Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD380.08 FtCHF433.84 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Bárány #685. hozzászólásáraPont ez jutott az eszembe! Jó lenne amúgy ha mindenki el tudna jönni! Na nem az összes regisztrált fórumozóra gondolok!
Bajom van! Nem tudok elmenni, egy halaszthatatlan dolgom lesz ami most derült ki és nem tehetem meg, hogy nem leszek ott, így először az életben, de nem fogok tudni menni a fórumtalálkozóra.
Illetve, amit innen kiolvasok a sorok közül kb 30-32 inkább, de a jelentkezések között csak 28-n vagytok.
Jövőhét hétfőn adom le a létszámot, persze rászámolással, hogy ha valaki nem jelentkezik és úgy jön, akkor se essünk kétségbe. Viszont névtáblák miatt nem lenne rossz egy névsort látnom nekem sem.
Eddig még nem láttam, hogy Adorex rajta van-e a listán. Főleg tökmag ügyileg igen fontos személy.
Mikor, hol, kinek, vagy egyáltalán lehet-e rendelést leadni?
Válasz szanberg #671. hozzászólásáraMielőtt tönkrevágod a csaptelepet légy szíves hozzál magaddal Bugacra egy jó marék szóját. Valaki itt nem tudja milyen az, és a közelemben nincs senki szójás.
Válasz Bárány #645. hozzászólásáraNEEEEM!!!
Én már tudooom!!!!
A fórumozók kedvence, A NAGY, A RETTENTHETELEN...
Fábiánháza lazítója, eke+tárcsa állítója
a NAGY-NAGY >>SZÜRKE<<
Válasz atisgyulai #642. hozzászólásáraKülönben remélhetőleg egy rég látott ismerős eljön Még nem mondta biztosra, de azt mondja elképzelhető, hogy megjelenik.
Válasz .Szabi. #637. hozzászólásáraMár észre vehetted volna, hogy a hsz.-ok rögtön megjelennek!
Különhen a te "ércelődésedet" is kidobták volna rögtön a "Mezgaz balesetek"-ből!
1437 hozzászólás
Igen csak akkor délután végeztünk a földtulajdonosi közgyűléssel ez meg délután fog kezdődni baxxus
Válasz Bárány #685. hozzászólásáraPont ez jutott az eszembe! Jó lenne amúgy ha mindenki el tudna jönni! Na nem az összes regisztrált fórumozóra gondolok!
Válasz szanberg #684. hozzászólásáraTavaly is így indult...
Válasz .MAN. #683. hozzászólásáraHartmy!
Bajom van! Nem tudok elmenni, egy halaszthatatlan dolgom lesz ami most derült ki és nem tehetem meg, hogy nem leszek ott, így először az életben, de nem fogok tudni menni a fórumtalálkozóra.
Halihó!
Eddig 28 ember.
Illetve, amit innen kiolvasok a sorok közül kb 30-32 inkább, de a jelentkezések között csak 28-n vagytok.
Jövőhét hétfőn adom le a létszámot, persze rászámolással, hogy ha valaki nem jelentkezik és úgy jön, akkor se essünk kétségbe. Viszont névtáblák miatt nem lenne rossz egy névsort látnom nekem sem.
Sajnos nekem - ahogy az előző is - ez is kimarad...
Remélem a 10. találkozóra sikerül elmennem
Válasz Adorex #680. hozzászólásáraköszönöm
Válasz Bán Zsolt #679. hozzászólására....adorexkukaccentrumpontsk.......
Válasz Adorex #678. hozzászólásárana ez jó hír!
hová lehet majd a rendelést leadni?
Válasz vénkabi #674. hozzászólásáraAdorex úgy tervezi, hogy ott lesz! Tökmag, sajt korlátlan mennyiségben rendelkezésre áll!
Egyelőre messze tapogatóztok.
Sajnos az erdélyiek nem jelentkeztek még be.
Mfpistinél még nem próbálkoztam, de felkeresem őt is, hátha
Válasz szanberg #659. hozzászólásáraBocs, én batytam el.
JANUÁR 13.
Válasz szanberg #671. hozzászólásáraMost próbálom elkpzelni, hogy nyomatod bele a csaptelepbe.
(Főleg, ha a perlátor is rajta van a végén!)
Eddig még nem láttam, hogy Adorex rajta van-e a listán. Főleg tökmag ügyileg igen fontos személy.
