Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv. Nekem volt egy 14esen ugynilyen probléma szivattyukat megnézték egy markolojavito üzemben leprobálták zétkapták minden hibátlsn volt elvileg, akkor vezérlötömb le abban is stimmelt minden. Kidobtam a szűrőt semmi. Ráraktunk egy másik szivattyut egy bontott kombájnrol és működött minden. Tehát a műhelyben lehuztak és csak a szivattyu volt a kuka...
E514hiba oka? hidegen jól üzemel az üritőcsiga nyitas és a menetvariátor is űzemi höfokon viszont nem működnek. A hidraulika nyomás hidegen jó. Valakink volt már hasonló problémája?
Válasz #2672. hozzászólásra
Hú , ebbe nagyon belebonyolódtál! Nem jól gondolod az egészet! Egy keréken van jeladó, az méri a megtett utat méterben, a hektármérőbe be programozod az adott adapter munkaszélességét pl. kuki 6 sor 4.5 méter, ezen kívül csak annyi kell hogy a táblavégi fordulóknál meg kell szakítani a mérést ezt a ferde felvonón lévő mikrokapcsolóval vagy végálláskapcsolóval oldják meg, fordulónál ahogy emeled az asztalt megszakítja a mérést.Persze legpontosabban ez is a négyzetes alakú földeket méri ,de nem sok eltérés van az alaktalan földekben sem, mert gyakorlatilag téglalap alakokra osztja fel, ezeket összeadja és úgy jön ki a terület. Nekem is van a traktoron, vetésnél, permetezésnél, műtrágyaszórásnál megfizethetetlen.
Válasz #2671. hozzászólásra
Lehet hogy gyárt valamit,ami egy szabályos négyzetet megmér, de mi van akkor ha nem egyformák a terület oldalai,vagy görbe! Egy közönséges számoló géppel én is megszámolom a kerék fordulatot,de az csak egyenlő oldalú táblában jó.Megszámolod a kerék fordulatát,és beszorzod a kerületével.De ez is akkor jó, minél kisebb kerületről beszélsz.Például ha a nagykerékre teszed a jeladót,és az egy fordulatot hagy ki,akkor már sok eltérés lehet szélesség mérésnél!Van egy adott pl 400 méter hosszú táblád, a szélességnél egy fordulatot nem ad hozzá,akkor lehet 2000 négyzetméter eltérés is!!
Teljesítményigény: 30-40 LE
Hosszúság
munkahelyzetben: 3800 mm
szállítási helyzetben: 3000 mm
Szélesség
munkahelyzetben: 3000 mm
szállítási helyzetben: 2900 mm
Sziasztok! egy olyan kérdésem lenne, hogy 4 soros kuki vágóasztal szélessége pontosan mennyi( beleszámolva a két szélén a hajtást és a burkolatot is) teljes szélesség érdekelne.... Köszönöm!
Én a 106 domingónál beiktattam a szivócsőbe 1 kamionhoz való átlátszó nagy, kétvégén csatlakozó szűrőt, mert nem szerettem a forró motornál a pici diónyi szűrőjét szerelgetni . Ezt a tankra elfektetve tettem, és csak ránézek néha , h mennyire koszos a szűrő része, akkor széthúzom az átlátszó műa csőröl a két végét, és kilötykölöm gázolajjal + kifújom a trutymót , őntök bele gázolajat h annyival is kevesebbet kelljen ac-ni .
Eddig nekünk se volt vele baj viszont már odáig jutottunk hogy átlátszó csöveket raktunk mindenhova, tápszivattyú (új) alig húzza fel a tankból a gázolajat, aztán a szűrő után meg tele van levegővel a cső..
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Nemrégiben vettem egy szecskázót az E-514 esemre,de sjnos nem teljesen komplett.Ha jól tudom NDK gyártmányú,szinte megegyezik az általam látott mágneskuplungossal,azzal a különbséggel,hogy ennek valami lamellás kuplungja van amit egy lapsvas kar szorít össze.Kérem,akinek van ilyen szecskázója,vagy ismeri ezt a típust,hívjon fel,és majd visszahívom.
Tel. 30/kettö 88 1592
Kipucoltuk a tankot az 512-esen, remélem mostmár nem kell minden nap szívni a tápszivattyú koszosodásával Eléggé hátráltatta a munkát, másnál nem is olvastam ilyen súlyos problémát ezzel kapcsolatban
Az oldalán a rosta kapcsoknál van kétoldalt a szárnyas anya! Lazítsd fel, és akkor tudod a rosta dőlés szögét állítani! Emeld fel teljesen,és akkor be kell neki férni!
