet,de meg nemturt be,ha jot akarsz egy tanacs,csinalld att dupla ujjasra!
Válasz #4936. hozzászólásra
Mi köze van az asztalnak a motor teljesitményéhez...
koszi a valaszokat,en is gondoltam erre!☺☺☺
Szerintem egyszerűbb lenne venni egy 4,2 aztalt...
Inkább az 5,7-es asztalt kéne hozzá illőre cserélni.
sziasztok!vettem egy 514est,5.7-es vagoasztallal,zuzoval.a gazdaja mondta,h ha megy a zuzo es nagy a gabona akkor nem igen birja a motor,felmelegszik.az lenne a kerdesem,h be e lehet szerelni es,h erdemes e egy 6 hengeres kristaly motort?
Válasz #4933. hozzászólásra
Beinditani felmelegiteni ,lehülés után ujra huzni.. igazabol majdnem minden gépnél ez javaslott..
Koszi a választ!
Válasz #4932. hozzászólásra könyv szerint utána kell húzni a motor felmelegedése és lehűlése után, még az is írva van hogy addig míg ezt meg nem csinálod csak részterheléssel kell üzemeltetni a gépet
Hengerfej tömítés csere után szoktatok később utána húzni a hengerfej anyákat?
Válasz #4930. hozzászólásra
Kuldtem email-t
Válasz #4929. hozzászólásra
Várom leveled. Emailcímem a nevemre kattintva megkapod. Üdv
Válasz #4927. hozzászólásra
Na mivan mar nem erdekel?
Válasz #4927. hozzászólásra
Az arat inkabb privatban,komaromtol kb.30km
Válasz #4926. hozzászólásra
Mennyit kérsz érte? Merre található?
Nekem van egy elado 4 soros kuki adapter alkatresznek ha valakit erdekel ide irhat.
Válasz #4923. hozzászólásra
hello. Jaja emailban elküldöm a reszleteket. Amugy van egy hsa orrzuzos asztalom elado 6ost tennék rá ha eladnám ha nem akkor 5öst. Ha egyiket se akkor marad :) mert uj az összes zuzo kompletten. AMugy class 88 s 1996os mindene mechanikus az asztalkapcsolo üritöcsiga minden. 160le perkins van benne. ha erre jársz ugorj be kiváncsi lennék a véleményedre komolyan.
Válasz #4914. hozzászólásra
Van új vas?
Válasz #4921. hozzászólásra
Neked Orosháza van közel!Méh telepes!Hirdeti is!Mihalics.
Hat ki hogy hívja. En az interneten találtam hogy újonnan ha keresed úgy hívják menesztő tengely. Amúgy a bordák vannak megkopva rajta.
Válasz #4919. hozzászólásra
Az nyelestengely!Mi baja?
Ameik jön a motor végéhez a harditarcsahoz!
Válasz #4917. hozzászólásra
Az melyik tengely?
Berettyóújfalu környéken nem tud valaki egy eladó használt jó állapotú MENESZTŐ tengelyt E 541 eshez?
Válasz #4914. hozzászólásra
Az jó volna. Picit messze van, de ha máshol nem lesz akkor egyet kirándulunk.
Válasz #4913. hozzászólásra
Értem
Válasz #4908. hozzászólásra
Morahalmán van egy srác ott van bontott 517es neki van több garnitura szélesitője..Én is onnan vettem.. Megkérdezzem tőle vane neki még?
Válasz #4912 hozzászólásr nincs sok külömbség (1000ft) a kicsik és a nagyok között,de úgy szervezzük,hogy a kicsihez ne kelljen külön kivonulni,ha mellete megyünk el gyorsan levágjuk bevisszük,
Válasz #4911. hozzászólásra
Szia. És egyforma a tarifa kicsibe -nagyba?
Válasz #4910. hozzászólásra
meg bruttóban,elvakítja a köd,ahogy írod manax 12-14+ nafta az 16-18,és mi is 18ért vágjuk,igaz 1000+ hekiben gondolkozunk
ha előre szerződsz akkor 13+tankolás alatt is meg lehet úszni, és ezt nem hallomásból tudom hanem nálam ennyiért voltak tavaly.
Az a 28 30 azért lehetett annyi mert biztos már későn találták ki hogy menni kellene, és a tavalyi kukorica az tényleg xopás volt.
Válasz #4908. hozzászólásra
A 14 nek nincs olyan.
Sziasztok! Valakinek nincs eladó nyomtávszélesítő karikája E516ra ? (nem tudom lehet egyforma a 514esével)
Válasz #4905. hozzászólásra
Ez olyan mint nalam iden.. Kasza serével vegzödött.. Villanyoszlopot kerultem földkabel drottal beletört betonoszloppal felkapta egyböl raugrottam a kuplungra bedoboujjak allitottak meg A gazda : jaj ez meg itt van a kutva kölök.... Pffff
Válasz #4905. hozzászólásra
Bele vertem volna a fejet a nagykerekbe
Válasz #4904. hozzászólásra
Lemaradt! A tulaj meg azzal jött oda,mikor daraboltam fogóval el a drótot,hogy ez ezt is viszi?Mondtam neki,nagyon gyorsan vigye onnan magát!
Válasz #4902. hozzászólásra
Volt hogy egy tekercs szövött drótba mentem bele.Az nap reggel fűztem be az új kaszát!!!
Válasz #4898. hozzászólásra
Ja felénk is 20. Itt neg minden szölö mar... Sok az utazas. De itt az emberiseg nem vár van kombajn bőven es ha vagni kell josz v szoljak masnak.. Nem nagyon lehet arcoskodni ... Volt itt newholland18ert is csipte a kukit..
Válasz #4901. hozzászólásra
Naluk meg a vasakat is kiassak a gazsik a fold vegerol es ok megerzik h h a vas meg persze az osszes ontozo csatlakozokat kitortek a foldbol nalunk csak sima beton darab vas nelkul esetleg
Válasz #4900. hozzászólásra
Az van rengeteg, a földben ekevasak, kerékpár váz, fogas felfelé fogakkal, betonoszlopok stb......!!
Nem semmi de hat azoknak is meg kell elni meg ha baj benne a pakliban
Válasz #4893. hozzászólásra
Környékben 27-30 között nyomták 2014-ben!
Válasz #4897. hozzászólásra
Lenn a variátor tengelyen a szíjtárcsát mozgasd,így szíjastól az megmutatja!Ha csak nagyon kicsit löttyen,akkor jó!Kicsit mozog,a nyelestengely borda is!
Válasz #4896. hozzászólásra
Menet szijjat és a 3HB is cserélni kell akkor megmozgatom és kiderül az jo ha nem kell megbontani semmi kedvem hozzá.
Válasz #4894. hozzászólásra
Mert az elárulja hogy egyáltalán mennyire van ki a Hardy!Ha csak éppen hogy mozdul,akkor nem kell szétszedni,de ha fordul 2-3 cm,akkor csere!
Válasz #4892. hozzászólásra
Hat eleg baj az
Válasz #4888. hozzászólásra
Lövésem sincs.Miért is???
Válasz #4889. hozzászólásra
Ares te mennyiert tolod