Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz herry 74 #3279. hozzászólásáraEz lett toldva igen csak szakember csinálta olyanra mint a gyári! Kompresszor volt gyárilag a silózón. A szűrőháznál is úgy lett megcsinálva mint a gyári mellékelek egy képet is hozzá amit egy német oldalon találtam! Mi még azt változtattuk rajta hogy az első híd meg a váz közti gyári ,,vázerösítő"(merevítő) helyet vastagabbat tettünk bele! Sajnos nemtudok arról hogy valakinek lenne itt zalában!
Válasz gyurko19 #3276. hozzászólásáraSzüröháznál el kellett vékonyitani a vázat?Ugy hiszem ezen a motoron gyárilag nincs kompresszor nekem is van egy 6hengeres csak nincs meg sajnos az adattábla igy még mindindig kételkedek benne,hogy gyári hathengeres a váz nagyon szakszerüen van toldva jo volna ha valakinek volna ilyen talán zalában mindha lenne valakinek
Válasz gyurko19 #3276. hozzászólásáraMivel nagyobb bent a motor igy a régi motorháztető nem jó rá és idő hiányában nem készült meg rá de dolgozni igy is tudtunk vele!
Az ár:1.800.000 lenne
Válasz herry 74 #3269. hozzászólásáraItt vannak az ígért képek. Annyi változás még van a gépen hogy kormánymű helyett munkahenger van és egy másik szervoszivattyú került fel ami a képeken is látszik. Így egy újjal lehet kormányozni.Ha bármi kérdés lenne szívesen válaszolok!
Válasz mtz zoli #3270. hozzászólásáraEzen a linken megtekintheted fent az ár és képek is vannak.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/traktor-alkatreszek/ifa-6-hengeres-e280-281-silozo-motor/h_6590152
Válasz gyurko19 #3268. hozzászólásáraSzia !A vázrol tegyél már fel képeket mert nekem is van egy 423 de annak a váza toldva van ugyhiszem 38 cm rel a gyári is igy van megcsinálva köszi
Válasz mtz zoli #3267. hozzászólásáraÜdv mi 281-es silózó motort tettünk bele zt 323-as traktorba van is ilyen motorunk eladó ha érdekli! Adta ki ilyennel is a német annak a száma zt 423 volt. Pár képet mellékelek a gépről.
Ami mellesleg most eladó is ha valakit érdekel! A gépen új gumik vannak motorháztető és világítás nincs de a Papírjai megvannak!
gyurko19@freemail.hu Tel:06305510379
Tisztelettel: Gyurkó Miklós
Nyolc éves kora óta, 1996 óta használjuk/használom, vannak hibái, mint minden technikának, de egy műszaki érzékkel és precizitással rendelkező embernél tökéletes erőgép lehet. Annak tudatában kell lenni, hogy a rendszerváltással kb egyidősek a legfiatalabb ZT traktorok is. Ebből kifolyólag egy-egy javítás alkalmával célszerű kisebb átalakításokat eszközölni a gépen. Permetezéstől a vetésen át a szántásig mindenre használom. Nálam ez az univerzális traktor.
Válasz Laci1955 #3260. hozzászólására Szerintem élni fogok vele mert nagyon érdekelne milyen gép menyit birnak ki,, mennyire megbízható.. sokan leszólják hogy nem jó köszönöm a választ!!
Sziasztok!
Tudom ez nem a reklám helye, de nagyapámnak meghirdettem két darab fortschritt ZT 300as traktorát. esetleg ha valakit érdekelene vagy van valakije akit érdekel! Szabolcs megye!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/traktor-45-le-felett/fortschritt-zt-300-mtz-50/h_6591034
A másikról nincs kép, az papírok nélküli,többnyire azt használta, nemrég cserélt benne ifa motort.,
Válasz musits #3253. hozzászólására Úgy mint bármelyi 4 hengeres motoron 1-4 együtt jár 2-3 együtt jár ha az 1-es szelepváltáson 4-es felső holtpont ekkor állítsd, ha a 2-es szelepváltás 3-as felső holtpont,stb stb stb nem túl igényes rá 5 századon ne figurázz.
