Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Tomszi #1700. hozzászólásáraHát azért Honecker bácsi brigádja a 16osnál elég furán tervezte meg a vágóasztal vágószerkezetének első generációs hajtását,ami egy idő után minden asztalon szétszakadt,pláne a nagyobbakon,aztán a műanyagperselyes bedobóujjakat (amit kész kálvária cserélni) a szalmarázó csapágyazásáról,a magfelhordó tervezéséről nem is beszélve.A végén meg ott az eredeti V8as motor fogyasztása,ami a mai világban elég luxus ,a fülke meg maga a pokol klíma nélkül. Amúgy meg jól beállítva tisztábban dolgozik a mai gépeknél gabonában.
Válasz GREVEN #1691. hozzászólásáraKép nincs róla? Gabonaadapter nélkül sajnos elég reménytelen eladni, max. bontásra-szétvágásra. Pedig még most is el lehet velük aratgatni 40-50 ha gabonát simán, persze többet is. Ár-érték arányba nagyon jók, az olcsó gépek között, annak aki nem fél tőle és ismeri. Általában olyanok szólják le akik nem ismerik, csak egyszer már beszéltek olyannal aki állítólag már látott ilyet, de aztán lehet hogy az se az volt.
Válasz GREVEN #1697. hozzászólásárahuha , nekem ez kicsit messze van
/ Komárom megye /. mindig ha akarna az ember valamilyen gépet az az ország másik felén van
asz medikus #1690 hozzászólásáraÍrtam,mg jármű! Vagy,erdészeti. Kizárólag csak ezekről a gépekről lenne szó . Ezt elrendezhetnék. Qvad meg minimum piros rendszám. Azzal többet furikáznak Közúton,mind egy nyakig sáros közelítőkocsival,vagy kombájnal februárban. Qvad utánfutón műszakira elhordható,gyorsan is megy,az legyen műszakis.többinek meg biztosítás azt kész.
Elérkezett az idő, hogy megválnánk, bontatlan E-516 kombájnunktól. Kb 5-6 éve nem volt beindítva, utoljára kukorica szezonból állt meg, teljesen üzemképesen. Gabona, kukorica asztal és szállító kocsi nincs hozzá.
Ha valakit érdekel esetleg, privátba beszélgethetünk róla.
Válasz Richard. #1689. hozzászólásáraAkkor mennyi jármű rohangálna, csak úgy!
Jó lenne ez az M-es rendszám,csak le kellene ellenőrizni mindet és ami hamis,mindet megbüntetni okirat hamisításért!A jogszabály leírja konkrétan hogy mire adható,csak nem kellene engedni hogy félremagyarázzák,a törvény betűjét!Ha egy traktor 15 lóerősen traktor,ami rendszám köteles(nem zöld)akkor a 100-200 lóerős traktor is traktor,ami ugyan úgy rendszámköteles ha a közúti forgalomban részt vesz!!!A quad pedig csak akkor lenne erdészeti kiközelítő,ha erdész(hivatásos) használja!Ezek miatt nincs nekünk rendszám újítás!
Válasz Matyi50 #1688. hozzászólásáraMi a szarèrt nem lehet, mg. gèp tìpust,saját azonosìtò, alvàzszàm szerint biztosìtatni? amit elfogadna a rendőr?szezonàlisra pont jò lenne.
Válasz medikus #1686. hozzászólásáraEz lett az eredménye a sok b.ziskodásnak,mikor mindenre amivel ralliztak meg terepeztek, M rendszámot raktak... amikor a quad meg az összes offroad szar is erdészeti közelítőként lett rendszámozva oszt autópályán megelőz 140el
Most meg akiknek szüksége volna rá valóban,azok nem tudnak hozzájutni lassan,mert pl olyan öregebb rendszámozható gépeknél amihez nem lehet gyári gépkönyet találni ilyenekkel szaroznak,hogy nincs eredeti gépkönyve... Meg már nem hiszi el a gazdálkodónak az ügyintéző,hogy az tényleg kombájn,vagy tényleg erdészeti közelítő és emiatt NKH vizsgálatot kér...
