Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ...:::Pisti:::... #10132. hozzászólásáraFent a vége előtt rá van stiftelve a tengelyre,8-as hasított stifttel!Forgasd a hengert és megtalálod a stiftet.Van hogy azt is elnyírja,ha az éket megeszi tengelycsonkostól!Akkor elég érdekes kiütni!
Üdv mindenkinek.
Érdeklődnék hogy az Oros mfka 4011 adapteremről a törőhenger hogy jön le. Az orrán a persely csavarját csak kiveszem és lehuzom előre az ékről.
Mikor nincs leterhelve hallom hogy néha összekoccan. Gondolom az ék vagy a pálya ki van verődve. Lehet más a hiba?
Köszönöm előre is.
Üdv. Tudna valaki képet küldeni hogy a kukorica asztalnàl a duplex lànc hogy van megoldva a meghalytàsnàl a ferde felhordónàl, nekem fix tengely van betéve és elég sokat kell így csavarozgatni.
Köszi!
Válasz medikus #10121. hozzászólásáraKöszi,
A nyelestengelyen lévőről beszélek, hogy az nem e szorulhat. Légtelenitéskor olyan akadozva, kattogva ment vissza. Abba az a müanyag hasitott persely a portól nem szorulhat?
Azt gondoltam sprézni, de a portól félek.
Válasz medikus #10122. hozzászólásáraSzet kellet bombaznunk h meg tudjuk mozdítani, előtte sem és azóta sem találkoztam ilyennel de ott az volt a gond.
Válasz lorant90 #10119. hozzászólásáraHa állandó nyomás ment,akkor mindig felvariálva ment volna!Télen van hogy beragad a kar,sok állásban!Meg ha locsolják a fülkét!
Válasz ...:::Pisti:::... #10118. hozzászólásáraNem gondolom h nálad is ez a gond csak leirom a tapasztalatom. Itt a környéken az eggyik szakinak a a gépe bosszantott a kezelőjét ilyen dologgal h állandóan kinyomta a karmantyút, cserélték a dolgokat benne ami kell dugó persely gumigyuru karmantyu állandó jelleggel. A szezon végével leallitottak a gépet majd beintett a kezelő aztan nem jött többet. Meg kért a tulaj h nézzem át a téli idő alatt a gépet. Nem vették észre azt h egyszerűen bevolt alva az eloszto,,, állandó nyomás ment a variatorra nem lehetett mozdítani az eloszton a kart.
Üdv mindenkinek.
A variátorom harmadjára nyomja ki a karmantyút.
Lehet ennek az oka, hogy a nyelestengely tárcsái szorulnak por vagy más miatt,és nem tudja nyitni a szíj,és inkább kinyomja a karmantyút. Sprézni lehet ezt, vagy a por berakja a két müanyag persely közét ha befújom. Utóbbi két esetben aratás közben nyomta ki, nem is nyomtam a kart, csak menet közben levariált mert elszökött az olaj. Régebben mindíg akkor ment ki ha toltam a variátort. Ezt nem értem most. Dugattyút mindig cserélek. Most is a 2 nap alatt mindig újat kapott.
A napraforgó letudva nekem a szalma rázoládákon fent van betét lehet hogy lekelett volna venni kinek van fent mert szerintem nem akarja továbitani a szár maradványt vélek hogy a kukorica szárat még ugy se viszi mint a napraforgot
Válasz medikus #10104. hozzászólásáraVan is az 514-nek,enyémet a kimerevített szecskázó tartja súlyban és rögzíti.A Krisztusi kort már megérte,csodák pedig nincsenek.
Válasz Kovika84 #10102. hozzászólásáraSZK-4-est láttam néhány éve körbekötve dróttal s úgy vonultak- arattak vele,ez ahhoz képest a stabilitás netovábbja.
Válasz sanyi1965 #10100. hozzászólásáraKöszi a vàlaszt, menet közben figyeltem pàrszor a kombàjn fara 5-10 centit kileng gondolom ez némileg tompítanà. Hàt való igaz Medikus hogy nagyon rossz helyen van ha be kell bújni.
A kutya ólat illetöleg most màr tudom kori köszi.
Válasz medikus #10097. hozzászólásáraA kombàjn fara ahol kihullik a szalma, az adott videóban
https://youtu.be/40XzrvEudTs
0.45 màsodpercnél lâtni egy merevítést keresztben, mintha be lenne andràsolva hogy ne ingàzzon jobbra-balra. Úgy làtom gyàri a szecskàzó a gépen akkor elképzelhető hogy gyàri a tàmaszték is hozzà?
