Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz janika123 #3531. hozzászólásáraNem lehet hogy a váltó karodnál az alsó csúszó, billenő pipák vannak kikopva? Nálunk is a másik ztnek állandóan bennragadt a 4.fokozatban.
Válasz janika123 #3531. hozzászólásáraÜdv nekem jumz-ba volt hasonló ott az segített ha megemeltük az eggyik hátsókereket, és kézzel forgattuk addig amég ki nem adta.
Válasz mjm #3525. hozzászólásáraAhogy telefonon beszéltük, motor és kuplung ki, mert a nyelestengely vége csatlakozik a váltóba fent, csak nekem ez már régen volt és kimaradt nekünk a ny tengely végén lévő hátsó csapágy tört össze, azt sem egyszerű cserélni néha napján, természezsen ehhez is ki kell belezni a traktort ld motor + kuplung
Válasz herry 74 #3516. hozzászólásáraa fölső tengely utolsó fogaskereke , széles egyenes fogú , és azt szeretném megkérdezni olyan szakembertől aki már cserélt a felső tengelyen hogy mennyire kell megbontani a traktor és hogyan?
Válasz Batuka #3514. hozzászólásáraNekem egy jobb mintájú kéne, míg a Zetoron meg nem unja a melót a régi... pár helyen repedt már, oszt jól felfújva járatta az előző gazda...előbb utóbb letámaszkodik...
Válasz csoppika #3508. hozzászólásáraAzzal nagyon nem járna jól ha az éveim ezreseket érnének!!!
De a nagyobb baj amit már én is láttam hogy nagyon messze vagyunk egymástól, de most úgy néz ki lesz már itt egy kőhajításra is egy pár igaz a gumik kopottasak de alapnak jó lesz.
Tisztelt ZT-s kollégák nincs valakinek 2db 18,4x34-es felesleges hátsó kerék.Esetleg művelő vagy duplakeréknek való 13,6x38-as tudnék ajánlani a boltba.Győrmegye vagy környéke lenne ideális.
Válasz mjm #3501. hozzászólásáraEzzel csak beleláttok a váltóba, de ha nem a fölső tengelyen lévő fogaskerekek között van hibás akkor ki kell szerelni a váltót vagyis kiemelni. Nem egyszerű feladat, mi levettük a fülkét, meg értelemszerűen mindent ami útban volt. Ha már lent a fülke, motor ki, kuplung szintén, akkor a hátsó részről lecsavarozva felfelé tudod kiemelni pl targoncával vagy csörlővel mert elég jó súlya van. A hidraulika olajat előtte természetesen le, majd ha ez megvan akkor a tlt kardántengelyét ami hátra megy legalul húzzátok ki hátrafelé. Ha sürgős segítségre van szükséged telefonon általában elérsz mert nem fórumozok mindig. 0670 kilenc 46 hét 000
Válasz Red #3500. hozzászólásáraköszi a segítséget , most még a sebváltó fedél leszerelésnél tartunk , ha levesszük hátha többet tudunk majd ! a fülke keresztartók kiszerelése és egy alapos mosás van hátra.
ha kikell venni a váltót azt milyen módszerrel szoktátok csinálni ??
segítséget kérnék : zt-323 sebváltó javítás , hátramenetbe kapcsolva kissebb idöközönként kissebb koppanások hallatszanak , mi szokott elromlani ???
a hátrameneti fogaskerék tügörgője v. fogtörtle ???
kérem a ki már szerelt sebváltót , hogyan javítható???
Válasz medikus #3492. hozzászólásáraEz a 514es gépkönyv táblázata ha nem tévedek,de nekem az adapter gépkönyve mást ír ,mind a kettő meg van ,akkor ebből menjünk ki hogy is kell állítani és mit.
Válasz forizsdani1 #3485. hozzászólásáraEz így nem jó!!!!!!!!!!!!!!Elöl 30mm hátul a kilépő élen 25mm!!Centimétert hogy állítanál?Nincs olyan hosszú a tartó csavar!
