Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Köszönöm a válaszokat, akkor valószínűleg marad bócsa. Keresgélés közben találtam egy Cseh és egy Lenegyel oldalt is. Ajánlom figyelmetekbe. Katalógus szerint lehet rendelni.
Tisztelt fórum társak. 514-es oldallehajtást keresek Bács megyéből. Ha valakinak van tartalék, vagy tud eladót szívesen átvenném. Ezen felül cserélnem kell a rázóasztalt is. A Bócsaiakat ismerem, de a náluk kapható utángyártott asztalról nem sok jót hallottam. Eseteleg tud valaki más beszerzési forrást is? A válaszokat, segítséget előre is nagyon köszönöm.
Válasz medikus #9375. hozzászólására Nem leszakadt a csapágy után tőben tegnap este még nem volt szétszedve ma délelőtt szedtem szét, és meg van az oka is mert valaki a gép előző gazdái közül felhegesztette a csapágyméretet ennyi.
Válasz Claastra. #9376. hozzászólására Nagyon jó, hogyan kéne ebből rendelni, a láng alkatrésznél teljesen más árat mondtak.Mert akárhogy számolom ez 50 000 ft /csak/
Jó estét. Perkins motoros fortshritt kombájn hajtásharangba való tengelyt keresek amelyikre az ékszíjtárcsát kell felcsavarozni a külső csavarok osztóköre és a tengelyméret megegyezik az ifa motorossal de a másik vége valószínű nem. nem tud valaki valami beszerzési forrást????
A magtartályt vette már ki valaki?A csiga alatt már olyan mint a szita.A másik kombájnt csak belülről foltoztam be,de most télen ráérnék és megcsinálnám faszányosan.
Üdv urak.
Ma összeállta az öreg, és megkezdtük a kukoricát.
Vágtam is fél tartállyal, csak kirepedt a hengereket összekötő kis gumicső. Melegen nem akartam a vizet leengedni, nem tudja valaki milyen vastag kell?
Köszönöm
Válasz ...:::Pisti:::... #9327. hozzászólásáraHa jól emlékszem a variátor vezérlő tömb tolattyúján van pici gumigyűrű, ha az hibás ott is vissza tud engedni.
Csak egy tipp, nézzél majd rá.
13739 hozzászólás
Köszönöm a válaszokat, akkor valószínűleg marad bócsa. Keresgélés közben találtam egy Cseh és egy Lenegyel oldalt is. Ajánlom figyelmetekbe. Katalógus szerint lehet rendelni.
http://www.soko.cz/cs/fortschritt/fortschritt-e514/?page=34
http://hemas.pl/component/jshopping/category/view/26?Itemid=0
Válasz kori01 #9388. hozzászólásáraOtt is az van!
Válasz masina #9385. hozzászólásáraAutomotiv Baja
Válasz masina #9385. hozzászólásáraGyártsd le a rázóasztalt ha baj van vele!
Válasz masina #9385. hozzászólásáraNekem nem volt problémám az új rázóasztallal(Bócsáról).
Tisztelt fórum társak. 514-es oldallehajtást keresek Bács megyéből. Ha valakinak van tartalék, vagy tud eladót szívesen átvenném. Ezen felül cserélnem kell a rázóasztalt is. A Bócsaiakat ismerem, de a náluk kapható utángyártott asztalról nem sok jót hallottam. Eseteleg tud valaki más beszerzési forrást is? A válaszokat, segítséget előre is nagyon köszönöm.
Válasz R Sándor #9383. hozzászólásáraGranitos cuccok kb 2-3 nap alatt szoktak megjönni németből ha van raktáron
Válasz medikus #9382. hozzászólására Megrendeltem, már csak a visszaigazoló emilt várom kíváncsi vagyok mennyi idő a szállítás.
Válasz R Sándor #9377. hozzászólásáraHa kitöltöd a megrendelőt,küldenek ide is!Rápróbáztunk!
Válasz Claastra. #9376. hozzászólására Bocs azt meg nem is írtam hogy kösz.
Válasz medikus #9379. hozzászólásáraIgen már észrevettem ,de gondolom csak szerdán állnak velem szóba.
Válasz R Sándor #9377. hozzászólásáraA Gránitot partnerként adja meg!kérdezz rá!
Válasz medikus #9375. hozzászólására Nem leszakadt a csapágy után tőben tegnap este még nem volt szétszedve ma délelőtt szedtem szét, és meg van az oka is mert valaki a gép előző gazdái közül felhegesztette a csapágyméretet ennyi.
Válasz Claastra. #9376. hozzászólására Nagyon jó, hogyan kéne ebből rendelni, a láng alkatrésznél teljesen más árat mondtak.Mert akárhogy számolom ez 50 000 ft /csak/
Válasz R Sándor #9373. hozzászólásárakét cég árul németbe 165euhttp://www.agropartner-o-h-b.com/4254128494_10859
Válasz R Sándor #9374. hozzászólásáraMi baja a tiednek?Borda?
