Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1078. hozzászólásra A váltóba 90 liter körül én hajtómü olajat raktam bele kb 60 litert meg kb 30 liter hidraulikát hogy ne legyen olyan sűrű ez elvileg nem egészséges de ez volt! Nem láttam hogy habzott volna.A motorba kb 18 liter
Marmint ugy ertettem, hogy a zt 323-nal is ugy van, mint pl az E514-nel, hogy egy ideig zoldes-barnara voltak festve, es azutan pedig zoldre sarga kerekekkel.
Válasz #1058. hozzászólásra Az árat te mondtad, nem én és nem is alkudoztam, + küldtem neked 1 vevőt. Az nem az én dolgom hogy te mennyiért vetted az "eredetit".
Én azt afénymásolt szart amit én is így vettem kérlek 28000ft-ért+ vettem a cd 4000+postaköltség.bocs hogy odattam ennyiért.6000+posta ebből vond le 4200ft patron.Jó sokat kerestem rajtad,azóta mercit hajtok..
Válasz #1052. hozzászólásra
A mellete lévő az a kormányhidraulika szűrője de az is mosható. Viszont a hidraulika tartály levegőző szűrője az papírszűrő, és az nem mosható hanem cserés! Azt hiszem az elán- nál van még uj gyári.
A weimar hidraulika szűrővel egyforma.Amíg van eredetid addig mosni kell és nagyon vigyázni rá,mert csak utángyártott sz..t lehet méregdrágán kapni.Mosás előtt a két végét bedugni! (a szutyok ne menjen bele)
Tiszteletem minden ZT tulajdonosnak! Nekem is van egy ilyen gépem (323-as). Valaki tudja-e, hogy a hidraulika tartályban levő szűrőt és a mellette levőt hol lehet beszerezni vagy mivel helyettesíthető? Amióta nálam van még nem volt cserélve.
Rburból a főfékmunkahenger az szinte ugyan az, és a traktor hátulsó munkahengerei az egyezik a benzines robur elsőjével.
A robur f.fékmunkahenger karmantyúi megegyezik a kuplung összes karmantyújával.
Köszönöm az ímélt meg a segítséget!
Az első féket lelégtelenítettem, az már fog.
De a hátsó fék le van vakolva, azt addig nem csinálom
amíg ki nem szántok.
A váltóhoz még nem nyúltam, csak ha a munkák készen lesznek.
Melyik tipusú robur fékalkatrészei jók a traktorhoz
A jobb oldali vátókat ha kiveszed a golyos részében van 1 stift ki kell húzni fogóval az egyik vége hengeres a másik kocka a kocka része el van kopva ha reszelsz bele 1 másikat amelyik kocka része /nagyobb/ illeszkedik a házba amelyikben van a golyó akkor nem fog lógni, csavarodni a váltókar váltáskor. Lehet igy bonyorult de ha kiveszed akkor meglátod mit dumálok
Ebbe a traktorba az a jó hogy felújítható sok kopó alkatrész kókány felújítással. Gondolok itt a felfúrás-visszaperselyezés,vagy a felhegesztés-leesztergálás, és jelen esetbe a barátomnak a felhegesztés-leköszörülés jött be. Nem volt több problémája a sebesség bennmaradással.
Igen, de nekem volt vele gondom. Lehet hogy pontatlan méret volt, vagy kopott a munkahenger.
Gyorsba tekertem alá szikszalagot, aztán most úgy van már 2 éve
4185 hozzászólás
Válasz #1084. hozzászólásra
Amelyikben a kelet német hadsereg szólt hogy kimaradt sok libafos zöld és tüntessék el tőlük ingyen .
Válasz #1082. hozzászólásra
Na de melyik evben fogyott el????
Válasz #1082. hozzászólásra
Válasz #1079. hozzászólásra
szerinten elfogyott a gyárba a barna és akkor jött a libazöld festék,de minden gépen
Válasz #1080. hozzászólásra
Miért ne lenne egészséges?
Nyugodtan keverheted, de inkább csak hajtóműolajt használj az ep adalék miatt, persze csak ha nem megy sokat nagy hidegbe.
Válasz #1078. hozzászólásra A váltóba 90 liter körül én hajtómü olajat raktam bele kb 60 litert meg kb 30 liter hidraulikát hogy ne legyen olyan sűrű ez elvileg nem egészséges de ez volt! Nem láttam hogy habzott volna.A motorba kb 18 liter
Válasz #1078. hozzászólásra
Nem tudja senki??????
Válasz #1077. hozzászólásra
Marmint ugy ertettem, hogy a zt 323-nal is ugy van, mint pl az E514-nel, hogy egy ideig zoldes-barnara voltak festve, es azutan pedig zoldre sarga kerekekkel.
Nem tudja valaki, hogy a traktorok szinei melyik evjarattol valtoznak? Mert lattam mar eleg erdekes szinkombinaciokat.
azt nem tudom hogy hanyas de az biztos h zt van 3:30(perc)
Válasz #1074. hozzászólásra
Megvettem????????
De jo lenne, azota mar egy teljes "ocskavas" gyujtemenyem lenne.....
Válasz #1073. hozzászólásra
Min töröd az agyadat he?
Ezeket már mind megvetted amikről kérdezgettél?????
Van valakinek zt323-as gepkonyve, es esetleg el tudna kuldeni a kallay_szabolcs@yahoo.com e-mail cimre?
Elore is koszonom!!!!!!!
Válasz #1071. hozzászólásra
beszélsz össze-vissza:
"Ne hülyéskedj már.Bele se lehet rakni. Lötyög benne"
Válasz #1066. hozzászólásra
Arról beszélek, hogy szerintem nem szorul benne, hanem simán belemegy!
