Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz drenthe evo #599. hozzászólásáraDeszép is amikor elképzelsz embereket az írásai és az avatarja alapján aztán élőben meg BÁMM, tök más. Jártam már így párszor
Válasz Diesel Tibor #583. hozzászólásáraKomolyan akarod? Van egy 3/4-ed is belőle alkatrésznek... Mindkét eszköz alatt zsír új gumik vannak. A hiányos annyiban hiányos, hogy hiányzik alóla egy tag, meg a hidraulikus rendszer gumicsövei.
Válasz csoppika #592. hozzászólásáraAz első év, amikor nem kell a melóhelyemen dolgozni...elvileg, bár túlóra itt is van...fogy az eke, 800 tervezett helyett 960 fog kimenni idén...
Válasz drenthe evo #581. hozzászólásáraszabit akartam szögre tenni a második találkozón de megúszta mert voltak szekuricsik úgyhogy jó ötlet lehetsz a kidobo!
Válasz Diesel Tibor #586. hozzászólásáraMindenből maradt 1 kicsi, a 106 domingó már megtalálta a gazdáját pár éve, a 14-es meg a tavaly vett 516 miatt mehet . A weimar sem kell már trágya pakoláshoz, 6 éve bezártam a hizlaldát, azóta télen nyögdíjasat játszom, ezért bármikor jó a bugaci találkozó.
Válasz drenthe evo #560. hozzászólásáraMivel csak én látom a jelentkezőket és mellé tudod írni, hogy kussoljak róla, hogy jössz, így azért némi inkognito marad.
Plusz csak az email cím a kötelező, hogy legalább ott tudjak üzenni, ha valami gond van. Direkt nem kötelező a telefon sem.
De mondd, hogy nem te voltál a legutóbbi jelentkező... Kinézem innen bárkiből, hogy vicces kedvében volt.
1451 hozzászólás
Válasz bandigh #600. hozzászólásáraNa igen , én is csak lestem , egész más a valóság.
Válasz drenthe evo #599. hozzászólásáraDeszép is amikor elképzelsz embereket az írásai és az avatarja alapján aztán élőben meg BÁMM, tök más. Jártam már így párszor
Válasz ermike #589. hozzászólásáraPont Szabit ? Fő az önbizalom....
Válasz Diesel Tibor #596. hozzászólásáraKései újszerűek, a váz bírja még. A csapágyak meg ugye kimennek olykor
Válasz Diesel Tibor #596. hozzászólásáraAkkor keress meg privátban...
Válasz antoni.antonek #595. hozzászólásáraigen
Válasz Diesel Tibor #583. hozzászólásáraKomolyan akarod? Van egy 3/4-ed is belőle alkatrésznek... Mindkét eszköz alatt zsír új gumik vannak. A hiányos annyiban hiányos, hogy hiányzik alóla egy tag, meg a hidraulikus rendszer gumicsövei.
Válasz csoppika #593. hozzászólásáraJa tényleg máskor írtad a munkahely miatt nem tudsz jönni!!!
De hol is melyik régió?
Válasz csoppika #592. hozzászólásáraAz első év, amikor nem kell a melóhelyemen dolgozni...elvileg, bár túlóra itt is van...fogy az eke, 800 tervezett helyett 960 fog kimenni idén...
Válasz apuci #591. hozzászólásáraNe próbálj a lelkiismeretemre hatni...mert az nincs...
Válasz csoppika #590. hozzászólásra
Én az utóbbi 5-ön voltam de nem volt soha semmi affér,különben a legtöbbet itt tartózkodónak illő ott is ott lenni!!!!!
Válasz ermike #589. hozzászólásáraErős emberek közé nem is megyek...
Vagyis akik nem bírják(idegekkel) a kritikát...
Válasz drenthe evo #581. hozzászólásáraszabit akartam szögre tenni a második találkozón de megúszta mert voltak szekuricsik úgyhogy jó ötlet lehetsz a kidobo!
Válasz Zoli 63 #587. hozzászólására516az nagyon nagy,meg nagyon bonyolult,a találkozó bármikor jó lenne nekem is de az a hét pont nem.
Válasz Diesel Tibor #586. hozzászólásáraMindenből maradt 1 kicsi, a 106 domingó már megtalálta a gazdáját pár éve, a 14-es meg a tavaly vett 516 miatt mehet . A weimar sem kell már trágya pakoláshoz, 6 éve bezártam a hizlaldát, azóta télen nyögdíjasat játszom, ezért bármikor jó a bugaci találkozó.
Válasz Zoli 63 #584. hozzászólásáraMi van nálad ???vég kiárúsítás???
