Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
fortschritt zt 303
Nyitotta: zt 303 2014-09-14 12:04:33
Új hozzászólás válasz erre >> | #1. hozzászólás, zt 303 küldte be 2014-09-14 12:04:33-kor |
tudja valaki hogy a zt 303-hoz hol lehet kapni alkatrészt vagy egyáltalán gyártanak-e meg hozza valamit?
Válasz #2521. hozzászólásra Csak a két terep fokozatban van irányváltó ,országútiban nincs hátramenet, terepben a csoportváltó kart meghúzod balra hátra és hátramenetbe van aztán csak megbököd előre és magától visszaugrik elöre menetbe ha jol emléxem mert már eladtam vagy 4 éve
Van egy 303D traktorunk is abba mindkettő van a sima 303-at nem tudom, és kb 4-4.5 ha-t jelet a 70 liter .De várd meg még más is nyilatkozik azért nem szentírás az ami nállunk történik
A fogyasztásról tudnátok valamit mondani? Könnyebb munkában(pl:szállítás) illetve nehezebb talajmunkában (pl:szántás) kb hogy jön ki ez a gép fogyasztásban?
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Van pár ha földem amit eddig egy T25-el műveltem, de most már kezd sok lenni neki a talajmunka! Valamelyik nap néztem egy ZT 303-as traktor és aránylag olcsó (660eFt) és arra gondolta h megveszem a kis traktor mellé és azzal csinálom meg a munka nehezét!
Mivel nem igazán ismerem ezt a tipust ezért fordulok hozzátok! Szerintetek megéri megvenni egy ilyen traktort? alkatrész ellátás van még hozzá? Milyen gyenge pontjai vannak ennek a traktornak? Menyit fogyaszt ez a típus mondjuk egy MTZ-hez képest?
Megszünt a probléma ! A kis karon a rugó elvolt gyengülve, nem tartotta bent rendesen. Majd a fél troktort szét szedtük emiatt. Nem tudtuk hol is kapcsol az a szivattyu be. Köszönöm a segitséget minden hozzászólónak !!!
Most alánéztem elem lámpával. Értem miröl irsz ! Ott a bovden , meg a rugó is. Eddig is láttam , csak nem tudtam mi-mit is vezérel. Talány ez a gép még ! Ősszel vettem, mert kellett még egy nagyobb gép a kis gazdaságba.
Válasz #2489. hozzászólásra
Ha nem sikerül bekapcsolni, akkor hivj a nevem alatt található hirdetésben lévő számon, elmondom h nálam mi volt a hiba, hátha nálad is az van .
Válasz #2489. hozzászólásra Ott van egy kis kar a bovden huzza főlfelé egy rugó tolja lefelé kézzel huzd le, elvileg menni kell neki az sem baj ha alapjáraton jár a motor akkor fogod érezni hogy mikor kapcsolod be, ha ki fogja dobálni akkor tegyél rá egy erőssebb rugót vagy kösd le egy dróttal valamihez oszt csá
Válasz #2488. hozzászólásra
Köszönön válaszod !!! Holnap aláfekszek megnézem amiröl irsz . Ma még a váltobol is leeresztettük az olajat. Van alul egy ablak, hogy ott belenézünk, miröl kapja a hajtást, csak ránk sötétedett.
Válasz #2487. hozzászólásra Szét ne szedjétek már az egészet!!!! Ha jol emlékszem a jobb oldali alváz és a váltó között lehet ki be kapcsolni a szivattyut egy rugó kapcsolja be egy bowdennel tudod kikapcsolni nekem egyszer egy gally kikapcsolta. feküdj alá egy kicsit talán hátrébb van mint ahol kijön az első hatás biztos a rugóval van valami biszbasz.
4185 hozzászólás
Válasz #2536. hozzászólásra
A silózónk asszem 170 vagy 180 lovas volt... Abban 6 hengeres Ifa ketyegett..
Válasz #2535. hozzászólásra
A 6. hengeres hány loerös?