Üdv. Làttam videókon hogy hàtul a kutyaólban keresztben van egy merevítés, gondolom azért hogy ne lifegjen a kombàjn hàtulja jobbra balra, van valakinek ilyen beépítve, ha igen akkor küldhetne róla képet hogy hogyan is néz ki valójàban.
Ui.: Nekem szecskàzó van rajta.
13739 hozzászólás
Ige négy sorosra gondoltam
Válasz 44claasgarantos #10138. hozzászólásáraVegyél 4 sorosat,és levágsz hármat belőle! Jó lesz alkatrésznek!
Keresek egy soros adaptert a 14 re itt bács kiskunban csak ne legyen a világ végén
Válasz medikus #10136. hozzászólására
Válasz jambo #10135. hozzászólásáraAz gyári szerelés! Úgy kell lennie!
Válasz medikus #10133. hozzászólásáraNálam volt hogy a 8-as közepébe bele volt ütve egy 5ös is.. Ugy már nem nyirta el...
Válasz medikus #10133. hozzászólásáraKöszönöm szépen.
Válasz ...:::Pisti:::... #10132. hozzászólásáraFent a vége előtt rá van stiftelve a tengelyre,8-as hasított stifttel!Forgasd a hengert és megtalálod a stiftet.Van hogy azt is elnyírja,ha az éket megeszi tengelycsonkostól!Akkor elég érdekes kiütni!
Üdv mindenkinek.
Érdeklődnék hogy az Oros mfka 4011 adapteremről a törőhenger hogy jön le. Az orrán a persely csavarját csak kiveszem és lehuzom előre az ékről.
Mikor nincs leterhelve hallom hogy néha összekoccan. Gondolom az ék vagy a pálya ki van verődve. Lehet más a hiba?
Köszönöm előre is.
Válasz medikus #10130. hozzászólásáraKöszönöm szépen!
Válasz Kovika84 #10129. hozzászólásáraÍgy!
Üdv. Tudna valaki képet küldeni hogy a kukorica asztalnàl a duplex lànc hogy van megoldva a meghalytàsnàl a ferde felhordónàl, nekem fix tengely van betéve és elég sokat kell így csavarozgatni.
Köszi!
Válasz medikus #10127. hozzászólásáraÉrtem
Köszönöm
Válasz ...:::Pisti:::... #10126. hozzászólásáraA rugót rőgzítő lemez közepén!!A 3db 17-es kulcsnyílású csavarfejek közepén!
Válasz medikus #10125. hozzászólásáraAzt nem tudom hol lehet.
Ez lehet a gond
Köszönöm
Válasz ...:::Pisti:::... #10124. hozzászólásáraA nyeles tengelyen lévő tárcsát szoktad zsírozni?Ha igen,mitől szorulna?A por mindenhova bemegy!
Válasz medikus #10121. hozzászólásáraKöszi,
A nyelestengelyen lévőről beszélek, hogy az nem e szorulhat. Légtelenitéskor olyan akadozva, kattogva ment vissza. Abba az a müanyag hasitott persely a portól nem szorulhat?
Azt gondoltam sprézni, de a portól félek.
Válasz medikus #10122. hozzászólásáraSzet kellet bombaznunk h meg tudjuk mozdítani, előtte sem és azóta sem találkoztam ilyennel de ott az volt a gond.
Válasz lorant90 #10119. hozzászólásáraHa állandó nyomás ment,akkor mindig felvariálva ment volna!Télen van hogy beragad a kar,sok állásban!Meg ha locsolják a fülkét!
Válasz ...:::Pisti:::... #10118. hozzászólásáraMit akarsz ott sprézni?Van annak zsírzási lehetősége!Minden nap,mint a variátort!Rossz minőségű a gumigyűrű!!
Válasz lorant90 #10119. hozzászólásáraKöszi
Ez szépen dolgozik, akadozni.
De köszi azért
Válasz ...:::Pisti:::... #10118. hozzászólásáraNem gondolom h nálad is ez a gond csak leirom a tapasztalatom. Itt a környéken az eggyik szakinak a a gépe bosszantott a kezelőjét ilyen dologgal h állandóan kinyomta a karmantyút, cserélték a dolgokat benne ami kell dugó persely gumigyuru karmantyu állandó jelleggel. A szezon végével leallitottak a gépet majd beintett a kezelő aztan nem jött többet. Meg kért a tulaj h nézzem át a téli idő alatt a gépet. Nem vették észre azt h egyszerűen bevolt alva az eloszto,,, állandó nyomás ment a variatorra nem lehetett mozdítani az eloszton a kart.
Üdv mindenkinek.
A variátorom harmadjára nyomja ki a karmantyút.
