Hirdetés
Fórum
- AKG támogatás új
- Portálfejlesztés / Gépház / Fórum használat új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Szalmabála súlya új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Poénok új
- Családban marad? Gazdaságátadás a mezőgazdaságban új
- Agrártámogatások kifizetése új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
Cikkajánló

Szalmonellajárvány terjed Európában – ezt kell tudni róla!
Több mint 500 szalmonellás megbetegedést jelentettek Európában, a járvány...
Hirdetés

1501 hozzászólás
Válasz BNC01 #1500. hozzászólásáraBocs hogy nem köszöntem, de figyelmetlen, vagy figyelmes voltam, mert nem akartam zavarni.

A Prega konferencián talán tudunk beszélni.
Mikor is lesz?
Azt hiszem van topik is.
Oda tedd már a VÁLaszt!
Finom volt a HP és a kávé.
Válasz rtamas1976 #1490. hozzászólásáraÖrülök, hogy jöttetek!
Válasz Sk Laci #1497. hozzászólásáraNéz utána YouTube-on.
De beszélt pár szót ma is, az Agroinform Facebook oldalán van velük egy rövid videó.
Válasz Sk Laci #1495. hozzászólásáraIgen, a győriek voltak, ott volt a gyár menedzsere, nekem vele volt dolgom, de szimpatikus fiatalember volt Ő is, a győri brigád az meg számomra egy kincs volt eddig is.
Válasz határjáró #1496. hozzászólásáraKi az?
Válasz Sk Laci #1495. hozzászólásáraHeltinél ma voltak Danóék.
Válasz Gandhy #1491. hozzászólásáraAbban igazad van, hogy a Rolmako gépekkel ki voltak pakolva, de az nem a lengyeleknek köszönhető, hanem a Győri Agrokernek. /legalább is én úgy tudom/. Beszéltem is az üzletkötőjükkel. Küldtem nekik új "potenciális" vásárlókat.
Hevanál én is nézelődtem, tudnák mit választani. Talán náluk voltak legkevésbé elszálva az árak.
3 pavilont elég gyorsan bejártuk. Kár hogy 2 pavilonnal kevesebb volt a kiállitó.
A Heltinél nem tudom mi volt, mert oda bejutni......, meguntam a sorbanállást, mentem tovább.
Válasz Gandhy #1493. hozzászólásáraMa nemvoltunk kevesen!
Voltunk már többen is.
Így jóvolt ahogy volt!
Válasz Gumóka #1492. hozzászólásáraCsütörtök koradélután konkrétan hullaszag volt.
Válasz Gandhy #1491. hozzászólásáraUtoljára talán '18-ban voltam Agromashon, akkor is buszos szervezéssel invitáltak, akkor még jó volt, meg előtte Omékon.

