Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Most az a fasza az egészben hogy én ezt a kombájnt vettem meg,kukorica szerelékkel papír szerint úgy hogy keresek kukorica dobkosarat mondjuk ez 12-es de gondolom ugyan az, vagy cserélnék gabonáét kukisra
Töri is a szemet rendesen.
Egy 100q-ás kukorica egyszerűen nem potyog át a búza dobkosáron.
Nálunk a tsz évtizedekig így aratta a kukoricát,katasztrófa amit csináltak. Még a doblassítót sem tették fel,egyszerűen belemezelték a dobot és kész. Nem lehetett beállítani a gépet. Ha szűkítettél a dobkosáron akkor ledarálta,ha lazítottál akkor meg nem morzsolta le.
És ez így ment végig a szocializmusban
Az egyik fószer azt állítja hogy nem cserélgeti a dobkosarat hanem a gabona dobkosárral vágta a kukit is szerinte semmi különbség a kombájn munkájában. Vélemény?
kék a legöregebb asztalkocsival pl 1.3 körül lehet venni barnát 1.6m.1.8m krül zöldet 1.7m 2mm , mdw zöld legfiatalabb 2-2,5m között vhol. Természetesen kocsival asztallal és jo állapotban lévök gépekre vonakozik, És ez egy magánvélemény..
Hát attol füg ha jó álapotba van fel van ujitva mindene akkor 2milla vagy 2.5 közöt mozog ,hát egy jó 512 es is 1 milla ha jó állapotú,én sem adnám el ettöl olcsóban mert mindene fel van újitva!! de nézd meg alaposan hogy milyen álapotba van, föleg a törek asztalt hogy van szétrohadva mert az mindbe szétmegy szétrohad ha nem szeded ki meg ha nem takaritod ki.!!!
Van komplett szelelöházam is ami nincs felhorpadva benne a tengely és a lapátok is csapágyak minden. Van komplett motor hűtővel tartobakkal öninditoval generátorral tehát kompltt felszerelve , szalmarázoláda , szállitokocsi kerekek ... Egy 514est vettünk télen azt bontottuk szét az asztal miatt vettem meg mert szárzuzos orosasztal , azt megtartom gabona asztal elkelt már, a kombájnt meg eladom az alkatrészeit, ami ép neki. Ezek vannak már csak .
az újak legtöbb esetben még gyengébbek mint a régiek. mikor megvettük a kombájnt 2 rossznak nézett ki, kivettük, beleraktuk az újakat, pár év után kettétört az elején. szezonközbe gyorsan visszaraktuk a régit, 2évig is azzal ment, semmi baja nem volt azzal adtuk el
Meglehetősen hiányos... Még nem tudjuk mi lesz meg hogy, az tuti hogy így is úgy is ki kell őket szedni a helyükről, aztán majd meglátjuk. Apám az egészet cserélni akarja.
Nekünk is inkább a szalmarázók kellenének. A haslemezt azt megoldjuk mi is ha kell, csak ha lenne akkor nem kellene hajtogatni. Viszont két ládánk nagyon csereérett lett.
Azt nemtudom h van e Nagy Feriéknél , de ivet azt kaptam náluk , az alsó védőt meghajtotta lemezből a szerelőm, és áthegesztette rá a csatoló pántokat ha jól emlékszem .
514-hez keresek két darab jó szalmarázó ládát és haslemezt a magfelhordó és a kalászvisszahordó hasi csigájához (valamelyiket a kettő közül, egy darab kellene).
Elsősorban Békés- és Csongrád-megyében. Akinek van, vagy tud eladót akkor érdekelne.
Válasz #2291. hozzászólásra
A hátso hid nincs meg de van egy 512es komplett hátso hid , kerekestöl munkahengerestöl, még hegesztve sincs a bordázata jo állapotu . Az elado még.
