Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Régen még amikor cégnél dolgoztam és javítottuk az ifákat eredeti német alkatrészből , semmi baj nem volt. De most csak hitvány utángyártott cuccok vannak és 1 kalap semmit nem ér.
Üdvözletem! Segítséget szeretnék kérni. Történet: 11 éve van ZT323a trakim. Semmi bajom nem lenne vele, csak az az átok IFA motor ne lenne! Odáig jutottam,hogy kidobom az ifa technikát belőle! És itt szeretném a témába jártas emberkék segítségét kérni,hogy milyen motort kellene bele tenni. Mind ezt hivatalosan szeretném! Mit enged a KF, mi fér bele, stb... Szerintem lehetetlen nincs csak tehetetlen- nem? Előre köszönöm a válaszokat. Sanyi.
Bocsánatot kérek a tegnapiért de most néztem hogy tőlem kérdezted a Rába ítéletet, én meg hirtelen azt hitem hogy a Paldotol a gépútálatban. Van de nem én csináltam most kaptam egy ismerősömtöl fel teszem a videókba utána léptem.
Én is hasonlóan gondolom, de ennek a kicsit bonyolultabba tömbje.
Van a hátulja fele a sárvédő felől 1 két 12es csavarral rögzített kis deknicske, ez ki volt nagyon lazulva. nem tom ez mi lehet.
Meg igazából azt se tudom hol keressem a renitens visszacsapószelepet.
Az uszo megszünésének SZERINTEM valami olyan baja lehet hogy valamelyik vezérlőszelep alá valami kis piszok került és nem hagyja hogy végezze a dolgát .Az mtz -vel többször jártam igy mikor szétment a gumigyürü a munkahengerbe és nem volt a hidraulikába szürő, csak az ilyenkor nem emel.Ilyenkor padlógáz és rángattam a hidraulika karokat össze vissza és kidobta maga alol a gumidarabot,egy próbát megér.
A 303 asom külön volt, de a 323asom 1be van, mert szétszedtem mert engedte a felfogatásnál az olajat.
De nem kéne olaj nélkül hajtani! inkább a csövet dugózd le!
4185 hozzászólás
Válasz #932. hozzászólásra
Jó alkoholista lenne! mert nem állja a vizet. Vagy itt, vagy ott de kijőn. Többek közöt. De van hogy csak simán hengerfejtömítés megy ki.
Válasz #933. hozzászólásra
Ilyen gondom nekem is van.
Neked konkrétan mi nem bírja, és milyen gyártmányú alkatrészt vettél bele?
Válasz #929. hozzászólásra
Régen még amikor cégnél dolgoztam és javítottuk az ifákat eredeti német alkatrészből , semmi baj nem volt. De most csak hitvány utángyártott cuccok vannak és 1 kalap semmit nem ér.
Válasz #931. hozzászólásra
De mi a bajod a motorral ? Melyik része nem bírja ?
Válasz #930. hozzászólásra
Nekem már ez a drága! Már nem tudok mit kicserélni rajta. Bele fáradtam. De a trakit szeretem. Nem vágyok nyugatira.
Válasz #928. hozzászólásra
Vegyél inkább 1 nyugati traktort!
Nem hiszem hogy hivatalos része megoldható, de ha igen, akkor qrva drága.
Válasz #928. hozzászólásra
Mert mi a bajod a jó öreg Honecker bácsi utolsó átkával ?
Üdvözletem! Segítséget szeretnék kérni. Történet: 11 éve van ZT323a trakim. Semmi bajom nem lenne vele, csak az az átok IFA motor ne lenne! Odáig jutottam,hogy kidobom az ifa technikát belőle! És itt szeretném a témába jártas emberkék segítségét kérni,hogy milyen motort kellene bele tenni. Mind ezt hivatalosan szeretném! Mit enged a KF, mi fér bele, stb... Szerintem lehetetlen nincs csak tehetetlen- nem? Előre köszönöm a válaszokat. Sanyi.
Válasz #895. hozzászólásra
Itt vagy Petsudo?
Lehet, h. e miatt nincs úszóm se?
Válasz #925. hozzászólásra
Jó, nem haragszom, már megbeszéltük tegnap.
Válasz #924. hozzászólásra
Bocsánatot kérek a tegnapiért de most néztem hogy tőlem kérdezted a Rába ítéletet, én meg hirtelen azt hitem hogy a Paldotol a gépútálatban. Van de nem én csináltam most kaptam egy ismerősömtöl fel teszem a videókba utána léptem.
Válasz #923. hozzászólásra
Hát lehet rád nem gondolni??
Van új videód?
Válasz #920. hozzászólásra
Rendesek vagytok hogy még itt is gondoltok rám.
Válasz #918. hozzászólásra
kösz!!!!!
Válasz #920. hozzászólásra
Válasz #919. hozzászólásra
Neme????
Imi bratyi...
Max. legekkooozna... heheheeheeheeeeeee
Válasz #918. hozzászólásra
Ilyet nem mernél iminek a rábájára írni!
Válasz #916. hozzászólásra
Jól mondod ez már nem is érdekes hanem ÉRDEKEKES lenne!