Lehet ennek az oka, hogy a nyelestengely tárcsái szorulnak por vagy más miatt,és nem tudja nyitni a szíj,és inkább kinyomja a karmantyút. Sprézni lehet ezt, vagy a por berakja a két müanyag persely közét ha befújom. Utóbbi két esetben aratás közben nyomta ki, nem is nyomtam a kart, csak menet közben levariált mert elszökött az olaj. Régebben mindíg akkor ment ki ha toltam a variátort. Ezt nem értem most. Dugattyút mindig cserélek. Most is a 2 nap alatt mindig újat kapott.
Köszönöm ha segítene valaki,
Akkor marad a gabona asztal
Válasz 44claasgarantos #10115. hozzászólásáraAnnak szélesebb a felhordója!!!Nehéz is!!
Mi a véleményetek hatsoros adapter a 14 es re órabukik vele kőlcsőmbe anának egyet mivel nekem csak gabona van
Kisebb volt a kukorica most meg duplája majd meglátom mert ha két kocsit megrak akkor jó
Válasz 44claasgarantos #10112. hozzászólásáraTavaly is így csináltad,hol itt a probléma!
Hát egy őt hektárt majcsak nem teszi tőnkre soros adapterem az nincsen
Válasz 44claasgarantos #10110. hozzászólásáraSzét fogja b@szni a szalmarázó ládát ha nem teszed fel
De így meg nem akarja vini a szárat felfelé a kukoricát is a feltálcázot asztalal vágom és igy hátha jóban továbicsa hátra
Válasz 44claasgarantos #10108. hozzászólásáraAz kell oda!Sőt!Hivatalosan még a 2.lépcsőre is!!A csutka beszaggatja a láda tetejét!Sajnos elég fos anyagból van!
A szalmarázó láda elején takaró lemez
Válasz 44claasgarantos #10106. hozzászólásáraMilyen betét?!!
A napraforgó letudva nekem a szalma rázoládákon fent van betét lehet hogy lekelett volna venni kinek van fent mert szerintem nem akarja továbitani a szár maradványt vélek hogy a kukorica szárat még ugy se viszi mint a napraforgot
Válasz medikus #10104. hozzászólásáraVan is az 514-nek,enyémet a kimerevített szecskázó tartja súlyban és rögzíti.A Krisztusi kort már megérte,csodák pedig nincsenek.
Válasz sanyi1965 #10103. hozzászólásáraLehet kilengés,ha nincs oldalfal!
Válasz Kovika84 #10102. hozzászólásáraSZK-4-est láttam néhány éve körbekötve dróttal s úgy vonultak- arattak vele,ez ahhoz képest a stabilitás netovábbja.
Válasz sanyi1965 #10100. hozzászólásáraKöszi a vàlaszt, menet közben figyeltem pàrszor a kombàjn fara 5-10 centit kileng gondolom ez némileg tompítanà. Hàt való igaz Medikus hogy nagyon rossz helyen van ha be kell bújni.
A kutya ólat illetöleg most màr tudom kori köszi.
Válasz Kovika84 #10096. hozzászólásáraKutyaólnak a claas motorterét szokták nevezni.
Válasz Kovika84 #10098. hozzászólásáraA szecskázó szalma irányítója támaszkodik ennek, ha benne maradt, nem árt .
Válasz Kovika84 #10098. hozzászólásáraArra jó hogy bevágd a fejed ha alábújsz!Emlékszem egy ilyenre! Való igaz,mind két oldalon volt!!
Válasz medikus #10097. hozzászólásáraA kombàjn fara ahol kihullik a szalma, az adott videóban
https://youtu.be/40XzrvEudTs
0.45 màsodpercnél lâtni egy merevítést keresztben, mintha be lenne andràsolva hogy ne ingàzzon jobbra-balra. Úgy làtom gyàri a szecskàzó a gépen akkor elképzelhető hogy gyàri a tàmaszték is hozzà?
Válasz Kovika84 #10096. hozzászólásáraKonkrétan hol van ez?Kutyaól?
Üdv. Làttam videókon hogy hàtul a kutyaólban keresztben van egy merevítés, gondolom azért hogy ne lifegjen a kombàjn hàtulja jobbra balra, van valakinek ilyen beépítve, ha igen akkor küldhetne róla képet hogy hogyan is néz ki valójàban.
Ui.: Nekem szecskàzó van rajta.
Válasz medikus #10094. hozzászólásáraKéne, de még csak készülünk.
Valaki darál már,
Nem volt tsz főnőknek szórta
Válasz 44claasgarantos #10091. hozzászólásáraA helikopter lehet a parlagfűvet nézi
Ma permeteztek hidasal valami sárga csodagép szaladgál a napraforgoban meg helikopter is repkedet it a határba nagy a mozgás a napiban