Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.39 FtUSD392.46 FtCHF444.25 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv! Nincs valakinek vagy nem tud fortschrittra hardi gumit!( ami át adja a hajtást a motorról a váltóra!) mert elszakadt! és kérdezném hogy befolyásolhatja e az hogy most kapott 1 merci motort 140 pacisat és az a 20 lóerő különbség miatt volt vagy csak elgyengült az anyag?? segítségetek előre is köszönöm!!
Válasz #1432. hozzászólásra Olvass vissza szerintem minden kérdésre választ kapsz/ sőt még olyan kérdésekre is amit majd csak ezután fogsz feltenni/ .Egyébként 3 zt323-as topik van, jó olvasgatást!
Tisztelt Zt 323-a tulajdonosok.Segítséget szeretnék kérni,mertm ost vásároltam eggyet ,,A sebesség váltó fokozatok rajzát és a hidraulika karok pontos működésében ha valaki tud segiteni ,megköszönném.Hogy van rajta úszó fokozat és hogy működtet két irányú munkahengert oda-vissza.Email címem sparco1122@citromail.hu Segítségeteket előre is köszönöm
Tisztelt Zt 323-a tulajdonosok.Segítséget szeretnék kérni,mertm ost vásároltam eggyet ,,A sebesség váltó fokozatok rajzát és a hidraulika karok pontos működésében ha valaki tud segiteni ,megköszönném.Hogy van rajta úszó fokozat és hogy működtet két irányú munkahengert oda-vissza.Email címem sparco1122@citromail.hu Segítségeteket előre is köszönöm
Üdv! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor elindulok a traktorral és miközben lelépek a kuplungról elkezd rángatózni a gép! Mi lehet ennek az oka? A válaszokat előre is köszönöm!
Kerdesem lenne a zt hidraulikajaval kapcsoletban:
Miert emelkedik vissza a vonorud, amikor elengedem a hidraulika-kart?
Tehat amikor teljesen leresztek egy gepet, miutan elengedem a kart a gep megemelkedik, uresben pedig teljesen felemelkedik a vonorud.
Elore is koszonom a valaszokat!
Üdv minden ZT tulajdonosnak!Nekem is van egy zt-m,és olyan bajom van vele,hogy elment a kuplung rásegítés.Afékolajos rész működik,csak a hidraulikus rész nem.Fékrásegítés pedig van.már sokmindent kiprobáltam,de semmi siker.Légyszi ha valaki tud segíteni,akkor küldje el repasi.jeno@gmail.com-ra.előre is kössz mindenkinek!
Üdv minden ZT tulajdonosnak!Nekem is van egy zt-m,és olyan bajom van vele,hogy elment a kuplung rásegítés.Afékolajos rész működik,csak a hidraulikus rész nem.Fékrásegítés pedig van.már sokmindent kiprobáltam,de semmi siker.Légyszi ha valaki tud segíteni,akkor küldje el repasi.jeno@gmail.com-ra.előre is kössz mindenkinek!
zt 323 menyi lenne az ára? milyen állapotban van? hol laksz? a papírok nem feltétlen fontosak de ha van az se baj és ha tudsz akkor dobj felróla pár képet am nyugodtan fejezd be a szántást nekem nem anyira sürgős de akk képet ha lehet köszi
4185 hozzászólás
Üdv! Nincs valakinek vagy nem tud fortschrittra hardi gumit!( ami át adja a hajtást a motorról a váltóra!) mert elszakadt! és kérdezném hogy befolyásolhatja e az hogy most kapott 1 merci motort 140 pacisat és az a 20 lóerő különbség miatt volt vagy csak elgyengült az anyag?? segítségetek előre is köszönöm!!
Válasz #1434. hozzászólásra
Elan kft - Baja.
Beirod a gugliba es kiadja az elerhetosegeket.
Válasz #1027. hozzászólásra
fortschitt fékmunkahenger és kuplungmungahenger javítókészletet hol kaphatok tud valaki segíteni?
köszi
Válasz #1432. hozzászólásra Olvass vissza szerintem minden kérdésre választ kapsz/ sőt még olyan kérdésekre is amit majd csak ezután fogsz feltenni/ .Egyébként 3 zt323-as topik van, jó olvasgatást!
Válasz #1428. hozzászólásra
Ha a dörzsbetét le van szakadva a tárcsáról, akkor az 1. kuplungozás után elállítódnak a karok a szerkezeten.
Köszi a gyors választ! A kiemelőkarokat már beállítottam, a dörzs betétet mondjuk még nem néztem de köszi a tippet!
Válasz #1426. hozzászólásra
De legelőször állítsd be a kiemelőkarokat, lehet annyi csak a problem!
Válasz #1425. hozzászólásra
Fel kell szabályozni a nyomólapokat, lehet szét is van szaggatva a dörzsbetét.
Üdv! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor elindulok a traktorral és miközben lelépek a kuplungról elkezd rángatózni a gép! Mi lehet ennek az oka? A válaszokat előre is köszönöm!
