Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.77 FtCHF440.14 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én azt mondom,h mindenkinek a maga döntése,h mit választ!Nekem még nincs tapasztalatom,h a Domim melegszik e vagy sem!Ennek azért van múltja,s jelene is!Én nem tom,h mit hol tesztelnek,de a youtube-n vannak filmek,h hol tesztelik a New hollandot,a Claast,a JD-t!Az egyenes terep,meg eléggé ritka a termény sorja!
:-DDD
ha hiszed ,ha nem,én már láttam iylet...képen.
De úgy őszintén:afrikában,ahol tényleg meleg van,szerinted mégis mit vágnak vele?????
Ahol meg van mit vágni,ott nincs meleg.
Szerinted?
soha nefelejcsétek el dautz farrh t afrikába tesztelték ott pedig meleg van nemis melegszik aratáskor ezért nekem mind a két kombájnom dautz és a fogyasztás is tőkéletes.106rol irkáltunk hogy melegszik ezért választotam már régen dautz ot.
Hát akkor lehet hogy nekűnk szerencsénk van a v8 al olyan szinten gyári hogy még szelephézag se volt állítva az újkori blomba még rajtvan a motoron szezonban pőcre indul és mara erős én megvagyok vele elégedve
Hát én ugy vagyok ezekkel a gépekkel,h ha eladok vmit,akkor megmondom,h mi még a baja,s mit modositson rajta!Én nem baszok át senkit se!De erre azt mondom,h jobban jár ha eladja a kiskombájnt,s vegyen egy E-514-est vagy egy Domi 105-öst!!!Én ezt ajánlom!
v 8 kikőnyőkőlésre nagyon hajlamos .1990ota kombájnokkal foglalkozom van tapasztalatom .vagy 100 kombájt hoztam magyarországra eladni de 516ost csak tszesnek vagy amatőrnek lehet most eladni.
Úgylátom nektek sok negatív tapasztalatotok van. Én már 4 éve hajtok egy16-ost de ezallat még komojabb gondom nem volt vele egykét csapágy kimegy de az filléres munka. Főleg ha figyelembe vesszük hogy a gép már körülbellül 18 éves és előttem a helyi TSZ-ben hajtották igaz egy nagyon gondos gazdája volt. Azt szeretem benne hogy minden egyszerű benne minden állitás mechanikus. A gép mostmár majdnem fullos 2 éve tettünkrá szecskázót tavaj klímát idén a tartáj tetőt szeretném felrakni rá. Szerintem egy jó állapotú 516-tól nem kell tartani és az alkatrész sem drága hozzá a lényeg hogy jól kell felkészíteni a szezonra.
nekem van 2db kombájn a kicsi 3méteres dautz az csak 1ha os főldeket aratja napi 10hektárt bérbe .aki nem hiszi jőjőn el nézze meg aratáskor vagy akár bármikor .ez a kűlőmbség ithon vásárolt gépnél vagy kűlfőldőn vásárolt gépnél.
Nagybátyámnak volt,kikönyökölt a motor,meg sok volt a hibája!Polgáron volt egy,kikönyökölt a motorja,tettek bele egy LIAZ motort,de akkor se vált be!Túl vnagy a vágóasztal,s nem birja eldolgozni se,meg sok probléma van vele!Ezeket bontják széjel!Volt egy Zmaj csőtöröm eladó az öszel,aki megvette,annak volt 3 db 516-os,az egyik eladó volt,s ajánlotta,h vegyem meg!De nekem akkor már le volt előlegezve a Domi!De nincs az a pénz,h ilyet vennék!Felejtsd el!!!!!!!!!!
Munka mellett meg főleg ne vegyél ilyet. Tapasztalatból mondom.
Habár mondjuk ha van minden, akkor max 1 nap alatt össze lehet kalapálni, de ha nincs akkor csak szaladgálsz a cuccok után a gép áll, a munka nem halad, és nagyon hamar vége van ezeknek a kurva hétvégéknek...
Egy claas sf -et váltanék ki vele(2,8 asztal,napi 3-5 hektár)nekem ez munka, 2 műszak mellett kicsi kombájn 30 hektárhoz,nem végeztem időben a munkáimmal.
Annyira rossz gépek lettek volna?
Mi a véleményetek egy ilyen gépről?8 hengeres v motor ,6 méteres asztal.Milyen gép volt?Mennyire megbízható,fogyasztás?Előre is köszi a hozzászólásokat.
