Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Akkumulátorok új
- Műtrágya árak új
- Milyen pótkocsit vegyek? új
- SPC-6 vetőgépek új
- Kalászosok műtrágyázása új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Lucerna telepítése, termesztése új
Cikkajánló
Hirdetés
Cirok, napraforgó, kukorica – melyik teljesít jól aszályos nyarakon is? +VIDEÓ
Időjárási kockázatok csökkentése modern hibridekkel.
Hirdetés
1501 hozzászólás
Válasz rilex #198. hozzászólásáraCsak a sok seftes kompromitáló fényképtől tart, egyébként villog ,utogatja magát, még a haját is megnézi tükörben jól áll e, ha nem igazít rajta, farzsebben a fésű, kis tűkör hehe...
Válasz Zoli 63 #199. hozzászólásáraHát a futást én kihagynám! Szerettem volna menni, de nagyon sűrű, és sajnos időhöz kötött volt a programom. De örülök, hogy a törzsgárda megmaradt és nem hagyja feledésbe merülni a hagyományt. meg aztán mindig vannak új emberek és bővül a csapat. Aki meg valamiért nem tudott ott lenni természetes, hogy érdeklődik, "hogy volt, mint volt?". Majd az Agromason biztosan sok ismerőssel találkozunk.
Válasz vénkabi #176. hozzászólásáraJövőre remélem itt lesznek a most bliccelők, és látunk megint futni a hazafelé induló autó után, mint ahogy tavaly futottál mint a nyúl !
Válasz ermike #196. hozzászólásáraValahol megértelek, mert én sem szeretem, ha fotóznak vagy videóznak.
De ne gondolkodj olyasmin, amit nem értesz!
Nem fotókon keresztül akartam megélni a találkozót, csak szerettem volna látni kedves-ismerős arcokat.
Nem "úgy" vagyok kíváncsi. Hála Istennek jónéhányótokat ismerem - ha nem is olyan mélységben, mint ahogy a "régi motorosok" ismerik egymást. Szívesen mentem volna most is, sajnos, nem annyira egyszerű..... de nem magyarázkodok.
Minden esetre jó volt látni a képeket!
S még egyszer köszönet a készítőnek és a megosztónak!
Válasz Norbi6330 #192. hozzászólásáraVégre!
Köszönöm szépen!
azt gondolom nem kell fotokon keresztul probalni megelni a talalkozot engem spec zavar a fotozas, velemenyunket szemelyes megjelenesunkkel valaljuk, ezert lenyeges a jelenlet!!!!
Azt gondolom sokat valtozott a talalkozo az elsokhoz kepest, mas lett, mar tisztan latszik hogy alakultak ki kapcsolatok baratsagok ismerettsegek a forumnak koszonhetoen, illetve okozott feszultseget is kapcsolatokban,
szummazva: nem szeretnem ha fotokon szerepelnek,
el kell jonni ha kivancsi vagy barmelyeinkunket illetoen
Válasz mgportal #191. hozzászólásáraTe is csak azért vagy most aktív, mert felnőtté- komoly embörréééé váltál , meg tudtad állni a túlkínálatot, és nem fáradtál el , ezért vagy most fitt !
Válasz Norbi6330 #192. hozzászólásáraÉvi ügyes!!!
Válasz Norbi6330 #192. hozzászólására
Fórum találkozó képekkel. http://www.agroinform.com/gazdaelet/vii-forumtalalkozo-bugacpuszta-26033-001
Válasz rilex #190. hozzászólásáraelég nagy az inaktivitás
Mg.portálra már nem is haragszom.
De .Man!!! Mi lesz?? Alig vártam, hogy tudjak jönni, s lássak néhány fotót, s még mindig sehol semmi.
És a többiek?? Egyetlen jelzés sem, hogy szerencsésen hazaértetek, jó volt, veletek jövőre ugyanitt, stb., stb.... Miféle új módi ez?
Válasz Dns8 #188. hozzászólásáraNem ismerősök ezek a fickók... s valahogy a környék sem.
Válasz mgportal #187. hozzászólásárahttp://coub.com/view/a2ye0
jó volt, csak gyorsan eltelt
képekkel sajnos idén én nem tudok szolgálni, ugyanis egy darabot sem készítettem
viszont voltak akik igen, remélem láthatjuk majd viszont őket
Válasz Radocz #185. hozzászólásáraAzért én nem Veled keltem.
... egy picit később....
De Manra haragszom.... meg Mg.portálra - már ha ő is ott van a bűnösök között.
Ilyen még nem volt, hogy az este folyamán egy képet se tegyenek föl.
Pedig a találkozó nem jöhetett volna létre, ha ez a fórum nem lenne.
No, de ami késik, majd jön.
Pihenjetek még, Fiúk, aztán jöjjenek azok a képek, ha magatokhoz tértek!!!!!
A 15 képen ott a meggyespite.
aki keres az talál.
Ki korán kel, keveset alszik.
Válasz Radocz #183. hozzászólására
Kora reggel fél részegen ezt kifelejtettem.
http://www.agroinform.com/forum/Forumos-talalkozo-Akaszto-2010-02-20-es-hogy-lesz-a-kovetkezo/t2000
http://www.agroinform.com/forum/Forumos-talalkozo-Akaszto-2010-02-20-es-hogy-lesz-a-kovetkezo/t2000
Válasz rilex #182. hozzászólásáraA kiállításról, majd mi sem teszünk fel képeket.
