Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #735. hozzászólásra
Az nem segít . Bár megmondom őszintén ahogy gondolkodom lehet azért nem csuk nekem mer átenged már a munkahengerem . Ha megkarmantyúzom lehet nekem is jó lesz
Válasz #733. hozzászólásra
40 körül láttam már vadi új dobkosarat elfekvőben Harkakötönyben és van Kiskőrösön használt dob lassító 40-ért és van új 70-ért de szokta az aprók között hirdetni a Bükkhegyi . Most láttam komplett FKA adaptert ferdével együtt 300-ért .
Válasz #724. hozzászólásra
Hidraulikus autómata nyitású csak az a rohadt nyelvet becsukáskor nem tudja mindig kinyitni ilyenkor kalapáccsal segítek rá . De ha van kedved 1 órát játszani be lehet állítani és akkor tökéletesen nyit csúk mindig .
Válasz #716. hozzászólásra
Benne van a következő 5 éves tervbe :)) skót vagyok rá áldozni ilyenkor de szezonban meg szívom a fogam hogy miért vagyok ilyen barom
Válasz #713. hozzászólásra
Az enyémbe Grammervan . Nem kell tornászni ott van minden kézre . A legmesszebbi pont olyan mint ha az MTZ hidraulika karjáért nyúlnál de azt rizkán kell használni mert az az ürítő csiga nyitó és záró karja és hát a csigát az első ürítésnél kinyitod és az utolsónál becsukod . Amúgy az elsőkar abból a 3 ból a variátor karja mellette van az asztalt fel le vezérlő kar és a 3.kar aminek van 3 variációja az a motolla fel le , előre hátra meg az ürítő csiga ki be
Válasz #709. hozzászólásra
Nem kell csak ha sebességet vagy irányt váltasz amúgy vissza variálsz és akkor lassan be tudsz fordulni vele és már lehet is tolni neki . Kocsira is ráállok aztán ha végeztem visszatszem 2.-ba é megyek előre . A fogást vagy a kocsi mögött kezdem meg vagy viszza fordulok . Nem szokás magunk mellé fordulni vele hanem körbe fogunk egy kisebb területet és azt járjuk körbe
nem az ülésre gondolok a kényelem szmpontjából, mert azt lehet venni bele
az érdekel, hogy mennyire zajos és, hogy mennyire kell tornászni a kezelés közben
az E 514 egyszerű mint egy fakocka (ahogy te mondanád). egy ilyen szerelésével még talán én is megbírkoznék
egy dolog zavar, az pedig a keleti kényelem
sajnos már nem vagyok 20 éves és kinöttem a ralliból
Válasz #697. hozzászólásra
A német vasipar se olyan rossz ( lásd: Claas , Fendt ...) A perkins motor meg egy fasza megbízható kis doxa óra csak Jopek azért szidja mert kicsi a gépjébe de erről nem a motor tehet .
a sampo elönyére válik, hogy északon van rendes vasipar meg anyagminőség
a motor jó, a meghajtás jó,
csapágyat, ékszíjat, gumit lehet venni bárhol
nem hinném, hogy olyan nagy alkatrészigénye lenne
lehet, hogy még a régi mf alkatrészek is jók lennének bele
Meg kell nézni azokat is és majd kiderül melyik ajobb de az biztos hogy a 14-eshez bármi kell szinte azonnal tudsz szerezni és elég jó áron , amúgy ha rendbe van akkor van olyan megbízható mint egy claas . Én is mindig a két szezon köszti javítgatásokon csúszok el mert nincs időm egyszer rendesen rendbe rakni tavasszal .
13741 hozzászólás
Válasz #740. hozzászólásra
De az adapterrel kapsz. kivéve, ha a saját felhordójához készült az adapter. Akkor viszont nem is kell.
Válasz #738. hozzászólásra
de ami nem vágott csak gabonát, annak csak a gabonasztalhoz van felhordó
Válasz #738. hozzászólásra
Járni jár de nem mindig kapsz . Én is megtartom ha adaptert cserélek
Hát azért a ferde jár velük....
