Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #642. hozzászólásra
Egész végig ő maga javította gépet mert itt a kombájnosoknak semmi más dolga nem volt egész évben csak az hogy a kombájnok egész szezonban gond nélkül menjenek
Válasz #629. hozzászólásra
Mindenképpen csak olyannal aki hajtott 16-ost , az a baj hogy ennek a gépnek a pilótája meghalt sajnos de van egy ismerősöm aki 12-essel kezdte a Tszben és a 16-osok közül ő kapta a másodikat még 79-ben és 95-ben adta le ugyan azt a gépet mert akkor kapta meg az első 208-as Claast a Tsz-ben .
Válasz #631. hozzászólásra
Akadtak!!! A tsz tönkrement,ahová utána elhelyezkedtem,ott meg olyan volt!
Nagyon jó kis gépek azok,csak már a "nagyonsokadik" gépésze voltam.....
Válasz #614. hozzászólásra
Még nem biztos csak eszelek rajta .
Az a bajom hogy nincs olyan madár aki elcserélné velem a 106-ost a 14-esre reális áron és a kuki aratásban meg kell valami nagy kombájn kamiont rakni mert az 30 Ha kukit kell majd kamionra aratni és a 14-es kevés erre . Tavaly volt egy 106-os segíteni de 11 Ha-ból 8 ő vágott le ami 120 ezrbe került nekünk . Ha összejönne a 16-os és menne talán 500 körül ki tudnék árulni belőle mindent meg még plusszba ott van amit megspóroltam az aratáson . A legrosszabb esetben is 0-ra kijönnék szerintem a16-ossal .
Válasz #615. hozzászólásra
Jól elvitatkozik itt a társaság! Egy fő momentumként csoportosítani kell a dolgot!Aki saját kis gazdaságába vesz egy-egy öregebb modellt,azt nem lehet összehasonlítani azzal,aki újat tud venni,vagy alkalmazottként nyergel egy modern masinát!!!!!!!
Válasz #611. hozzászólásra
Még kék tehát nem mai darab és 94-ig mnt a tszben de a legjobb állapotban volt míg ott volt aztán 2-3 évet bohóckodott vele a koma és utána szartbe a hidrosztatika és azóta áll . Mennyire bonyolult a hidrosztatika része mert ha a többi része jó akkor bontott alkatrészből gondoltam kijavítani . 500 körül adnék érte ha életre kelne a motor , meg jár hozzá a 7 méteres asztal a kocsival meg az FKA-602-es kuki adapter ami átvan alakítva alsó hajtásosról felső hajtásosra .
Válasz #605. hozzászólásra
Biztosan! Én claason tanultam,105-106,majd jd-970,azután E-514,majd jd:1188-2266-wts9660.De ezek közül a claast a legnehezebb javítani-szerintem.
Válasz #597. hozzászólásra
Nem hallotam még soha annak a gépnek a hangját de azt biztos ( mert a régi kombájnosok mondták régebben ) Hogy a legtutibb állapotút hozta ki a faszi a tsz-ből csak valamit szét barmolt a hidrosztatikán és nem tudták helyre hozni neki sehogysem . 50 Ha-ja van a faszinak és úgy aratott hogy kivitte a kocsikat meg biciklit aztán kiment a kombájnal és mikor megteltek a kocsik és hazatekert a tarkiért és elvitea a kocsikat aztán megint meg vágta a kocsikat és vitte haza este a cuccot .
2450 hozzászólás
Válasz #643. hozzászólásra
a telep helyetek az endrődi út mellett van?
Válasz #647. hozzászólásra
Na egyijen ember tudja mit kel még tudni a kicsikének.
Válasz #644. hozzászólásra
1-2 alkatrész aratás közben +az ideg és már nem is érte kinlódni....
Válasz #646. hozzászólásra
Pontosan!