'08 előtt még élt papám, Hódmezővásárhelyen meg Bábolnán voltunk.
Mára már elfogyott.
A fővárosi közlekedést én kamionosként megutáltam, kerülöm, ahogy lehet.
Én most vettem új gépet, szerintem először és utoljára
Mezőfalva nekem tényleg egy köpés, meg a munkából adódóan is járok oda, de mindig az idő, mióta ott rendeznek, még nem értem oda, idén akkor is ott leszek, ha "C" típusú gyerekek hullanak az égből
Aki venni szeretne, szerintem neki inkább az a lényeg, hogy amit keres, azt látja dolgozni talajon, ott tud kérdezni is, Bábolna és Mezőfalva nagy előnye ez.
Én inkább csak kikapcsolódnék, meg kicsit megnézném a nagygépeket, mit tudnak terhelésen, esetleg némi ötlet/koppintás a gyártóktól, amit az öreg vasaimra tudnék koppintani.
Hódmezővásárhelyre még mennék, de inkább az állatok miatt, igaz én csak háztájit tartok, de, órákig el rudom nézegetni a szép jószágokat.
Az új év meg mindig új drágulásokat hoz, ezt tudod Te is.
Válasz Gumóka #1489. hozzászólásáraTegnap voltam. 91-től járok ki a HungExpo-ra, hol kiállítóként, hol vásárlóként, de olyan még nem volt, hogy a töltés mellet parkolójegyet szedjenek(5ezer).
Csak az A-pavilonban voltam, untam, léptem.
Kiállító akadt, rendeltem is, demóra is hoznak hozzám gépet, bár nem kértem.
Látogatók lézengtek kevesen, marketingesek unatkoztak. Utána beugrottunk kajálni a Szaletlibe(Olasz követség mellett), elsőre nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a Michelin feliratnak, de aztán ahogy megkaptam a kaját, szarvasgerinc sütőtök valuté-val(fogalmam sincs mi az), erdei gyümölcsmártással, köretnek diós ropogós. Azért megkérdeztem a pincért, hogy a desszertet miért a főfogásban szolgálják fel.
2 kiállítóhoz mentem, He-Va, Rolmako, a lengyelek kipakoltak rendesen. Amazone egész korrektül felvonult. MTZ 2 db .7-esre emlékszem(Royal-T), volt egy gigászi Kirovec valahol, az adta magát élőben. Ferga jól tolta, fekete traktor, fekete kombájn.
Árak az egekben, de mondták itt-ott, hogy februártól drágulás.
Válasz BNC01 #1453. hozzászólásáraKöszönunk mindent!
Válasz rtamas1976 #1488. hozzászólásáraNem, se időm se kedvem, viszont Mezőfalvára mindenképp szeretnék, csak 40 km, pedig már évek óta tervezem, azrán eddig sose értem oda.
Mondjuk szépen kinőtte magát a rendvezvény mostanra, meg szerintem látványosabb egy gépet munka közben nézni.
Válasz Gumóka #1487. hozzászólásáraIs!
De minden régióban is szerveznek.
Elmegyünk, megnézzük mit nemveszünk!
Agromashra nemjössz?
Válasz rtamas1976 #1486. hozzászólásáraMezőfalván lesznek majd, szántóföldi napokon.
Válasz mihaszna #1484. hozzászólásáraAz axiál állítólag regionálist fog szervezni, terepen, bemutatóval.
Válasz mihaszna #1484. hozzászólásáraPersze mind ottvolt eddig.
Nem kis területen.
Válasz mihaszna #1483. hozzászólásáraDe lehet hogy az Axiál volt az. Már nem emlékszem pontosan
Válasz rtamas1976 #1482. hozzászólásáraKöszi a választ.
Pedig a KITE az nagy cég.
Volt olyan év hogy egy pavilonban (vagy ha úgy tetszik egy teljes épületbe) csak Ők voltak.
Válasz mihaszna #1481. hozzászólásáraKite, axiál, agrotec, agrics
Válasz rtamas1976 #1467. hozzászólásáraKik nem jöttek? Egy mukkot nem értek abból a rébuszokban írásból?
Oszt 370es jdt se veszi meg senki gudjir gummákon?
15mili206900 ft jutányos pedig a 4kerék
Válasz $HMP$ #1477. hozzászólásáraNemhiányzik az nekem.
Elég ez.
Válasz rtamas1976 #1475. hozzászólásáraIzgatnának ha neked is lennének több mint 100 milla nyereségeid...
Holnap (pénteken) ott vagyok.
GPS témában lesz pár új kiállító, úgy sejtem.
Érdemes megnézni a Topolynx (lánykori nevén Digiterra) standját,
már vagy 10 éve nem jártak a kiállításon, de most itt lesznek.
Ha jó az infóm, a látogatók kapnak egy 2 hetes ingyenes hozzáférést
a teljes verziójú szoftverhez...
Válasz $HMP$ #1473. hozzászólásáraÉn holnap megyek.
A fiammal és haverral.
Crystal nemlessz az biztos.
A nagycégek gépei annyira nem izgatnak.
Válasz medikus #1472. hozzászólásáraA bront beleáll a köcsögbe!
Válasz rtamas1976 #1471. hozzászólásáraHát akkor elmegyünk ott megnézni dzsonikot klaszokot nyuszikot kubukot ....tessék megpakolni FD pavilonokot.
Válasz rtamas1976 #1454. hozzászólásáraCsókossal?
Válasz $HMP$ #1469. hozzászólásáraAnyagi oldala van.
Állítólag a a fehova az 1/3áért kapta a helyet.
Ezt csiripelték a verebek.
Válasz Ares 826 #1468. hozzászólásáraNem arról híres a jelen hogy a milliárdosok hude adóznának
Válasz rtamas1976 #1467. hozzászólásáraPerszepersze meg se kottyan ha lebontanak pár kabinbelsőt a suhancok belefér a nyereség milliárdokba.....

Na mesélj mit mondtak teneked?
Válasz $HMP$ #1466. hozzászólásáraHa a termelőnél nincs pénz a termelésből rendesen akkor spórol elhalasztja a vásárlást, nem csak a kereskedő hanem az állam is cumizik nem lesz adóbevétel! ennyire egyszerű a dolog!
Válasz $HMP$ #1466. hozzászólásáraNem azért nemjöttek!
Irgalmatlan szokatlan a kiállítás nem?

De hát francnak legyen ugyanolyan hánem?
Megvan mixelve minden.
Legalább van hely nincs nép nincs nyomor mint 10éve.
Azért hiányzik rendesen az a majdnem 3 pavilonnyi cucc.
Látjátok ha jól viselkedtetek volna biztos eljönnek.
Francnak kellett minden claasból jdből nhból caseből....elcsórnotok meg szitbaxni valamit minden évben.
Válasz biturbodiesel #1462. hozzászólásáraBent 22-23fok
Válasz biturbodiesel #1462. hozzászólásáraTehén a radiátor!

Válasz biturbodiesel #1462. hozzászólásáraBeszuszogják befingják a parasztok.
Belehelik a pálinkagőzös vevővadászok.
Milyen idő van a kiállításon? Fűtenek rendesen ?
Válasz rtamas1976 #1460. hozzászólására
Válasz Sk Laci #1459. hozzászólásáraOk
Keressük egymást majd telefonon.
Válasz rtamas1976 #1458. hozzászólásáraLehet találkozunk. Ha közbe nem jön valami, akkor pénteken én is ott leszek.
Válasz Sk Laci #1457. hozzászólására
Válasz rtamas1976 #1454. hozzászólásáraKajszival mész?
Válasz BNC01 #1453. hozzászólásáraHelló Bence!
Nem maradt ki promóciós belépőjegyetek véletlenül, tavaly raktál ki ide néhányat a fórumoldalra a népeknek. Holnap mennénk négy kollégával és még reménykedünk (a sorsoláson nem volt szerencsénk).
Válasz BNC01 #1453. hozzászólásáraköszönjük szerdán megyünk ketten
Válasz BNC01 #1453. hozzászólásáraKöszi!
Pénteken egy fórumtársal 2en ottleszünk.
Válasz UTBSV445 #1452. hozzászólásáraSziasztok!

Igen, 13.30-tól várunk minden Fórumozót szerdán, csütörtökön és pénteken, szombaton az Agroinform standon! Kávéval, egy kis süteménnyel, üdítővel.
Idén is lesz fórumtalálkozó az Agroinform standon?