Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.39 FtCHF440.14 FtGBP493.34 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz vénkabi #794. hozzászólásáraHááát.. nem nyert.
Még itthon olvasom. Sőt, odafelé menet mág Claastrahoz is beugrom, mert elvállaltam a fórum futár szerepét.
Egyébknt meg állítólag disznóvágás van náluk, és ismerve a pálinkáját, lehet, hogy ott is ragadok.
Válasz Bárány #790. hozzászólásáraSzerintem ezt már csak a jövő héten fogod olvasni, mert rég uton vagy, sőt talán valamelyik csehóban ebédeltek, kímélvén a nejedet a mai hamikád elkészítésétől.
Budapest felől az M5-n nagy a forgalom. Esik az eső, hó és a havaseső. A 44-esről bugac felé az út nagyon ganyé. Óvatosan.
Én most próbálok bejutni a szállóba
Aki szereti a pacalt, Jakabszálláson az átmenő út szélén, finomat vehet elvitelre is a Nádas vendéglőben ! / vihet haza suvenírként, a messzi távolból /
Válasz Bárány #776. hozzászólásáraHa már itt tartasz akkor jó. Egyeseknek lassan indulni kell, hogy odaérjenek, de nagyon sok nevet hiányolok a listáról!
A karácsonyi bejgli ennyire nem feküdhette meg a gyomrukat:
Diesel Tibi
Húsfutár
Szabik mind ahányan vannak
Szanberg
Ermike
Clastra
Kutya Laci
Atis 78
Hecci még ha KN inkognitóban is
.....
......
.....
tartana még a sor sokáig.
Aki nem jön el annak PARLAGI EJNYE-EJNYE!
Sajnos miattuk a jelenlévőknek több poharat kell emelni.
Válasz Frenk66 #774. hozzászólásáraGyülekező 12-től 24 óráig (de tényleg), program: kaja, pia, dumálás.
Én valamikor 3 után érkezem.
16-os szobát lécci, hagyjátok meg, úgy hozzámnőtt!
Válasz Adorex #713. hozzászólására
Van még egy nyeles tornacipőm, de az sáros lett nagyon a tegnapi AKG ellenőrzésen, így nem mertem behozni a ...
A sárgarépa, a Talajmegújító topik miatt van még mindig meg, de oda később kerül, amikor elkészül hozzá a "tudományos" magyarázat.
A 10.-ik jubileumi találkozót beírtam a naptáramba.
Onnantól meg 3 évente tervezem a részvételt. Ebben a korban már minden messzi van.
Azért ha lesz Bábolnán valami nagyobb rendezvény, ....
Válasz atisgyulai #750. hozzászólásáraHa úgy gondolja,hogy mégis elmegy Bugacra és a testi épségét nem tudják garantálni,biztonsága érdekében vigyen magával bukósisakot !!!!
Így nem bíz semmit a véletlenre !!!
1451 hozzászólás
Válasz apuci #799. hozzászólásáraA sarkon érdemes.
Válasz vénkabi #794. hozzászólásáraHááát.. nem nyert.
Még itthon olvasom. Sőt, odafelé menet mág Claastrahoz is beugrom, mert elvállaltam a fórum futár szerepét.
Egyébknt meg állítólag disznóvágás van náluk, és ismerve a pálinkáját, lehet, hogy ott is ragadok.
Kb 5perc múlva indulunk!
Szeged felől jövünk de nemtudjuk hol kell elfordulni a bucka szálló felé.valaki tud segítettél?
Válasz .MAN. #797. hozzászólásáraLátom ott is alakul a körlet....
Válasz lala1 #796. hozzászólásáraMég a pálinkám Bence kocsijában van, de érkezik
Válasz .MAN. #792. hozzászólásáraMálházás.....
Válasz .MAN. #792. hozzászólásáraMálházás.....
Válasz Bárány #790. hozzászólásáraSzerintem ezt már csak a jövő héten fogod olvasni, mert rég uton vagy, sőt talán valamelyik csehóban ebédeltek, kímélvén a nejedet a mai hamikád elkészítésétől.
Válasz .MAN. #789. hozzászólásáraKorán kezdtél....
Mi még most kezdünk készülődni. Délelőtt volt feladat.
Ilyen zászlót keressen aki nem tudja hová jön
Válasz Bárány #790. hozzászólásáraNa ne szórakozz
Válasz .MAN. #789. hozzászólásáraHát nem jövő héten lesz?
Válasz Frenk66 #774. hozzászólásáraÉn már itt vagyok. Lehet jönni. Ha jól látom a szálló dolgozói is megjöttek :D
Program kötetlen.
Kaja pia beszélgetés.
Budapest felől az M5-n nagy a forgalom. Esik az eső, hó és a havaseső. A 44-esről bugac felé az út nagyon ganyé. Óvatosan.
Én most próbálok bejutni a szállóba
Elég taknyos idő van itt Bugac környékén. Vigyázzatok az utakon!