Válasz #642. hozzászólásra
Egész végig ő maga javította gépet mert itt a kombájnosoknak semmi más dolga nem volt egész évben csak az hogy a kombájnok egész szezonban gond nélkül menjenek
Arra lehet,hogy többe kerül,mintha levágatod vkivel.
Hát ezért irtam az elöb hogy te tudod mit bir a pénztálcád igazábol neked kell döntened.
Válasz #632. hozzászólásra
Túl sokat nem akarok rá költeni mert 2 napi munkára kell csak .
Válasz #640. hozzászólásra
Igen!
Válasz #638. hozzászólásra
VBagy egy ojan nagyon jo szerelöbarátod nincs aki a tszben csinálta ijeneket igazábol ö is tudja mijen nek kéne leni e.
Válasz #637. hozzászólásra
fejlesztenek az emberek, mindenki a lehetöségei szerint ,de lépked elöre
Válasz #635. hozzászólásra
szevasztok Lajos te alkalmazott vagy?kinél
Válasz #636. hozzászólásra
Hát végül is ö tudja mit bir a péztálcája mert ma már sok embernek megélni is nehéz.
Válasz #629. hozzászólásra
Mindenképpen csak olyannal aki hajtott 16-ost , az a baj hogy ennek a gépnek a pilótája meghalt sajnos de van egy ismerősöm aki 12-essel kezdte a Tszben és a 16-osok közül ő kapta a másodikat még 79-ben és 95-ben adta le ugyan azt a gépet mert akkor kapta meg az első 208-as Claast a Tsz-ben .
Válasz #625. hozzászólásra
Mert miért?
Válasz #634. hozzászólásra
Ezis igaz,de nem ismerjük a birtokviszonyait,stb.
Válasz #631. hozzászólásra
Akadtak!!! A tsz tönkrement,ahová utána elhelyezkedtem,ott meg olyan volt!
Nagyon jó kis gépek azok,csak már a "nagyonsokadik" gépésze voltam.....
Válasz #630. hozzászólásra
Ez igy igaz de a kiseb gazdáknak se árt törekedni egy kiseb befektetésel a fejlesztésekre.
Válasz #630. hozzászólásra
még itt is kerül foitt. most vett eg haver 514 -est cserélte 516-osra.a tcs-ben is ezt hajtotta
Válasz #628. hozzászólásra
Nem pont az de még kel rá ez az és a százezer ugy elröpen hogy észrese veszed majd ha csak tankolni kell.
Válasz #610. hozzászólásra
106os után 970es Jd??????Na ott is voltak külömbségek.
itt a nagyok tudják ki termelni az új gépeket. föleg
Válasz #624. hozzászólásra
Hát figyalj nézd meg alaposan és kérj hozá segitséget mert ezt igazábol ojan ember tudná meg mondani aki sokat dolgozo ijenen.
Válasz #619. hozzászólásra
Olyan sokban van hidrosztatikája ?
Válasz #623. hozzászólásra
Valószínű,hogy aki öreget akar venni, annak nincs ennyi területe,és neki új,modern csak álmaiban lehet............
Válasz #621. hozzászólásra
106-al amúgy is jobban jár szerintem!Szerintem a 512-t,s a 516-ot el kell felejteni!Már az idő eljárt felettük!
itt a 106-os kifutott joformán a maszekoknál !!! de pont még a gazdaságnak van 5 db.)))))))
Válasz #614. hozzászólásra
Még nem biztos csak eszelek rajta .
Az a bajom hogy nincs olyan madár aki elcserélné velem a 106-ost a 14-esre reális áron és a kuki aratásban meg kell valami nagy kombájn kamiont rakni mert az 30 Ha kukit kell majd kamionra aratni és a 14-es kevés erre . Tavaly volt egy 106-os segíteni de 11 Ha-ból 8 ő vágott le ami 120 ezrbe került nekünk . Ha összejönne a 16-os és menne talán 500 körül ki tudnék árulni belőle mindent meg még plusszba ott van amit megspóroltam az aratáson . A legrosszabb esetben is 0-ra kijönnék szerintem a16-ossal .
