Hirdetés
Fórum
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Teleszkópos rakodógépben melyik a jobb? új
- Akkumulátorok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kukorica terményárak új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Vetőgépek új
- Poénok új
- Fórumtalálkozó az AGROmashEXPO-n! új
- Fakitermelés, erdők újratelepítése új
Cikkajánló
Hirdetés
1465 hozzászólás
Válasz biturbodiesel #1462. hozzászólásáraBent 22-23fok
Válasz biturbodiesel #1462. hozzászólásáraTehén a radiátor!
Válasz biturbodiesel #1462. hozzászólásáraBeszuszogják befingják a parasztok.
Belehelik a pálinkagőzös vevővadászok.
Milyen idő van a kiállításon? Fűtenek rendesen ?
Válasz rtamas1976 #1460. hozzászólására
Válasz Sk Laci #1459. hozzászólásáraOk
Keressük egymást majd telefonon.
Válasz rtamas1976 #1458. hozzászólásáraLehet találkozunk. Ha közbe nem jön valami, akkor pénteken én is ott leszek.
Válasz Sk Laci #1457. hozzászólására
Válasz rtamas1976 #1454. hozzászólásáraKajszival mész?
Válasz BNC01 #1453. hozzászólásáraHelló Bence!
Nem maradt ki promóciós belépőjegyetek véletlenül, tavaly raktál ki ide néhányat a fórumoldalra a népeknek. Holnap mennénk négy kollégával és még reménykedünk (a sorsoláson nem volt szerencsénk).
Válasz BNC01 #1453. hozzászólásáraköszönjük szerdán megyünk ketten
Válasz BNC01 #1453. hozzászólásáraKöszi!
Pénteken egy fórumtársal 2en ottleszünk.
Válasz UTBSV445 #1452. hozzászólásáraSziasztok!
Igen, 13.30-tól várunk minden Fórumozót szerdán, csütörtökön és pénteken, szombaton az Agroinform standon! Kávéval, egy kis süteménnyel, üdítővel.
Idén is lesz fórumtalálkozó az Agroinform standon?
Válasz $HMP$ #1450. hozzászólásáraÍrhattam volna az "ingyen" ebédet.
Legyen, akkor az.
"Kinek a papné....... "
A forró fekete meg reménykedünk hogy nem egy izé.... csokifiú....
Válasz Radocz #1448. hozzászólásáraMire jó a változás megírása ha így is mész amikor még harmatgyengébb lesz mint szokott tátongó pavilonokkal....?
A megnyitókat már most is megtudjuk itt beszélni sokkal szaftosabb üzemmódban.....hantázás vakítás hablatyolás mellébeszélés .....stb. egy az egybe betanult sablonszövegekkel amit mondani kell a pórnépfele.....nincs új a nap alatt...
Jó, hogy írtátok a változást.
Szerintem mint rendszeres látogató most sem hagyom ki.
No meg a forró fekete is megér egy utat.
Kapok idén is "ingyenes" belépőt?
A Miniszter úr megnyitóját szeretném megbeszélni a mellettem levő úrral!
Válasz ..,-:) #1443. hozzászólásáraNem tudjuk menyi a helypénz.
De kuva kíváncsiak vagyunk rá.
Meg az egész banzai miben lehetett mondjuk az axinak a D pavilonnal....
Válasz ..,-:) #1443. hozzászólásáraOda én is.
Meg ahol van szántóföldi esetleg oda inkább megy a gazda, mert nem csak a betonon látja a gépet, dolgozni is.
Mezőfalva egyébként biztos jó, egyre nagyobb, csak még én nem jutottam el oda, 30km...
Mindig közbejön valami...
Válasz $HMP$ #1444. hozzászólására
Lófaxt rendelek, csak nézelődök. Semmi nem kell már, kifelé kell itt már szállni………
Válasz ..,-:) #1443. hozzászólásáraKönnyen vagy bmeg hogy a legújabb trendet bírod rendelni az udvarba
Válasz $HMP$ #1440. hozzászólásáraSzerintem már nem is tudták, hogy mennyit kérjenek a helyért. Én személy szerint utáltam is Pestre járni, mert délutánra örökké megfájdult a fejem, ezért már jó pár éve nem is voltam. Kiállítás az kb Hannoverben indul, az alatt csak falusi búcsú van……
Válasz $HMP$ #1438. hozzászólásáraSok értelme nem volt.Egy kis bűvész show,meg egy golyóstollat is sajnáltak adni.
Se agrics se agrotec se agrovario se lemken sesese .....
Baxnak a fejetekre......mehettek nyílt napokra ocobb nem hurcizni be a sűrejibe ....
Válasz RARGAkèny #1439. hozzászólásáraÉrtem én csak nem bírom fölfogni.
Mit spekulálnak feszt....
https://megfosz.com/cikkek/hirek/megszuletett-a-dontes-elmarad-a-januari-agrargepshow-kiallitas
Válasz $HMP$ #1438. hozzászólásáraDe lesz, csak nem ott, és nem akkor
Már évek óta Mezőfalva a befutó helyszín
Mi ez a marhaság hogy nem lesz agrargepshow izé?
