Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Heló ZT tulajdonosok. A traktorom kupplungjával van gondom. Mégpedig elindulásnál úgy viselkedik, mintha hirtelen lelépnék a pedálról. Ugrik a traktor. Menet közben már nincs gond. A kupplung nem csúszik, és ki is old rendesen. Eddig nem csinálta. Pénteken kezdődött a probléma. Valakinek ötlete?
Nekem ez amolyan hobbitraktor. Nem használom minden nap. De attól függetlenül minden részének jónak kell lenni. És jó úton haladok felé. Lassan összeáll.
Válasz musits #2933. hozzászólására Nekem se a müszaki problémákkal volt a gond, azzal hogy tehetetlen a súlyából adódóan többet várt volna tőle az ember,nagy helyen fordul,lomha,Ami tetszett benne az összdifizár.Ugyanazt megcsinálom egy 820.2 mtz-vel.
Nekem nem volt a masikkal sem gondom. Sosem hagyott cserben. Ez is üzemképes, de inkább karbantartást igényel, mint javítást. Bár ez nincs olyan műszaki állapotban, mint a másik volt. De rendbeteszem, aztán meglátjuk.
Válasz musits #2931. hozzászólására Akkor biztos szeretted ha még egyszer azt vettél, sok sikert jó munkát a felújításhoz.Nekem nem jött be tuti nem veszek még egyszer.
Magamnak csinálom, nem másnak. Tehát nincs olyan nálam, hogy "jól van az úgyis" és az ehhez hasonló kijelentések. Szarok rá, hogy mibe kerül. Ennek a gépnek nálam még lesz kenyere, meg jövője.
Válasz musits #2926. hozzászólására Csak azokat a részeket csináld meg ami nagyon fontos mert különben sose lesz vége, a király csapszeg minden ócska traktoron kivan szard le úgysem esik ki a híd belőle!!!!!!!! Saját tapasztalatból mondom 2-3 év úgyis eladod mert megutálod és csak más fog jól járni vele a kutya se fogja nézni semmibe hogy mennyit dolgoztál vele. Amit én eladtam azon az ablaktörlőn kívül minden jó volt, baszhattam.
Válasz Mancs #2925. hozzászólásárana marha jó. eddig nem csinálta. egyik nap lezsíroztam, aztán most meg tiszta szar lett. szét b... az ideg. minden részét javítanom kell.....
Válasz musits #2924. hozzászólásáraSzia, ha van esztergályos ismerősöd akkor vele tudsz perselyt készíttetni. nekem is volt kiszedve az első híd. arra még kell figyelni, hogy előre-hátra is ki kell hézagolni majd összerakásnál. mi réz vagy bronz perselyt tettünk bele.lehet keményebb anyagból is csak aakor lehet a csapok is elkezdenek kopni.
le kell kötni a féket meg a kardánt, aztán ki lehet venni a csavarokat és ki lehet csusztatni a hidat a traki alól, ha vmivel meg tudod emelni.
Válasz musits #2919. hozzászólásáraNem biztos, hogy sokáig meglesz a traktor azért gondoltam használtat.
Most felgumizom elől-hátul, egy fél traktor ára. Nem hiszem, hogyha eladósorba kerül, meg fogják fizetni.
Köszönöm a segítségeteket.
Válasz Tomi81 #2917. hozzászólásáraNa ja a zt(8t hw kocsi) gumi nem egy elterjedt méret. Talán e281 silózókon volt ilyen még... De azok szinte mind nagykorúak már...
Érdeklődnék, hogy ti milyen gumit használtok előre?
ZT323 van szó.
A neten annyira juttottam, hogy gyárilag 16-20 kell rá. De ilyet nem nagyon találtam.
Válasz Tanonc #2908. hozzászólásáraNa végre hazaértem. Gyors tankolás keszthelyen, nagy gáz, és három órával később már haza is értem vele. Fék még nem kellett, csak a gázt nyomtam.
Válasz musits #2907. hozzászólásáraa fékre figyeljél lehet hogy még egy kicsit kellene vasalni az olaj miatt mert nekem tegnap jobban fogott mint ma. Jó utat hozzá.
Egy kapcsolási rajzra lenne szükségem ZT323-hoz.
Úgy néz ki ősztől egy ilyennel kellesz dolgoznom, és kicsit rendbe kellene szedni.
Egy kezelési is jól jönne...
Válasz herry 74 #2891. hozzászólásáraaz nem tudom hogy hány literes ,de azt igen hogy vigyél magaddal egy 20l-es kannát tele gázolajjal mert szerintem kelleni fog.