Mikor, hol, kinek, vagy egyáltalán lehet-e rendelést leadni?
Válasz szanberg #671. hozzászólásáraMielőtt tönkrevágod a csaptelepet légy szíves hozzál magaddal Bugacra egy jó marék szóját. Valaki itt nem tudja milyen az, és a közelemben nincs senki szójás.
Válasz szanberg #671. hozzászólására
Válasz apuci #670. hozzászólásáranem is, csak tüdőre.
aztán meg tele lesz lecsoval a csaptelep hehe
Válasz szanberg #669. hozzászólásáraDe azért ne vedd aszívedre!!!
Válasz apuci #668. hozzászólásáraAzt meg felszippantotta a kutya.
többször is hehe
Válasz szanberg #667. hozzászólásáraÉs piros hó?
Válasz apuci #666. hozzászólásáraMár el is olvadt
Válasz szanberg #664. hozzászólásáraFelétek van már hó?
Válasz szanberg #664. hozzászólásáraSzurkolok nagyon!
Válasz Bárány #663. hozzászólásáraÉn már keményen gyakorlok, múlthét péntektől kezdve minden este berúgtam de úgy rendesen.
Lassan rendes ember leszek hehe.
Válasz szanberg #662. hozzászólásáraAzér' jól indul ez a találkozó! Asszem, én is beleerősítek az edzésekbe!
Válasz Bárány #661. hozzászólásáraBorítékolható ki lesz a lány...
Válasz szanberg #658. hozzászólásáraAsszem, így lesztek hárman egy szobában Ermikével.
Válasz szanberg #659. hozzászólásáraDe, január. Csak elbacta picit.
Válasz .MAN. #628. hozzászólásáraVárjááááál már február?
nem január 13-án lesz akkor?
Válasz Bárány #653. hozzászólásáraJobb ha nem rontja ott majd a levegőt...
Válasz Bárány #656. hozzászólásáranem!
Válasz .Feco. #655. hozzászólásáraMondd ki!
Válasz Bárány #651. hozzászólásáraén meg teljesen másra, egy messzi messzi erdélyorszégból...
Válasz Bárány #653. hozzászólásáraamikor csak kérdez...
Válasz Mf-es? #652. hozzászólásáraUtána Radócz plusz két óra.
Válasz Bárány #649. hozzászólásáraNetparaszt lesz.2 órás előadással.
Válasz bobo77 #650. hozzászólásáraÉn MfPistire tippelek. (Meg Dévényi Tibi bácsira.)
Válasz Bárány #649. hozzászólására?????
Válasz atisgyulai #648. hozzászólásáraHehe! Nekem azért van ennél jobb tippem: ugyanaz, aki tavaly! (...is beígérte)
Nyertem?
Válasz Bárány #645. hozzászólásáraNEEEEM!!!
Én már tudooom!!!!
A fórumozók kedvence, A NAGY, A RETTENTHETELEN...
Fábiánháza lazítója, eke+tárcsa állítója
a NAGY-NAGY >>SZÜRKE<<
Válasz .MAN. #644. hozzászólásáraMTZ 550?Na az régi.
Válasz Bárány #645. hozzászólásáraVagy a NAGY vezir
Válasz .MAN. #644. hozzászólásáraDévényi Tibi bácsi?!!!
Válasz atisgyulai #642. hozzászólásáraKülönben remélhetőleg egy rég látott ismerős eljön Még nem mondta biztosra, de azt mondja elképzelhető, hogy megjelenik.
Válasz atisgyulai #642. hozzászólásáraHát, igazából én a Kis Grofót akartam, de ha a többség Pákót akarja...
Válasz Bárány #641. hozzászólására
Nagyon elkanyarodtunk a témától.
Szóval akkor a Pákó lesz a meglepi sztárvendég a fórumtalin??
Válasz mtz1221 #640. hozzászólásáraA Szabi? Ő az ilyen pákóféléket kenyérrel eszi, különben nem lakik jól velük.
Válasz atisgyulai #638. hozzászólásáraKidobhatták volna rögtön.Elrontsa az ifjúságot,előtte nem is tudtam ki az a fekete pákó.
Válasz atisgyulai #638. hozzászólásáraOkè főnök
Válasz .Szabi. #637. hozzászólásáraMár észre vehetted volna, hogy a hsz.-ok rögtön megjelennek!
Különhen a te "ércelődésedet" is kidobták volna rögtön a "Mezgaz balesetek"-ből!