Válasz #2534. hozzászólásra
Szerintem nagyon emberfüggő. Lásd az összes ZT-ket.
Válasz #2533. hozzászólásra
Az erőátvitel birja a hat hengerest?
Válasz #2532. hozzászólásra
Szép Ifa motor
Válasz #2528. hozzászólásra
Akkor inkább 6hengeres IFA motort bele.
Válasz #2529. hozzászólásra
Az nem is tudja akinek nincs de ugy látom érdeklödsz iránta
Válasz #2528. hozzászólásra
Van annak elég baja turbó nélkül is.
Mi a véleményetek a turbositott IFA motorrol?
Válasz #2524. hozzászólásra
Van sok utángyártott eredeti már saints csak a bontott alkatrész
Baján az MG-ELÁN Kft -nél lehet beszerezni alkatrészt 30/9436043 telefonon
Válasz #2524. hozzászólásra
Milyen alkatrészre lenne szükséged?
fortschritt zt 303
Nyitotta: zt 303 2014-09-14 12:04:33
Új hozzászólás válasz erre >> | #1. hozzászólás, zt 303 küldte be 2014-09-14 12:04:33-kor |
tudja valaki hogy a zt 303-hoz hol lehet kapni alkatrészt vagy egyáltalán gyártanak-e meg hozza valamit?
Válasz #2522. hozzászólásra
Jol emlékszel. Pont így van.
Válasz #2521. hozzászólásra Csak a két terep fokozatban van irányváltó ,országútiban nincs hátramenet, terepben a csoportváltó kart meghúzod balra hátra és hátramenetbe van aztán csak megbököd előre és magától visszaugrik elöre menetbe ha jol emléxem mert már eladtam vagy 4 éve
Zt 323ba van irányváltos?
Válasz #2518. hozzászólásra
Ok
Válasz #2515. hozzászólásra
Annyit eszik kb minhe 1 mtz lehet kicsit többet de nem jelentös
Válasz #2517. hozzászólásra
Délre gyere!
Válasz #2514. hozzászólásra
540 1000 is van benne
Válasz #2514. hozzászólásra
Van egy 303D traktorunk is abba mindkettő van a sima 303-at nem tudom, és kb 4-4.5 ha-t jelet a 70 liter .De várd meg még más is nyilatkozik azért nem szentírás az ami nállunk történik
Válasz #2512. hozzászólásra
Ha-ra kivetítve az mit jelent kb?
Még egy kérdés! azt olvastam róla hogy csak 1000res kardán hajtás van benne. Ez igaz vagy csak elírták és van benne 540es is?
Válasz #2512. hozzászólásra
Jah 1 hosszabb műszak alatt
Válasz #2511. hozzászólásra
Nekünk ha nagyon hajtjuk a 323-ast szántás közbe képes 70 litert is befalni.(hasonló lehet a 303-is)
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
A fogyasztásról tudnátok valamit mondani? Könnyebb munkában(pl:szállítás) illetve nehezebb talajmunkában (pl:szántás) kb hogy jön ki ez a gép fogyasztásban?
Válasz #2508. hozzászólásra
A legjobb az lenne a válto fedelet felvenni due azt nem mindenki engedi de kiderúl ugy is minden sebességi fokozatot ki kell probálni
Válasz #2508. hozzászólásra
Csak annyit hozzá, hogy ezt a gépet tavasszal vitték el Szegedről. Vagy nem vált be vagy kupec....
Válasz #2506. hozzászólásra
Mire érdemes figyelni ha netán rászánom magam hogy megnézem? Miből nyilvánul meg hogy milyen a váltója?
Válasz #2504. hozzászólásra
Nem kell ahoz alkatrész soha csak ritkán
Válasz #2501. hozzászólásra
Ugy látom rendszámos is szerintem megér annyit föleg ha jo a váltoja
Válasz #2504. hozzászólásra
Persze herry 74-nél mindent kapsz olcsón.