4185 hozzászólás
Válasz mjm #3499. hozzászólásáraHátra meneti fogaskerékpár nem tügörgös hanem golyoscsapágy
Válasz herry 74 #3530. hozzászólásáraÉn is így gondoltam
Válasz janika123 #3531. hozzászólásáraNem lehet hogy a váltó karodnál az alsó csúszó, billenő pipák vannak kikopva? Nálunk is a másik ztnek állandóan bennragadt a 4.fokozatban.
Válasz Tanonc #3532. hozzászólásáraKöszi meg próbálom meg írom hogyha sikerült.
Válasz janika123 #3531. hozzászólásáraÜdv nekem jumz-ba volt hasonló ott az segített ha megemeltük az eggyik hátsókereket, és kézzel forgattuk addig amég ki nem adta.
Helló
A 4. Sebességben ősze akadt a váltó a váltófedelét levetem de be van feszülve olaj van benne de nem adja ki mi lehet vele?? Előre is köszönöm.
Válasz Szabolcsi #3522. hozzászólásáraNem is 1 -et sokat összefele nem sokat
Válasz herry 74 #3528. hozzászólásáraCsak egy lehetőség, mivel szét van szedve ezért ajánlottam fel
Válasz Red #3527. hozzászólásáraSzámolhatod de nem biztos olyan mint a tied több féle válto létezik
Válasz mjm #3525. hozzászólásáraVan egy az udvarba szétszedve ha gondolod megszámolhatom
Válasz mjm #3525. hozzászólásáraAhogy telefonon beszéltük, motor és kuplung ki, mert a nyelestengely vége csatlakozik a váltóba fent, csak nekem ez már régen volt és kimaradt nekünk a ny tengely végén lévő hátsó csapágy tört össze, azt sem egyszerű cserélni néha napján, természezsen ehhez is ki kell belezni a traktort ld motor + kuplung
Válasz herry 74 #3524. hozzászólásáraazt nem tudom , zt-323 ashoz kell , még nem tudtuk kiszerelni.
Válasz mjm #3518. hozzászólására20 vagy 23 fogu??
Válasz Szabolcsi #3522. hozzászólásáraPersze
Válasz herry 74 #3519. hozzászólásáraherry 74 te nem tudod a felső tengely ki szerelését te már szedtél szét váltót ?
Válasz mjm #3518. hozzászólásáraHa lentebb mész Red teló száma ott van és ha tudja válaszol,ez nem a reklám helye ...
Válasz janika123 #3517. hozzászólására18bár alsó 25bár nagyon jó a felső határ
hézagolás függő !
Válasz janika123 #3517. hozzászólására31 már ngyon jo
Válasz herry 74 #3516. hozzászólásáraa fölső tengely utolsó fogaskereke , széles egyenes fogú , és azt szeretném megkérdezni olyan szakembertől aki már cserélt a felső tengelyen hogy mennyire kell megbontani a traktor és hogyan?
Helló
Az lenne a kérdésem hogy zt 323 traktornak menyinek kell lenni a kompresszió nyomásnak (minimum, maximum ) érték kellene előreis köszi.
Válasz mjm #3511. hozzászólásáraMilyen fogaskerék kellene
Válasz Batuka #3514. hozzászólásáraNekem egy jobb mintájú kéne, míg a Zetoron meg nem unja a melót a régi... pár helyen repedt már, oszt jól felfújva járatta az előző gazda...előbb utóbb letámaszkodik...
Válasz csoppika #3508. hozzászólásáraAzzal nagyon nem járna jól ha az éveim ezreseket érnének!!!
De a nagyobb baj amit már én is láttam hogy nagyon messze vagyunk egymástól, de most úgy néz ki lesz már itt egy kőhajításra is egy pár igaz a gumik kopottasak de alapnak jó lesz.
Válasz csoppika #3512. hozzászólásáraIrtam
Válasz herry 74 #3510. hozzászólásáraPrivátban írhatnál árat/fotót...csoppikakukacvipmail.hu...
lenne egy kérdésem zt-323 hoz hol lehet alkatrészt beszerezni , sebváltó fogaskerék kellen ????