Válasz #620. hozzászólásra
Ja és nem alkalmazot vagyok hanem hála istenek saját.600 hektár csak ki gazdálkodja.
DDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!igy igaz
Ez igaz de inkáb egy müküdö képes 106os mint egy leépült 516os amire rámegy az élete utána meg a nyakán marad.
Válasz #615. hozzászólásra
Jól elvitatkozik itt a társaság! Egy fő momentumként csoportosítani kell a dolgot!Aki saját kis gazdaságába vesz egy-egy öregebb modellt,azt nem lehet összehasonlítani azzal,aki újat tud venni,vagy alkalmazottként nyergel egy modern masinát!!!!!!!
Válasz #618. hozzászólásra
Hát én azt mondom hogy 1-2 százezer és lehet megy de lehet töbe lesz.
Válasz #611. hozzászólásra
Még kék tehát nem mai darab és 94-ig mnt a tszben de a legjobb állapotban volt míg ott volt aztán 2-3 évet bohóckodott vele a koma és utána szartbe a hidrosztatika és azóta áll . Mennyire bonyolult a hidrosztatika része mert ha a többi része jó akkor bontott alkatrészből gondoltam kijavítani . 500 körül adnék érte ha életre kelne a motor , meg jár hozzá a 7 méteres asztal a kocsival meg az FKA-602-es kuki adapter ami átvan alakítva alsó hajtásosról felső hajtásosra .
Válasz #616. hozzászólásra
Na jo végül szerintem a saját szériájában nézve drága.
Válasz #613. hozzászólásra
Nem mondanám,hogy drága!!!Igen,305 ló nyerít benne.
Válasz #609. hozzászólásra
De én az öszkomfortos belsö elhejezéseket is figyelembe veszem.
Válasz #608. hozzászólásra
Szerintem azt már jobban megéri ott hagyni,ahol van!!!
Valamék este beszélgetünk 6 ládás 305-pacis igaz
Jogos a javitása szar meg drága.
Válasz #608. hozzászólásra
Kurvára sokban lesz a hidrosztikája mivel elég régi is meg ahogy olvasom anyira jo álapotban nem lehet ha sokat ment a TSZ-ben.
Biztosan! Én claason tanultam,105-106,majd jd-970,azután E-514,majd jd:1188-2266-wts9660.De ezek közül a claast a legnehezebb javítani-szerintem.
én nem vk. elfogult az arató gépek terén ,de én mondom hogy a JD a kukorica ,a CLASS pedig a kalászosok királya.....
Válasz #597. hozzászólásra
Nem hallotam még soha annak a gépnek a hangját de azt biztos ( mert a régi kombájnosok mondták régebben ) Hogy a legtutibb állapotút hozta ki a faszi a tsz-ből csak valamit szét barmolt a hidrosztatikán és nem tudták helyre hozni neki sehogysem . 50 Ha-ja van a faszinak és úgy aratott hogy kivitte a kocsikat meg biciklit aztán kiment a kombájnal és mikor megteltek a kocsik és hazatekert a tarkiért és elvitea a kocsikat aztán megint meg vágta a kocsikat és vitte haza este a cuccot .
A hatládás New Hollandot ugy fogtam tengeriben hogy inkáb elment másik daraba.
A kukoricát sokan daráltatják vele felelötlenségböl.
Válasz #599. hozzászólásra
Nem láttam még közelröl JD-t se gabonában,se kukoricában!De a 106 is tud menni!
Válasz #599. hozzászólásra
Ez igaz de ha a pilota mag a be álitás igen jo akkor a masodik hej megvan kalászosban is
Válasz #601. hozzászólásra
Nem kéne New Holland!
Válasz #598. hozzászólásra
Bocs de John Deere-röl beszéltem!!!