Válasz #1423. hozzászólásra
Ugyanis nincs kedvem egy fél év múlva megint szétszedni a gagyi minőség miatt.
Válasz #1422. hozzászólásra
Azt már eddig is tudtam. A konkrét hely érdekel.
Válasz #1421. hozzászólásra
Ahol robur benzines első munkahengert árulnak pont ott.
Válasz #1420. hozzászólásra
Üdvözlök mindenkit!
323-as traktoromba keresek jó minőségű(nem kisipari) új hátsó fékmunkahengereket és kézifékszalagot. Tudja valaki hol lehet jót kapni? Előre is köszi.
Válasz #1419. hozzászólásra Az enyém is igy csinált de csak hidegen, sőt lehet mindeggyik igy csinál hidegen.
Válasz #1418. hozzászólásra
Meleg olajjal nem probaltam, ma akartam keltenni az eket, es egyedul nem tudtam, mert allandoan emelkedett a vonorud.
Válasz #1417. hozzászólásra Csak hideg olajnál csinálja vagy mindig? Ha valami suly van rajta akkor is felemeli?
Válasz #1416. hozzászólásra
teljesen hatra van nyomva.
Válasz #1415. hozzászólásra A 3 hidraulika kar után kicsit balra van egy kar, az egyedüli nem amelyik párban van azt told teljesen hátra ütközésig
Kerdesem lenne a zt hidraulikajaval kapcsoletban:
Miert emelkedik vissza a vonorud, amikor elengedem a hidraulika-kart?
Tehat amikor teljesen leresztek egy gepet, miutan elengedem a kart a gep megemelkedik, uresben pedig teljesen felemelkedik a vonorud.
Elore is koszonom a valaszokat!
Beindult a frici mindenféle melegvíz is hidegindító nélkül 1 pöccre ez a kúrva önindító baszta nagyanyát
Válasz #1410. hozzászólásra
Ez az egy volt biztosan működőképes még nem használt állapotban
Esetleg nincs még egy?
Válasz #1408. hozzászólásra
Megmondom őszintén nem boltba vettem. 1 tsz-ből szereztem, 15000-ér
Szia! Hol lehet rá új önindítót(bendixest) venni és mi volt az ára, ha nem vagyok indiszkrét?
Na fasza a gép szereztem 1 új bendix-es önindítót rá.
Töltőn van a masina holnap már ketyegnie kell
Válasz #1402. hozzászólásra
Régóta nem használjuk már őket, de az biztos hogy ha rossz lenne akkor nem raktuk volna el.
Válasz #1403. hozzászólásra
A RÁBA önindítóval vigyázni kell.Abban volt 12,v-os is.
Válasz #1403. hozzászólásra
Ez is jól teker.
Válasz #1401. hozzászólásra
Ezek a bendixesek.Ha van rá lehetőséged akkor inkább egy Rába.Az első pajzsot kell lecserélni és az 2Le-vel erősebb.
Válasz #1401. hozzászólásra
igen. kérdés: milyen állapotúak?
Válasz #1395. hozzászólásra
Szóval 2db önindító+egy új behúzó tekercs??? De ez milyen fajta az enyém nem ilyen?? ez a bendix-es?
hogy ne lehetne csaknem anyiba kerül mint egy new hollandba nyílván nem is tud anyit mint az de nem lehet mindenkinek új traktorja
Lehet ilyesmikhez még új alkatrészt kapni?
menyi az a jó sok?? és milyen állapotban van???
Válasz #1396. hozzászólásra
Az ára:Jó sok(abból lehet alkudni)Lakhely Csepel szíget.Képet majd csinálok .Üdv.
zt 323 menyi lenne az ára? milyen állapotban van? hol laksz? a papírok nem feltétlen fontosak de ha van az se baj és ha tudsz akkor dobj felróla pár képet am nyugodtan fejezd be a szántást nekem nem anyira sürgős de akk képet ha lehet köszi
Válasz #1391. hozzászólásra
Új ajánlatom van! +még egy új behúzótekercs!
Válasz #1393. hozzászólásra
94 km az nem sok. Majd meglátod! Az ajánlstok alapján döntessz.
Válasz #1392. hozzászólásra
Hajdú-Bihar megye Bakonszeg
Válasz #1389. hozzászólásra
J N Szolnok megye. És te?
Válasz #1390. hozzászólásra
ja úúú de bamba vagyok, Attól függ h közel van-e hozzánk, meg h itt megtudok-e egyezni mert lehet még újat is találok utóbbi infókból
Válasz #1389. hozzászólásra
Arra cserélné Te!
Válasz #1388. hozzászólásra
És merre laksz?? Hasihúzó nemkell csak önindító kéne
Válasz #1387. hozzászólásra
Hali! Nekem van kettő! Hashúzó vs. önindítók?
Válasz #1386. hozzászólásra
Unokatesómnak van talán 1 remélem az jó, fasz ki van már ezzel a sok költséggel