Válasz #1069. hozzászólásra
ok na....
Válasz #1068. hozzászólásra
Miért nem ingyen???
Válasz #1067. hozzászólásra
Nem tudsz valahol egy 323-ast eladot 500-600 ezer forintert?
Válasz #1065. hozzászólásra
Ha jó akkor, max ennyit, de ezzel meg van jól fizetve.
Válasz #1064. hozzászólásra
Nem, nem próbáltam csináltam.
Te miről beszélsz???????
Ez er annyit?
Válasz #1062. hozzászólásra
Szorul???Próbáltad?Szerintem valamit nagyon benéztél.
http://agroinform.com/aprohirdetes/FORTHSHITT-323-AS-homlokrakodoval-MTZ-82-es-csere-erdekel/20100102-209963/
Ehhez mit szoltok??
Válasz #1061. hozzászólásra
Inkább szorul, mint lötyög.
Válasz #1056. hozzászólásra
Ne hülyéskedj már.Bele se lehet rakni. Lötyög benne. Egy import román oltcit szűrő a jó!
Válasz #1059. hozzászólásra
Az eredeti amit vettem egy fénymásolt fekete-fehér.Boldog új évet.
Válasz #1058. hozzászólásra Az árat te mondtad, nem én és nem is alkudoztam, + küldtem neked 1 vevőt. Az nem az én dolgom hogy te mennyiért vetted az "eredetit".
Válasz #1027. hozzászólásra
Én azt afénymásolt szart amit én is így vettem kérlek 28000ft-ért+ vettem a cd 4000+postaköltség.bocs hogy odattam ennyiért.6000+posta ebből vond le 4200ft patron.Jó sokat kerestem rajtad,azóta mercit hajtok..
Köszönöm a segítséget, megfogadom a tanácsokat!
Válasz #1055. hozzászólásra
Annak a házát meghosszabbítottam, és raktam bele kisposzki levegőszűrőt, de lehet, hogy ilyen "kerti gép alkatrészboltban" lehet kapni olyan szűrőt!
A mellete lévő az a kormányhidraulika szűrője de az is mosható. Viszont a hidraulika tartály levegőző szűrője az papírszűrő, és az nem mosható hanem cserés! Azt hiszem az elán- nál van még uj gyári.
A weimar hidraulika szűrővel egyforma.Amíg van eredetid addig mosni kell és nagyon vigyázni rá,mert csak utángyártott sz..t lehet méregdrágán kapni.Mosás előtt a két végét bedugni! (a szutyok ne menjen bele)
Nem is kell cserélni, azok moshatók.
Tiszteletem minden ZT tulajdonosnak! Nekem is van egy ilyen gépem (323-as). Valaki tudja-e, hogy a hidraulika tartályban levő szűrőt és a mellette levőt hol lehet beszerezni vagy mivel helyettesíthető? Amióta nálam van még nem volt cserélve.
Válasz #1048. hozzászólásra
Rburból a főfékmunkahenger az szinte ugyan az, és a traktor hátulsó munkahengerei az egyezik a benzines robur elsőjével.
A robur f.fékmunkahenger karmantyúi megegyezik a kuplung összes karmantyújával.
Válasz #1049. hozzászólásra
Kit érdekel a híd?????!
Válasz #1036. hozzászólásra
de attol még egyforma volt a diesel és a benzines elsőhíd is he-he
Köszönöm az ímélt meg a segítséget!
Az első féket lelégtelenítettem, az már fog.
De a hátsó fék le van vakolva, azt addig nem csinálom
amíg ki nem szántok.
A váltóhoz még nem nyúltam, csak ha a munkák készen lesznek.
Melyik tipusú robur fékalkatrészei jók a traktorhoz
Válasz #1045. hozzászólásra
Sikerült már ártani valamit a váltónak vagy a féknek?
lapozz vissza leirtam : /ost technik.com /-ot megtalálod de a rajzon sokkal bonyoroltabb mint a valóságban
Nem tudna valaki küldeni erről a kapcsolószerkezetről
egy robbantott ábrát?
tothjozsef65@freemail.hu
Előre is köszönöm!
A jobb oldali vátókat ha kiveszed a golyos részében van 1 stift ki kell húzni fogóval az egyik vége hengeres a másik kocka a kocka része el van kopva ha reszelsz bele 1 másikat amelyik kocka része /nagyobb/ illeszkedik a házba amelyikben van a golyó akkor nem fog lógni, csavarodni a váltókar váltáskor. Lehet igy bonyorult de ha kiveszed akkor meglátod mit dumálok
Válasz #1042. hozzászólásra
Ebbe a traktorba az a jó hogy felújítható sok kopó alkatrész kókány felújítással. Gondolok itt a felfúrás-visszaperselyezés,vagy a felhegesztés-leesztergálás, és jelen esetbe a barátomnak a felhegesztés-leköszörülés jött be. Nem volt több problémája a sebesség bennmaradással.
A sebességváltó kapcsolómehanizmusát hogyan kell felújítani?
A fülkét is alá kell bakkolni..
Válasz #1039. hozzászólásra
Az egész lehajtást le kell szedni
A hátsó fék javításakor mit kell lebontani, és hogyan?
Válasz #1037. hozzászólásra
Igen, de nekem volt vele gondom. Lehet hogy pontatlan méret volt, vagy kopott a munkahenger.
Gyorsba tekertem alá szikszalagot, aztán most úgy van már 2 éve
A kuplung munkahengerbe is kompatibilis a robur fékmunkahenger karmantyúja.
Válasz #1035. hozzászólásra
kár hogy a legtöbb első hídban ne is volt áttétel