Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.05 FtUSD391.85 FtCHF443.26 FtGBP495.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Probalt mar valaki melytalajt lazitani 323-as Traktorral ??? Hany fejes talajlaziatot kepes elhuzni es milyen mejen ??? Kozepesen kotot fekete foldben.....
sziasztok 323 tulajdonosk . Az tortent hogy elkopot a szervo szivatyum. es nem lehetet kormanyozni a nagyvasat csk izombol. Tanaltam szivatyut eredetit 45000 ft. szep cuc.De a jozan esz aszt diktalta hogy vegyek egy MTZ hez valo 14es szervo szivatyut kicsi atalakitasal szuper lett es megusztam 10000ft. bol.
Az történt,hogy leengedtem egy eszközt hátul,és azóta nem emeli meg,hiába mozgatom a kart semmi,semmi hang a szivattyútól,olaj rendben,de meg sem mozdul.
ZT 300 - 323 KATALÓGUS ITT ELÉRHETŐ:
www.ost-technik.com
A következő feliratra kattintva:
(Download Ersatzteilkatalog ZT 323 303 4.7 MB)
pdf formátumban tölthetitek le, ha még valakinek szüksége van alkatrész katalógusra (német)...
hát nem tudom a méretét, van egy esztergályos cimborám és ő csinálta meg nekem a bele valót. annak már 9 éve. ha jól tudom, a három ponthoz nincs nyomásszabályzás, csak külső körhöz.
üdv.
nekem is melegen visszaesik, de értéket nem tudok ,mert nekem még a színskálás mérőm van. már régóta tervezem, hogy kicserélem az órát de még nem került rá sor. de nagyjából nálam is ennyi a visszaesés ha bemelegszik a gép. nem mondták, hogy rossz lenne. ismerős és tapasztalt szerelő csinálta.
Helló Mancs! Próbálom megfejteni ,hogy mitől változik ennyire az olajnyomás: hidegen 4,5,ahogy nő a víz hőmérséklet,1,5km-re mire kiérek a földre a víz 40C az olajnyomás pedig csökken 3,5 -re.Grubert húztam(bejáratós ezért alig tettem bele) beállt 2-2,3bárra és 68C-t stabilan tarja a víz.(fixre van kötve a ventilátor-nem bízom a relébe)Az mtz 80 traktoromnál nem változik ennyire az olajnyomás 2-2,3 között van hidegen,melegen.A zt(ifa motornál ez a jó??)
szia,
a szivattyúban van egy bakelit tárcsa, az nincs megkopva? én esztergályossal csináltattam bele újat. a hidraulika rendszer szellőztetője nincs eldugulva?
Üdv Mindenkinek!!Előre is köszönöm a segítséget azoknak akik válaszoltak a kérdéseimre.A hidraulika tartályban az olaj a fölső nívónál van.Mikor félig felemeli az eszközt akkor elkezd morogni a szivattyú..A kombinátor kb 10-12mázsa lehet..Próbáltam 1 kissebbet azt felemelte teljesen..Levettem a szivattyút de nem láttam rajta kopás nyomokat.A dugattyúk is elég passzosak benne..Esetleg vezérlőtömb v. munkahenger gond nem lehetséges???Rámértem órával a billentő ágon 130 bar-ral nyom..Igaz, nem tudom h mennyinek kellene lennie..??
olajszintet megnézted már? ennek a gyomrába belemegy közel kilencven liter olaj. a jobb oldali aksi alatt van a tartály amin van a szintjelzője. addig kell neki lenni. a szivattyú milyen hangot ad amikor elér az emelés végéig? csak a kombinátorral csinálja vagy mással is? üresen felemeli teljesen? az is lehet, hogy kopott a szivattyúd. a karok jól vannak állítva?
ÜDV MINDENKINEK!!!FRISS FORTSCHRITT TRAKTOR TULAJDONOS VAGYOK ÉS SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI.. VAN 1 323-AS MELI A TRAKTOROM. A GONDOM AZ HOGY A HIDRAULIKÁM FÉLIG FELEMELI A KOMBINÁTORT ÉS +ÁLL....
Nem tudja valaki, hogy lehet-e javítani az emelő munkahengert? Ereszt a munkahenger. Van benne hézagoló lemez a karmantyunál, ha abból veszünk ki, jobb lesz?
