Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Termőföld kisajátítása autópálya épités miatt! új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
- Műtrágya árak új
- Portálfejlesztés / Gépház / Fórum használat új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Fendt traktorok új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Bio dió ültetvény tápanyag utánpótlása és növényvédelme új
Cikkajánló
Hirdetés
![Mini gazdaságtól a nagyüzemig, mindenhol kiváló alternatíva ez a környezetkímélő termésnövelő +VIDEÓ Mini gazdaságtól a nagyüzemig, mindenhol kiváló alternatíva ez a környezetkímélő termésnövelő +VIDEÓ](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/8967/cikk_78967/humikal_ind_fill_540x300_0.jpg)
Mini gazdaságtól a nagyüzemig, mindenhol kiváló alternatíva ez a környezetkímélő termésnövelő +VIDEÓ
Áttörő siker a komplex talajjavításban.![Új adók 2025-ben – van, ahol kerítésadót vezettek be Új adók 2025-ben – van, ahol kerítésadót vezettek be](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9158/cikk_79158/keritesado_fill_540x300_0.jpg)
1501 hozzászólás
Válasz rilex #50. hozzászólására![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Teeeeeeee???? Ez biztos????? Mostanában én sem vagyok sokat, de azt hittem hogy te végleg eltűntél!
Válasz Mézga #49. hozzászólásáraTe kis telhetetlen!![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Bár mondják: a szomszéd nője midig zöldebb...
Válasz rilex #46. hozzászólásárahát másnak a felesége nekem is jobban bejönne, de sajna azt szagolom, amit szakítottam![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz Zoli 63 #47. hozzászólására![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Mézga #44. hozzászólására![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20151231110350_12391086_793494237444164_3764712374007070249_n.jpg)
Válasz Mézga #44. hozzászólásáraZoli úgy gondolja, hogy minek, míg másnak van felesége...![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Válasz Zoli 63 #43. hozzászólásáralátom marha jó kedved van. jó lenne ha te is már megnősülnél, nehogy már jobb dolgod legyen, mint másnak![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Mézga #38. hozzászólásáraFele séged már van, de ha 2 fele séged lenne = 1 egész séged is lenne !![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Karácsonyi töltöttkáposztás és bejglis hajrá után vagyunk.
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Nyilvános névsor eddig:
.Man
lala1
Bárány +1
Zoli63
Adorex +2
apuci+2(valószínű)
Gyertek!
Válasz .Man #40. hozzászólásáraNo és a nem nyilvánoson?![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile innocent](/oldforum/images/smiles/innocent.gif)
Karácsonyi töltöttkáposztás és bejglis hajrá után vagyunk.
Nyilvános névsor eddig:
.Man
lala1
Bárány +1
Zoli63
Adorex +2
Gyertek!
Válasz Mézga #38. hozzászólásáraMeg tudok oldani pár dolgot, de ezen már nem tudok segíteni![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz .Man #36. hozzászólásárafeleségem már van![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Válasz Dns8 #31. hozzászólásáraFolyamatosan...![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Napi 30 telefonból 22 kb arról szól, hogy hová mehetünk szépen sunnyogva mert kitöröltük a hirdetését, holott többször jelezték több helyről, hogy csaló hirdetés.
Válasz Mézga #21. hozzászólásáraNem ígérek senkit, arra ott a szénakazal oldal![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz lala1 #24. hozzászólásáraLáttam igen![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Ezekből a variációkból választok majd ki egyet, vagy kicsit megvariálom a több féle változatot és összecserélgetjük hogy jó süljön ki belőle
Válasz Diesel Tibor #28. hozzászólásáraRossz hírem van: mi megint megyünk.![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz Dns8 #31. hozzászólásáraItt lehet reeeklamálni !
-Panaszkönyv >>> Portálfejlesztés / Gépház / Fórum használat
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gumi/gumi/john-deerenew-holand-massey-ferguson-mtzegyeb-geptipusra-gumikopeny-ev-vegi-40akcio/h_6572611
Közben a gumisokra is figyeljetek mert újra lendületben vannak.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gumi/kerek/elado-2db-meg-maradt-kerek-felnire-fol-szerelve-uj-gepen-meg-nem-volt2-ev-garancia/h_6573069#hirdeto_tovabbi_hirdetesei
Válasz Diesel Tibor #29. hozzászólásárasokkot kapnék én is
Válasz Mézga #27. hozzászólásáraJóból is meg árt a sokkk.![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz lala1 #26. hozzászólásáraAz se rossz megoldás,
tehát ha valamit visz tárcán bárhová akkor mi ketten már tudjuk miről van szó.Mondjuk én még nem jelentkeztem,várom,hogy itt is látható legyenek a jelentkezők,már aki vállalja.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz Diesel Tibor #25. hozzászólásáraén se mennék ki a szobából![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Diesel Tibor #25. hozzászólásáraA szobában tartja.![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Válasz Mézga #23. hozzászólásáraAkkor viszel egyet magaddal ,úgy sem ismeri senki az oldal kocsidat ,csak otthon ,hogy hogy magyarázod ki majd a fotókon látottakat ??![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz .Man #11. hozzászólásáraAz én kitöltött lapomat megtaláltad?![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Tényleg ilyen sok fogással akarjátok sz.vatni a hölgyeket????? Az egyfélét is elég volt kihordani nekik.......