Kerestem volna a korábbiakról készült dokumentumot, de csak a 2010 évit találtam.
(Még a fotóalbum sem került vissza).
A fiúk lassan fekszenek, mi meg kelünk.
Irigy kutyák vagytok!
Azt hiszem ,a vacsorán már túl vagytok... a reggel meg még messze van...
Hol vannak azok a képek?
Nagyon szeretnélek már látni benneteket!
Válasz lala1 #178. hozzászólásáraNocsak.... ki beszél...?
Minden jót kívánok én is a bulizóknak.
Jó szórakozást, meg mindent ami ezzel jár.
Semmi friss kép a gyülekezőkről????
Csatlakozom én is Vénkabihoz.
Kívánom, hogy sikerüljön jól minden, s hogy mindnyájan érezzétek nagyon jól magatokat! Legyen vidám hangulat, sok nevetés, jó sztorik - a külső tényezők adottak lesznek, abban biztos vagyok.
.Man! Sok-sok képet szeretnék, hogy legalább így részese lehessek a napotoknak, ha egyébként csak lélekben lehetek ott.
Nagy ölelés mindenkinek!
Kívánok minden résztvevőnek kellemes időtöltést, hasznos eszmecseréket, jó vitákat, finom borokat (esetleg piros havat) az ízletes sajtok mellé.
Válasz szanberg #167. hozzászólásáraBugac helyett, Móricgát települést kell írni és oda vezet.
Válasz .Man #93. hozzászólásáraHajajj , mindíg kiver a víz ha Úr-nak szólitanak !
Minden kedves fórumozót szivesen látunk !
Tartalmas, szép napot holnapra minden résztvevőnek.
Egy pár képet azért dobhattok majd fel hagy irigykedjünk.
Válasz .Man #171. hozzászólásáraAzt tudom, csak valamiért mindig befordulok Bugac felé hehe
A vasút után már tudom, hogy jó helyen vagyok
Válasz szanberg #167. hozzászólásáraHa Jakabszállás felől jössz, akkor Móricgát felé haladsz. Nem kell befordulni Bugac felé, hanem tovább kell menni és balról lesz. Ha éles jobbra kanyarhoz érsz, akkor túlszaladtál.
Válasz Bárány #169. hozzászólásáraIGEN!!!
Válasz szanberg #167. hozzászólásáraMóricgát?
Térkép
Válasz Bárány #165. hozzászólásáraEgy kis kenés mindig kell neki.
Válasz Bárány #165. hozzászólásárahááát nekem a kocsiban régebbi Igo szoftveres GPS van ahol utca házszám kéne.
de majd lesz valami, megleljük valahogyan.
Volt egy szomszédos falu amerre kellett haladni és ott volt útközben, de már nem emlékszem mi is volt ez.
Válasz Mf-es? #161. hozzászólásáraA skót apa sétál a 10éves fiával az utcán. Meglátnak egy zöldséges árúst. A gyerek szól neki apa-apa vegyünk már egy dinnyét. ühümmmm....ühümmmm.... na jó vegyünk egyet, nagy nehezen kitellett tőle.
10 esztendő után hasonlóan sétálnak amikor meg elmennek egy kocsma előtt. Szól az ifjú, apa ugorjunk be igyunk meg egy jó pofa sört.
Hülye vagy fiam!?!?!? Dinnyére sört?
Válasz szanberg #155. hozzászólásáraPlusz kóla. (Csak BNC ne lássa...)
KEFAG Zrt. Bucka Szálló - valahogy így írd be. A Google navi, a Here és a TomTom is megtalálja így.
Válasz Dns8 #163. hozzászólására
Válasz Mf-es? #161. hozzászólásáraNe magadból indulj ki mert te még a sarki kocsmáig se mész el ha nincs hasznod belőle
Szereztünk nagyon nagyot is Bán Zsoltinak remélem jó lesz.
Ez mind jön velünk.
Plusz kirakom a zászlókat is, hogy ne szaladjatok túl.
Válasz szanberg #155. hozzászólásáraAzért kár olyan sokat utazni.Az első sarki kocsmába is megihatod.
Válasz mgportal #151. hozzászólásáraToljad neki! Mi ott leszünk.
Válasz cimbike. #152. hozzászólásáraCsináltunk névtáblát neked is. Számítottam rád.
Válasz szanberg #156. hozzászólásáraÚgy próbálkozz, hogy Bucka szálló.
46°39'54.9"N 19°40'14.8"E
Valami ilyesmi.
Válasz szanberg #155. hozzászólásáraApropó! Korsókat ne hagyjátok otthon, akinek van
úúúú tényleg!
Mit is szoktunk beírni a GPS-be? Mert szerintem még most sem tudok odatalálni sokadjára sem.
Válasz Bárány #149. hozzászólásáraÉn este 9-kor már magamban akarok tudni legalább 3 liter bort, nem pedig akkor érkezni hehe
Válasz Bárány #143. hozzászólásáraA 79-81-es hozzászóló itt, rábeszéltem a paraszt konferenciára !
Válasz .Man #141. hozzászólásáraEzzel a névvel van beregisztrálva akit viszek, ha esetleg kitűzőt csináltok, akkor később tudják , h kivel beszéltek a találkozón !
megyek én is.