Válasz R Sándor #9373. hozzászólásáraBocsi már látom Köszi szépen
Válasz medikus #9372. hozzászólásáraKösz bocs de nincs katalógusom! Ha ezt az egy oldalt feltennéd meg köszönném.
Válasz R Sándor #9371. hozzászólásáraAhhoz!Nézd meg a katalógust!A leg hátuljában megtalálod bontva!
Válasz medikus #9369. hozzászólására De a cikkszám amit írtál az a perkis motoros hajtásharanghoz való??? Mert ifáéhoz van nekem itthon 2db is.
Válasz R Sándor #9367. hozzászólásáraEbben leghátul megtalálod!
Válasz R Sándor #9368. hozzászólásáraGyanús!Még nem hallottam hogy árulnának ilyet!
Válasz medikus #9366. hozzászólásáraBócsán van ilyen szerinted????
Válasz medikus #9366. hozzászólására Ez tuti a perkins motoros hajtásharangba való tengely cikkaszáma????
Válasz R Sándor #9365. hozzászólására4254 12849 4 cikkszám.
Jó estét. Perkins motoros fortshritt kombájn hajtásharangba való tengelyt keresek amelyikre az ékszíjtárcsát kell felcsavarozni a külső csavarok osztóköre és a tengelyméret megegyezik az ifa motorossal de a másik vége valószínű nem. nem tud valaki valami beszerzési forrást????
Válasz Berente Antal #9363. hozzászólásáraA súly szinte semmi!Ha minden ki van kötve,oldalt ki lehet húzni!A kikötözés a nagyobb dolog!Kábelköteg,hidraulika,bowdenek!
Válasz medikus #9362. hozzászólásáraKb mennyi idő a ki-beszerelés? Egy kcr3000 elég hozzá?
Válasz zt tomi #9359. hozzászólásáraVettem már ki!
Válasz zt tomi #9359. hozzászólásáraTévedtem. Itt érdeklődj...
Válasz zt tomi #9359. hozzászólásáraMintha lovasnorbi néven futó kolléga már kicsontozott volna egyet...de az 512 volt... Lehet nem jól rémlik...
A magtartályt vette már ki valaki?A csiga alatt már olyan mint a szita.A másik kombájnt csak belülről foltoztam be,de most télen ráérnék és megcsinálnám faszányosan.
azért az a cső legalább 25-30mm ,nem fél coll
Válasz kori01 #9355. hozzászólásáraNálunk is!
Válasz kori01 #9354. hozzászólására
Oké
Válasz medikus #9352. hozzászólásáraItt nálunk van sok
Válasz ...:::Pisti:::... #9349. hozzászólásáraJa ne bénázz
Válasz medikus #9351. hozzászólásáraJa elnézést.
Nem jól értelmeztem
Köszönöm
Válasz kori01 #9347. hozzászólásáraIFA boltban!
Válasz ...:::Pisti:::... #9350. hozzászólásáraA blokkon a leeresztő csapot?elég hozzá egy mérőszalag!
Válasz medikus #9348. hozzászólásáraKöszönöm, de nem tudtam megmérni.....
Válasz kori01 #9347. hozzászólásáraTe vagy az én megmentőm
Válasz ...:::Pisti:::... #9346. hozzászólásáraMegméred a csap kifolyóját!Olyan!1/2 coll tól kicsit nagyobb,mert az a cső nehezen megy rá!
Válasz ...:::Pisti:::... #9346. hozzászólásáraAkkor ahonnan veszed biztosan tudni fogják
Válasz kori01 #9345. hozzászólásáraErre nem is gondoltam.
Reggel korán el kell menjek, már jövet megvenném az alkatrészt is,de most nem akartam melegen leengedni a vizet
Válasz ...:::Pisti:::... #9344. hozzászólásáraHa kicseréled úgy is le kell venni
Üdv urak.
Ma összeállta az öreg, és megkezdtük a kukoricát.
Vágtam is fél tartállyal, csak kirepedt a hengereket összekötő kis gumicső. Melegen nem akartam a vizet leengedni, nem tudja valaki milyen vastag kell?
Köszönöm
Válasz atti212. #9342. hozzászólásáraOk, köszi.
Ahhoz felülről hozzáférek?
Vagy tömb le?
Válasz ...:::Pisti:::... #9327. hozzászólásáraHa jól emlékszem a variátor vezérlő tömb tolattyúján van pici gumigyűrű, ha az hibás ott is vissza tud engedni.
Csak egy tipp, nézzél majd rá.
Válasz medikus #9340. hozzászólásáraÉrtsd jól, nem amatőrökkel vagyok körbe véve! Csak ez most érdekes szituàció...