Se axial se kite se.....?
Ezúton is nagy tisztelettel köszöntük minden Agroinform fórumozó kollégát és ha egy jó kávét szeretnél inni minden fórumozót nagy tisztelettel várunk az AGROmashEXPO 2024 kiállításon a FOGMAKER standunkra a B pavilonban a B8 számú standhelyre.
Magyarországon mi szállítjuk a megoldást a kialakuló mezőgazdasági géptüzek elfojtására.
Ha ezt nem akarod elhinni, személyesen is meggyőződhetsz róla minden nap élő tűzoltási bemutatónk alkalmával. ami a „D” pavilonnal szemben lesz minden nap. Lásd alábbi kiállítási terület képe.png kép szerint.
- délelőtt 11:00-tól, „D” csarnokkal szemben;
- délután 14:00-tól, „D” csarnokkal szemben.
Színpadi előadásokat is fogunk tartani a mezőgazdasági munkagépek tűzbiztonságáról.
- 2024. január 24. H pavilon: 12.30-13.00;
- 2024. január 26. B pavilon: 10.15-10.45.
FOGMAKER videó - magyar felirattal
Válasz BNC01 #1435. hozzászólásáraKöszönöm szépen a választ!
Válasz Nskype #1433. hozzászólásáraSzia, sziasztok!
Az Agroinform standon lesz a fórumtalálkozó szerda, csütörtök és pénteki napokon déli 12.00 órától, a H pavilon D1-es standon. A színpad mellett – így könnyebb megtalálni.
Pizzával, üdítővel, kávéval várjuk a Fórumosokat. Ja és lesz pálinka is
Válasz Nskype #1433. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/program_gepeszet/agromashexpo-2024-62082-001
Minden nap 12-13 óra között van pálinka és pizza!
Legalábbis volt.
Válasz BNC01 #1430. hozzászólásáraKöszi a meghívást megyünk, pontosan hol és hány órakor lesz a találkozó vagy csak random időben? Köszi a választ!
Válasz Tigris66 #1431. hozzászólásáraSzuper, örülök a visszajelzésnek :-)
Válasz BNC01 #1430. hozzászólásáraKöszönjük, megyünk!!!!
Sziasztok!
Várunk minden Agroinform Fórumozót egy pizzázós találkozóra az AGROmashEXPO / AgrárgépShow rendezvényen 2024 január 24., szerda, 25.-e csütörtök és 26.-a péntek napokon.
Válasz ..,-:) #1427. hozzászólásáraKerestem pedig :-) De Zoli jobban talált .
Válasz ..,-:) #1427. hozzászólásáraLehetne egy topiknyitásra jelentkező topik, és ha már az engedélyezők nem képesek utána nézni hogy van e már, akkor a tagságból bemásolnák ha van már abban a témában, pár napig függőben látnánk az első kérdést , és mint Sanyi bácsink annó bemásolta az aktuálisba !
Válasz Zoli 63 #1424. hozzászólásáraSzerinted ha ilyen a főnök…..akkor milyen a ……..
Válasz Radocz #1425. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/program_gepeszet/agromashexpo-2024-62082-001
Időpont
Válasz Zoli 63 #1424. hozzászólásárahttps://agromashexpo.hu/latogatoknak/altalanos-informaciok/
Legyen úgy.
Ezt kellene folytatni , a frisset meg törölni amig nem írnak hozzá lényeges dolgokat , maradjon egyben a témakör folytonossága !
Válasz Radocz #1420. hozzászólásárahttps://webshop.agrokeri.hu/hu/agaprito-remet-r80-4-keses-faag-darabolo-faaprito-P010054
Ágaprító Remet R80-4 késes
Szerdán voltunk, nagyon sok a nyakkendős (banán evő) nagyképű tudatlan értékesítő szerű ember. Haver garanciális problémával szólt hogy már több hónapja nem történt semmi, azt mondja a nem kis cég vezére főnöke tulajdonosa vagy minek hívjam, hogyha kifogy a gázolaj a gépből akkor nem a miniszternek kell szólni. Amikor eladta a gépet majdnem leszipkálták havert. Teljesen semmibe nézik az embert… Elveszik az emberek kedvét a kiállításoktól.
Válasz BNC01 #1401. hozzászólásáraKöszi a vendéglátást.
Válasz KovácsBalázs #1419. hozzászólásáraMelyik agapritot?
Válasz Sk Laci #1417. hozzászólásáraIgazából majdhogynem "csak" vásárfiát.
Műtrágyaszóró+ hidr.emelővel (igen-igen azt a török csodát, meglátjuk mit tud...) , meg egy ágaprító.
Válasz KovácsBalázs #1415. hozzászólásáraKedves Balázs!
Köszönöm az elismerést Szuperek, kitartóak a kollégák!
Válasz KovácsBalázs #1415. hozzászólásáraSzia! Mik lettek a kiszemelt gépek?
Válasz KovácsBalázs #1415. hozzászólására-,+