Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Lemaradt,hogy olyankor lötyög a váltókar.Ha pedig meg van feszülve a váltókar,akkor a két sebesség közé lett berakva!Leveszed a kulisszát,és vissza rakod a helyére.
Szia!Az biztos,hogy nehéz kiigazodni rajta,de véleményem szerint szétugrott a váltókulisszád.Ez sürüen előfordul,ha ki vannak kopva a csuklók benne és nem az öcséd a hibás! ;-)
Sziasztok amit herry 74 olajkenéses váltó képet postol és ott ki ugrott a sebességböl és nem tudtuk váltani és ez lehet azért mert oda adtam öcsémnek a gépet mert most tanul vezetni és ö rángatta a váltót ? amúgy sose volt ilyen és ez zt 323 -as. Bocs hogy ilyen értelmetlenül írtam le de máshogy hog írjam le?
A gép Nagykanizsán található.De ez a gép nem dolgozott tényleg földeken,illetve nagyon megkímélt ez valós!!a hashúzó isd megvan hozzá,ami még a gépen sem volt,és gyári festés van rajta stb..
ma már láttam egy másikat is L60-as Ifa motorral 4es váltva-forgató ekét visz állandóan, 5 méteres tárcsát, és ekkora kombinátort! Van itt sima motorral szerelt is, igaz turbót raktak rá. Azért kérdeztem, mert én is ilyent szeretnék venni, vagy RÁBA 180-as! Most agyalok rajta!
Válasz #2857. hozzászólásra
Heló. Bele lehet tenni, de az alvázba bele kell toldani. Bár, ha rám hallgatsz, akkor nem kísérletezel vele, mert utána a váltó és a kuplung lesz a gyenge pontja a traktornak.
Válasz #2844. hozzászólásra
Őszi szezon elött lent voltak a hengerfejek nekem is a ZT-ről, (motorgenerál) én nem húztam utána egy anyát sem.Azota kiszántottam, meg le is tárcsáztam vele 37 hekit.
4185 hozzászólás
Válasz #2885. hozzászólásra
Tegyél elegy olajat a váltoba
Köszi és ha lötyög a váltó akkor mi van. És van még egy probléma mindig belevegősödik a hidraulika és ez miért van.
Köszi és ha lötyög a váltó akkor mi van. És van még egy probléma mindig belevegősödik a hidraulika és ez miért van.
Válasz #2881. hozzászólásra
Lemaradt,hogy olyankor lötyög a váltókar.Ha pedig meg van feszülve a váltókar,akkor a két sebesség közé lett berakva!Leveszed a kulisszát,és vissza rakod a helyére.
Válasz #2881. hozzászólásra
Szia!Az biztos,hogy nehéz kiigazodni rajta,de véleményem szerint szétugrott a váltókulisszád.Ez sürüen előfordul,ha ki vannak kopva a csuklók benne és nem az öcséd a hibás! ;-)
Sziasztok amit herry 74 olajkenéses váltó képet postol és ott ki ugrott a sebességböl és nem tudtuk váltani és ez lehet azért mert oda adtam öcsémnek a gépet mert most tanul vezetni és ö rángatta a váltót ? amúgy sose volt ilyen és ez zt 323 -as. Bocs hogy ilyen értelmetlenül írtam le de máshogy hog írjam le?
Válasz #2878. hozzászólásra
Igen,ezzel,de csak a telepen,illetve 7napot az erdőn,de depóból,nem a vágástéren.
Azért adom el,mert 6x6-osokat hoztam,és így feleslegessé vált.
Válasz #2878. hozzászólásra
Vettél már gépet?
Heló. Ezzel húztátok azt a kiközelítőkocsit, ugye?
Válasz #2874. hozzászólásra
Szia!
A gép Nagykanizsán található.De ez a gép nem dolgozott tényleg földeken,illetve nagyon megkímélt ez valós!!a hashúzó isd megvan hozzá,ami még a gépen sem volt,és gyári festés van rajta stb..
Válasz #2874. hozzászólásra
Hello!