Válasz ..MZ/X.. #1673. hozzászólásáraVan facebookon egy csoport. a neve Mezőgazdasági Könyvek Gépkönyvek Prospektusok Ismertető anyagok. megér egy próbát szerintem érdeklődjél hogy van e náluk 517 magyar nyelvű könyv.
Válasz Myrrdin #1669. hozzászólásáraEz biztos jó lenne nagyon köszönöm, de sajnos mire kinyomtatom addigra még homályosabb. De lehet átgépelem és azt a papírt archiválom... :)
Mi még most akarjuk elsőnek kiváltani rá a zöldet azt mondták a kormányablaknál( Debrecen) hogy a meglévő papíron kívül, ami egy adásvételi meg a regisztrációs szám. , vinni kell még egy papírt ami tartalmazza a típusadatokat, meg csináljunk róla két fényképet. Én is az NKH-ra gondoltam ,hívtam is az ott dolgozó ismerősömet, de ő mondta, hogy ilyen régire nem adnak, mert nincs nekik, de szemle után adnak egy adatlapot az jó vagy csak szedjek le a netről valamit, és azt is elfogadják higgyem el :). Vagy ha gondolom pirosra forgalomba helyezik :)
Válasz ..MZ/X.. #1681. hozzászólásáraAddig,amíg valaki nem megy beléd!Akkor inkább vedd le róla a rendszámot.Én megmondtam a rendőrnek hogy van rendszámom OTTHON,ha tudja intézze el,és vissza rakom a gépre!!
Válasz Myrrdin #1680. hozzászólásáraAzért mert mutatsz egy gépkönyvet,nem jelenti azt hogy a rendszámod azon a gépen van.Sajnos az enyémet sem sikerült még elintézni,de van 8 személyes kisbusz,(nálunk) amin zöld rendszám van,és most újították!A nagy autó behozatal óta zöld rendszám van rajta,mert akkor valami miatt nem tudták rendesen levizsgáztatni!Feketén minden elintézhető!!!!
Válasz Matyi50 #1677. hozzászólásáraPontosan jól gondolod. Eddig nem volt közünk NKH-hoz. Nem is vacakoltak vele az előző hosszabbításoknál, most kérik.
Le van xarva, igazoltatni még soha nem vettek ki vele. Van rajta rendszám aztán kész megyünk így.
Válasz Matyi50 #1677. hozzászólásáraEz baromság az egész. Ahány tokmányiroda annyi szokás! menj másik tokmányirodába ahol nem kérnek NKH vizsgát. elviszed a gépkönyvet és akkor van benne egy kép amiről tudja hogy arató-cséplő gép és nem traktor.
Na várjatok! Zöld rendszámotok van,ami lejárt,de még nem látta az NKH soha a gépet és emiatt most nyilvántartásba kell venni és igazolást adni,hogy tényleg kombájn,vagy már ez megvolt és most is NKH vizsga kell?
Mert a rendeletben ilyen nincs,ez valami agyrém lesz hogy 3évente műszakiztatni kell a kombájnokat is .
Szerintem csak egyszer kell NKH ,az első nyilvántartásba vételhez,utána már elég az okmányirodába beballagni. Gondolom amiatt hívnak be NKH viszáglatra,mert még nincs meg a tanúsítvány ami alapján az okmányiroda minden kétséget kizáróan kiadhatja,újraérvényesítheti a rendszámot,mivel anno első blikkre kiadták.
Válasz ..MZ/X.. #1674. hozzászólásáraHogy micsoda???? Megyei vizsgabázisra kell elvinni a kombájnt a zöldrendszám érvényesítéshez? Vagy helyszini kiszállást kérni? :O
Válasz Matyi50 #1671. hozzászólásáraEddig elég volt, most kérik. A tköm sem igazodik ki rajtuk.
NKH állomásra kellene elballagni vele, de nem fogok oda-vissza 60 km-t döcögni ezért.