Hova tűnnének róluk?
Válasz #735. hozzászólásra
Az nem segít . Bár megmondom őszintén ahogy gondolkodom lehet azért nem csuk nekem mer átenged már a munkahengerem . Ha megkarmantyúzom lehet nekem is jó lesz
40 körül láttam már vadi új dobkosarat elfekvőben Harkakötönyben és van Kiskőrösön használt dob lassító 40-ért és van új 70-ért de szokta az aprók között hirdetni a Bükkhegyi . Most láttam komplett FKA adaptert ferdével együtt 300-ért .
Válasz #725. hozzászólásra
Be kell jól zsírozni is!
Válasz #732. hozzászólásra
Éppen lehet de határeset bár az új fülke szerintem kicsit jobban szigeteli a hangot is .
Válasz #729. hozzászólásra
akkor nem csak dobkosár meg doblassító kell, hanem ferdefelhordó is
ezeket összesen mennyiért lehet megvenni
Válasz #731. hozzászólásra
és mennyire zajos a géped? lehet aratás közben telefonálni benne?
Válasz #730. hozzászólásra
Minden ugyan az belül csak fülke más de ha nem tetszik leveszed és vanegy kabriód én meg elhozom a fülkét :)))
Válasz #728. hozzászólásra
a karok és egyébb kezelőszervek mások?
Válasz #727. hozzászólásra
Igen kompletten mert mások a felfogatások az asztalon .
Válasz #723. hozzászólásra
Nyitós az ajtaja míg az enyémnek tolós meg több üveg van benne nagyon hasolít egy 108-as domcsi fülkéjéhez
Válasz #725. hozzászólásra
a kukorica asztalnál kompletten kell cserélni a ferdefelhordót is?
Válasz #723. hozzászólásra
300-ba mondta a Domaszéki srác hogy neki annyi volt a telephelyen beszerelve
Válasz #724. hozzászólásra
Hidraulikus autómata nyitású csak az a rohadt nyelvet becsukáskor nem tudja mindig kinyitni ilyenkor kalapáccsal segítek rá . De ha van kedved 1 órát játszani be lehet állítani és akkor tökéletesen nyit csúk mindig .
Válasz #722. hozzászólásra
elvileg igen, ezért nem értem a dolgot
Válasz #718. hozzászólásra
mennyiért rakják bele kompletten?
ez az ujjabb fülkés mennyiben különbözik a tiedtől?
Válasz #721. hozzászólásra
A 14esé hidraulikus már nem?
Válasz #719. hozzászólásra
nekem is ez járt a fejembe!
én meg föleg tele vagyok oszloppal
Válasz #718. hozzászólásra
200ból max megvan egy autóé, de ez már nagyon a plafon.
Válasz #717. hozzászólásra
Közbe meg kidöntöd az összes villanoszlopot:)) (a csigával)
Válasz #716. hozzászólásra
Benne van a következő 5 éves tervbe :)) skót vagyok rá áldozni ilyenkor de szezonban meg szívom a fogam hogy miért vagyok ilyen barom
Válasz #713. hozzászólásra
Az enyémbe Grammervan . Nem kell tornászni ott van minden kézre . A legmesszebbi pont olyan mint ha az MTZ hidraulika karjáért nyúlnál de azt rizkán kell használni mert az az ürítő csiga nyitó és záró karja és hát a csigát az első ürítésnél kinyitod és az utolsónál becsukod . Amúgy az elsőkar abból a 3 ból a variátor karja mellette van az asztalt fel le vezérlő kar és a 3.kar aminek van 3 variációja az a motolla fel le , előre hátra meg az ürítő csiga ki be
Válasz #714. hozzászólásra
Rakjá má bele 1 klímát!
Válasz #714. hozzászólásra
a csiga aratás közben folyamatosan kint van?