Jó szórakozást és tartalmas beszélgetést Nektek estére!
Válasz apuci #783. hozzászólásáraKonkrétan a zöld pólóra. A fehéret használom nyáron melóban, sapkát ritkán hordok.
Válasz Adorex #784. hozzászólásáraKöszi,de neked nincs?
Válasz apuci #783. hozzászólásáraLenyűgöző agroinformos ereklyegyűjtemény!
Válasz lala1 #759. hozzászólásáraErre gondoltál??
Válasz vénkabi #780. hozzászólásáraA felsoroltakból szerintem lesznek ott páran.
Aki szereti a pacalt, Jakabszálláson az átmenő út szélén, finomat vehet elvitelre is a Nádas vendéglőben ! / vihet haza suvenírként, a messzi távolból /
Válasz Bárány #776. hozzászólásáraHa már itt tartasz akkor jó. Egyeseknek lassan indulni kell, hogy odaérjenek, de nagyon sok nevet hiányolok a listáról!
A karácsonyi bejgli ennyire nem feküdhette meg a gyomrukat:
Diesel Tibi
Húsfutár
Szabik mind ahányan vannak
Szanberg
Ermike
Clastra
Kutya Laci
Atis 78
Hecci még ha KN inkognitóban is
.....
......
.....
tartana még a sor sokáig.
Aki nem jön el annak PARLAGI EJNYE-EJNYE!
Sajnos miattuk a jelenlévőknek több poharat kell emelni.
Válasz Bárány #777. hozzászólásáraCsak egy kis topik fel dobás volt!!!!{:w00t:
De ne kalapálj mert holnap megitatlak jó kis pálinkával!!!!
Mondjuk egy program nem ártott volna(kaja,pia,kezdés stb.stb)
Főleg az újoncok miatt, mert úgy látom lesznek szerencsére!!!!!
Válasz apuci #775. hozzászólásáraEmiatt egy gépész csak nem marad otthon!
Válasz Frenk66 #774. hozzászólásáraGyülekező 12-től 24 óráig (de tényleg), program: kaja, pia, dumálás.
Én valamikor 3 után érkezem.
16-os szobát lécci, hagyjátok meg, úgy hozzámnőtt!
Válasz Bárány #768. hozzászólásáraLe merült az akku az autóban,de feltöltöttem!
Szép estét !
Mikor van a gyülekező ?
A programot hol lehet megnézni ?
Köszönöm a segítséget...
Válasz Bárány #772. hozzászólására
Válasz Vinkó75 #771. hozzászólásáraNem adják ám ingyen! Koccintani kell érte!
Válasz lala1 #759. hozzászólásáraXL-méretből jöhet nekem is !
Válasz Bárány #768. hozzászólásáraNem akar szégyenkezni, mert a sodrófa nyomot hagyott !
Válasz apuci #767. hozzászólására
Válasz apuci #767. hozzászólásáraElzsibbadt a lábad?
Baj van!
Nem biztos hogy tudok menni!
Válasz Frenk66 #765. hozzászólásáraSokkal jobb, mint a sima X.
Szia :)
Megyek de az X után egy 6-os van :) az is jó ?
Válasz Adorex #713. hozzászólásáraEzek egyikében.
Válasz Adorex #713. hozzászólására
Van még egy nyeles tornacipőm, de az sáros lett nagyon a tegnapi AKG ellenőrzésen, így nem mertem behozni a ...
A sárgarépa, a Talajmegújító topik miatt van még mindig meg, de oda később kerül, amikor elkészül hozzá a "tudományos" magyarázat.
A 10.-ik jubileumi találkozót beírtam a naptáramba.
Onnantól meg 3 évente tervezem a részvételt. Ebben a korban már minden messzi van.
Azért ha lesz Bábolnán valami nagyobb rendezvény, ....
Válasz Dns8 #728. hozzászólásáratöbben is csak nissan van a csillag helyén
Válasz lala1 #759. hozzászólásáraaz enyém még nem jött meg
Válasz lala1 #759. hozzászólására
Megyek én is, szállás nem kell.
Csak emlékeztezem a tulajdonosokat......
Válasz Zoli 63 #753. hozzászólásáraAkkor esik a piros hó!
Válasz Bárány #756. hozzászólására
Jegyzetelek...
Válasz kori01 #754. hozzászólásáraEz a beszéd pajtás,így nem igazán érhet
meglepetés !!!
Válasz zoli6886 #752. hozzászólásáramotorral megyek beöltözve hogy még a birka se tudjon megtámadni.
Válasz apuci #751. hozzászólásáraA tuja tövénél meg ez
Válasz atisgyulai #750. hozzászólásáraHa úgy gondolja,hogy mégis elmegy Bugacra és a testi épségét nem tudják garantálni,biztonsága érdekében vigyen magával bukósisakot !!!!
Így nem bíz semmit a véletlenre !!!