Válasz Zoli 63 #584. hozzászólásáraNem olyan családból származik az a gyerek.
Válasz drenthe evo #581. hozzászólásáraKidobod a rókabőrt a tuja alá ?
Válasz antoni.antonek #582. hozzászólásáraHmÁsóboronát hol lehet megnézni??
Válasz Diesel Tibor #579. hozzászólásáraHát persze hogy én vagyok...
Válasz .MAN. #570. hozzászólásáraÉn leszek a kidobó more...
Válasz .MAN. #569. hozzászólásáraOkkkk.... ;)
Válasz antoni.antonek #578. hozzászólásáraA Rába cuccait húzza mint kutya a rongyot.A logón Te vagy,az egész család megnézte.
Válasz Diesel Tibor #577. hozzászólásáraHogy mondja a nagy Claas az igejesi földnek?
Válasz antoni.antonek #576. hozzászólásáraÍgy sem vagyok közelebb,,,
Válasz Diesel Tibor #575. hozzászólásáraMár hogyne ismernél Tibibácsi... látogatóba Irelandba? Tán már unoka is született?
Válasz antoni.antonek #574. hozzászólásáraHmCsegei vagy mégsem ismerlek???Van egy 8.20-as ásóboronád ?lehet érdekel.Fórum találkozó most kimarad megyek Ír,be.
Válasz Diesel Tibor #526. hozzászólásáraTibibácsi Te elmész a "fórum találkozóra"?
Te ott szoktál lenni, - nem?
Válasz bobo77 #572. hozzászólásáraPersze csupán egy-két kortyocska!
Válasz apuci #567. hozzászólásáraMinek ez a nagy készülődés???? A múltkor sem fogyott szinte semmi
Zoli63+ Nyél /csak vacsora/
Válasz drenthe evo #561. hozzászólásáraSőt, szondát fújatunk mindenkivel és csak szurkolói kártyával lehet bejönni a kidobóembereken túlra.
Válasz drenthe evo #560. hozzászólásáraMivel csak én látom a jelentkezőket és mellé tudod írni, hogy kussoljak róla, hogy jössz, így azért némi inkognito marad.
Plusz csak az email cím a kötelező, hogy legalább ott tudjak üzenni, ha valami gond van. Direkt nem kötelező a telefon sem.
De mondd, hogy nem te voltál a legutóbbi jelentkező... Kinézem innen bárkiből, hogy vicces kedvében volt.
Válasz szanberg #563. hozzászólásáraMehetünk! Asszonyt most otthon hagyom, kell neki egy kis pihenő, nekem meg a kimenő.
Válasz bobo77 #566. hozzászólásáraAbból már van két fajta de hamarosan folyik a harmadik is!
Válasz8 Bárány #562 hozzászólásáraInkább Pálinka
Válasz mtz1221 #564. hozzászólásáraigen, korábban kiraktuk egy körforgónál oszt találjon haza
Válasz szanberg #563. hozzászólásáraNézd már milyen jó lelkű lettél,most hogy megnősült.
Borsodból jön valaki?
Berkó hát Te? ha gondolod elugrok érted
Válasz drenthe evo #561. hozzászólásáraNyálminta.
Válasz drenthe evo #560. hozzászólásáraVéna szkenner van már tervbe ?
Válasz .MAN. #559. hozzászólásáraEz ìgy már nulla inkognitó...
Tessék beljebb fáradni és kitölteni:
JELENTKEZÉS
Válasz drenthe evo #554. hozzászólásáraEddig mindegyiken ott voltam, természetesen most is terveztem a menetelt!
Válasz *** HM *** #555. hozzászólásáraCsak a B közép számít...
Válasz *** HM *** #555. hozzászólására...egyébként is tökmagról volt szó....
Válasz drenthe evo #554. hozzászólásáraMivan csak a keményre buktok?
Meg a magra?
Na jó ne szedjük inkább szét a keménymag szót...
Amenyiben a Feco,Cimbi,.Szabi. ,Szabi(J),Szanberg,Claastra,Grün ,stb öregekből nagyszámban jelen lesznek , mi is megpróbálunk megjelenni...
Válasz .MAN. #552. hozzászólásáraTökmag jelentkezési lapot is csatolj hozzá!
Jan 20 már nekünk sem lenne jó. Akkor már javában Agromashexpo lázban égünk.
Remélem a vadászatot sikerül azért megoldani, addig is összejött
Jelentkezési lap hamarosan.
Szobákkal nem bíbelődnék ha nem baj. Úgy is mindenki oda fekszik be ahová a feje beviszi.