Válasz #709. hozzászólásra
Nem kell csak ha sebességet vagy irányt váltasz amúgy vissza variálsz és akkor lassan be tudsz fordulni vele és már lehet is tolni neki . Kocsira is ráállok aztán ha végeztem visszatszem 2.-ba é megyek előre . A fogást vagy a kocsi mögött kezdem meg vagy viszza fordulok . Nem szokás magunk mellé fordulni vele hanem körbe fogunk egy kisebb területet és azt járjuk körbe
Válasz #707. hozzászólásra
tiedbe is grammer van?
Válasz #705. hozzászólásra
nem az ülésre gondolok a kényelem szmpontjából, mert azt lehet venni bele
az érdekel, hogy mennyire zajos és, hogy mennyire kell tornászni a kezelés közben
De ha jól nézem az se ifa csak van rajta egy huzat .
Válasz #701. hozzászólásra
Naaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Válasz #706. hozzászólásra
mesélnél ennek a kuplungpedálnak a müködéséről? mert nem világos
mikor fordulsz nem kell pedál?
Válasz #707. hozzászólásra
Igaz nem légrugós de kényelmes .
Abba lehet de a kékekben amiket láttam belülről mind grammer
Válasz #703. hozzászólásra
Nem keményebb a kuplungja mint az MTZ-é bár nem sokat kell használni csak az ürítéseknél
hát ha a Web IFA grammer ,akkor igazad van nézd gelu képét W50-es ülés
Válasz #702. hozzászólásra
az 514?
sajnos elszoktam a kuplungtól
még autóban is automataváltóst veszek
Válasz #700. hozzászólásra
A legcsöndesebb kombájn!!!!!
Válasz #700. hozzászólásra
Az MDW-k mind grammer üléssel vannak és ha van benne kondi akkor nics baj a 14-esben sem ezt a Domaszéki csávó mondta nekem
Válasz #699. hozzászólásra
az E 514 egyszerű mint egy fakocka (ahogy te mondanád). egy ilyen szerelésével még talán én is megbírkoznék
egy dolog zavar, az pedig a keleti kényelem
sajnos már nem vagyok 20 éves és kinöttem a ralliból
Válasz #696. hozzászólásra
A megbízhatóságon szerintem lehetne vitatkozni.
Persze ennek ára is van!
Válasz #697. hozzászólásra
A német vasipar se olyan rossz ( lásd: Claas , Fendt ...) A perkins motor meg egy fasza megbízható kis doxa óra csak Jopek azért szidja mert kicsi a gépjébe de erről nem a motor tehet .
Válasz #696. hozzászólásra
a sampo elönyére válik, hogy északon van rendes vasipar meg anyagminőség
a motor jó, a meghajtás jó,
csapágyat, ékszíjat, gumit lehet venni bárhol
nem hinném, hogy olyan nagy alkatrészigénye lenne
lehet, hogy még a régi mf alkatrészek is jók lennének bele
Válasz #693. hozzászólásra
Meg kell nézni azokat is és majd kiderül melyik ajobb de az biztos hogy a 14-eshez bármi kell szinte azonnal tudsz szerezni és elég jó áron , amúgy ha rendbe van akkor van olyan megbízható mint egy claas . Én is mindig a két szezon köszti javítgatásokon csúszok el mert nincs időm egyszer rendesen rendbe rakni tavasszal .
Válasz #692. hozzászólásra
Meg gondolom zabált is rendesen!
Gondolom akkor bonyolultabb lehet a karbantartása a sok henger miatt. Nekem fura hogy ilyen olcsó.
Válasz #682. hozzászólásra
most, hogy megismertem az mdw-t és az árát, az mellett nagyon megfontolom a sampo-t
annyiért tudnám megvenni, mint egy jó mdw-t szecskázóval
Válasz #690. hozzászólásra
itt a környéken egy 116 cs volt ami hatládás méret,nagyon brutál volt, csak a szalma nem nagyon maradt meg ,mert a sok henger összetörte,