Hirdetés
Fórum
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Agrártámogatások kifizetése új
- AKG támogatás új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Monosem NG új
- Körbálázót, de milyet? új
- John Deere 6110 új
Cikkajánló
Hirdetés
![KWS napraforgóhibridek minden terepre KWS napraforgóhibridek minden terepre](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9107/cikk_79107/napra5_kws_ind_fill_540x300_0.jpg)
KWS napraforgóhibridek minden terepre
Nagyobb termőképességgel, kedvezőbb agronómiai tulajdonságokkal, magasabb...![Digitális átállás: "Pénz, paripa, fegyver" adott Digitális átállás: "Pénz, paripa, fegyver" adott](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9123/cikk_79123/kerekasztal-prega-lead_fill_540x300_0.jpg)
2450 hozzászólás
Üdv mindenkinek!Olyan kérdésem van, hogy megtudná-e nekem valaki mondani hogy kb hány kiló egy hatsoros kukorica asztalnak? Szállítás miatt érdekelne. Megköszönném ha valaki tudna segíteni! Előre is köszönöm!
Válasz Bandita29 #1649. hozzászólásáraOK!
Válasz bekker #1648. hozzászólásáraHolnap hívlak!
Válasz Bandita29 #1647. hozzászólásáramagfelhordó láncon kvül van minden.Csörgess meg és megbeszéljük.
Válasz bekker #1646. hozzászólásáraÉrdekelne az ikerszivattyú ha még megvan,ezen felül a láncok,ha jó állapotuak vannak. Kalász,mag,ferdefelhordó. Esetleg még a vágóasztalfordító,a bowdenekkel,tengellyel együtt,ha a borda nincs lenyalva.... Hirtelen ennyi...
Válasz Bandita29 #1645. hozzászólásáraSzia. Tudod mindig vàltozhat minden terv. Mond mire lenne szüksèged, hàtha akad.
Válasz bekker #1644. hozzászólásáraSzevasz Béla! Mikor láttam a gépet,akkor még tervben volt a feltámasztás. Engem is érdekelne néhány dolog,csak a táv.
Válasz bubu13 #1643. hozzászólásáraBács Kiskun megye, Kömpöc település.
Válasz bekker #1642. hozzászólásárahelyileg merre?
üdv,
esetleg ha valakit érdekelnek E 517-es cuccok, van egy E 517es bontás alatt.(motorhibás)
Válasz jozef19 #1639. hozzászólására![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz jozef19 #1639. hozzászólásáraÉn 275-ért vettem a nyáron, nagyjából 250-300 közt mennek, a 300 fölöttiek sokáig fenn vannak. Zúzós kuki asztal kocsi lett belőle csinálva![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz medikus #1638. hozzászólására350 minimum...
Válasz jozef19 #1637. hozzászólásáraAkkor mennyiért eladó? Tégy próbát!
Válasz medikus #1636. hozzászólásáraAnnyiért nem eladó...
Válasz jozef19 #1635. hozzászólásáraHa kereke is van,250-et kérnek érte!
16-os asztalkocsiért mit lehet kérni(84-es)...
Válasz Myrrdin #1633. hozzászólásáraA motolla se más,deszka van felfogatva rá!
Kis kukoricában még működik,de a 2méter felettiben már bajosan,mert ott annyi szártömeg meg levél megy át a gépen,hogy lehetetlen tisztán dolgozni és úgy hogy ne szakadjon szét valami.
Válasz Matyi50 #1632. hozzászólásárabúza adapterrel vágja a kukoricát? csak a motolla más? ilyet se láttam még
Ezek se xaroznak :D
Kukoricát is gabonaasztallal :D
Segítséget szeretnék kérni, érdekelne engem a 16-os kombájn hátsó kerekeinek legnagyobb szélessége és a királycsap közepének magassága a földtől Egy csőtörő gépbe szeretnék tenni ilyen hidat ha elfér.
Válasz csoppika #1607. hozzászólásárajó helyen kapzsgálsz,volt szerencsém a seregben összehasnlítani a rába s a dac kocsikat s motorjaikat is.a dac-nak pöpecebb volt mindene igaz akkor voltak újak én gödöllőn vettem át az új műhelykocsimat/1986/.a motor kamion-biztonsági indítású hőtároló csúcsos mint a kamaz vagy az utb 650.ahogy néztem a rába finom akart lenni de nem jött össze.nem kell félni ha dac motorral akarod szerelni az 516-ost nem fog szégyent vallani a v-8 helyén.
