Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Na, ez a táblázat nagyon szuper.Ilyet még nem láttam. Ha jól értelmezem, 125g/ó olajfogyasztást ír egy új motornak, azaz 6,5 óra alatt megeszik egy liter olajat, de mennyit eszik egy kopott motor?
Egyébként az ugye nem normális, hogy napi 3-3.5 liter motorolajat megiszogat, reggel 10től este 7-8ig? Ha egy helyben áll akkor nem fogy belőle, a hűtővíz nem olajos, motor alatt sem igazán látok tócsát... Mindig pöcc röff meg szépen is jár a motor, nem füstöl nem kormol...
Bemenetet úgy hogy az egyik verőlécet egy vonalba állítod a kosár első szélével és a kettő közötti hézag. Kalászosnál olyan 20 centin van nekünk azt hiszem. A hátsót jó helyen nézed.
Válasz #3183. hozzászólásra
Nemtom azért kérdeztem, nem igazán ismerem még! Dobkosár beállítás, a bemenetnek és a kimenetnek mennyinek kellene lenni? A kimenetet a kosár leghátulján azon a pici ablakon mérem, de az elsőt a kőgyűjtőnél kell mérni a kosár legelején?
Válasz #3154. hozzászólásra
Az IFA motor 2300 fordulaton megy ,a ZT csak 1700.Hogy mindenkinek igaza legyen,könyv szerint a kombájn 2000,de mi 2200-on forgatjuk!
Rosszul néztem a honlapot... szóval jah... Nem lenne rossz cucc, a gépnek is csak növeli az értékét Bár annyit már nem akarjuk megtartani, hogy megérje. Vagyis remélem
A ritka nagy hütös és a gép saját szellözöjén befuvos az elég jol szuperál még 40 fokba is.Tetszik a pilotáknak mert minden csukva és szállitanak nagyon.Csak én fölök odabenn az üveg kalickába
Na ilyesmi kéne az 514-be.Egy áru az olmoval az meg sz....r ide nem az igazi.Amig a szürök tiszták kb fél nap addig tökéletes utána gyenge ez van trakiba lehet jobb az is.
Ma vágtam buzát a város alatt és tényleg volt benne egy süldö özike ott ugrált elöttem.Lapult és szinte a motolla elöl ugrott ki és cikázott mint a villám de eliszkolt szerencsésen.Tegnap meg kis fácánok szaladgáltak a rendek között.
Jo széljáráskor nagyon franko de inkább csukva mert legtöbbször odakavarja a cuccost.De vonuláskor álláskor szellözik a fülke.Ki.......tt meleg tud lenni benne az olmo segit de 40 fokba már volt hogy aszondom elég mert kipurcanok a höségtöl.
Tuning venti meg átszívja a kóbor őzet is a hűtőmaszkon
Tényleg nem szecskázok, így legalább takarítani nem kell , a szalma meg megmarad
Raktam facebookon képet, hogyan néztem ki a mai nap után
Szecskáznál akkor pucolnád mindennap,az fujja mint egy helikopter az anyagot.Most az árpa szalmát piszok jol teljes asztal szélességbe teritette.De legjobb szotyiba csak a büfögést hallod amikor apritja a cuccot nem is a géphangot.Nekem a tuning ventillátor bejött sokkal jobb a hütés igy föleg hogy szinte mindent szecskázunk és kéri az energiát a moci.
Nekem most csak 1szer kellett takarítani... nem rakta tele a hűtőt mint máskor, de szalma az volt rendesen. Ellenben kukorica előtt berakott levegőszűrőt el lehet dobni
Válasz #3153. hozzászólásra akkor szerinted melyik mennyit forog, Én a mezőgéparchívum szerint néztem de az enyém is 2000-et forog/512/ És a 323-as zt is 2000 -et forgott./mikor még megvolt/
Még egy dolgot vettem észre, az állítható rosta szelelő felőli harmadán tiszta nem volt kalász de a hátsó 2/3 televolt kalásszal. Ma nekiálltam kiszedtem minden rostát, és észre vettem hogy a hátsó 2/3 lamella majdnem teljesen elzárva 1/3 pedig 10mm! Lehetett ezért torlódott fel a kalász a dátsó 2/3 ban?
Válasz #3143. hozzászólásra
Nem igen,szerintem várni kell azzal még pár meleg napot!Mikor jó,még akkor is van hogy marad benne.Így meg sokat felvisz a tartályba!