2450 hozzászólás
Válasz #47. hozzászólásra
láncos
Én azt mondom,h mindenkinek a maga döntése,h mit választ!Nekem még nincs tapasztalatom,h a Domim melegszik e vagy sem!Ennek azért van múltja,s jelene is!Én nem tom,h mit hol tesztelnek,de a youtube-n vannak filmek,h hol tesztelik a New hollandot,a Claast,a JD-t!Az egyenes terep,meg eléggé ritka a termény sorja!
Válasz #46. hozzászólásra
komojtalan vagy ezért nemmersz kombájt venni
Válasz #43. hozzászólásra
Te luf!
A motor,az már nem gombáj.
És mitet csinákoltak vele szerinted?
Most nem mintha a deutz rossz kombájn lenne....
de.a deutz kombájnon milyen dobhajtómű van?
Válasz #44. hozzászólásra
A dajc visz mindent. Láttad a Szaharát? Na azt a tarlót szedte a Dajc!
Válasz #41. hozzászólásra
vegyél 516os vagy már van
Válasz #42. hozzászólásra
majmot?
Válasz #38. hozzászólásra
dautz motort teszteltek afrikába
Válasz #38. hozzászólásra
Mit, mit? Banánt, vazze!
Válasz #39. hozzászólásra
ez odaba...... K!!!!!!!!:-DDDDDDDDDDDD
Válasz #33. hozzászólásra
Borom ezeket a legendákat.
Mindig van 1-2 idióta, aki bekajálja.
Válasz #37. hozzászólásra
irigy vagy .ez tapasztalat
Válasz #36. hozzászólásra
:-DDD
ha hiszed ,ha nem,én már láttam iylet...képen.
De úgy őszintén:afrikában,ahol tényleg meleg van,szerinted mégis mit vágnak vele?????
Ahol meg van mit vágni,ott nincs meleg.
Szerinted?
Gondolom ott voltál a tesztelésen...vagy a kereskedő mondta:?????
Válasz #34. hozzászólásra
gyere el nézd meg
Válasz #31. hozzászólásra
igazad van roli
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Válasz #30. hozzászólásra
soha nefelejcsétek el dautz farrh t afrikába tesztelték ott pedig meleg van nemis melegszik aratáskor ezért nekem mind a két kombájnom dautz és a fogyasztás is tőkéletes.106rol irkáltunk hogy melegszik ezért választotam már régen dautz ot.
Hát akkor lehet hogy nekűnk szerencsénk van a v8 al olyan szinten gyári hogy még szelephézag se volt állítva az újkori blomba még rajtvan a motoron szezonban pőcre indul és mara erős én megvagyok vele elégedve
Hát én ugy vagyok ezekkel a gépekkel,h ha eladok vmit,akkor megmondom,h mi még a baja,s mit modositson rajta!Én nem baszok át senkit se!De erre azt mondom,h jobban jár ha eladja a kiskombájnt,s vegyen egy E-514-est vagy egy Domi 105-öst!!!Én ezt ajánlom!
Válasz #29. hozzászólásra
v 8 kikőnyőkőlésre nagyon hajlamos .1990ota kombájnokkal foglalkozom van tapasztalatom .vagy 100 kombájt hoztam magyarországra eladni de 516ost csak tszesnek vagy amatőrnek lehet most eladni.
Válasz #25. hozzászólásra
Milyen motor van benne?Rokonomnak se volt vele tán az elsö 1-2 évben!Aztán jöttek a hibák,s végül a motor!
Válasz #27. hozzászólásra
sokat eszik 20liter _hektár 516os
aha
v8
kb 1 óra múlva leszek el kell mennem
Válasz #25. hozzászólásra
v 8 ifa motoros?
Sziasztok
Úgylátom nektek sok negatív tapasztalatotok van. Én már 4 éve hajtok egy16-ost de ezallat még komojabb gondom nem volt vele egykét csapágy kimegy de az filléres munka. Főleg ha figyelembe vesszük hogy a gép már körülbellül 18 éves és előttem a helyi TSZ-ben hajtották igaz egy nagyon gondos gazdája volt. Azt szeretem benne hogy minden egyszerű benne minden állitás mechanikus. A gép mostmár majdnem fullos 2 éve tettünkrá szecskázót tavaj klímát idén a tartáj tetőt szeretném felrakni rá. Szerintem egy jó állapotú 516-tól nem kell tartani és az alkatrész sem drága hozzá a lényeg hogy jól kell felkészíteni a szezonra.