Lehet még hozzájuk alkatrészeket kapni?
Válasz #2502. hozzászólásra
Jó nagy tapasztalatod van biztos sok évet lerántottál vele.
A hallásod jó még?Mert állítólag abban a gépben halláskárosodást
lehet kapni.
Válasz #2501. hozzászólásra
Ennyiért még mtz se nagyon kapsz és csak egy nagyobb gép nekem volt már jo pár darab nem olyan rossz gép ahogy sokan lefestik
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Van pár ha földem amit eddig egy T25-el műveltem, de most már kezd sok lenni neki a talajmunka! Valamelyik nap néztem egy ZT 303-as traktor és aránylag olcsó (660eFt) és arra gondolta h megveszem a kis traktor mellé és azzal csinálom meg a munka nehezét!
Mivel nem igazán ismerem ezt a tipust ezért fordulok hozzátok! Szerintetek megéri megvenni egy ilyen traktort? alkatrész ellátás van még hozzá? Milyen gyenge pontjai vannak ennek a traktornak? Menyit fogyaszt ez a típus mondjuk egy MTZ-hez képest?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Válasz #2499. hozzászólásra Ok
Válasz #2497. hozzászólásra
Nem lakunk egymástol messzire. Arra járok---beviszem !!
Örülök, hogy csak ennyi volt a gond. :)
Válasz #2496. hozzászólásra Egy fél egy sör!!!!!!!!
Megszünt a probléma ! A kis karon a rugó elvolt gyengülve, nem tartotta bent rendesen. Majd a fél troktort szét szedtük emiatt. Nem tudtuk hol is kapcsol az a szivattyu be. Köszönöm a segitséget minden hozzászólónak !!!
Válasz #2494. hozzászólásra
Akkor holnap reggel hívlak. Majd teloban elmondom mért nem most. Köszönöm elöre is a segitökészséget !!!
Válasz #2493. hozzászólásra
Akár most is hivhatsz, amikor látni oldalt h be vagyok jelentkezve, akkor hallom is a teló csörgést .
Válasz #2491. hozzászólásra
Holnap megpróbálom az alábbi leirtakat. Ha nem sikerűl hétfön hivlak. Vasárnap nem zavarnálak.
Válasz #2490. hozzászólásra
Most alánéztem elem lámpával. Értem miröl irsz ! Ott a bovden , meg a rugó is. Eddig is láttam , csak nem tudtam mi-mit is vezérel. Talány ez a gép még ! Ősszel vettem, mert kellett még egy nagyobb gép a kis gazdaságba.
Válasz #2489. hozzászólásra
Ha nem sikerül bekapcsolni, akkor hivj a nevem alatt található hirdetésben lévő számon, elmondom h nálam mi volt a hiba, hátha nálad is az van .
Válasz #2489. hozzászólásra Ott van egy kis kar a bovden huzza főlfelé egy rugó tolja lefelé kézzel huzd le, elvileg menni kell neki az sem baj ha alapjáraton jár a motor akkor fogod érezni hogy mikor kapcsolod be, ha ki fogja dobálni akkor tegyél rá egy erőssebb rugót vagy kösd le egy dróttal valamihez oszt csá
Válasz #2488. hozzászólásra
Köszönön válaszod !!! Holnap aláfekszek megnézem amiröl irsz . Ma még a váltobol is leeresztettük az olajat. Van alul egy ablak, hogy ott belenézünk, miröl kapja a hajtást, csak ránk sötétedett.
Válasz #2487. hozzászólásra Szét ne szedjétek már az egészet!!!! Ha jol emlékszem a jobb oldali alváz és a váltó között lehet ki be kapcsolni a szivattyut egy rugó kapcsolja be egy bowdennel tudod kikapcsolni nekem egyszer egy gally kikapcsolta. feküdj alá egy kicsit talán hátrébb van mint ahol kijön az első hatás biztos a rugóval van valami biszbasz.