Válasz #1436. hozzászólásra
Szia,
Szécsényben a bontóban kérdezd meg, vagy német ebay-en nézd meg. Tel számom sajnos nincs, mert ellopták a telefonom, de szerintem itt a fórumon biztos tudja valaki a bontó számát. Egyébként engem is érdekelne. :)
323-on új fékmukahengerek,fékpofák,stb...viszont fékezésnél nem kellene szisszennie a levegőnek?illetve 6,5 bar a maximum amit egy új kompresszor tud,vagy mennyinek kell lennie?,a másik kérdésem pedig a kuplung,mert ha lassan nyomom akkor viszonylag puha,de hirtelen elég kemény,és az sem szisszen.
Még nem ismerem a típust.
Válasz #1436. hozzászólásra Szerintem 100le ez az Ifa motor.Én mindenhol ezt olvastam.A teherautóban lévő jobban pörög,az lehet,hogy leadja a 120 le-t.
üdv! ilyet már nekünk is csinált!! A hidraulika kar mögött van 1 kar amit tekergetni tudsz!! azt kell belállítani!!! 3 fokozata van!! az olajjal semmi gond hogy hedig vagy meleg!!
4185 hozzászólás
Válasz #1484. hozzászólásra
Én régebben IFA kormányszivattyút tettem ki jobboldalra,az is jól működött.
Probalt mar valaki melytalajt lazitani 323-as Traktorral ??? Hany fejes talajlaziatot kepes elhuzni es milyen mejen ??? Kozepesen kotot fekete foldben.....
Válasz #1479. hozzászólásra
En is igazolom az MTZ szivatyu tokeletesen mukodik a kormanyt pedig lazan kisujjal tekerem Egyepkent mindenkinek csak ajanlani tudom....
Válasz #1479. hozzászólásra
En is igazolom az MTZ szivatyu tokeletesen mukodik a kormanyt pedig lazan kisujjal tekerem Egyepkent mindenkinek csak ajanlani tudom....
Válasz #1481. hozzászólásra
Vicces jószágok ezek!
Volt részem pár évig a javításukban,meg a kezelésükben.
Válasz #1480. hozzászólásra
A ZT-t nem sokáig használtad? Nem vált be?
Valaki nem tug eladó Gumihareangot, lehetőleg szabolcs megye közelében?
Sürgős lenne.
Válasz #1478. hozzászólásra
sziasztok 323 tulajdonosk . Az tortent hogy elkopot a szervo szivatyum. es nem lehetet kormanyozni a nagyvasat csk izombol. Tanaltam szivatyut eredetit 45000 ft. szep cuc.De a jozan esz aszt diktalta hogy vegyek egy MTZ hez valo 14es szervo szivatyut kicsi atalakitasal szuper lett es megusztam 10000ft. bol.
Válasz #1477. hozzászólásra
Nem,a szivattyú megy,és megoldódott a probléma,szétszedtem a vezérlőkart,és kipucoltam stb...,aztán már emel is.
Köszönöm a segítséget.
Válasz #1476. hozzászólásra
A szivattyú nem kapcsolódott ki?
Sziasztok!
Az történt,hogy leengedtem egy eszközt hátul,és azóta nem emeli meg,hiába mozgatom a kart semmi,semmi hang a szivattyútól,olaj rendben,de meg sem mozdul.
Előre is köszönöm a segítséget!
Nekem Provásznai Hendrik féle cd-n van meg az alkatrész és javítási útmutató német nyelven : gepkonyvek@citromail.hu ,tel.:+36309347166 Zt300-323 ig
ZT 300 - 323 KATALÓGUS ITT ELÉRHETŐ:
www.ost-technik.com
A következő feliratra kattintva:
(Download Ersatzteilkatalog ZT 323 303 4.7 MB)
pdf formátumban tölthetitek le, ha még valakinek szüksége van alkatrész katalógusra (német)...
Üdv:Bebe
Sziasztok,
küldjétek el légyszi a cimeteket az emailemre és utána akkor elpostázom a CD-t. emailem: takiferenc@yahoo.com
nektek van már tapasztalatotok az sztagro-val? itt is hirdetik magukat, hogy olcsón szervizelnek zt-t.
