Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Belefér toldás nélkül a hardi kivan véve a sztár lendkerékre rávan csavarozva a zt kuplung ,a motorra csináltam egy másik harangot és összevan csavarozva a motor a váltóval mint egy mtz-n .2 éve gyilkolom nincs vele baj 3 méteres tárcsát ,4 fejes ekét huzza , sok talajmunkát nem végzek velen . Jobban elakadt járművekhez szoktak hivni huzásban elég veszett a fordulat miatt .
Nem tom milyen a f.szélessége, de ez elsősorban talaj, és mélység kérdése.
Biztos h. van olyan talaj, ahol elviszi, pl felénk 160le alatt nem igen lehet 40x4est húzni.
Nekem van 1 ih 10 720 as ekéből átalakitott 3 fejes ekém 3*40 es fogásszélességü(2/3 ba viszi 25-28 cm mélyen) ebböl szerinted el vinne 4 et? mert több videot láttam hogy b 200-as ekét huztak vele az pedig 5*40 es ha jol tudom.
Kössz az infot ha nem tudok javitani a fékhatáson csak szét kellesz szedni. Végülis a fék kemény de mégis egyszer jol fog néha meg alig,lehet hogy a fékrásegitö vacakol?
A fékbetétet szeretném közelebb állítani a dobhoz /nem a kéziféket/ valami hasonló modon mint az elején Lehet ilyet csinálni szétszedés nélkül vagy egyáltalán nem lehet állitani a hátsot
Most hogy mondtad kimentem megnézni tényleg a válto olalyat hüti meg se néztem eddig tutira vettem volna hogy a motorolajat mint az mtz-n pedig már javitottam eg pár dolgot rajta hengerfejtömités,szelehimba, kompresszor, meg átvezetékeltem az egészet.De attol tehetsz rá dupla hűtöt vagy valami komolyabb hütőventillátort az enyémen sima ifa van elég keskeny a lapátja gondolom ez a gyárija
Janix nincs olajhütő a vizhütő elött a zt-den?Meg az olajteknöben lévő hőcserélőnek is hűteni kéne az olajat régebben hirdettek egy turbos zt-t dupla hütővel egy ifa bontott hütőt összekötöd a gyárival és elé teszed az biztos levinné a lázát
4185 hozzászólás
Válasz #784. hozzászólásra
A jelszavad???
Hol?
oda sem tudom nem fogadja el a jelszavam .
Válasz #781. hozzászólásra
Küld el ide:
antalzoli kukac citromail.hu
Válasz #781. hozzászólásra
Beillesztés után se?
Valamiért nem birok képet küldeni .
Válasz #778. hozzászólásra
Feltölt, beilleszt
Válasz #775. hozzászólásra
Mutass már képeket róla!
Belefér toldás nélkül a hardi kivan véve a sztár lendkerékre rávan csavarozva a zt kuplung ,a motorra csináltam egy másik harangot és összevan csavarozva a motor a váltóval mint egy mtz-n .2 éve gyilkolom nincs vele baj 3 méteres tárcsát ,4 fejes ekét huzza , sok talajmunkát nem végzek velen . Jobban elakadt járművekhez szoktak hivni huzásban elég veszett a fordulat miatt .
A vázát toldani kellett a 6-os motorhoz vagy belefért a gyáriba? kipróbáltad már munka közben mit bir vagy csak most lett kész?
Válasz #772. hozzászólásra
Kép.
Kicsit félelmetes lehet vele 40felett pengetni fülke nélkül!
Az enyém én alakítottam át .a pikcsör az meg mi .
Válasz #770. hozzászólásra
Tied?
Van még pikcsör?
Kiskunmajsa melett Bodogláron
Válasz #768. hozzászólásra
Ez hol van?
ZT 303 150 ló sztár motor
Ezt nézzétek az öreg 303 mas zt ránc felvarrás után
6 hengeres sztár 150 lovas motorral 3000 res fordulattal , ez nem gyenge .
Válasz #764. hozzászólásra
Nem tom milyen a f.szélessége, de ez elsősorban talaj, és mélység kérdése.
Biztos h. van olyan talaj, ahol elviszi, pl felénk 160le alatt nem igen lehet 40x4est húzni.
