Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1633. hozzászólásra
A kérdést itthonra értettem.
Amiket én láttam itthon Tamásék környékén volt vagy 6 azokban minden Ifa motor volt, máshová nem kellett az csak a szoci országokban, utólag hozhattak be használtam azokból nem láttam csak az Axiálnál 525-öst pirost. Meg Zalában hirdettek 1 kéket.
Válasz #1629. hozzászólásra
Nem az 524-es az Fortschritt MDW-524 volt utána lett az ernte meister MDW-525 és 525H ami hidrós volt a meghajtása a sima az motoron kívül ugyan az mint az 524.
Az IH pedig megvette az MDW-gyárat így lett belőlük IH kombájn csak a 14-es maradt abból lett a Hemas 220
Sziasztok! Valaki nem tud e 512 / E 514/ IFA w50 motort borsod megyében sürgős lenne de a lehető legolcsóbb mert százezreket nem akarok rá költeni.Válaszokat előre is köszönöm.
eddig is azt a technikát alkalmaztam,hogy lassabban megyek. de így is volt, hogy 4-7%-ot levettek a törtszem miatt. az nagyon sok. ezt akarom kiküszöbölni.
de lehet,hogy veszek egy 514-es csak gabona asztallal,az asztalokat úgyis egy az egyben fel lehet rakni egyikről a másikra. még asztal nélkül is jó lenne az 514-es. az epplehez nehéz alkatrészt szerválni. majd meglátom,hogy sikerül az év.
Nekem most 12es van a domiba de lefingatja a kalászvisszahordót ma is letolta a fedelét alul-felül. :s Igaz 40q fölött adja a zabot. Szeretnék nagyobbat venni bele holnap de nem tudom milyen méretűt. És ha már veszek lehet érdemes lenne résest venni ami búzához-árpához is lehet jó lenne.
na, majd holnap megnézem idén még nem hajtottam a gépet, búza nem volt.
kipróbálom kisebb fordulaton éles bevetés előtt, ha nem jó, csináltatok egyet. takarólemezem sincs
13741 hozzászólás
Válasz #1641. hozzászólásra
Ott a Terézhalmi iskola környékén.
Válasz #1639. hozzászólásra
Hol volt Jhalmán 524 nem tudok hogy lettek volna .
Válasz #1638. hozzászólásra
Úgy tudtam az turbós
Válasz #1634. hozzászólásra
Ami felétek volt Jhalmán az mind MDW524 volt.
Válasz #1636. hozzászólásra
Az L60 se turbós
A kérdést itthonra értettem.
Amiket én láttam itthon Tamásék környékén volt vagy 6 azokban minden Ifa motor volt, máshová nem kellett az csak a szoci országokban, utólag hozhattak be használtam azokból nem láttam csak az Axiálnál 525-öst pirost. Meg Zalában hirdettek 1 kéket.
Válasz #1635. hozzászólásra
De turbó nélkül van benne ha jól tudom
Válasz #1632. hozzászólásra
Csak ne keverjétek a 6 hengeres silózó motorral ami az ifa v50-es motorjának a 6 hengeres változata ,az 524-ben az L60-as ifa motor van
Hát hallod soha nem is hallotam olyanról hogy 524-es lett volna MDW-ben de úgy látszik csak létezik olyan valahol
Válasz #1632. hozzászólásra
eztnézd
Válasz #1630. hozzászólásra
az 524-ben csak ifa motor volt
Válasz #1629. hozzászólásra
Nem az 524-es az Fortschritt MDW-524 volt utána lett az ernte meister MDW-525 és 525H ami hidrós volt a meghajtása a sima az motoron kívül ugyan az mint az 524.
Az IH pedig megvette az MDW-gyárat így lett belőlük IH kombájn csak a 14-es maradt abból lett a Hemas 220
91 után perkins volt az 524-ben
Válasz #1628. hozzászólásra
Ez rendszerváltás után volt és Erntemeister MDW524
Az IH koppintás és piros volt
Válasz #1627. hozzászólásra
Jól mondod Sanyi azok már 525-ösök
Válasz #1626. hozzászólásra
Azok már 525-ök
Válasz #1623. hozzászólásra
A 91 utáni Perkins,Volvo azok az MDW524 elötte volt E524 az DDR
Válasz #1624. hozzászólásra
Értem,köszönöm
Válasz #1623. hozzászólásra
Csak olyan van MDW E524.
