Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Milyen levegő szűrőt pontosan? Meleg az még tűrhető lenne, csak port ne hozna be. Meg emiatt azért ne csökkenjen jelentősen az erőssége a fújásnak Gondolom az nagyon nem normális ha 2-3 hektár után már nem látod a műszerfalon az órákat kb
514-ben a fülke tetején körbe az a filces táblák lennének a szürök.Nekem is már használt régi dunyha huzatbol vartunk rá.Meg a ventillátor kerek szivo nyilására pont rá lehet szoritani a levegöszüröt az nagyon tuti én is megkonstruálltam rá és nem nyomja befelé a port.Csak a forro levegöt.
Egy kis kombájn téma ebben a rossz időben.... Az 514 / 512-ben lévő ventillátornak van valamiféle szűrője amin keresztül tolja be a levegőt a fülkébe? Mert a mi 12-esünkön mint ma kiderült semmilyen szűrő, azt tolja be amit a fülke tetejéről szív. Ismerősöméknek 514-es van nem panaszkodik a porra, ilyen szinten. Gyárilag lenne valamilyen szűrő? Most jöttünk rá hogy ez hozza be a port, nem az a fő baj, hogy itt ott nincs leszigetelve.
Válasz #2837. hozzászólásra
Nem a gumicsövet szívja össze! A 14 tartálya nem olyan mint a régi 12es. Szinte egy vonalban van a szivattyú,a tartályban levő szívó ág aljával.Az olajat fel kell emelni szinte a hűtő tetejéig, majd csak onnan lesz ráfolyás.Ez egy gyenge szivattyúnak nehéz,főleg hidegen!
Válasz #2834. hozzászólásra Értem. csak egy csőtörőt csinálok egy 12-esből és a gyári vezér tömbbel szeretném megoldani a tartály kibillentését a motola emelő karral, így nem kéne még egy szivattyút meghajtatnom meg nem kellene felszerelni még egy vezér tömböt. de a 16 literrel kurva lassú lesz a kibillentés./ bármilyen javaslatot szívesen fogadok/.
Válasz #2823. hozzászólásra
A 14 es ikerszivattyús! A nagy viszi a kormányt, és az asztal emelést, a kicsi meg a többit, variátor, motolla, ürítő csiga!
Válasz #2801. hozzászólásra
Haver, még egy kicsit csiszolódjál szakmailag. Ez egy gumilapátos lánc. Például ilyen viszi a magot fel a tartályhoz. A ferdefelhordó pedig a kombájn testét kapcsolja össze a vágóasztallal ... Abban van 2 sorban füles lánc lecekkel.
Válasz #2792. hozzászólásra Üd. ! Hol van az a nálam helyileg? .... mennyibe kerül manapság egy ferde felhordó lánc E-514 hez ?előre is köszönöm a választ !
13741 hozzászólás
Válasz #2841. hozzászólásra
Milyen levegő szűrőt pontosan? Meleg az még tűrhető lenne, csak port ne hozna be. Meg emiatt azért ne csökkenjen jelentősen az erőssége a fújásnak Gondolom az nagyon nem normális ha 2-3 hektár után már nem látod a műszerfalon az órákat kb
Válasz #2840. hozzászólásra
514-ben a fülke tetején körbe az a filces táblák lennének a szürök.Nekem is már használt régi dunyha huzatbol vartunk rá.Meg a ventillátor kerek szivo nyilására pont rá lehet szoritani a levegöszüröt az nagyon tuti én is megkonstruálltam rá és nem nyomja befelé a port.Csak a forro levegöt.
Egy kis kombájn téma ebben a rossz időben.... Az 514 / 512-ben lévő ventillátornak van valamiféle szűrője amin keresztül tolja be a levegőt a fülkébe? Mert a mi 12-esünkön mint ma kiderült semmilyen szűrő, azt tolja be amit a fülke tetejéről szív. Ismerősöméknek 514-es van nem panaszkodik a porra, ilyen szinten. Gyárilag lenne valamilyen szűrő? Most jöttünk rá hogy ez hozza be a port, nem az a fő baj, hogy itt ott nincs leszigetelve.
Válasz #2837. hozzászólásra
Nem a gumicsövet szívja össze! A 14 tartálya nem olyan mint a régi 12es. Szinte egy vonalban van a szivattyú,a tartályban levő szívó ág aljával.Az olajat fel kell emelni szinte a hűtő tetejéig, majd csak onnan lesz ráfolyás.Ez egy gyenge szivattyúnak nehéz,főleg hidegen!
Válasz #2836. hozzászólásra
Nem lesz az lassú,egyszerre úgysem emeled az asztalt is! Ha lassú, tegyél vékonyabb munkahengert, azt gyorsabban tölti!
Válasz #2832. hozzászólásra Gumi csővel ha jól emléxem, nem azt szívja össze hidegen?
Válasz #2834. hozzászólásra Értem. csak egy csőtörőt csinálok egy 12-esből és a gyári vezér tömbbel szeretném megoldani a tartály kibillentését a motola emelő karral, így nem kéne még egy szivattyút meghajtatnom meg nem kellene felszerelni még egy vezér tömböt. de a 16 literrel kurva lassú lesz a kibillentés./ bármilyen javaslatot szívesen fogadok/.