Válasz Tisler #3504. hozzászólásáraVan de nagyon messze vagyunk egymástol én békés megyei vagyok
Válasz csoppika #3508. hozzászólásáraPluszban esetleg
Válasz Tisler #3507. hozzászólásáraAhány éves vagy...annyi ezrest enged
Válasz herry 74 #3505. hozzászólásáraNo én sem a szülinapomra kérem
Neked van?
Válasz herry 74 #3505. hozzászólásáraOszt hogyé megy az?
Válasz Tisler #3504. hozzászólásáraFelesleges nincs csak elado
Tisztelt ZT-s kollégák nincs valakinek 2db 18,4x34-es felesleges hátsó kerék.Esetleg művelő vagy duplakeréknek való 13,6x38-as tudnék ajánlani a boltba.Győrmegye vagy környéke lenne ideális.
Válasz Red #3502. hozzászólásáraköszi az információt , és az elérhetöséget , reménykedünk hátha felső tengelyen van a hiba !
Válasz mjm #3501. hozzászólásáraEzzel csak beleláttok a váltóba, de ha nem a fölső tengelyen lévő fogaskerekek között van hibás akkor ki kell szerelni a váltót vagyis kiemelni. Nem egyszerű feladat, mi levettük a fülkét, meg értelemszerűen mindent ami útban volt. Ha már lent a fülke, motor ki, kuplung szintén, akkor a hátsó részről lecsavarozva felfelé tudod kiemelni pl targoncával vagy csörlővel mert elég jó súlya van. A hidraulika olajat előtte természetesen le, majd ha ez megvan akkor a tlt kardántengelyét ami hátra megy legalul húzzátok ki hátrafelé. Ha sürgős segítségre van szükséged telefonon általában elérsz mert nem fórumozok mindig. 0670 kilenc 46 hét 000
Válasz Red #3500. hozzászólásáraköszi a segítséget , most még a sebváltó fedél leszerelésnél tartunk , ha levesszük hátha többet tudunk majd ! a fülke keresztartók kiszerelése és egy alapos mosás van hátra.
ha kikell venni a váltót azt milyen módszerrel szoktátok csinálni ??
Válasz mjm #3499. hozzászólásáraVáltót csak kiszedve tudsz szerelni kényelmesen, jó lenne tudni a kopogás pontosabb helyét, a tűgörgők lehetnek hunyók
segítséget kérnék : zt-323 sebváltó javítás , hátramenetbe kapcsolva kissebb idöközönként kissebb koppanások hallatszanak , mi szokott elromlani ???
a hátrameneti fogaskerék tügörgője v. fogtörtle ???
kérem a ki már szerelt sebváltót , hogyan javítható???
Válasz herry 74 #3497. hozzászólásáraKöszi az infot !
Válasz jvass37 #3496. hozzászólására12.5x20
Megtudnátok mondani 303 ZT-n mi az elsö gumi mérete?
Megtudnátok mondani 303 ZT-n mi az elsö gumi mérete?
Válasz medikus #3492. hozzászólásáraEz a 514es gépkönyv táblázata ha nem tévedek,de nekem az adapter gépkönyve mást ír ,mind a kettő meg van ,akkor ebből menjünk ki hogy is kell állítani és mit.
Válasz medikus #3492. hozzászólásáraIgy igaz át az 512es oldalra ez a ZT323as oldal.
Válasz mtz zoli #3490. hozzászólásárani-ni! De ne tegyük tönkre ezt az oldalt!!!!!!!!!Helyette 512!!!!!
Válasz mtz zoli #3490. hozzászólásáraNyugodj meg,az nem hivatalos!Kb 1-2 ricni állásnál!!!!
Válasz medikus #3488. hozzászólására A hivatalos elöl 25mm hátul 18mm lenne
Válasz forizsdani1 #3486. hozzászólásárabocsi mm-ben akartam de elírtam ,közbe javítottam.
Válasz forizsdani1 #3486. hozzászólásáraÁt kellene menni az 512 fórumba!!!!!!!
Válasz forizsdani1 #3485. hozzászólásáraEz így nem jó!!!!!!!!!!!!!!Elöl 30mm hátul a kilépő élen 25mm!!Centimétert hogy állítanál?Nincs olyan hosszú a tartó csavar!