Sziasztok akarok venni egy zt 323 csak eddig mtz volt milyen gép mért mondják a kuplugot is elég félig kinyomni.. az eleje fékezett hány sebeség van rajt köszi a segitséget!!
4185 hozzászólás
Válasz herry 74 #3286. hozzászólására Szia menyi olaj megy a váltóba mivel egybe van a hidrolikával és minden 24v vagy csak indításnál? köszi
Válasz mtz zoli #3285. hozzászólásáraJo döntés volt
Válasz herry 74 #3282. hozzászólásáraSzia az a baj hogy most vetem egyet zt 323 és nem tudok róla semmit köszi!!
Zt323-as ból lett a zt 423! Zt 303 ból lett a zt 403 és azon a képen egy zt 403-as látszik.
Válasz gyurko19 #3280. hozzászólásáraMiért 303 as a motortarobakk
Válasz mtz zoli #3281. hozzászólásáraMire lenne szükséged lehet tudok szóban segiteni
Sziasztok nem tud valaki szerelési karbantartási utmutatót zt 323 hoz köszi!!
Válasz herry 74 #3279. hozzászólásáraEz lett toldva igen csak szakember csinálta olyanra mint a gyári! Kompresszor volt gyárilag a silózón. A szűrőháznál is úgy lett megcsinálva mint a gyári mellékelek egy képet is hozzá amit egy német oldalon találtam! Mi még azt változtattuk rajta hogy az első híd meg a váz közti gyári ,,vázerösítő"(merevítő) helyet vastagabbat tettünk bele! Sajnos nemtudok arról hogy valakinek lenne itt zalában!
Válasz gyurko19 #3276. hozzászólásáraSzüröháznál el kellett vékonyitani a vázat?Ugy hiszem ezen a motoron gyárilag nincs kompresszor nekem is van egy 6hengeres csak nincs meg sajnos az adattábla igy még mindindig kételkedek benne,hogy gyári hathengeres a váz nagyon szakszerüen van toldva jo volna ha valakinek volna ilyen talán zalában mindha lenne valakinek
Válasz gyurko19 #3276. hozzászólásáraMivel nagyobb bent a motor igy a régi motorháztető nem jó rá és idő hiányában nem készült meg rá de dolgozni igy is tudtunk vele!
Az ár:1.800.000 lenne
Jó néz ki és mi lenne az ára? motorháztető hová lett? köszi!!
Válasz herry 74 #3269. hozzászólásáraItt vannak az ígért képek. Annyi változás még van a gépen hogy kormánymű helyett munkahenger van és egy másik szervoszivattyú került fel ami a képeken is látszik. Így egy újjal lehet kormányozni.Ha bármi kérdés lenne szívesen válaszolok!
Válasz Magister #3266. hozzászólásáraGarázsban készült. Dugó gyűrű hüvely csapágyak! hengerfej felújítva!
Válasz csoppika #3273. hozzászólásáraIgen!
Válasz gyurko19 #3268. hozzászólásáraEz így 170 lovas, ugye?
Válasz mtz zoli #3270. hozzászólásáraEzen a linken megtekintheted fent az ár és képek is vannak.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/traktor-alkatreszek/ifa-6-hengeres-e280-281-silozo-motor/h_6590152
Válasz herry 74 #3269. hozzászólásáraHolnap teszek fel képet ha gondolok de ennek is lett toldva a váza!
Válasz gyurko19 #3268. hozzászólására Szia mi az ára?
Válasz gyurko19 #3268. hozzászólásáraSzia !A vázrol tegyél már fel képeket mert nekem is van egy 423 de annak a váza toldva van ugyhiszem 38 cm rel a gyári is igy van megcsinálva köszi
Válasz mtz zoli #3267. hozzászólásáraÜdv mi 281-es silózó motort tettünk bele zt 323-as traktorba van is ilyen motorunk eladó ha érdekli! Adta ki ilyennel is a német annak a száma zt 423 volt. Pár képet mellékelek a gépről.
Ami mellesleg most eladó is ha valakit érdekel! A gépen új gumik vannak motorháztető és világítás nincs de a Papírjai megvannak!
gyurko19@freemail.hu Tel:06305510379
Tisztelettel: Gyurkó Miklós
Válasz Magister #3266. hozzászólására Szia kilökte az odalát a hajtókar motor kuka !!