Válasz #2833. hozzászólásra
Le maradt! Szét nyomkodja a variátort.A 14 nél azt a 4 literes szivattyú működteti.Nem véletlen!
Válasz #2833. hozzászólásra
Zugni fog!!!Túl nagy:Mondom IFA!!!
Válasz #2831. hozzászólásra Kösz, szerinted ha kicserélem egy kb 25-30 literesre el birja a vezértömb?
Válasz #2828. hozzászólásra
Nem!! Mivel ha megnézed a szivattyú felfelé szívja az olajat, nem ráfolyással,mint írják!
Válasz #2829. hozzászólásra
Írtam, IFA 16 liter!!!
Válasz #2827. hozzászólásra Lehet ráfolyási gondjai vannak.
Akkor mennyit szállít a nem iker szivattyús 12-es????
Válasz #2827. hozzászólásra
Pont hidegen kéne akkor jobban mennie nem?????
Válasz #2825. hozzászólásra
Gyengül a szivattyú!
Válasz #2823. hozzászólásra
A 14 es ikerszivattyús! A nagy viszi a kormányt, és az asztal emelést, a kicsi meg a többit, variátor, motolla, ürítő csiga!
Válasz #2821. hozzászólásra
Ja,ott van levegöszürö alatt és duplával hajt.Nekem hidegbe szokott bénázni nem akar semmi müködni.Ha az olaj bemelegszik minden mükszik rendesen.
Válasz #2820. hozzászólásra
A 14 es a kormány munkahengerek miatt van nagyobb orbittal, és szivattyúval szerelve!
Válasz #2822. hozzászólásra Akkor min van az iker?
Válasz #2819. hozzászólásra
Azon közönséges IFA szivattyú van, úgy emlékszem 16 literes!
Válasz #2820. hozzászólásra Igen 1-ről.A 14-es ugyan úgy hajtja meg ékszíjjal a duplát?
Válasz #2819. hozzászólásra
Akkor a 12-esen egyröl megy minden hidro funkcio meg a kormány is?A 14 iker van.
Válasz #2817. hozzászólásra Akkor lehet rosszul kérdeztem nekem 12-es van azon csak 1 szivattyú van amit a motor 2 ékszíjjal hajt meg arra gondoltam.
Válasz #2817. hozzászólásra
Két jo hátso gumi akár felnistöl kellene.Ha valaki tud szoljatok ide vagy privátba.Köszi.
Válasz #2816. hozzászólásra
Iker szivattyu,a nagy a hidro rendszer a kicsi a kormány szervo.
Válasz #2815. hozzászólásra milyen kicsi 4?
Válasz #2814. hozzászólásra
25 a kicsi meg 4!
Tudja valaki hogy a hidraulika szivattyú hány litert szállít percenként üzemi fordulaton?/e512-514/
az egeszlanc uj lapatokal a haz felujitva.
Válasz #2806. hozzászólásra
Tudsz egyet?
Válasz #2808. hozzászólásra
Mi van rajta fel újítva?Lánccal együtt?
Válasz #2809. hozzászólásra
gyere papa_56freeamil.hu.ok.tell:sz.
Válasz #2808. hozzászólásra
Hol?
Válasz #2802. hozzászólásra
kalasz felhordo es magfelhordo komplett hazzal felujitva 50Eft/db.
Válasz #2806. hozzászólásra
a váltó menetvariátor
Srácok!
E-281-es silózóból mi lehet jó egy E-514-be??? A hátsó keréken (meg az ülésen)kívül, mert az asszem a vágóasztal kocsiba jó...
Haver, még egy kicsit csiszolódjál szakmailag. Ez egy gumilapátos lánc. Például ilyen viszi a magot fel a tartályhoz. A ferdefelhordó pedig a kombájn testét kapcsolja össze a vágóasztallal ... Abban van 2 sorban füles lánc lecekkel.
Válasz #2803. hozzászólásra
És ez mibe való?
Válasz #2802. hozzászólásra
komplett lánc ára nálam 115.000.-+ÁFA
Mit csináljunk ezzel a lánccal?Mennyiért adod?
Válasz #2797. hozzászólásra
Sziastok! Van valakinek használt jo állapotu rázoasztal 514-eshez meg esetleg rosta szekrény?
Kattints a nevére és mindet megtudsz
ugy tudom kombajn bonto debrecen,de irdbe majd latod.
Válasz #2792. hozzászólásra Üd. ! Hol van az a nálam helyileg? .... mennyibe kerül manapság egy ferde felhordó lánc E-514 hez ?előre is köszönöm a választ !
Válasz #2794. hozzászólásra
Hirdetnek a betakarító gép rovatban!!
514eshez keresek szalma szecskázót. Tud valaki segíteni?
30-4382888.
Köszönöm.
Válasz #2792. hozzászólásra
Az ország melyik részén vagy ?