13741 hozzászólás
Válasz #2691. hozzászólásra
A szívó ágon nem szívhat levegőt? (hajszálrepedés a gumi vagy a fém csövön)
Válasz #2690. hozzászólásra
Az új szivattyúval ugyan ezeket a hibákat produkálja!
Válasz #2687. hozzászólásra
Üdv. Nekem volt egy 14esen ugynilyen probléma szivattyukat megnézték egy markolojavito üzemben leprobálták zétkapták minden hibátlsn volt elvileg, akkor vezérlötömb le abban is stimmelt minden. Kidobtam a szűrőt semmi. Ráraktunk egy másik szivattyut egy bontott kombájnrol és működött minden. Tehát a műhelyben lehuztak és csak a szivattyu volt a kuka...
Válasz #2687. hozzászólásra
és melegen milyen a nyomás,az a lényeg nem a hideg
Volt.
E514hiba oka? hidegen jól üzemel az üritőcsiga nyitas és a menetvariátor is űzemi höfokon viszont nem működnek. A hidraulika nyomás hidegen jó. Valakink volt már hasonló problémája?
A betakarító gépek rovatban nem találsz?Van ott miliom!
sziasztok. nem tudnatok segiteni en egy oros 4011-es zuzos kukorica adaptert keresek ferdefelhordoval! ha valaki tud szolyon
Válasz #2683. hozzászólásra
Veszel egy bicikli computert meg kell hozzá egy uveges relé meg mágnesok és a menetsebességet is tudja...
Válasz #2681. hozzászólásra
Nekem is a vetőgépeimen van csak a kombáknba nincs , kellene bele ...
Válasz #2679. hozzászólásra
Ő elmond mindent, rendes fickó.
Válasz #2678. hozzászólásra
Én csak magamnak csináltam,igaz traktorba de az tök mindegy,nem ezzel foglalkozom...
Válasz #2678. hozzászólásra
Én csak magamnak csináltam,igaz traktorba de az tök mindegy,nem ezzel foglalkozom...
Köszi beszélek vele ,de hogy épitsem be ???
Válasz #2676. hozzászólásra
Akkor csinálj nekem egyet
Válasz #2676. hozzászólásra
Akkor hajrá
Pár óra alatt kétezer forintból nagyon jót lehet csinálni...
Nekem meg volt a számlálós, de mostmár van GPS, ami megfizethetetlen!!
Hú , ebbe nagyon belebonyolódtál! Nem jól gondolod az egészet! Egy keréken van jeladó, az méri a megtett utat méterben, a hektármérőbe be programozod az adott adapter munkaszélességét pl. kuki 6 sor 4.5 méter, ezen kívül csak annyi kell hogy a táblavégi fordulóknál meg kell szakítani a mérést ezt a ferde felvonón lévő mikrokapcsolóval vagy végálláskapcsolóval oldják meg, fordulónál ahogy emeled az asztalt megszakítja a mérést.Persze legpontosabban ez is a négyzetes alakú földeket méri ,de nem sok eltérés van az alaktalan földekben sem, mert gyakorlatilag téglalap alakokra osztja fel, ezeket összeadja és úgy jön ki a terület. Nekem is van a traktoron, vetésnél, permetezésnél, műtrágyaszórásnál megfizethetetlen.
ne nagyon bonyolódj bele mert nem jol mondod,egyébként a nagyok is (claas ,Jd ezen az elven számol
Lehet hogy gyárt valamit,ami egy szabályos négyzetet megmér, de mi van akkor ha nem egyformák a terület oldalai,vagy görbe! Egy közönséges számoló géppel én is megszámolom a kerék fordulatot,de az csak egyenlő oldalú táblában jó.Megszámolod a kerék fordulatát,és beszorzod a kerületével.De ez is akkor jó, minél kisebb kerületről beszélsz.Például ha a nagykerékre teszed a jeladót,és az egy fordulatot hagy ki,akkor már sok eltérés lehet szélesség mérésnél!Van egy adott pl 400 méter hosszú táblád, a szélességnél egy fordulatot nem ad hozzá,akkor lehet 2000 négyzetméter eltérés is!!
Válasz #2669. hozzászólásra
Szia . Katt IDE, ő gyárt ilyeneket elérhető áron.
Hektárszámláló,az a terület mérő GPS!!!
Üdv. Hektárszámlálot tud.e valaki e514.re ???
balisimson.... köszönöm... igazándiból a lényege az lett volna, hogy 370 cm között elfér e? Kell e flexelni vagy sem? Azért köszönöm:P
Hogy mérsz vele területet, mikor nem egyforma a vége, vagy kacskaringós?!