Válasz Diesel Tibor #22. hozzászólásárahát lenne elképzelésem, de nem innen a fórumról![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Mézga #21. hozzászólásáraMelyik jányra gondoltál??![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz .Man #19. hozzászólásáramegnéztem a jelentkezési lapot és a következő kérdésem lenne: ha beírom, hogy kivel szeretnék egy szobában aludni, akkor azt beszervezitek nekem?![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz -Moncsi- #16. hozzászólásáraMi zu van csaje?????![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz gazda palánta #18. hozzászólásáraGyertek nyugodtan.![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Tessék jelentkezési lapot tölteni!
JELENTKEZÉS
Válasz .Man #17. hozzászólásáranagy a valószínűsége hogy ottleszünk bár fatert még fűzni keell :D
Egyelőre nincsenek sokan![smile mellow](/oldforum/images/smiles/mellow.gif)
Tessék csak jelentkezni, legyünk minél többen
Hogy állunk kérem?![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
Válasz Zoli 63 #13. hozzászólásáraHa rám bízod akkor elalszol vacsora után. Megpróbálom összevariálni a lehetőségeket, van egy tuti kis ötletem rá![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz Zoli 63 #13. hozzászólásáraMegdobná a koleszterineteket.
Válasz Bárány #12. hozzászólásáraIgazad van, mert a végén BÁRÁNY sültet szavaznának meg, és akkor neked nyársra húzás veszélye áll fenn !![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz .Man #11. hozzászólásáraTudod, hogy a szavazás nem szokott bejönni! Legyél diktátor, oszt jóvan! :D
Jönnek a konkrétumok amiket már tudunk:
Szállás:
1 db 1 ágyas szoba 6 200 Ft/fő/éj
1 db 2 ágyas szoba 9 200 Ft/2fő/éj
1 db 2+1 ágyas szoba 12 300Ft/3fő/éj
Az Idegenforgalmi adó 200 Ft/fő/éj
2 db 1 ágyas, 2 db 2 ágyas és 11 db 2+1 ágyas szoba van.
Vacsora: 3 300 Ft/fő
Reggeli: 1 200 Ft/fő (svédasztalos)
Vacsora lehetőségek:
I. Fácán leves, sültes tál, almás krémes
II. Húsleves, vadpörkölt, meggyes linzer
III. Májgombóc leves, parasztos szelet, méteres sütemény
Erről tartsunk szavazást vagy bíztok az ízlésünkben?
JELENTKEZÉS
Gyertek gyertek!
Moderátor által módosítva: 2015-12-10 10:15:37
Válasz Szabi. #9. hozzászólásáraTök jó lenne Akasztó is, de nem hiszem, hogy beférnénk már oda![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
Valamelyik nap elmentem a TV előtt és ismerős helyszínt láttam műsoron.......Akasztó............és még mulattak is...........![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz .Man #6. hozzászólásáraKöszönöm a tájékoztatást.
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Ez nagyon sirály lehet.
Jelentkezések módja:
Itt a fórum oldalon a Kedvenc fórumtémák felett található VII. Agroinform fórum találkozó linkre kattintva.
Ez a legtisztább.
Esetleg:
Telefonon : 0630/9263157
Email-ben : hartman.gabor@agroinform.com
Amire szükség van mindenképp, hogy ki aludna ott, ki kérne vacsorát, reggelit.
Név, telefonszám.
További ötleteket várunk megvalósításra
Válasz atisgyulai #5. hozzászólásáraSzia!
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Abszolút kötetlen rendezvény. Ez épp arról szól, hogy az itt jelenlévő emberek megismerjék egymást, archoz tudják kötni a beszélgető társakat.
Az elmúlt években Bugacon szerveztük meg. Egyelőre jobb ötlet híján most is oda hirdetjük meg először. A cél, hogy valamennyire középen legyünk. Igaz, hogy az ország közepe sokak szemével Budapest, de egy olyan helyet kerestünk, ahol nem gond a hajnalig dorbézolás és csak mink vagyunk.
Hamarosan, remélem még ma, kikerül egy jelentkezési űrlap a fórum oldalon jobb felülre.
Azon keresztül tudsz majd jelentkezni rá.
Illetve nálam telefonon, azt is ki fogom írni mindjárt
Válasz .Man #1. hozzászólásáraÜdvözlet.
Mivel nem túl régi fórumozó vagyok, így csak most hallok erről a dologról először. Kérhetnék némi információt hogy milyen rendezvény ez, ki, hogyan s mi módon vesznek ill. vehetnek részt?
Ha lehetséges lenne, szívesen megismerném én is személyesen ennek az egyedi közösségnek a tagjait. (Már ha kíváncsiak ők is esetleg új arcokra).
Nem lehet elég korán kezdeni a szervezést!
Előreláthatólag pont ráérek, és ott tudok lenni! ![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
Megyek .
Válasz .Man #1. hozzászólásárahelló idén most már remélhetőleg ott tudunk lenni a találkozón :D