Válasz #2889. hozzászólásra
Így több a hely, illetve először-másodszor a kuplungra gondoltunk ,hogy az a rossz amikor láttuk hogy a gumiharang a rossz akkor már le volt csavarozva a tank, akkor már csak le kellett emelni.
4185 hozzászólás
Heló ZT tulajdonosok. A traktorom kupplungjával van gondom. Mégpedig elindulásnál úgy viselkedik, mintha hirtelen lelépnék a pedálról. Ugrik a traktor. Menet közben már nincs gond. A kupplung nem csúszik, és ki is old rendesen. Eddig nem csinálta. Pénteken kezdődött a probléma. Valakinek ötlete?
Nekem ez amolyan hobbitraktor. Nem használom minden nap. De attól függetlenül minden részének jónak kell lenni. És jó úton haladok felé. Lassan összeáll.
Válasz musits #2933. hozzászólására Nekem se a müszaki problémákkal volt a gond, azzal hogy tehetetlen a súlyából adódóan többet várt volna tőle az ember,nagy helyen fordul,lomha,Ami tetszett benne az összdifizár.Ugyanazt megcsinálom egy 820.2 mtz-vel.
Válasz rsándor #2932. hozzászólásáraLehet, hogy egy leharcoltat vettél. Azért csalódtál bent.
Nekem nem volt a masikkal sem gondom. Sosem hagyott cserben. Ez is üzemképes, de inkább karbantartást igényel, mint javítást. Bár ez nincs olyan műszaki állapotban, mint a másik volt. De rendbeteszem, aztán meglátjuk.
Válasz musits #2931. hozzászólására Akkor biztos szeretted ha még egyszer azt vettél, sok sikert jó munkát a felújításhoz.Nekem nem jött be tuti nem veszek még egyszer.
Igen, volt már. Az ami az avatáromon látható. Az újat meg egy kicsit visszanézve találod. Egyik fórumtársunktól vettem.
Válasz musits #2929. hozzászólására Volt már ztd?
Magamnak csinálom, nem másnak. Tehát nincs olyan nálam, hogy "jól van az úgyis" és az ehhez hasonló kijelentések. Szarok rá, hogy mibe kerül. Ennek a gépnek nálam még lesz kenyere, meg jövője.
Válasz musits #2926. hozzászólására Csak azokat a részeket csináld meg ami nagyon fontos mert különben sose lesz vége, a király csapszeg minden ócska traktoron kivan szard le úgysem esik ki a híd belőle!!!!!!!! Saját tapasztalatból mondom 2-3 év úgyis eladod mert megutálod és csak más fog jól járni vele a kutya se fogja nézni semmibe hogy mennyit dolgoztál vele. Amit én eladtam azon az ablaktörlőn kívül minden jó volt, baszhattam.
Válasz musits #2926. hozzászólásáraHasznált gép
Válasz Mancs #2925. hozzászólásárana marha jó. eddig nem csinálta. egyik nap lezsíroztam, aztán most meg tiszta szar lett. szét b... az ideg. minden részét javítanom kell.....
Válasz musits #2924. hozzászólásáraSzia, ha van esztergályos ismerősöd akkor vele tudsz perselyt készíttetni. nekem is volt kiszedve az első híd. arra még kell figyelni, hogy előre-hátra is ki kell hézagolni majd összerakásnál. mi réz vagy bronz perselyt tettünk bele.lehet keményebb anyagból is csak aakor lehet a csapok is elkezdenek kopni.
le kell kötni a féket meg a kardánt, aztán ki lehet venni a csavarokat és ki lehet csusztatni a hidat a traki alól, ha vmivel meg tudod emelni.
Üdv mindenkinek! ZT 323 elsőhíd királyszege kopott. Milyen lehetőségek vannak a felújításra? Valaki csinált már ilyent?
Válasz Berente Antal #2922. hozzászólásáraEz már jobban tetszik!
Köszönöm!
(Pedig én is kerestem mindenhogy)
Válasz Berente Antal #2921. hozzászólására16/70r20 armour 10pr Armour br. 62eFt. Supergumi. Com
(Nem az én üzletem)
Válasz Tomi81 #2920. hozzászólásáraIgaz 2 éve volt, 55br/db volt
Válasz musits #2919. hozzászólásáraNem biztos, hogy sokáig meglesz a traktor azért gondoltam használtat.