Moderálta: Czanik Sanyi (1178) 2011-07-31 20:11:46
Válasz #1622. hozzászólásra
Ha mdw akkor is?
Válasz #1621. hozzászólásra
6 hengeres IFA.
Válasz #1620. hozzászólásra
ÜDV.Tudja valaki hogy az e-524-es kombájnban milyen motor van?ifa?
Válasz #1614. hozzászólásra
Ilyen
akarom mondani ez
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Egyeb-E512-E514-Fortschritt-MOTOR-elado/20100902-1592864/
Válasz #1615. hozzászólásra
pl itt van ez:
Válasz #1602. hozzászólásra
Én a 9-es gabonával vágom 10 éve.És jó.
Válasz #1615. hozzászólásra
Jó motort olcsón nemigen kapsz. A sz@r meg többe kerül
Sziasztok! Valaki nem tud e 512 / E 514/ IFA w50 motort borsod megyében sürgős lenne de a lehető legolcsóbb mert százezreket nem akarok rá költeni.Válaszokat előre is köszönöm.
Válasz #1613. hozzászólásra
Üdv!Mennyire kopott? Nem tudnál képet feltenni róla?Pótkeréknek kellene.
Válasz #1611. hozzászólásra
Pont ilyen van felnistöl,csak csak kopott
Válasz #1610. hozzászólásra
lac és szoltán köszi a képeket. megpróbálom beazonosítani,hogy egyezik-e. majd lehet,hogy méretekben kérem majd a segítségeteket.
Üdv!Tudom,hogy a hirdetésekhez kell tenni de felteszem ide is.Nincs valakinek eladó ilyen gumi köpenye?'12,5-20.
Válasz #1582. hozzászólásra
Üdv!Most hirtelen,csak ezek a képeim vannak kukorica dobkosárról.
A 14-es ben alul sik rosta van, zabhoz hivatalosan a 6x20 at használják.
Válasz #1601. hozzászólásra
eddig is azt a technikát alkalmaztam,hogy lassabban megyek. de így is volt, hogy 4-7%-ot levettek a törtszem miatt. az nagyon sok. ezt akarom kiküszöbölni.
de lehet,hogy veszek egy 514-es csak gabona asztallal,az asztalokat úgyis egy az egyben fel lehet rakni egyikről a másikra. még asztal nélkül is jó lenne az 514-es. az epplehez nehéz alkatrészt szerválni. majd meglátom,hogy sikerül az év.
Ha körfuratos akkor 12,5 es,ha réses akkor 4,5*20-as
Válasz #1605. hozzászólásra
Nekem a 12es nagyon kevés. Előző években is volt már ilyen gondom de most nagyon.
Válasz #1604. hozzászólásra
Igen, de simán nyeli. Pedig itt is adta, az őszi.
Válasz #1603. hozzászólásra
Körfuratos?
Nekem most 12es van a domiba de lefingatja a kalászvisszahordót ma is letolta a fedelét alul-felül. :s Igaz 40q fölött adja a zabot. Szeretnék nagyobbat venni bele holnap de nem tudom milyen méretűt. És ha már veszek lehet érdemes lenne résest venni ami búzához-árpához is lehet jó lenne.
De a Deutzon 13-al vágom.
Üdv!
Megtudná nekem mondani valaki hogy hány mm-es réses lyukú alsórostával vágják az E kombájnok a zabot?
Válasz #1599. hozzászólásra
Kevés mennyiséget le lehet úgyis vágni,lassabban menni, s kevesebb mennyiség áthullik.
Válasz #1599. hozzászólásra
Ha nincs takarólemez akkor csak a csutka törik.
Válasz #1592. hozzászólásra
na, majd holnap megnézem idén még nem hajtottam a gépet, búza nem volt.
kipróbálom kisebb fordulaton éles bevetés előtt, ha nem jó, csináltatok egyet. takarólemezem sincs
jóccakát!
Válasz #1597. hozzászólásra
Nekem sok volt a 600 as fordulat ott nekem is törte
sanyi bának van igaza, a pálcák vannak túl közel. egyébként 600as fordulatot ír a könyve, azon is használom kukiban. mindjárt nézem a képeket.
Válasz #1594. hozzászólásra
500-550 volt az enyémnek az igazi
Vagy a fordulat vagy a dob hézag.
Válasz #1589. hozzászólásra
450-el sem kellene törni.
Válasz #1585. hozzászólásra
A pálcák közt nagyobb a hézag.