Válasz #21. hozzászólásra
Google!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #15. hozzászólásra
nekem van 2db kombájn a kicsi 3méteres dautz az csak 1ha os főldeket aratja napi 10hektárt bérbe .aki nem hiszi jőjőn el nézze meg aratáskor vagy akár bármikor .ez a kűlőmbség ithon vásárolt gépnél vagy kűlfőldőn vásárolt gépnél.
van mindjárt kiteszem avatarba
Claas Európát,Columbust,Mercurt,Matadort ismerem,de ezt nem!Még hallani se hallottam róla!Van róla képed?
Válasz #19. hozzászólásra
Az már hihető.
én árpában napi 4 hektár körül tudtam vele leszedni
Válasz #12. hozzászólásra
Na erre mit mondotok kombájnosok?????????????
A claas sf a claas típus 4. kiadott önjáró kombájnja ,egyszerű gép semmi csicsa,4 hengeres 80 lovas perkins,2,8 as asztal 15 mázsás puttony
Válasz #14. hozzászólásra
ez az énis kiváncsian várom a választ
Az már tempó!
Milyen kombájn ez?
Mi az a Claas sf?
Válasz #10. hozzászólásra
Nekem is volt:-))))
Imádtam.
Válasz #5. hozzászólásra
2.8 as asztal napi 8ha teljesit ha jo a gép
Válasz #5. hozzászólásra
menyi lenne a csere érték?
Válasz #5. hozzászólásra
és még anyit nekem régen volt 516 os soha tőbbet rossz széria .inkáb 514 szászor mint 1szer 516os.
Nagybátyámnak volt,kikönyökölt a motor,meg sok volt a hibája!Polgáron volt egy,kikönyökölt a motorja,tettek bele egy LIAZ motort,de akkor se vált be!Túl vnagy a vágóasztal,s nem birja eldolgozni se,meg sok probléma van vele!Ezeket bontják széjel!Volt egy Zmaj csőtöröm eladó az öszel,aki megvette,annak volt 3 db 516-os,az egyik eladó volt,s ajánlotta,h vegyem meg!De nekem akkor már le volt előlegezve a Domi!De nincs az a pénz,h ilyet vennék!Felejtsd el!!!!!!!!!!
Válasz #5. hozzászólásra
nekem van egy 3méteres kombájnom de tőbbet levágok vele mint a 516os a faluba mert álandoan javitják kint a főldőn .nekem ingyen se kéne.
Válasz #5. hozzászólásra
Munka mellett meg főleg ne vegyél ilyet. Tapasztalatból mondom.
Habár mondjuk ha van minden, akkor max 1 nap alatt össze lehet kalapálni, de ha nincs akkor csak szaladgálsz a cuccok után a gép áll, a munka nem halad, és nagyon hamar vége van ezeknek a kurva hétvégéknek...
Válasz #5. hozzászólásra
Nem a múlt a lényeg, h. milyenek voltak...
Akkor jók voltak.
A JELEN!
Máma má HALÁL!!!!!!!
... vár rád vele.
Egy claas sf -et váltanék ki vele(2,8 asztal,napi 3-5 hektár)nekem ez munka, 2 műszak mellett kicsi kombájn 30 hektárhoz,nem végeztem időben a munkáimmal.
Annyira rossz gépek lettek volna?
Válasz #3. hozzászólásra
Fasírtot szerintem se. Mit gondolsz miért akar szabadulni tőle a gazdája?
Az ismerőseimnek akiknek ilyenje volt mind szerelte állandóan....
Nem eladni szeretném hanem venni,jobban mondva cserélném,1 kisebb kombájnért kapnám.
Válasz #1. hozzászólásra
Helló!
ADDDDDD EEEEEEELLLLLLLLLLLL AAAAAAAMMMMMMMMIIIIGGGG TTTTTTTTTUUUUUUDDDDDDDDDOOOOOODDDDDD!!!!!!!!!!!!
Mi a véleményetek egy ilyen gépről?8 hengeres v motor ,6 méteres asztal.Milyen gép volt?Mennyire megbízható,fogyasztás?Előre is köszi a hozzászólásokat.