Válasz Myrrdin #1670. hozzászólásáraNem. Olyan könyvem van, de a típus nem egyezik. Neki az kell amire 517 van írva, mert az a gép típusa. Az már hidegen hagyja, hogy mechanikailag ugyan az a két gép.
Válasz ..MZ/X.. #1667. hozzászólásáraNem tudja a magyarnyelvűből sem,mert nem is akarja!Én ugyan így vagyok!Mondtam neki,majd ide állok az ablak alá,hogy be tudja azonosítani! Az sem jó!
Válasz trógerzoli #1666. hozzászólásáraTípusbizonyítványt az NKH ad. Én most a 17-el vagyok meglőve, nem akarják meghosszabbítani a zöldet, nem jó neki a német nyelvű gépkönyv mert nem tudja beazonosítani belőle a gépet. Legutóbb még nem volt vele semmi baj.
Ha már itt tartunk, valakinek nincs egy magyar nyelvű könyve 517-hez?
Jónapot! Az E-516-osunkra akarunk zöld rendszámot ám az okmányban azt mondták, hogy a meglévő papírokon kívül kellene még egy típusbizonyítvány.Ha esetleg lenne valakinek megosztaná velem, hogy ki tudjam nyomtatni. Meg ha esetleg lenne valakinek digitális formában bármilyen beállítási, javítási,kezelési kézikönyve azt is megköszönném.Az emaicímem: trogerzoli@gmail.com
A birtokomba került 5 magyar nyelvű könyv az E-516 kombájnról. Van benne kezelési leírás, alkatrész katalógus is és még egy javítási könyv is.
Akit érdekel, vegye fel velem a kapcsolatot.
Válasz qgedezso #1656. hozzászólására Azt nem tudom, de mikor én vettem a 14-esemet/én asztal nélkül hoztam el/ annak a kuki vágóasztal munkahengerébe bele volt toldva hogy magassabbra emeljen a gyárinál, így a ferde épp hogy nem érte el a fülke alját.ezzel a megoldással szerintem már elég a napravágáshoz.
Meg tudjátok mondani hogy a talajtól milyen magasra emelhető a Fortschritt E 516 vágóasztala?
Mármint üzemi vágómagasságban, nem híddaruval.
Például magasnövésű napraforgóaratáshoz.
2450 hozzászólás
Válasz Tomszi #1700. hozzászólásáraHát azért Honecker bácsi brigádja a 16osnál elég furán tervezte meg a vágóasztal vágószerkezetének első generációs hajtását,ami egy idő után minden asztalon szétszakadt,pláne a nagyobbakon,aztán a műanyagperselyes bedobóujjakat (amit kész kálvária cserélni) a szalmarázó csapágyazásáról,a magfelhordó tervezéséről nem is beszélve.A végén meg ott az eredeti V8as motor fogyasztása,ami a mai világban elég luxus ,a fülke meg maga a pokol klíma nélkül. Amúgy meg jól beállítva tisztábban dolgozik a mai gépeknél gabonában.
Válasz GREVEN #1691. hozzászólásáraKép nincs róla? Gabonaadapter nélkül sajnos elég reménytelen eladni, max. bontásra-szétvágásra. Pedig még most is el lehet velük aratgatni 40-50 ha gabonát simán, persze többet is. Ár-érték arányba nagyon jók, az olcsó gépek között, annak aki nem fél tőle és ismeri. Általában olyanok szólják le akik nem ismerik, csak egyszer már beszéltek olyannal aki állítólag már látott ilyet, de aztán lehet hogy az se az volt.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz Myrrdin #1698. hozzászólásáraCsak lesz olyan rendes, hogy félútig elmegy vele![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz GREVEN #1697. hozzászólásárahuha
, nekem ez kicsit messze van ![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
/ Komárom megye /. mindig ha akarna az ember valamilyen gépet az az ország másik felén van
Válasz Myrrdin #1696. hozzászólásáraBács megye, Tiszakécske.