Szia Feri!! Előre is köszönöm!!
Sziasztok,
a héten megoldom. jelentkezni fogok.
üdv:
Feri
Szia Mancs!!Én is szeretnék 1 példányt, ha nem nagy kérés.A címet elküldjem e-mailbe v telefonon??
Válasz #1468. hozzászólásra
Szia Mancs!
Megtennéd, hogy átírod nekem a cd-t? Ha adsz egy tel. számot megbeszélhetjük vagy emilen leegyeztetjük: bcrtrade@gmail.com
Köszönöm!
a német nyelvű CD nekem is megvan, ha valakinek kell átírom és elküldöm. rajt van a kezelési és javítási kézikönyv.
Válasz #1462. hozzászólásra
Szia,
hát nem tudom a méretét, van egy esztergályos cimborám és ő csinálta meg nekem a bele valót. annak már 9 éve. ha jól tudom, a három ponthoz nincs nyomásszabályzás, csak külső körhöz.
üdv.
Válasz #1465. hozzászólásra
Ebben a topikban jobb mint mikor meglátom a 303-as meg a neved.
Válasz #1464. hozzászólásra Most éppen nem találom,de két éve a hirdetések között találtam rá!
Válasz #1463. hozzászólásra Van német nyelvű javítási Cd,amit megvehetsz az agroinform hirdetése között!
Érdeklődnék h 323 ashoz létezik-e javítási könyv??Ha van hol lehet beszerezni??
Szia Mancs!A szivattyúban lévő bakelitnek milyen vastagnak kell lennie??A vezérlőtömbnél van nyomásszabályzó szelep??Ha igen, azt hol keressem??
Rendeltem az e-bay-on alkatrész katalogust,ma jött meg,nagyon király.18 ojró postával együtt.Itt a link ha valakit érdekel.
http://cgi.ebay.de/ERSATZTEILLISTE-ZT-320-323-ZT320-ZT323-FORTSCHRITT-/360382172624?pt=Automobilia_DE&hash=item53e8738dd0
Válasz #1459. hozzászólásra
Megadom én :36 20 52 7575 1
De hogy lehet hivatalos márkaszervíz egy több mint 20 éve megszűnt márkánál????
Válasz #1458. hozzászólásra Telefonszámot add meg,ha kell tudjam hívni!!
SZTAGRO AND SERVICE forschritt traktorok hívatalos számlaképes márka szervize!!!!
Helyszini és telephelyi javítás,alkatrészbeszerzés.
Villamoság javítás,mágnesszelep generálás, motor,váltó,fék,fényezés stb.
Garanciával 72 óránbelüli javitás ay orsyág egésy területén jol felsyerelt szervízautóval!!!
HÍVJON BIZALOMAL.NON STOP!!!!!!!
Válasz #1456. hozzászólásra Megnyugtattál!
Válasz #1455. hozzászólásra
Az ifa motor ilyen,az új motornak is rendesen visszaesik az olajnyomása melegen,ez nem hiba.
Válasz #1454. hozzászólásra Akkor az IFA motor ennyire érzékeny a hőmérsékletre(az olajnyomása).
Szia,
nekem is melegen visszaesik, de értéket nem tudok ,mert nekem még a színskálás mérőm van. már régóta tervezem, hogy kicserélem az órát de még nem került rá sor. de nagyjából nálam is ennyi a visszaesés ha bemelegszik a gép. nem mondták, hogy rossz lenne. ismerős és tapasztalt szerelő csinálta.
Helló Mancs! Próbálom megfejteni ,hogy mitől változik ennyire az olajnyomás: hidegen 4,5,ahogy nő a víz hőmérséklet,1,5km-re mire kiérek a földre a víz 40C az olajnyomás pedig csökken 3,5 -re.Grubert húztam(bejáratós ezért alig tettem bele) beállt 2-2,3bárra és 68C-t stabilan tarja a víz.(fixre van kötve a ventilátor-nem bízom a relébe)Az mtz 80 traktoromnál nem változik ennyire az olajnyomás 2-2,3 között van hidegen,melegen.A zt(ifa motornál ez a jó??)
szia,
a szivattyúban van egy bakelit tárcsa, az nincs megkopva? én esztergályossal csináltattam bele újat. a hidraulika rendszer szellőztetője nincs eldugulva?