13741 hozzászólás
Válasz #3181. hozzászólásra
Na, ez a táblázat nagyon szuper.Ilyet még nem láttam. Ha jól értelmezem, 125g/ó olajfogyasztást ír egy új motornak, azaz 6,5 óra alatt megeszik egy liter olajat, de mennyit eszik egy kopott motor?
Válasz #3190. hozzászólásra
Igazad van, elég nagy számot írtam...
Válasz #3188. hozzászólásra![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
figyelj miket irkálsz
Egyébként az ugye nem normális, hogy napi 3-3.5 liter motorolajat megiszogat, reggel 10től este 7-8ig? Ha egy helyben áll akkor nem fogy belőle, a hűtővíz nem olajos, motor alatt sem igazán látok tócsát... Mindig pöcc röff meg szépen is jár a motor, nem füstöl nem kormol...
Válasz #3187. hozzászólásra
Bemenetet úgy hogy az egyik verőlécet egy vonalba állítod a kosár első szélével és a kettő közötti hézag. Kalászosnál olyan 20 centin van nekünk azt hiszem. A hátsót jó helyen nézed.
Nemtom azért kérdeztem, nem igazán ismerem még! Dobkosár beállítás, a bemenetnek és a kimenetnek mennyinek kellene lenni? A kimenetet a kosár leghátulján azon a pici ablakon mérem, de az elsőt a kőgyűjtőnél kell mérni a kosár legelején?
Válasz #3185. hozzászólásra
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
inkább megyekaró,de ne is emlegessük
Válasz #3184. hozzászólásra
Vagy szőlőtuskónak!
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
hát kőnek
Válasz #3182. hozzászólásra
Minek kéne benne lenni?
Az normális ha tele van a kőgyüjtő szeméttel csurig?
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130708055808_kep_001.jpg)
Az IFA motor 2300 fordulaton megy ,a ZT csak 1700.Hogy mindenkinek igaza legyen,könyv szerint a kombájn 2000,de mi 2200-on forgatjuk!
Válasz #3177. hozzászólásra
Nálunk meg ülnek a föld végén a pótkocsik alatt... Nem jönnek körözni mert nagy a por...
Válasz #3176. hozzászólásra
Bár annyit már nem akarjuk megtartani, hogy megérje. Vagyis remélem ![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Rosszul néztem a honlapot... szóval jah... Nem lenne rossz cucc, a gépnek is csak növeli az értékét
Válasz #3176. hozzászólásra
Neked napra után hogy adta az árpa??Itt elég gyengék lettek 3-4.5t/ha.Milyen fajtát vetettél?Rex a menö felénk.
Válasz #3174. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Csak én fölök odabenn az üveg kalickába![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
A ritka nagy hütös és a gép saját szellözöjén befuvos az elég jol szuperál még 40 fokba is.Tetszik a pilotáknak mert minden csukva és szállitanak nagyon.
Válasz #3174. hozzászólásra
Miért ? 156e ft te felszereled magadnak plusz feltöltés.Szerintem
nettó 200-ból megvan,
Válasz #3173. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Egy áru az olmoval az meg sz....r ide nem az igazi.Amig a szürök tiszták kb fél nap addig tökéletes utána gyenge ez van trakiba lehet jobb az is.![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Na ilyesmi kéne az 514-be.
Válasz #3173. hozzászólásra
Ha mindent megveszel hozzá, akkor ez is ott van 300ezer...
Válasz #3171. hozzászólásra
http://innovativ-klima.hupont.hu/15/mtz-komplett-klima
Válasz #3169. hozzászólásra
Autó klímákat lehet kapni 50-100ezer között... nem gépbe tervezték, de rosszak nem lehetnek.
Válasz #3169. hozzászólásra
Hol?Milyen klima szett?Mert a rendes klimát 300 körül szerelik.
Válasz #3167. hozzászólásra
Ma vágtam buzát a város alatt és tényleg volt benne egy süldö özike ott ugrált elöttem.Lapult és szinte a motolla elöl ugrott ki és cikázott mint a villám de eliszkolt szerencsésen.Tegnap meg kis fácánok szaladgáltak a rendek között.
Válasz #3168. hozzászólásra
Nettó 150e ft-ért most komplett mtz klíma szettet árulnak.