Válasz ZT 323 #1628. hozzászólásáraSzia ..merre vagy helyileg..?? engem is érdekelne pár cucc....Üdv
Ha érdekel nálam vannak 516-osok bontva, vagyis üzemanyag tank is van eladó.
Ha érdekel hívj.06209445957.
hali keresnék 516hoz 400 literes üzemanyagtankot, jó állapotú érdekel
Válasz Matyi50 #1625. hozzászólására Szerintem nekem az nem fog menni...nem értek anyira hozzá..sajna..valami egyszerűbb módszer-?
Válasz khgabi1 #1623. hozzászólásáraTöltsd fel a youtubera egy g-mailes címmel,aztán ide szúrd be a beágyazó kódját.
Videót tudja valaki hogyan kell felrakni???
Válasz Matyi50 #1621. hozzászólására Ifa ballon...átmérőre csak nagyon kicsit nagyobb....csak szélesebb....szépen elfér a középen osztott tárcsával..
Válasz khgabi1 #1619. hozzászólásárajól megemeli a hátulját az a pótkocsi kerék![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Köszike a jótanácsot...sikerült...de nemtudom miért küldi el többször...elnézést érte nem én akartam...De hogy bénavagyok az nemkizárt...
Válasz khgabi1 #1609. hozzászólásáraNemtudom milyen képet akartál küldeni, de nem sikerült :)
Úgy csináld hogy Fájl kiválasztása, kiválasztod a gépedről hogy mit akarsz feltölteni. Ha megvan akkor Feltölt. Alatta megjelenik a kép kicsiben, mellette zölddel van hogy Beillesztés, arra kattints.
file://localhost/C:/Users/dellgx780/Pictures/2014-12-07/kombájnok9.jpg
gépek
Válasz khgabi1 #1612. hozzászólásáraEzekszerint nem sikerült..
Válasz khgabi1 #1610. hozzászólására Próbáltam pár képet..küldeni..
Válasz khgabi1 #1610. hozzászólására Próbáltam pár képet..küldeni..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1024928787541226&set=pcb.1024928990874539&type=1&theater
Válasz Tomszi #1608. hozzászólására Van egy vadi új első rugőkötegem a 6x6 dac hoz..de lehet máshoz is jó..ha kell valakinek....csere is mehet,,Üdv..
Válasz Bandita29 #1587. hozzászólásáraAkkor a tiéd ROMAN motor. A románok is megvették ugyanannak az M.A.N. motornak a licenszét, mint a Rába, nagyjából ugyanakkor, meg a teherautónak is, ez volt a ROMAN. Csak ez gyengébb minőség volt a magyarhoz képest, alapból azért mert román, (lásd. az akkori Daciák) meg ők a gyártástechnológiát nem vették meg hozzá. Ettől függetlenül ma már nem biztos rosszabb, mert a Rábát se lehet olyan normálisan felújítani. Ha jól kifogtad akkor simán elmehet egész sokáig, főleg egy kombájnban. Amúgy a Rába is gyártott motort lengyel adagolóval, meg cseh Motorpallal is asszem.
Elég sok ilyen eladó van, Győr körüli hirdetésben láttam és is, szerintem mind nem új, csak M-zároltnak hirdetik.
Válasz Bandita29 #1587. hozzászólásáraHali! Szerintem a román csodateherautó a DAC motorja lehet(MAN licensz). Honvédségnél futott egypár...
Válasz 4964 #1601. hozzászólására Van 14 es is..szintén 5,7 es asztallal.szeretem azt is..de azért ez erősebb gyorsabb ..javítani azért tényleg egyszerűb..
Válasz Bandita29 #1598. hozzászólására Nekem is a döntött kamion motor van benne persze adagoló cserével...nem az én művem..így vettem..Másik kis költségvetés kft-töl..
Válasz khgabi1 #1602. hozzászólására
Válasz 4964 #1601. hozzászólásáraEzért van a hidrosztatikus hajtásnak a vezérlőkarja a kezemben,ha kisebb a mennyiség akkor előbbre tolom és gyorsabban megy....
Válasz 4964 #1597. hozzászólására Igen de a nagyobb lendtömeget bepörgetni is nehezeb...lassaban veszi a fordulatot..Ha leengeded a kosarat csak szemetesebb lessz a mag....nem biztos hogy kiszórja...nekem 2 rosta van benne egymásutánn..nem sok jön ki rajta...