Találtam egy ilyet, hátha érdekel.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/traktor-45-le-felett/zt323a-traktor/h_6522172?ref=12c777f3
Válasz #2869. hozzászólásra
Nehogy hajtóműolajat töltsél bele!!!!Kettős hasznosításút pl: http://www.olajsziget.hu/hajtomuolaj/haszongepjarmu-hajtomuolaj/80w/139-re-cord-agrocom-sae-80w-10l
Válasz #2872. hozzászólásra
Heló. Helyileg merre van a gép?
Válasz #2872. hozzászólásra
Kösz már van 2 nem kell még 1
Szisztok!
Eladó a gépezet,ha érdekel valakit.
Köszönöm
Válasz #2869. hozzászólásra
hajtóműolaj kell bele
Üdv Traktoros Társaim! Kérdésem lenne! Még pedig az ,hogy zt 323 as traktor váltójába milyen olaj kell és a ha az nincs mivel pótolható?
Válasz #2867. hozzászólásra
Mennyiért vesztegetnek mostanába 1 ilyet?
legujabb szerzeményem
Válasz #2865. hozzászólásra
Kisebb rába nagyon jo gép de alkatrészt lehet még hozzá kapni? Szerintem a zt nél Igy kicsit nagyobb kategoria
Válasz #2861. hozzászólásra
Ha már a rába is felmerült,akkor okvetlen a rába mellett dönts!
Hátsó differenciálmű felújítás,és kúpkerék csere, folyamatban,hát nem egyszerű művelet ez sem
Válasz #2862. hozzászólásra
nem rossz gépek ezek! MTZ után most akarok valami nagyobbat!
Válasz #2861. hozzászólásra
4 fejes ih 5méteres kombi az enyém után
Válasz #2860. hozzászólásra
ma már láttam egy másikat is L60-as Ifa motorral 4es váltva-forgató ekét visz állandóan, 5 méteres tárcsát, és ekkora kombinátort! Van itt sima motorral szerelt is, igaz turbót raktak rá. Azért kérdeztem, mert én is ilyent szeretnék venni, vagy RÁBA 180-as! Most agyalok rajta!
Válasz #2858. hozzászólásra
6 hengeres MAN pont passzol kifogástalanul műkődik.Ha nem húz nagyobb szerszámot mitől lenne baja,
Válasz #2858. hozzászólásra
Ma láttam egy ilyen csodát! Nem toldottak bele, de mint az álom olyan lett a gép! De ők már így vették!
Válasz #2857. hozzászólásra
Heló. Bele lehet tenni, de az alvázba bele kell toldani. Bár, ha rám hallgatsz, akkor nem kísérletezel vele, mert utána a váltó és a kuplung lesz a gyenge pontja a traktornak.
Sziasztok! Az érdekelne, ZT 323-as traktorba bele lehet tenni a 6 hengeres silózó motorját?
Válasz #2848. hozzászólásra
Engem érdekelne a tengely hogy tudnálak elérni
Válasz #2854. hozzászólásra
Roburhoz keress Romix kft obuda
Hátsó fékmunkahengerhez felújító készletet lehet máshol is kapni vagy csak a ZT alkatrész kereskedésbe?
Esetleg valakinek nincs elfekvőben kézifékszalagja vagy használt ami még egy darabig bírja?
Én biztosan utánhúznám! Később hengerfejes lesz.
Válasz #2849. hozzászólásra
50 ezer, azt nem írtam hogy nem bontott hanem újak.
Őszi szezon elött lent voltak a hengerfejek nekem is a ZT-ről, (motorgenerál) én nem húztam utána egy anyát sem.Azota kiszántottam, meg le is tárcsáztam vele 37 hekit.
Válasz #2848. hozzászólásra
Ara?
Eladó több darab első hajtás tengely ha érdekel valakit.
Válasz #2845. hozzászólásra
Végre kész! Mar járattam is pár órát!
Válasz #2844. hozzászólásra Na kész lett a motor?
Hengerfej tömítés csere után szoktatok később utána húzni a hengerfej anyákat?
Válasz #2842. hozzászólásra
Nem jd
Válasz #2840. hozzászólásra
Mert a tobbit mi kenni...zsír??
Szerintetek a 320/a ban már benne van a váltoban a elsöhajtás tengelye?
Válasz #2839. hozzászólásra ime az olajkenéses válto
Válasz #2837. hozzászólásra
Jo ha van