13741 hozzászólás
Válasz #2341. hozzászólásra küldtem a számot.
ment az email
Válasz #2339. hozzászólásra Az 1000csunya@citromail.hu ra irj egy emilt küldök eg telószámot vagy megdumáljuk itt.
rsándor eladó a vágóasztal ,lehet hogy érdekel,
Amennyit adnak érte!Egyébként 10 mázsa.
Nem tudja valaki mennyit ér egy e-512, 4.2 gabona asztal 14-es kaszamozgatóval? Vagy mennyi a súlya kb
Válasz #2335. hozzászólásra
Küldtem neked levelet a hirdetéseidben lévő mail-re.
Lassitom van elado hiobátlan állpaotu j
Válasz #2332. hozzászólásra A kombájnra gondoltam nem a táblázatra, tehát akitöl vetten ők gabona dobkosárral és 12.5 lyukrostával vágták a kukit
Válasz #2329. hozzászólásra
Mid van hozzá?
Válasz #2330. hozzászólásra
rossz helyen nézed, 20-as
Válasz #2329. hozzászólásra Akkor küldjék már nekem egy árlistát az 1000csunya@citromail.hu-ra megy hogy hol lax
A jukrosta ebben 12.5, köszi az infót
Sziasztok!
Eladtam hűséges 514-esemet, de maradt még nálam sok tartozéka (többnyire vadonatújak), illetve kb. 50 db szintén vadonatúj ékszíj.
Jutányos áron árulom őket. (kb. a bolti ár feléért)
Ugyanitt bontott 512-es tartozékok, illetve komplett vágóasztal eladó!
Ha valakit érdekel, írjon a zaci22@index.hu -ra
Válasz #2327. hozzászólásra
igen,erre állítsd be
Válasz #2326. hozzászólásra Köszi a dobhézag mm-ben van megadva?
Válasz #2324. hozzászólásra
de itt a gyári érték:
Válasz #2324. hozzászólásra
nekem 18-as van benne,de nem baj ha nagyobb
Válasz #2323. hozzászólásra Az rajta van kukit vágtak vele utoljára. A jukrosra átmérője mennyi az ideális kukihoz?
Válasz #2322. hozzászólásra
Ugyan az a 12-esé is mint a 14-es dobkosár. Szoktak hirdetni itt az apróban.
A doblassítót is tedd rá
Most az a fasza az egészben hogy én ezt a kombájnt vettem meg,kukorica szerelékkel papír szerint úgy hogy keresek kukorica dobkosarat mondjuk ez 12-es de gondolom ugyan az, vagy cserélnék gabonáét kukisra
Válasz #2319. hozzászólásra
persze,a kukoricáé erősebb és nagyobb osztású
tsz be ott nem számitott semmi ...
pedig a gabonájé gyöngéb + sűrűbb nem ? ...
Válasz #2317. hozzászólásra
Töri is a szemet rendesen.
Egy 100q-ás kukorica egyszerűen nem potyog át a búza dobkosáron.
Nálunk a tsz évtizedekig így aratta a kukoricát,katasztrófa amit csináltak. Még a doblassítót sem tették fel,egyszerűen belemezelték a dobot és kész. Nem lehetett beállítani a gépet. Ha szűkítettél a dobkosáron akkor ledarálta,ha lazítottál akkor meg nem morzsolta le.
És ez így ment végig a szocializmusban
Az egyik fószer azt állítja hogy nem cserélgeti a dobkosarat hanem a gabona dobkosárral vágta a kukit is szerinte semmi különbség a kombájn munkájában. Vélemény?
kék a legöregebb asztalkocsival pl 1.3 körül lehet venni barnát 1.6m.1.8m krül zöldet 1.7m 2mm , mdw zöld legfiatalabb 2-2,5m között vhol. Természetesen kocsival asztallal és jo állapotban lévök gépekre vonakozik, És ez egy magánvélemény..