( kis morzsolóra TURBOOT, hámégmitnem... hehehheheee )
Válasz #916. hozzászólásra
Ha mondjuk össze is jönne, mit érnél vele, ha nem tudod növelni a traktor vontatási képességeit?
Válasz #911. hozzászólásra
azert csinaltatnam, es nem csinalnam....
nem sok ertelme, csak erdekekes lenne
Válasz #914. hozzászólásra
Majd dobj 1 linket, ha találsz, de én nem írtam soha hehehe
Válasz #913. hozzászólásra
Pontos helyet nehéz megjelölni...
Biztos a világnak a hálóján. hehe
Válasz #912. hozzászólásra
hehehehehe
hol olvastad, h. én értek hozzá?
Válasz #911. hozzászólásra
hehe
És a tied hh. beürített mikor úgy értesz hozzá?????????
Válasz #910. hozzászólásra
Inkább hadd a francba, ha nem értesz hozzá!
Válasz #909. hozzászólásra
nem todom, de szerintem amit tettek a regi mtzkre az "passzolna" az enyemre is.(elmeletileg)
..... vagy nem
Válasz #907. hozzászólásra
Na és milyen turbót tennél rá???
Melyik volna megfelelő utb-re?
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-09-12 21:34:04
Válasz #903. hozzászólásra
lattam kisfulkes mtz 82 -t turboval (itt hirdetik az aprok kozt).
elmeletileg az mtz motor sem sokkal korszerubb...
teljesen kivulallo vagyok a turbo temaval, ezert elnezest kerek, ha hulyesegeket kerdek
Válasz #903. hozzászólásra
ok. nm teszek.
Válasz #904. hozzászólásra
Acéllal.
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-09-12 21:34:22
Válasz #902. hozzászólásra
2 sebességgel lehet feljebb kapcsolni
Már írtam.
Ne tegyél á, mert az nem csak úgy m1, h rátesszük...
Válasz #900. hozzászólásra
a mezei munkaban hogyan nyilvanul meg a kulombseg?
azert kerdem mert en is gondolkodom, hogy tetessek turbot az utb-re (eddig meg senkit nem hallottam hogy turbot tett volna rajuk)
Válasz #900. hozzászólásra
a mezei munkaban hogyan nyilvanul meg a kulombseg?
azert kerdem mert en is gondolkodom, hogy tetessek turbot az utb-re (eddig meg senkit nem hallottam hogy turbot tett volna rajuk)
Válasz #899. hozzászólásra
Kétcsatornás tkr-7 (orosz) turbó van rajta.
Ahogy gázt kap emelkedik a nyomás.
Válasz #898. hozzászólásra
milyen motorfordulaton kapcsol be? ha jol emlekszem vw passat turbot tettel ra...
Válasz #897. hozzászólásra
2 sebességgel lehet feljebb kapcsolni, de csak ritkán használom ki teljesen,mert nem akarom széthajtani, igen megérte.
JaniX, mmennyivel nott a zt ereje a turboval? kb mennyibe krult? mgerte-e?
Válasz #895. hozzászólásra
Nem biztos, sőt.
Melyikre gondolsz?
Amelyiken a kontra anya van felül?
Válasz #894. hozzászólásra
Biztos hogy az miatt enged?Lehet hogy a nyomástartószelep romlott el.
Javított más valaki 3pont munkahengert?
Az enyém újabban határozottan enged lefelé.
Válasz #892. hozzászólásra
Összedolgozott.
Válasz #891. hozzászólásra
miért kellett?
Válasz #890. hozzászólásra
Énekem ki kellett cserélnem az egész vezérműtömböt.Hát nem volt egy kis meló.De szerintem is kosz vagy leragadt benne valami.
Válasz #889. hozzászólásra
Nem,de meghúztam, de nem változott semmi.
Ha lesz 1 kis időm belebújok.
Akkor most már jó ? Vagy annak semmi köze nem volt hozzá?
Válasz #887. hozzászólásra
Én is hasonlóan gondolom, de ennek a kicsit bonyolultabba tömbje.
Van a hátulja fele a sárvédő felől 1 két 12es csavarral rögzített kis deknicske, ez ki volt nagyon lazulva. nem tom ez mi lehet.
Meg igazából azt se tudom hol keressem a renitens visszacsapószelepet.
Az uszo megszünésének SZERINTEM valami olyan baja lehet hogy valamelyik vezérlőszelep alá valami kis piszok került és nem hagyja hogy végezze a dolgát .Az mtz -vel többször jártam igy mikor szétment a gumigyürü a munkahengerbe és nem volt a hidraulikába szürő, csak az ilyenkor nem emel.Ilyenkor padlógáz és rángattam a hidraulika karokat össze vissza és kidobta maga alol a gumidarabot,egy próbát megér.
Válasz #885. hozzászólásra
A 303 asom külön volt, de a 323asom 1be van, mert szétszedtem mert engedte a felfogatásnál az olajat.
De nem kéne olaj nélkül hajtani! inkább a csövet dugózd le!