Most felgumizom elől-hátul, egy fél traktor ára. Nem hiszem, hogyha eladósorba kerül, meg fogják fizetni.
Köszönöm a segítségeteket.
Vegyél 2 újat, nem másnak a levetett sz..játért adj pénzt.
Válasz Tomi81 #2917. hozzászólásáraNa ja a zt(8t hw kocsi) gumi nem egy elterjedt méret. Talán e281 silózókon volt ilyen még... De azok szinte mind nagykorúak már...
Válasz csoppika #2915. hozzászólásáraDe ahhoz szokott lenni használtba is.
A ZT-hez meg nem nagyon látok.
Válasz csoppika #2915. hozzászólására70 a húszas, 125 körül a 24-es (egyeneshidasé)
Válasz Tomi81 #2914. hozzászólásáraAz MTZ-dre mennyi előre?
Válasz Berente Antal #2913. hozzászólására100eFt/db olcsó?
Válasz Tomi81 #2912. hozzászólásáraAz enyémen 16/70 r20 van. Kínai-occó és jó!
Üdv!
Érdeklődnék, hogy ti milyen gumit használtok előre?
ZT323 van szó.
A neten annyira juttottam, hogy gyárilag 16-20 kell rá. De ilyet nem nagyon találtam.
Mi mehet helyette?
X
Válasz musits #2909. hozzászólásáraSok sikert hozzá
Válasz Tanonc #2908. hozzászólásáraNa végre hazaértem. Gyors tankolás keszthelyen, nagy gáz, és három órával később már haza is értem vele. Fék még nem kellett, csak a gázt nyomtam.
Válasz musits #2907. hozzászólásáraa fékre figyeljél lehet hogy még egy kicsit kellene vasalni az olaj miatt mert nekem tegnap jobban fogott mint ma. Jó utat hozzá.
Válasz Tanonc #2906. hozzászólásáraJöhetne már. Itt várom balatonszentgyörgyön.
Utolsó kép, utolsó érintés...
Válasz Tanonc #2904. hozzászólásáraHelo. Itt a számom. Csörgess meg, visszahívlak. 0670 673 27 06
Válasz musits #2902. hozzászólásáraŐ kb 1 hét múlva lesz eladó, Bács-Kiskun megyében.
(most jelenleg nincs több képem ,de később csinálok még.)
Válasz musits #2902. hozzászólásáraMilyen érdekele? Lehet tudok segiteni
Szép estét mindenkinek! Keresek saját részre zt323-ast. Akinek van eladó, az kérem jelezzen nekem.
Válasz Viktor 12045 #2898. hozzászólásáraHali! Engem érdekelne egy, kép van róluk?
Vagy a részletek jöhet mailre is. Köszi!
Válasz herry 74 #2899. hozzászólására
Válasz Viktor 12045 #2898. hozzászólásáraNehéz lesz
Sziasztok!
ha érdekel valakit van eladó 2 fasirt!
az egyik 814-s merci motorral (140Le) a másik gyári ifa motoros!!
Sziasztok!
Egy kapcsolási rajzra lenne szükségem ZT323-hoz.
Úgy néz ki ősztől egy ilyennel kellesz dolgoznom, és kicsit rendbe kellene szedni.
Egy kezelési is jól jönne...
Válasz Levi01 #2894. hozzászólásáraNekem van ha kell hivj bátran
Válasz herry 74 #2891. hozzászólására120l-es. Attól függ mi a hosszú műszak. Szántást biztosan nem bírja 8-10 órán át, tankolni kell
Nincs valakinek eladó hidraulika szivattyúja?
Válasz Tanonc #2892. hozzászólására Csak azért kérdem mert ma láttam egy 323 két tank volt rajta
Válasz herry 74 #2891. hozzászólásáraaz nem tudom hogy hány literes ,de azt igen hogy vigyél magaddal egy 20l-es kannát tele gázolajjal mert szerintem kelleni fog.
Valaki tudja pontosan hang litres az üzemanyag tartály és kibir e egy jo hosszu müszakot kemény munkába
Válasz #2889. hozzászólásra
Így több a hely, illetve először-másodszor a kuplungra gondoltunk ,hogy az a rossz amikor láttuk hogy a gumiharang a rossz akkor már le volt csavarozva a tank, akkor már csak le kellett emelni.
Válasz #2888. hozzászólásra
Az üza tankot minek kivenni a gumiharang cseréhez
Válasz #2887. hozzászólásra
Kicsit szétszórt szegényke ,de még így is Hála Istennek nem váltó hiba. A gumiharang ment szét.