Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mindennel egyben kivehetjük , tartoval is . Az olajnyomást azt tartotta , indul is vizet nem melegiti. Használt motor de müködik. A hengerfejet kellett csak felujitani rajta azota használatban volt. De mint mondta bontás miatt szedjük ki.
persze saját adagolojával is Egy komplett motor csak be kell rakni és inditani mindene megvan. Nem szedünk le rola semmit.. Mit érnénk el vele eladni a generátort 5ezerért...
Üdv. Van egy 514esem amiben van egy moci egy éve hengerfej ujitás volt csinálva , mert ette a vizet , a kombájn szétrohadt szétbontottuk. A motorja még elado ott nem kell alakitani semmit kombájné nem ifa . Ha érdekel 95ért odaadom .
Sziasztok valaki meg tudná mondani hogy egy kombájn motort menyiért lehet felujítani?? Meg éri-e vagy inkáb vegyek bele 120 ért egy ifa motort?? Mert nekem azt mondták hogy inkább ujjítsam fel ami benne van mert azt tudom hogy raktam össze. Mert ha meg veszek egy ifa motort az lehet hagy megy két napot és megáll.
2.5millio majdnem inkább a 3millio felé hajlik mire hazaér, az ugy már ... De valki biztos behozza mert itthomn jo gépet nehéz venni nincs is nagyon kintröl hozzák németböl a jokat...
Hát ja akkor nem is drága annyira... Azt a 3 asztalt is elhozni mondjuksokba kerül ... Ilyeneket magyarba miért tudnak hirdetni ? Talán még az elönye,hogy gyári szinű meg ilyesmi... Nem az árral van baj hanem azzal,hogy megeszi a fuvar szerintem a kombájnt tréler két asztalla elbirj HOZNI GABONA ÉS KUKI. De annak borsos ára van és azt a mégegy asztalt is el kell hozni valahogy. Találtam én is már jo gépet kint csak messze van. Trélereseknek érni meg ezzel seftelni..
csak nézegettem a hirdetéseket s rátaláltam, gondoltam megosztom, azért az a három vágóasztal meg tartalék alkatrésznek való motor is valami amit adnak vele.
Pedig csak az lesz mert nincs más csak annyi hogy a főtengely kivételével mindent kicseréltek azt nem tudom hogy az ujj dugók erőit ki bírja a régi, gyári főtengely.
de úgy tudom hogy az ifa 110-120 le meg a kombájn motor is.
A 14-es kaszaujjat legalább fel lehet javítani,a dominátorét meg el kell dobni.Ha normálisan beállítottad volna a kaszát, nem fordult volna el a védő ujj.Először gondolkozni kell hogy mit miért is csinálhat!Olvasd el a gépkönyvet,hogy mit is ír az aratásról!
Az előbb megemlítetted hogy nem raknál bele teherautó motort és azt szeretném meg kérdezni hogy miért nem raknád bele . Ja és az ifa motor 120 eft lenne ami hótolóban volt amit a só szétevett és ezért bontották szét.
Válasz #2255. hozzászólásra
Én a kaszaújj tartó sin alján lévő bütykökre gondoltam, mert azok kitámasztják a dominátor újjakat és nem fekszik oda a szögvasra.
Eléggé kopottak voltak már és kb. ugyanannyiba került a claas ujj,mint a két darab e-tipus.A claas ujjakat nem fordítja félre a kasza.Mivel kopottak voltak,ezért akárhogy megtéptem a csavarjait az erősebb szárú búza,vagy gaz elfordította és már törte is le a pengéket.Nagyon idegesített,előtte a claas gépemnél ez ismeretlen probléma volt.
Azért kérdeztem mert én tavaly vettem egy kombájnbol valo zsir uj hengerfejjel rendelkezö motort és azt nem kell alakitani csak belogatni ... 120ért vettem annyiért oda is adnám..
Nálunk sokszor tettek bele teherautó motort. Én is cseréltem már. A kartert kell kicserélni, az adagolót, és a torkokat. Szerintem ha az ár is megfelelő,akkor érdemes megvenni.
13741 hozzászólás
Válasz #2290. hozzászólásra
Válasz #2290. hozzászólásra A komplett hátsó hídra mondanál 1 árat ha még megvan.
