Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #636. hozzászólásra
Minek eleinte nézegettem de rendbe van minden rajta mindig pedig se hűtő se légszűrő nincs naponta tisztítva és még is pedig döngetek vele amit bír .
ha elöre hátra nyomod fel vagy le variál,a többi meg az asztal le fel,gabonában az asztal on van a többi.a komputer az minden szart jelezz dobfordulattól kezdve a szél,ha számláló,motor,stb,ha gáz van csipog mint állat:)a 204-sebe nincs jobb semmivel,ez meg hány éves ennyi pénzért meg föleg.
SAjna télleg nem, mert a váltója után a véglehajtása olyan mint az Mtz-é. egy kis fogaskerék hajt egy nagyot a váltóban, aztán a féltengelyek mennek ki az agyakhoz. ebben a balos olyan 100, a jobbos meg 110 cm hosszú. A jobbost töri elfelé, pedig 85-ös vastag az anyag, de a borda mellett kb egy centivel eltöri, úgy néz ki a féltengely törött vége, mint egy rózsa...:(Emiatt áll az nh...
Válasz #604. hozzászólásra
Ez az én gépem de ezt a képet még a Balla Imréék csinálták róla . Ezzel a képel hirdették , van róla másik képem is de az a másik gépen van .
Lehet,a haveré is ugyanez a 85ös,de abban 1 160as merci van és repül bármiben.Nem értem,h a német abban az időben mért rakta bele ezt a fos perkinst,holott ott volt neki a jól bevált mercije.
13741 hozzászólás
Válasz #640. hozzászólásra
a nem kimaradt:
Válasz #637. hozzászólásra
jja! te voltál multkor aki azt irta hogy csak szezon elööt fujat ki légszüröt?akkot gratula:) csak azt ne mond hogy csipi ki olyankor az olajat.
Válasz #638. hozzászólásra
az már jó nekem is kell majd olyat rakni rá
Válasz #635. hozzászólásra
ja meg jelezz ha háromnegyedig,illetve tele van a tartály,csipog.
Válasz #636. hozzászólásra
Minek eleinte nézegettem de rendbe van minden rajta mindig pedig se hűtő se légszűrő nincs naponta tisztítva és még is pedig döngetek vele amit bír .
Válasz #635. hozzászólásra
se viz,se semmi
Válasz #634. hozzászólásra
Nem nagyon nézem a mutatókat csak a dobfordulatot de azt is jobadán csak gabonában este mikor már jön le a harmat .
Válasz #633. hozzászólásra
gombal,há má hogy ne lenne,valami baj van egyböl jelezz.akármi.meg az összes óra helyet ez mutat.
Válasz #631. hozzászólásra
Magyarul semmi lényege csak van .
Ürítő csigát hogy nyitod , zárod ?
Géza most találtam az expresszen
Márka: Fortschritt
Típus: MDW-514
Állapot: Használt
Gyártási év: 1993
Futott munkaórák: 3770
MDW-514-es Perkins motorral kombájn eladó. Szecskázóval,4,2-es gabona asztallal + szállítókocsi, oros-4011-es zúzós kukorica adapterrel jó állapotú!
MTZ 820.2-est v. 892.2-est, HW pótkocsit, és T-088-ast beszámolok!
ÉRD: 06304658784
06204903116
Válasz #630. hozzászólásra
á azt azért nem.
Válasz #629. hozzászólásra
Állítani tudsz valamit a komjúteren keresztül ?
Válasz #627. hozzászólásra
ha elöre hátra nyomod fel vagy le variál,a többi meg az asztal le fel,gabonában az asztal on van a többi.a komputer az minden szart jelezz dobfordulattól kezdve a szél,ha számláló,motor,stb,ha gáz van csipog mint állat:)a 204-sebe nincs jobb semmivel,ez meg hány éves ennyi pénzért meg föleg.
Válasz #626. hozzászólásra
Sajna nem még, elvileg pénteken meek...
Válasz #624. hozzászólásra
Mit tudnak mit lehet állítani velük ?
Válasz #625. hozzászólásra
szia! néztél már 24-est valahol?
Válasz #621. hozzászólásra
Nincs mit!
