Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz medikus #11293. hozzászólásáraÉrtem köszönöm
Jobb oldalra azért kell szélesítő, hogy egyforma távol legyen? És mekkora?
Nekem a két felnim nem egyforma
Az egyiken körbe ilyen kis lemez merevítők vannak. Gyárinak néz ki. Az mié lehet?
Válasz ...:::Pisti:::... #11281. hozzászólásáraKépről nem látszik!,Kicsi repedés(öregedés) nem lényeges!Ennél az összegnél!Az 516 dupla súly üresen is!Kérj közeli képeket!Az esetleges sérülésről is!
Válasz medikus #11269. hozzászólásáraVan egy 516os felnim, jelképes áron bárki viheti, én bél borsodban vagyok, vagy nem felnit keresel?
Gumit ne vegyél használtat, ha teheted mert az hatalmas lutri! Véleményem szerint!
Válasz medikus #11265. hozzászólásáraKöszönöm a kérdést.
Kölcsön kaptam egy pótkereket, 30km ről, egy kollégától akivel sohasem találkoztam.
Egyenlőre az van alatta. Csak hazajöttem vele a faluvégről.
Szét szedtük, kitakarítottuk a Barátokkal, és letakartuk.
Nincs kerék Kömpöcön csak egy
Nemtudom hogy újat vegyek e
Ha igen, akkor az idén kellene, mert januárban biztos drágább lesz
Válasz A.I. #11263. hozzászólásáraPersze ha jó az anyag örülök ha lemegy 6-7 heki búza egy nap... de akkor 7-8 tonnás búza, dombos a vidék is, sajnálom énis szerencsétlen ifa motort, szecskázóval nagyon határon jár, klíma is kicsit fogja, valamennyit szoktam rendre is vágni 1-2 hekit akkor szinte felvan szabadulva a motor teljesen más világ.
Válasz Szabi993 #11259. hozzászólásárakukiból 600 800 mázsa / nap de ugye nem mindegy hogy pl ki kell hordani mint az idén,vagy menet közben tudsz üríteni száraz földön.
Válasz Szabi993 #11259. hozzászólásáraJó a kérdés, szecskázva 8 t búza a 4 hengeres IFA motorral, nah az kemény menet lesz!
Másik az, hogy szétszórni akarod, mert akkor told neki oda, már ha el tudja szedni!
Szerintem a reális lehet az 1 ha/óra, legalább is nálunk valamikor kb 5 t búzában tudta azt!
Csak ahogy nő a tömeg, nem is feltétlenül áteresztő képesség miatt, hanem mert ilyen kukoricában 4-et ürítessz!
Annyit m3g, hogy nagyon jó kis technika volt valamikor, de a 120 lovas IFA motor nem barátja a szecskázónak, főleg ha még kicsit dimbes dombos is esetleg a vidék!
Egy 514-es napi szinten mennyi búzát, kukoricát tud leszedni? Búza 60-80 mázsa között szecskázva, kukorica sima asztallal 110-130 mázsás kukoricában?
Köszönöm
Válasz ...:::Pisti:::... #11253. hozzászólásáraOtt találsz! Kömpöc!!De nagyon óvatosan.Szívtam már 2szer ott,úgy hogy hazajöttem minden nélkül!Mindent pontosíts!Mikor 1-et kerestem,és mentem érte,ott derült ki,hogy csak párban adja!Egyik persze repedt volt!
13744 hozzászólás
Ezen látszik
Válasz medikus #11293. hozzászólásáraÉrtem köszönöm
Jobb oldalra azért kell szélesítő, hogy egyforma távol legyen? És mekkora?
Nekem a két felnim nem egyforma
Az egyiken körbe ilyen kis lemez merevítők vannak. Gyárinak néz ki. Az mié lehet?
Válasz medikus #11292. hozzászólásáraÍgy állnak vonalban!![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20201211132032_img_20201211_124735.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20201211132108_img_20201211_124750.jpg)
Válasz medikus #11291. hozzászólásáraValami ilyen a kerék agy!
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20201211130844_img_20201211_125306.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20201211130936_img_20201211_124658.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20201211131309_img_20201211_124805.jpg)
Így állnak egy vonalban!
Válasz ...:::Pisti:::... #11290. hozzászólásáraMa lefotózok egy kerékagyat!
Úgy legyen.
Köszönöm a segítséget
Majd a felrakásról, köszörűlésről, távtartóról még kérdeznék.
Válasz ...:::Pisti:::... #11288. hozzászólásáraKényelmesebb lesz vele a gép!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz medikus #11287. hozzászólásáraJó kemény
Válasz ...:::Pisti:::... #11286. hozzászólásárapumpált?
Elhoztam a gumit.
Hát viseltes, de a 14est csak elbírja
Válasz medikus #11284. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz medikus #11283. hozzászólásáraEgyforma legyen,(márka)Az esetleges magasság miatt,és NE Dnyeprosila!!!
Válasz medikus #11282. hozzászólásáraKereket CSAK pumpálva veszünk!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz ...:::Pisti:::... #11281. hozzászólásáraKépről nem látszik!,Kicsi repedés(öregedés) nem lényeges!Ennél az összegnél!Az 516 dupla súly üresen is!Kérj közeli képeket!Az esetleges sérülésről is!
Megvan, 130 a kettő
Füzesgyarmat
Elég rottyon vannak nem?
Köszönöm
Válasz medikus #11279. hozzászólásáraHol?
Nem találom?
Válasz ...:::Pisti:::... #11278. hozzászólásáraMa hirdetne 2 db-t!'30 a kettő! Indulj!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz medikus #11277. hozzászólásáraJa értem,
Azthittem a Coll van el írva
Válasz ...:::Pisti:::... #11276. hozzászólásáraNem!23.1x26,de a felni közép jobban el van tolva,mint a 16-os!Sárga színű szokott lenni!Ahhoz nem kell távtartó!