Válasz #3166. hozzászólásra
Jo széljáráskor nagyon franko de inkább csukva mert legtöbbször odakavarja a cuccost.De vonuláskor álláskor szellözik a fülke.Ki.......tt meleg tud lenni benne az olmo segit de 40 fokba már volt hogy aszondom elég mert kipurcanok a höségtöl.![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Válasz #3165. hozzászólásra
, a szalma meg megmarad ![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
Tuning venti meg átszívja a kóbor őzet is a hűtőmaszkon
Tényleg nem szecskázok, így legalább takarítani nem kell
Raktam facebookon képet, hogyan néztem ki a mai nap után
Válasz #3165. hozzászólásra
Ablak nyitva volt?
Válasz #3163. hozzászólásra
Szecskáznál akkor pucolnád mindennap,az fujja mint egy helikopter az anyagot.Most az árpa szalmát piszok jol teljes asztal szélességbe teritette.De legjobb szotyiba csak a büfögést hallod amikor apritja a cuccot nem is a géphangot.Nekem a tuning ventillátor bejött sokkal jobb a hütés igy föleg hogy szinte mindent szecskázunk és kéri az energiát a moci.
Válasz #3159. hozzászólásra
ZT traktoroknál próbálkoztak turbóval néhányan, de a hengerfej tömítés nem szereti.
Válasz #3162. hozzászólásra
Nekem most csak 1szer kellett takarítani... nem rakta tele a hűtőt mint máskor, de szalma az volt rendesen. Ellenben kukorica előtt berakott levegőszűrőt el lehet dobni
Ha jo termés 5-6t és van szalma rendesen és szecskázni kell akkor piritja a höméröt 40fokba rendesen.![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz #3158. hozzászólásra
512 105ló 514 115ló,és ez a fordulatkülömbségből adódik
Válasz #3159. hozzászólásra Meg aztán ha szorítod ugyis melegszik mint a ........
Válasz #3157. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130707213642_mahdrescher_fortschritt_4095638.jpg)
Ma töltöttem le ezt a képet traktorpool-ról, így már kicsit magabiztosabb lehet a motor, kérdés meddig
Válasz #3157. hozzászólásra Nem hanem 100!! nézzétek meg már a http://mezogeparchivum.hu/tema_gabonakombajnok.html
Válasz #3156. hozzászólásra
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
115le
akkor hány lovas az 514-es
Az én darálom is 2000-et pörög.Ha tolva van neki esik 1900 körülire az ora szerint![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz #3153. hozzászólásra akkor szerinted melyik mennyit forog, Én a mezőgéparchívum szerint néztem de az enyém is 2000-et forog/512/ És a 323-as zt is 2000 -et forgott./mikor még megvolt/
Válasz #3152. hozzászólásra
kevered a traktoréval
Válasz #3150. hozzászólásra Az ifa motor 2200
a kombájn 2000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #3150. hozzászólásra
Nekünk 2100-nál többet sosem forgott. Óra fölé oda is van írva házilag hogy 2130 a maximumja... bár ezt nem tudom hogy olvasták le.
Válasz #3149. hozzászólásra
2200!
Válasz #3147. hozzászólásra Szerintem mindenki padlógáz azaz 2000
Válasz #3144. hozzászólásra
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Még egy dolgot vettem észre, az állítható rosta szelelő felőli harmadán tiszta nem volt kalász de a hátsó 2/3 televolt kalásszal. Ma nekiálltam kiszedtem minden rostát, és észre vettem hogy a hátsó 2/3 lamella majdnem teljesen elzárva 1/3 pedig 10mm! Lehetett ezért torlódott fel a kalász a dátsó 2/3 ban?
A motorfordulatot mennyire szoktátok beállitani?
énis jártam már igy arpában sok volt benne a zöld szem mint ha teledobálták volna sündisznokal a gép belsejétVálasz #3143. hozzászólásra
Válasz #3144. hozzászólásra
Várunk mert felénél elvert az eső.
Válasz #3143. hozzászólásra
Nem igen,szerintem várni kell azzal még pár meleg napot!Mikor jó,még akkor is van hogy marad benne.Így meg sokat felvisz a tartályba!
Válasz #3140. hozzászólásra
De ha feljebb állítanám a szelelő terelő lemezét lehet hogy segítene tovább haladni a kalásznak?