Válasz GREVEN #1691. hozzászólásáraEngem lehet érdekel, de hol található?![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
Válasz GREVEN #1694. hozzászólásáraLelkes,és megszállott!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz F-A-R-M-E-R \ #1692. hozzászólásáraáááá, egy lelkes,ambíciózus honfitárs még fel tudja éleszteni![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
asz medikus #1690 hozzászólásáraÍrtam,mg jármű! Vagy,erdészeti. Kizárólag csak ezekről a gépekről lenne szó . Ezt elrendezhetnék. Qvad meg minimum piros rendszám. Azzal többet furikáznak Közúton,mind egy nyakig sáros közelítőkocsival,vagy kombájnal februárban. Qvad utánfutón műszakira elhordható,gyorsan is megy,az legyen műszakis.többinek meg biztosítás azt kész.
Válasz GREVEN #1691. hozzászólásáraKezdheted bontani,1 kis segítség![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Elérkezett az idő, hogy megválnánk, bontatlan E-516 kombájnunktól. Kb 5-6 éve nem volt beindítva, utoljára kukorica szezonból állt meg, teljesen üzemképesen. Gabona, kukorica asztal és szállító kocsi nincs hozzá.
Ha valakit érdekel esetleg, privátba beszélgethetünk róla.
Válasz Richard. #1689. hozzászólásáraAkkor mennyi jármű rohangálna, csak úgy!![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Jó lenne ez az M-es rendszám,csak le kellene ellenőrizni mindet és ami hamis,mindet megbüntetni okirat hamisításért!A jogszabály leírja konkrétan hogy mire adható,csak nem kellene engedni hogy félremagyarázzák,a törvény betűjét!Ha egy traktor 15 lóerősen traktor,ami rendszám köteles(nem zöld)akkor a 100-200 lóerős traktor is traktor,ami ugyan úgy rendszámköteles ha a közúti forgalomban részt vesz!!!A quad pedig csak akkor lenne erdészeti kiközelítő,ha erdész(hivatásos) használja!Ezek miatt nincs nekünk rendszám újítás!
Válasz Matyi50 #1688. hozzászólásáraMi a szarèrt nem lehet, mg. gèp tìpust,saját azonosìtò, alvàzszàm szerint biztosìtatni? amit elfogadna a rendőr?szezonàlisra pont jò lenne.
Válasz medikus #1686. hozzászólásáraEz lett az eredménye a sok b.ziskodásnak,mikor mindenre amivel ralliztak meg terepeztek, M rendszámot raktak... amikor a quad meg az összes offroad szar is erdészeti közelítőként lett rendszámozva oszt autópályán megelőz 140el
Most meg akiknek szüksége volna rá valóban,azok nem tudnak hozzájutni lassan,mert pl olyan öregebb rendszámozható gépeknél amihez nem lehet gyári gépkönyet találni ilyenekkel szaroznak,hogy nincs eredeti gépkönyve... Meg már nem hiszi el a gazdálkodónak az ügyintéző,hogy az tényleg kombájn,vagy tényleg erdészeti közelítő és emiatt NKH vizsgálatot kér...
Hát elmennek a jó... oda!
Válasz ..MZ/X.. #1673. hozzászólásáraVan facebookon egy csoport. a neve Mezőgazdasági Könyvek Gépkönyvek Prospektusok Ismertető anyagok. megér egy próbát szerintem érdeklődjél hogy van e náluk 517 magyar nyelvű könyv.
Válasz trógerzoli #1685. hozzászólásáraElőször kérdezd meg,hogy másolatokat elfogadnak e!!!Nálunk semmit!