Válasz Viktor 12045 #3264. hozzászólásáraSzia! Hol készült a felújítás, mi lett benne cserélve?
Sziasztok milyen árba van zt 323 motor nem tudja valaki?
Eladó ez a 814-es 140 lóerős merci motor. A notor teljesen fel van újítva.
Válasz mtz zoli #3261. hozzászólására Köszi szerinted mtz 82 vagy zt 323
Válasz mtz zoli #3261. hozzászólásáraÜdv.
Nyolc éves kora óta, 1996 óta használjuk/használom, vannak hibái, mint minden technikának, de egy műszaki érzékkel és precizitással rendelkező embernél tökéletes erőgép lehet. Annak tudatában kell lenni, hogy a rendszerváltással kb egyidősek a legfiatalabb ZT traktorok is. Ebből kifolyólag egy-egy javítás alkalmával célszerű kisebb átalakításokat eszközölni a gépen. Permetezéstől a vetésen át a szántásig mindenre használom. Nálam ez az univerzális traktor.
Válasz Laci1955 #3260. hozzászólására Szerintem élni fogok vele mert nagyon érdekelne milyen gép menyit birnak ki,, mennyire megbízható.. sokan leszólják hogy nem jó köszönöm a választ!!
Válasz mtz zoli #3255. hozzászólásáranekem 23 éve csak zt van bármi kérdés szivesen válaszolok 30 360 4809
Válasz rsándor #3257. hozzászólásáraKöszönöm, már sikerült megcsinálnom. Csináltam már régebben, csak kellett a megerősítés.
Sziasztok!
Tudom ez nem a reklám helye, de nagyapámnak meghirdettem két darab fortschritt ZT 300as traktorát. esetleg ha valakit érdekelene vagy van valakije akit érdekel! Szabolcs megye!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/traktor-45-le-felett/fortschritt-zt-300-mtz-50/h_6591034
A másikról nincs kép, az papírok nélküli,többnyire azt használta, nemrég cserélt benne ifa motort.,
Válasz musits #3253. hozzászólására Úgy mint bármelyi 4 hengeres motoron 1-4 együtt jár 2-3 együtt jár ha az 1-es szelepváltáson 4-es felső holtpont ekkor állítsd, ha a 2-es szelepváltás 3-as felső holtpont,stb stb stb nem túl igényes rá 5 századon ne figurázz.
Ja még annyi lehet hozzá alkatrészt kapni köszi
Sziasztok akarok venni egy zt 323 csak eddig mtz volt milyen gép mért mondják a kuplugot is elég félig kinyomni.. az eleje fékezett hány sebeség van rajt köszi a segitséget!!
Válasz decsi #3244. hozzászólásáraBeszéltem vele nincs már neki
Szelephézag beállításhoz kérek segítséget. Ti hogyan csináljátok?
n ekem van hibátlan első kerék hajtás t engelyem 3 0 360 4809
Válasz musits #3250. hozzászólásáraNem az azota sem hivott biztos boldogult ez heves megyébe kellene havernak
Válasz herry 74 #3249. hozzászólásáraPolginak hiányzik? :)
Keresek zt elsöhajtás kihajtás tengelyét jo bordákkal kérem akinek van jelezze felém
Válasz musits #3247. hozzászólására
Válasz Tanonc #3246. hozzászólásáraIgen. Egész jòl sikerült.még vég kell párszor légteleníteni. De jó lett minden
Válasz musits #3245. hozzászólásárana jó lett-e a fék?
Válasz herry 74 #3243. hozzászólásáraBiztos jobb kókányolni.....
Válasz herry 74 #3243. hozzászólásáraEmődinél 80€-ért kapsz egy szatyorral.
Válasz musits #3242. hozzászólásáraEzt is sokalják még sokan
Válasz herry 74 #3241. hozzászólásáraIgen, az
Válasz musits #3240. hozzászólásáraUj?
Válasz musits #3239. hozzászólására80 euró+ posta
Válasz herry 74 #3238. hozzászólásáraA könyvemben nem volt róla, de a neten ezt találtam. Ja, amúgy az ebayen van kuplungmunkahenger jó áron.
Válasz musits #3237. hozzászólásáraA hátso ezek szerint könnyebb