Hát attol füg ha jó álapotba van fel van ujitva mindene akkor 2milla vagy 2.5 közöt mozog ,hát egy jó 512 es is 1 milla ha jó állapotú,én sem adnám el ettöl olcsóban mert mindene fel van újitva!! de nézd meg alaposan hogy milyen álapotba van, föleg a törek asztalt hogy van szétrohadva mert az mindbe szétmegy szétrohad ha nem szeded ki meg ha nem takaritod ki.!!!
Sziasztok!
Mennyiért mennek most az 514-es kombájnok?
Mennyit lehet adni egy jó állapotúért?
Válasz #2312. hozzászólásra
Küldtem mail-t.
Van komplett szelelöházam is ami nincs felhorpadva benne a tengely és a lapátok is csapágyak minden. Van komplett motor hűtővel tartobakkal öninditoval generátorral tehát kompltt felszerelve , szalmarázoláda , szállitokocsi kerekek ... Egy 514est vettünk télen azt bontottuk szét az asztal miatt vettem meg mert szárzuzos orosasztal , azt megtartom gabona asztal elkelt már, a kombájnt meg eladom az alkatrészeit, ami ép neki. Ezek vannak már csak .
Válasz #2310. hozzászólásra
Bács-kiskun megye
Válasz #2309. hozzászólásra
Merre vagy az országban?
Vannak elado szalmarázoládáim ha érdekel...
Súlyra azért egyformának illene lenni-e.
Szóval szalmarázó ládákat keresek megvételre Békés- és csongrád-megyében. Ha valakinek van esetleg, akkor írjon.
Válasz #2305. hozzászólásra
Ezért os őróbálunk előbb használtat keríteni.
Válasz #2304. hozzászólásra
az újak legtöbb esetben még gyengébbek mint a régiek. mikor megvettük a kombájnt 2 rossznak nézett ki, kivettük, beleraktuk az újakat, pár év után kettétört az elején. szezonközbe gyorsan visszaraktuk a régit, 2évig is azzal ment, semmi baja nem volt azzal adtuk el
Válasz #2303. hozzászólásra
Meglehetősen hiányos... Még nem tudjuk mi lesz meg hogy, az tuti hogy így is úgy is ki kell őket szedni a helyükről, aztán majd meglátjuk. Apám az egészet cserélni akarja.
Válasz #2302. hozzászólásra
Ha csak a felső rácsozása hiányos,akkor lehet állitólag sejteket is venni, és belehegesztgetni .
Válasz #2301. hozzászólásra
Nekünk is inkább a szalmarázók kellenének. A haslemezt azt megoldjuk mi is ha kell, csak ha lenne akkor nem kellene hajtogatni. Viszont két ládánk nagyon csereérett lett.
Válasz #2300. hozzászólásra
Azt nemtudom h van e Nagy Feriéknél , de ivet azt kaptam náluk , az alsó védőt meghajtotta lemezből a szerelőm, és áthegesztette rá a csatoló pántokat ha jól emlékszem .
Válasz #2299. hozzászólásra
Nem, hanem amik a rosta szekrényen vannak alul a két vízszintes csiga alatt.
Válasz #2298. hozzászólásra
A magfelhordó alsó ivére gondolsz,amit le lehet venni, és visszacsatolni ?
Helló mindenki.
514-hez keresek két darab jó szalmarázó ládát és haslemezt a magfelhordó és a kalászvisszahordó hasi csigájához (valamelyiket a kettő közül, egy darab kellene).
Elsősorban Békés- és Csongrád-megyében. Akinek van, vagy tud eladót akkor érdekelne.
Válasz #2296. hozzászólásra Mi holnap?
Válasz #2295. hozzászólásra
holnap...
Válasz #2294. hozzászólásra Az nekem is van azt akarom kicserélni.
Válasz #2291. hozzászólásra
A hátso hid nincs meg de van egy 512es komplett hátso hid , kerekestöl munkahengerestöl, még hegesztve sincs a bordázata jo állapotu . Az elado még.
Válasz #2292. hozzászólásra
Mi VIGYOR TÁRGYA
?