Válasz Myrrdin #1669. hozzászólásáraEz biztos jó lenne nagyon köszönöm, de sajnos mire kinyomtatom addigra még homályosabb. De lehet átgépelem és azt a papírt archiválom... :)
Mi még most akarjuk elsőnek kiváltani rá a zöldet azt mondták a kormányablaknál( Debrecen) hogy a meglévő papíron kívül, ami egy adásvételi meg a regisztrációs szám. , vinni kell még egy papírt ami tartalmazza a típusadatokat, meg csináljunk róla két fényképet. Én is az NKH-ra gondoltam ,hívtam is az ott dolgozó ismerősömet, de ő mondta, hogy ilyen régire nem adnak, mert nincs nekik, de szemle után adnak egy adatlapot az jó vagy csak szedjek le a netről valamit, és azt is elfogadják higgyem el :). Vagy ha gondolom pirosra forgalomba helyezik :)
Válasz ..MZ/X.. #1681. hozzászólásáraAddig,amíg valaki nem megy beléd!Akkor inkább vedd le róla a rendszámot.Én megmondtam a rendőrnek hogy van rendszámom OTTHON,ha tudja intézze el,és vissza rakom a gépre!!
Válasz Myrrdin #1680. hozzászólásáraAzért mert mutatsz egy gépkönyvet,nem jelenti azt hogy a rendszámod azon a gépen van.Sajnos az enyémet sem sikerült még elintézni,de van 8 személyes kisbusz,(nálunk) amin zöld rendszám van,és most újították!A nagy autó behozatal óta zöld rendszám van rajta,mert akkor valami miatt nem tudták rendesen levizsgáztatni!Feketén minden elintézhető!!!!![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
Válasz Matyi50 #1677. hozzászólásáraPontosan jól gondolod. Eddig nem volt közünk NKH-hoz. Nem is vacakoltak vele az előző hosszabbításoknál, most kérik.
Le van xarva, igazoltatni még soha nem vettek ki vele. Van rajta rendszám aztán kész megyünk így.
Válasz medikus #1679. hozzászólásáranocsak, mesélj még
. mindenki azt mondja hogy túl szigorúak lehet hogy 5 éve ment a dolog de most már nem ![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Válasz Myrrdin #1678. hozzászólásáraAttól még kérheted qadra!
Válasz Matyi50 #1677. hozzászólásáraEz baromság
az egész. Ahány tokmányiroda annyi szokás!
menj másik tokmányirodába ahol nem kérnek NKH vizsgát
. elviszed a gépkönyvet és akkor van benne egy kép amiről tudja hogy arató-cséplő gép és nem traktor.
Na várjatok! Zöld rendszámotok van,ami lejárt,de még nem látta az NKH soha a gépet és emiatt most nyilvántartásba kell venni és igazolást adni,hogy tényleg kombájn,vagy már ez megvolt és most is NKH vizsga kell?
Mert a rendeletben ilyen nincs,ez valami agyrém lesz hogy 3évente műszakiztatni kell a kombájnokat is .
Szerintem csak egyszer kell NKH ,az első nyilvántartásba vételhez,utána már elég az okmányirodába beballagni. Gondolom amiatt hívnak be NKH viszáglatra,mert még nincs meg a tanúsítvány ami alapján az okmányiroda minden kétséget kizáróan kiadhatja,újraérvényesítheti a rendszámot,mivel anno első blikkre kiadták.
Válasz Matyi50 #1675. hozzászólásáraAhogy mondod!![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz ..MZ/X.. #1674. hozzászólásáraHogy micsoda???? Megyei vizsgabázisra kell elvinni a kombájnt a zöldrendszám érvényesítéshez? Vagy helyszini kiszállást kérni? :O
Válasz Matyi50 #1671. hozzászólásáraEddig elég volt, most kérik. A tköm sem igazodik ki rajtuk.![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)
NKH állomásra kellene elballagni vele, de nem fogok oda-vissza 60 km-t döcögni ezért.
Válasz Myrrdin #1670. hozzászólásáraNem. Olyan könyvem van, de a típus nem egyezik. Neki az kell amire 517 van írva, mert az a gép típusa. Az már hidegen hagyja, hogy mechanikailag ugyan az a két gép.![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Válasz Matyi50 #1671. hozzászólásáraMindent újból,mintha most akarnál először rendszámot!![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
Válasz ..MZ/X.. #1667. hozzászólásáraA meghosszabbításhoz is gépkönyvet kérnek?