Válasz #2665. hozzászólásra
FKA-421 műszaki adatai
Teljesítményigény: 30-40 LE
Hosszúság
munkahelyzetben: 3800 mm
szállítási helyzetben: 3000 mm
Szélesség
munkahelyzetben: 3000 mm
szállítási helyzetben: 2900 mm
Sziasztok! egy olyan kérdésem lenne, hogy 4 soros kuki vágóasztal szélessége pontosan mennyi( beleszámolva a két szélén a hajtást és a burkolatot is) teljes szélesség érdekelne.... Köszönöm!
Válasz #2663. hozzászólásra
nekem van egyhektárszámlálóm 30-315-3766
Hektárszámlálot nem tud valaki e514-re ??? ÉS aki berakja ...?? Köszi a választ ... !!! ??? !!!
Válasz #2661. hozzászólásra
Nekem is ilyen müanyag szürö van a szivo oldalra betéve az 514-nél azota soha nem volt leszedve az ülepitö pohár és a kis szürö kb 3 éve
Válasz #2657. hozzászólásra
Én a 106 domingónál beiktattam a szivócsőbe 1 kamionhoz való átlátszó nagy, kétvégén csatlakozó szűrőt, mert nem szerettem a forró motornál a pici diónyi szűrőjét szerelgetni . Ezt a tankra elfektetve tettem, és csak ránézek néha , h mennyire koszos a szűrő része, akkor széthúzom az átlátszó műa csőröl a két végét, és kilötykölöm gázolajjal + kifújom a trutymót , őntök bele gázolajat h annyival is kevesebbet kelljen ac-ni .
Válasz #2659. hozzászólásra
KÖszönöm
Válasz #2658. hozzászólásra
Igen, de csak az első lépcsőt....a többi marad...
Üdv mindenkinek.
Érdeklődnék,hogy E-514-esnél kukorica áttszerelésnél a szalmarázó ládákat lekell-e takarni ?
Válasz #2656. hozzászólásra
Eddig nekünk se volt vele baj viszont már odáig jutottunk hogy átlátszó csöveket raktunk mindenhova, tápszivattyú (új) alig húzza fel a tankból a gázolajat, aztán a szűrő után meg tele van levegővel a cső..
Válasz #2655. hozzászólásra
nem gond, sőt több gépre felszereltünk mi is hasonlót plusszba
Válasz #2654. hozzászólásra
Nekünk van előtte egy ilyen http://www.autosboltgesztely.hu/images/products/large/1328785022-sp983.jpg szűrő, vagyis volt, az baj?
A tápszivattyúban van finomszűrő!!
Nektek van egyéb plusz szűrő az űzemanyagrendszerben? A tankból a szívó ág mindjárt a tápszivattyúra megy?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Nemrégiben vettem egy szecskázót az E-514 esemre,de sjnos nem teljesen komplett.Ha jól tudom NDK gyártmányú,szinte megegyezik az általam látott mágneskuplungossal,azzal a különbséggel,hogy ennek valami lamellás kuplungja van amit egy lapsvas kar szorít össze.Kérem,akinek van ilyen szecskázója,vagy ismeri ezt a típust,hívjon fel,és majd visszahívom.
Tel. 30/kettö 88 1592
Előre is köszönöm!
Sziasztok 514-es hez keresek hidraulika szivattyút, lehetőleg újat.
06- 20-4630194 es telefonra kérem ajánlatotokat.
Előre is köszönöm jelentkezéseket.
Kipucoltuk a tankot az 512-esen, remélem mostmár nem kell minden nap szívni a tápszivattyú koszosodásával Eléggé hátráltatta a munkát, másnál nem is olvastam ilyen súlyos problémát ezzel kapcsolatban
Válasz #2647. hozzászólásra
Új csúcsok vannak bennük.
Az oldalán a rosta kapcsoknál van kétoldalt a szárnyas anya! Lazítsd fel, és akkor tudod a rosta dőlés szögét állítani! Emeld fel teljesen,és akkor be kell neki férni!
Valakit nem érdekel IFA porlasztó kompletten beállítva?
Van 4 darab pluszba.
Válasz #2645. hozzászólásra
Rendben. Köszönöm!
Robika!! 175 bar!!
Válasz #2643. hozzászólásra
Csak most olvastam, eddig szereltem, elfelejtettem megnézni. De biztosan csavarok fogják, mert mi valahogy leszedtük, holnap megnézem
Válasz #2642. hozzászólásra
A 12-esben a vezetősíneket csavarok fogják a rostaszekrényhez?
Vagy ti alakítottátok át?
A 14-esben hegesztve vannak a vezetősínek.