27es felni az a 17es?
Köszönöm
Válasz medikus #11273. hozzászólásáraFényes,repedés mentes,17-es felnin!
Válasz ...:::Pisti:::... #11270. hozzászólására120ért vettem utoljára,ahol írtam.
Válasz A.I. #11271. hozzászólásáraNekem nem kell!Van 3 tartalék!
Felni is
Válasz medikus #11269. hozzászólásáraVan egy 516os felnim, jelképes áron bárki viheti, én bél borsodban vagyok, vagy nem felnit keresel?
Gumit ne vegyél használtat, ha teheted mert az hatalmas lutri! Véleményem szerint!
Igen, írtam korábban hogy kádárkúton van, csak nagyon messze van.
Fel akarom hívni.
Mennyit ér egy ilyen kerék? Ott van 3db
Válasz ...:::Pisti:::... #11268. hozzászólásáraAz alkatrészek között hírdetnek 16-os kereket,kerekeket!Kadarkút!Bontott és új 14 alkatrész!
Válasz medikus #11265. hozzászólásáraKöszönöm a kérdést.
Kölcsön kaptam egy pótkereket, 30km ről, egy kollégától akivel sohasem találkoztam.
Egyenlőre az van alatta. Csak hazajöttem vele a faluvégről.
Szét szedtük, kitakarítottuk a Barátokkal, és letakartuk.
Nincs kerék Kömpöcön csak egy
Nemtudom hogy újat vegyek e
Ha igen, akkor az idén kellene, mert januárban biztos drágább lesz
Válasz Koszi. #11266. hozzászólásáraNe délbe menj ki!!!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz A.I. #11263. hozzászólásáraPersze ha jó az anyag örülök ha lemegy 6-7 heki búza egy nap... de akkor 7-8 tonnás búza, dombos a vidék is, sajnálom énis szerencsétlen ifa motort, szecskázóval nagyon határon jár, klíma is kicsit fogja, valamennyit szoktam rendre is vágni 1-2 hekit akkor szinte felvan szabadulva a motor teljesen más világ.![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Válasz ...:::Pisti:::... #11258. hozzászólásáraKerék megoldódott?
Válasz Szabi993 #11259. hozzászólásárakukiból 600 800 mázsa / nap de ugye nem mindegy hogy pl ki kell hordani mint az idén,vagy menet közben tudsz üríteni száraz földön.
Válasz Szabi993 #11259. hozzászólásáraJó a kérdés, szecskázva 8 t búza a 4 hengeres IFA motorral, nah az kemény menet lesz!
Másik az, hogy szétszórni akarod, mert akkor told neki oda, már ha el tudja szedni!
Szerintem a reális lehet az 1 ha/óra, legalább is nálunk valamikor kb 5 t búzában tudta azt!
Csak ahogy nő a tömeg, nem is feltétlenül áteresztő képesség miatt, hanem mert ilyen kukoricában 4-et ürítessz!
Annyit m3g, hogy nagyon jó kis technika volt valamikor, de a 120 lovas IFA motor nem barátja a szecskázónak, főleg ha még kicsit dimbes dombos is esetleg a vidék!
Daráltok még?![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz medikus #11260. hozzászólásáraNem, mert még vásárlás (nézegelődés időszak/gondolkodás) előtt van az ember, és kiváncsiságból...
Válasz Szabi993 #11259. hozzászólásáraKevesled a teljesítményed?
Sziasztok!
Egy 514-es napi szinten mennyi búzát, kukoricát tud leszedni? Búza 60-80 mázsa között szecskázva, kukorica sima asztallal 110-130 mázsás kukoricában?
Köszönöm
Köszönöm
Válasz ...:::Pisti:::... #11246. hozzászólásáraVan két nagyon jó állapotú komplett kerekem /szabolcs megye/
Válasz ...:::Pisti:::... #11255. hozzászólásáraÍrtam Emailt!Kérdezz rá,szokott lenni!
Kádárkúton is van pár
Jó messze van
Köszönöm.
Válasz ...:::Pisti:::... #11253. hozzászólásáraOtt találsz! Kömpöc!!De nagyon óvatosan.Szívtam már 2szer ott,úgy hogy hazajöttem minden nélkül!Mindent pontosíts!Mikor 1-et kerestem,és mentem érte,ott derült ki,hogy csak párban adja!Egyik persze repedt volt!
Válasz medikus #11252. hozzászólásáraKöszönöm.
Valami tipp esetleg, hol keressem.?
Hirdetéseket most nézem
Válasz medikus #11251. hozzászólásáraHasználtat,de nem repedezettet!Akkor örök élet!
Válasz ...:::Pisti:::... #11250. hozzászólásáraAttól függ!Kicsit kell köszörülni a csapágyházon elöl!Ha 17-es felnivel rakod fel,akkor kevesebbet.Én még szélesítőt is tettem jobb oldalra!
Válasz ...:::Pisti:::... #11248. hozzászólásáraElfér,csak fel kell tenni???
Használtat érdemes?
Válasz ...:::Pisti:::... #11248. hozzászólásáraElfér,csak fel kell tenni???
Használtat érdemes?
Válasz medikus #11247. hozzászólásáraErre is gondoltam
Válasz ...:::Pisti:::... #11246. hozzászólásáraE 516 kerék!!!!!!!!!!!!!!!!!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Szép jó estét Mindenkinek.
Ki milyen gumit ajánl 514es alá.
Most kaptam egy durrost.
Köszönöm