Nem elég először?
Válasz ..MZ/X.. #1667. hozzászólásáranem jó neki a 516-os könyve? elvégre "ugyan az a kettő" nem?
Válasz trógerzoli #1666. hozzászólásáraez így jó lesz?
![1](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160608152658_1523470_700377510041055_558820178171165715_o.jpg)
![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
remélem tudtam segíteni
Válasz ..MZ/X.. #1667. hozzászólásáraNem tudja a magyarnyelvűből sem,mert nem is akarja!Én ugyan így vagyok!Mondtam neki,majd ide állok az ablak alá,hogy be tudja azonosítani! Az sem jó!![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
Válasz trógerzoli #1666. hozzászólásáraTípusbizonyítványt az NKH ad. Én most a 17-el vagyok meglőve, nem akarják meghosszabbítani a zöldet, nem jó neki a német nyelvű gépkönyv mert nem tudja beazonosítani belőle a gépet. Legutóbb még nem volt vele semmi baj.![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)
Ha már itt tartunk, valakinek nincs egy magyar nyelvű könyve 517-hez?
Jónapot! Az E-516-osunkra akarunk zöld rendszámot ám az okmányban azt mondták, hogy a meglévő papírokon kívül kellene még egy típusbizonyítvány.Ha esetleg lenne valakinek megosztaná velem, hogy ki tudjam nyomtatni. Meg ha esetleg lenne valakinek digitális formában bármilyen beállítási, javítási,kezelési kézikönyve azt is megköszönném.Az emaicímem: trogerzoli@gmail.com
Nagyon köszönöm előre is!
hali 516hoz kellene jó állapotú felső rosta + szecskázó kompletten
Üdv mindenkinek!
A birtokomba került 5 magyar nyelvű könyv az E-516 kombájnról. Van benne kezelési leírás, alkatrész katalógus is és még egy javítási könyv is.
Akit érdekel, vegye fel velem a kapcsolatot.
jó állapotú felső rosta érdekelne, ha valaki tud jelezze köszi![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Válasz rsándor #1658. hozzászólásáraKöszönöm.
(a munkahenger azért marad az originál, főleg hogy nem saját ;) )
azt szeretném kérdezni lehet-e 516 kombájné?![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160107214546_img_0917.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160107214607_img_0918.jpg)
Üdv mindenkinek!
Kezelési utasításaim vannak az 516 - os kombájnhoz és van egy javítási könyvem is.
Ezek magyar nyelvű könyvek.
Kezelésiből van kb 4-5 féle leírás.
Ha valakit érdekel itt elér
fod.krisztian@gmail.com
jó állapotú felső rosta érdekelne, ha valaki tud jelezze köszi
Válasz qgedezso #1656. hozzászólására Azt nem tudom, de mikor én vettem a 14-esemet/én asztal nélkül hoztam el/ annak a kuki vágóasztal munkahengerébe bele volt toldva hogy magassabbra emeljen a gyárinál, így a ferde épp hogy nem érte el a fülke alját.ezzel a megoldással szerintem már elég a napravágáshoz.
Válasz Bandita29 #1645. hozzászólásáraCsörgess már ismét meg a telefonomból elveszett a számod.
Van egy ötletem csereberére!
Üdv Mindenkinek!
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Meg tudjátok mondani hogy a talajtól milyen magasra emelhető a Fortschritt E 516 vágóasztala?
Mármint üzemi vágómagasságban, nem híddaruval.
Például magasnövésű napraforgóaratáshoz.
Előre is köszönöm.
Nagyon szépen köszönöm az infót, nagy segítség!
Válasz trógerzoli #1651. hozzászólásáraFKA 601 1650 kg!
Válasz trógerzoli #1651. hozzászólásáraHa nem zuzós akkor kb 15-20max mázsa Nekem a 4 soros zuzós 15 mázsa
Válasz trógerzoli #1651. hozzászólásáraHa nem zuzós akkor kb 15-20max mázsa Nekem a 4 soros zuzós 15 mázsa