Üdv Mindenkinek!!Előre is köszönöm a segítséget azoknak akik válaszoltak a kérdéseimre.A hidraulika tartályban az olaj a fölső nívónál van.Mikor félig felemeli az eszközt akkor elkezd morogni a szivattyú..A kombinátor kb 10-12mázsa lehet..Próbáltam 1 kissebbet azt felemelte teljesen..Levettem a szivattyút de nem láttam rajta kopás nyomokat.A dugattyúk is elég passzosak benne..Esetleg vezérlőtömb v. munkahenger gond nem lehetséges???Rámértem órával a billentő ágon 130 bar-ral nyom..Igaz, nem tudom h mennyinek kellene lennie..??
szia,
olajszintet megnézted már? ennek a gyomrába belemegy közel kilencven liter olaj. a jobb oldali aksi alatt van a tartály amin van a szintjelzője. addig kell neki lenni. a szivattyú milyen hangot ad amikor elér az emelés végéig? csak a kombinátorral csinálja vagy mással is? üresen felemeli teljesen? az is lehet, hogy kopott a szivattyúd. a karok jól vannak állítva?
Válasz #1448. hozzászólásra
Toltsel vagy 20 lit. motorolajat a kapcsoloszekrenybe.Lehet keves van benne es a hidr. szivatyu levegot fog.
HA VALAKI TUDNA SEGÍTENI H MI LEHET A GOND AZT +KÖSZÖNNÉM!!
ÜDV MINDENKINEK!!!FRISS FORTSCHRITT TRAKTOR TULAJDONOS VAGYOK ÉS SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI.. VAN 1 323-AS MELI A TRAKTOROM. A GONDOM AZ HOGY A HIDRAULIKÁM FÉLIG FELEMELI A KOMBINÁTORT ÉS +ÁLL....
Nem tudja valaki, hogy lehet-e javítani az emelő munkahengert? Ereszt a munkahenger. Van benne hézagoló lemez a karmantyunál, ha abból veszünk ki, jobb lesz?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy hátúl a gyorscsatlakozók közül melyikre lehet állítani több olajat,és hogyan,mert csörlőt szeretnék vele hajtatni?.
Előre is köszönöm!
sziasztok 323as ba kormánymüvet keresek irányitó karral
Válasz #1441 hozzászólás Én már olvastam 90 le-től 120 le.ig. A tiéd a legtöbb 125le. Akkor,most igazán hány paci van a ifa 4 hengeres motorban???
Válasz #1436. hozzászólásra
Szia,
Szécsényben a bontóban kérdezd meg, vagy német ebay-en nézd meg. Tel számom sajnos nincs, mert ellopták a telefonom, de szerintem itt a fórumon biztos tudja valaki a bontó számát. Egyébként engem is érdekelne. :)
Válasz #1439. hozzászólásra
125.. igaz még az új sem biztos hogy leadja...
Sziasztok!
323-on új fékmukahengerek,fékpofák,stb...viszont fékezésnél nem kellene szisszennie a levegőnek?illetve 6,5 bar a maximum amit egy új kompresszor tud,vagy mennyinek kell lennie?,a másik kérdésem pedig a kuplung,mert ha lassan nyomom akkor viszonylag puha,de hirtelen elég kemény,és az sem szisszen.
Még nem ismerem a típust.
Ha valaki tud segítsen,előre is köszönöm.
Üdv Mindenkinek!
Válasz #1436. hozzászólásra Szerintem 100le ez az Ifa motor.Én mindenhol ezt olvastam.A teherautóban lévő jobban pörög,az lehet,hogy leadja a 120 le-t.
Válasz #1415. hozzászólásra
üdv! ilyet már nekünk is csinált!! A hidraulika kar mögött van 1 kar amit tekergetni tudsz!! azt kell belállítani!!! 3 fokozata van!! az olajjal semmi gond hogy hedig vagy meleg!!
Válasz #1419. hozzászólásra Lehet,hogy hülyeség,de szerintem akkor csinálja ezt ha kevés az olaj a hidralika tartályba ! Legalább én ezt tapasztaltam!