Eldönöttem ha valki érdekel csak hűtőstől adom a motort egyben komplett 130ezer ft.
Válasz #2288. hozzászólásra
Mindennel egyben kivehetjük , tartoval is . Az olajnyomást azt tartotta , indul is vizet nem melegiti. Használt motor de müködik. A hengerfejet kellett csak felujitani rajta azota használatban volt. De mint mondta bontás miatt szedjük ki.
Válasz #2287. hozzászólásra
Nem akartam kivenni.Csak kérdeztem hogy bontották széjel.
Motorcseréhez nehogy kivedd már a motortartó vázat is!
Válasz #2285. hozzászólásra
És még annyit szeretnék kérdezni, hogy ez a motor a bölcsővel együtt van-e?
Válasz #2284. hozzászólásra
Csak a hengerfej volt rajta felujítva? Belehet-e ott indítani? És milyen az olajnyomása?
Válasz #2283. hozzászólásra
persze saját adagolojával is Egy komplett motor csak be kell rakni és inditani mindene megvan. Nem szedünk le rola semmit.. Mit érnénk el vele eladni a generátort 5ezerért...
Válasz #2282. hozzászólásra
Egy komplett motor generátorral öninditoval . Ha kell a hűtőjével együtt is ... Keceli tlephelyünkön van.
Válasz #2281. hozzászólásra
Persze tiszta sor!
Az is kérdés hogy kopasz motor ,adagoló nélkül,generátor nélkül,vagy mi van rajta!!!Jobb az ilyet előre tisztázni!!
Papírt írjatok mindenről!! csak úgy vegyél használt motort,mert az is sokban lehet!
Hol lenne ez helyileg? Olajat eszi?
Üdv. Van egy 514esem amiben van egy moci egy éve hengerfej ujitás volt csinálva , mert ette a vizet , a kombájn szétrohadt szétbontottuk. A motorja még elado ott nem kell alakitani semmit kombájné nem ifa . Ha érdekel 95ért odaadom .
És abba még nincs benne az új főtengely és a hajtókar
80e.ft.egyhüvej dugo gyürüsor.innen szamojad.
Sziasztok valaki meg tudná mondani hogy egy kombájn motort menyiért lehet felujítani?? Meg éri-e vagy inkáb vegyek bele 120 ért egy ifa motort?? Mert nekem azt mondták hogy inkább ujjítsam fel ami benne van mert azt tudom hogy raktam össze. Mert ha meg veszek egy ifa motort az lehet hagy megy két napot és megáll.
2.5millio majdnem inkább a 3millio felé hajlik mire hazaér, az ugy már ... De valki biztos behozza mert itthomn jo gépet nehéz venni nincs is nagyon kintröl hozzák németböl a jokat...
Válasz #2272. hozzászólásra
Hát ja akkor nem is drága annyira... Azt a 3 asztalt is elhozni mondjuksokba kerül ... Ilyeneket magyarba miért tudnak hirdetni ? Talán még az elönye,hogy gyári szinű meg ilyesmi... Nem az árral van baj hanem azzal,hogy megeszi a fuvar szerintem a kombájnt tréler két asztalla elbirj HOZNI GABONA ÉS KUKI. De annak borsos ára van és azt a mégegy asztalt is el kell hozni valahogy. Találtam én is már jo gépet kint csak messze van. Trélereseknek érni meg ezzel seftelni..
Válasz #2271. hozzászólásra
csak nézegettem a hirdetéseket s rátaláltam, gondoltam megosztom, azért az a három vágóasztal meg tartalék alkatrésznek való motor is valami amit adnak vele.
Válasz #2269. hozzászólásra
Az a román gép 2.300.000 amire hazaérkezik minimum 200 2.500.ért már magyarban is van nem mondjuk a jo az ritka ...?
bobán a lerakatba van 1 felnivel 5000 ért
Ha valaki netán E514 et keresne ime egy romániában ránézésre nem néz rosszul ki, meg szerintem nincs is mesze a határtól.
Válasz #2267. hozzászólásra
Kösz! Hátsókerék ügyben tud valaki segíteni e 514-hez kellene 2 db.