Nekem van 1 ih 10 720 as ekéből átalakitott 3 fejes ekém 3*40 es fogásszélességü(2/3 ba viszi 25-28 cm mélyen) ebböl szerinted el vinne 4 et? mert több videot láttam hogy b 200-as ekét huztak vele az pedig 5*40 es ha jol tudom.
Válasz #762. hozzászólásra
4x35öt nyugodt szívvel
323-as trakival milyen fogásszélességü ekét használtok kötött,középkötött talajon ,és hány fejest ?
hello.ha valaki tudja a mohácsi fortschritt bonto cimét,telefonszámát,légyszi küldje el emailban.greksa.krisztian@gmail.com köszi.
Válasz #759. hozzászólásra
e lehet, hogy berohadt az utánaállító is!
Válasz #758. hozzászólásra
Lehet.
Nézd meg nem folyik-e olaj a féltengelyeknél, mert ha szimeringes, akkor olajos a fékpofa,és semmi fékhatás.
Kössz az infot ha nem tudok javitani a fékhatáson csak szét kellesz szedni. Végülis a fék kemény de mégis egyszer jol fog néha meg alig,lehet hogy a fékrásegitö vacakol?
Válasz #756. hozzászólásra
Nos a hátulsó az automata lenne, ha működik, ha nem akkor le kell venni hozzá a hajtást sajna.
A fékbetétet szeretném közelebb állítani a dobhoz /nem a kéziféket/ valami hasonló modon mint az elején Lehet ilyet csinálni szétszedés nélkül vagy egyáltalán nem lehet állitani a hátsot
Válasz #754. hozzászólásra
Fékpofa hézagra gondolsz?
Lehet valahol a zt 323 -as trakin a hátso féket állítani? Ahoz hasonlóra godolok mint az elején van
Válasz #752. hozzászólásra
Ahan.
1bar közelében visszakapcsolok, de tudna többet is, csak hát nem akarok h.fejet javítani.
Válasz #751. hozzászólásra
mennyit tölt?Van órád?
Válasz #750. hozzászólásra
TKR-7es orosz, de sztem nem olyan mint az mtz-n, mert 2 csatornás.
Válasz #747. hozzászólásra
Minek a turbója van rajta?
Az igaz elég macerás mert egyik hütőböl nyomná a másikba a koszt, de az ürge igy hirdette a gépet
Válasz #745. hozzászólásra
A hűtőventilátor elég volna, így is össze szed mindent a hűtője, a dupla hűtőt kalandos lehet tisztítani!
Válasz #744. hozzászólásra
Így:
Tallózás, feltölt, és oldalt "beilleszt"
Válasz #745. hozzászólásra
Helló!Hathengeres ifa ventit iegyél rá,az majd lehüti.
Most hogy mondtad kimentem megnézni tényleg a válto olalyat hüti meg se néztem eddig tutira vettem volna hogy a motorolajat mint az mtz-n pedig már javitottam eg pár dolgot rajta hengerfejtömités,szelehimba, kompresszor, meg átvezetékeltem az egészet.De attol tehetsz rá dupla hűtöt vagy valami komolyabb hütőventillátort az enyémen sima ifa van elég keskeny a lapátja gondolom ez a gyárija
Válasz #743. hozzászólásra
Szia!Jani hogy kell feltenni képeket??
Válasz #742. hozzászólásra
De az hidraulika olajhűtő!!!!!
(vagy a tied valami speckó lenne,)
Az enyémen van olajhütő a vizhütő elött én igy vettem szerintem gyári
Válasz #740. hozzászólásra
A zt-ken is csak hőcserélő van , mint az ifákon, és nem elég a turbósítás után.
Janix nincs olajhütő a vizhütő elött a zt-den?Meg az olajteknöben lévő hőcserélőnek is hűteni kéne az olajat régebben hirdettek egy turbos zt-t dupla hütővel egy ifa bontott hütőt összekötöd a gyárival és elé teszed az biztos levinné a lázát
Válasz #737. hozzászólásra
Ha kap elég kakaót akkor simán.
Válasz #736. hozzászólásra
Szeva!
Bizony, megy mit, aki be van drogozva, de még javítani az olajhűtést, mer kánikulába vékony lesz.
Válasz #729. hozzászólásra
Jani a 40 50% Az sok.Max 30 tud nem többet.Vagy még annyit sem.
Válasz #735. hozzászólásra
Szia Jani!!Látom megturbóztad a zt?