SAjna télleg nem, mert a váltója után a véglehajtása olyan mint az Mtz-é. egy kis fogaskerék hajt egy nagyot a váltóban, aztán a féltengelyek mennek ki az agyakhoz. ebben a balos olyan 100, a jobbos meg 110 cm hosszú. A jobbost töri elfelé, pedig 85-ös vastag az anyag, de a borda mellett kb egy centivel eltöri, úgy néz ki a féltengely törött vége, mint egy rózsa...:(Emiatt áll az nh...
Válasz #623. hozzászólásra
kérdezz!:)
Válasz #622. hozzászólásra
A joy-ról meg a kompjúterról kicsit bővebben tudnál mesélni ?
Válasz #621. hozzászólásra
e meg az eleje:)
Trakiszaki Köszi a képeket most néztem meg . Egy ideje nem működött már az NH
Válasz #619. hozzászólásra
Ilyen fülke kellene nekem is
Válasz #617. hozzászólásra
he! itt a belseje!:)
Válasz #612. hozzászólásra
Köszi,de az igazat +valva én már csak úgyvagyok"h akit a kígyó +mart,az már a gyíktol is fél"!És maradok annál amit ismerek-ismerünk,a-z.ig.
Válasz #615. hozzászólásra
Jöhet úgy is bár nem sokáig leszek
Válasz #614. hozzászólásra
Akkor kiderül a végén hogy csak nem a motor szar hanem a konstrukció .
Mennyiért adod el a motort ?
Válasz #609. hozzászólásra
csa k avatarra teszem ki mert a citromail szar most,de amugy is 3 van.
Válasz #605. hozzászólásra
Ha nyomtál már 130-150kuk.át 5ládás kombájnal 125lóval---igencsak az!
Válasz #607. hozzászólásra
Külön cég . A Szögivel már üzleteltem . Megkéri az árakat és ha nem figyel az ember át is vágja .
Válasz #608. hozzászólásra
ezt ocson meglehet szerezni ,majd rákérdezek
Válasz #608. hozzászólásra
amúgy lehetne még venni Rába motort újat ?
honvédségtől ?
Válasz #606. hozzászólásra
mi most olyan 200 körül vágtunk a 524-el.ha claast vennék csak 106-tól felfelé,alatta e kombájn.
Válasz #604. hozzászólásra
Ez az én gépem de ezt a képet még a Balla Imréék csinálták róla . Ezzel a képel hirdették , van róla másik képem is de az a másik gépen van .
Jöhetnek a képek .
husfutarkukacfreemail.hu
Válasz #603. hozzászólásra
A terv az,h szépen belevágunk 180as rábát a télen,olcsóbb+értünk is hozzá))
Válasz #598. hozzászólásra
Csóti, Szögi egy cég?
milyen emberek?
Válasz #597. hozzászólásra
180
Válasz #602. hozzászólásra
Nem lehet hogy a 125 ló kevés ?
Válasz #601. hozzászólásra
tettem föl kpéet az enyémröl,érdekel?
Válasz #600. hozzászólásra
azt szem egy haveromnak van fölös mercije 170-es ami a 100-asokba volt
Válasz #596. hozzászólásra
6 hengeres 125lovas.
Válasz #599. hozzászólásra
Nem ezt csak a fülke miatt raktam fel Gézának hogy ilyenek voltak az új tipusú fülkék
Válasz #595. hozzászólásra
Lehet,a haveré is ugyanez a 85ös,de abban 1 160as merci van és repül bármiben.Nem értem,h a német abban az időben mért rakta bele ezt a fos perkinst,holott ott volt neki a jól bevált mercije.
Válasz #598. hozzászólásra
szia! ez a te géped?
Válasz #591. hozzászólásra
Hívd fel a Csótit meg Szögit Zákányszéken és ha úgy látod megnézed őket meg akkor megnézed a Domaszékit is .
Válasz #596. hozzászólásra
mennyi területed van?
Válasz #594. hozzászólásra
mekkora van benne?
Válasz #594. hozzászólásra
Nem a hidrohajtás vesz el sok energiát?
Válasz #593. hozzászólásra
Szó szerint!!
Válasz #592. hozzászólásra
gyenge?
Válasz #590. hozzászólásra
Őszinte legyek,sz..ul mármint a motor végett,sosem hittem volna,h a perkins ennyire hitvány valami,de most +tapasztaltam.