Válasz #2256. hozzászólásra
Hali. Megnéztem ezt a bütyök dolgot,de ezen nem volt semmi. Sima volt a szögvas tartó alul-felül, csak csavarozni kellett a helyükre az ujjakat.
Válasz #2265. hozzászólásra
Köszönöm a segítséget!
Válasz #2264. hozzászólásra
az már csak a fordulattól függött hogy hány lóerős,az egyik 200forog a másik 2200.Tedd bele jó lesz az,azt a pár dolgot meg átcseréled rajta.
Válasz #2263. hozzászólásra
Pedig csak az lesz mert nincs más csak annyi hogy a főtengely kivételével mindent kicseréltek azt nem tudom hogy az ujj dugók erőit ki bírja a régi, gyári főtengely.
de úgy tudom hogy az ifa 110-120 le meg a kombájn motor is.
Válasz #2262. hozzászólásra
csak hallottam ezt,bár szerintem is hülyesség.
de amig van kombájn motor azt raknám,ha nincs akkor a teherautóét.
Válasz #2261. hozzászólásra
baszki, de mitől gyengébb,ezt magyarázd meg nekem
Válasz #2258. hozzászólásra
elvileg ugyanaz,de hallottam már olyt hogy azt mondták a teherautóba a gyengébb motorokat rakták.
A 14-es kaszaujjat legalább fel lehet javítani,a dominátorét meg el kell dobni.Ha normálisan beállítottad volna a kaszát, nem fordult volna el a védő ujj.Először gondolkozni kell hogy mit miért is csinálhat!Olvasd el a gépkönyvet,hogy mit is ír az aratásról!
Valaki tud e514-hez hátsó jó állapotú gumiabroncsot 2 db-ot ? Hol és milyen áron?
Válasz #2250. hozzászólásra
Az előbb megemlítetted hogy nem raknál bele teherautó motort és azt szeretném meg kérdezni hogy miért nem raknád bele . Ja és az ifa motor 120 eft lenne ami hótolóban volt amit a só szétevett és ezért bontották szét.
Válasz #2256. hozzászólásra
Ja bocsi félreértettem.Most nem emlékszem már rá,hogy mit is csináltam vele. De holnap megnézem és megosztom veled.
Válasz #2255. hozzászólásra
Én a kaszaújj tartó sin alján lévő bütykökre gondoltam, mert azok kitámasztják a dominátor újjakat és nem fekszik oda a szögvasra.
Válasz #2237. hozzászólásra
Eléggé kopottak voltak már és kb. ugyanannyiba került a claas ujj,mint a két darab e-tipus.A claas ujjakat nem fordítja félre a kasza.Mivel kopottak voltak,ezért akárhogy megtéptem a csavarjait az erősebb szárú búza,vagy gaz elfordította és már törte is le a pengéket.Nagyon idegesített,előtte a claas gépemnél ez ismeretlen probléma volt.
Válasz #2236. hozzászólásra
Sziasztok. Új kaszát vettem bele,azon nem voltak bütykök, szép simán szaladt,teljesen passzolt az új ujjakba.
Azért kérdeztem mert én tavaly vettem egy kombájnbol valo zsir uj hengerfejjel rendelkezö motort és azt nem kell alakitani csak belogatni ... 120ért vettem annyiért oda is adnám..
Igazad van. Én se lepukkant motorra gondoltam.
Attól függ mennyit ment.A kombájnból kivett motor, még az IFÁ-ba jó lehet de fordítva már nem!
Válasz #2248. hozzászólásra
mondjuk én nem tennék bele teherautó motort.
Válasz #2248. hozzászólásra
na meg ja.
Meg az adagoló elején a röpsúlyos előgyujtás állítót kell fix villára cserélni.
Válasz #2243. hozzászólásra
az adagolót nem kell cserélni csak a regulátort.
Válasz #2241. hozzászólásra
te hol laksz?
derecskén még üzemel a kasz koop? azt hittem bezárt.
A12 es olcsóbb, de a14 az az igazi, ha egyáltalán van.
Mennyi az a jo ár azért az ifa motorért ?
Nálunk sokszor tettek bele teherautó motort. Én is cseréltem már. A kartert kell kicserélni, az adagolót, és a torkokat. Szerintem ha az ár is megfelelő,akkor érdemes megvenni.