Hirdetés
Fórum
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Juhtenyésztés új
- Claas Lexion vélemények új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- Terményszárító és kapcsolódó berendezései új
- Japán kistraktorok új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Strip-till (Orthman) féle sávos művelésé a jövő! új
Cikkajánló
Hirdetés
195 hozzászólás
Válasz #64. hozzászólásra
Ezt a front hidraulikát magad csináltad?
11,2 R24 -es az első gumi, jelenleg nincs frontsúlyom Mekkora súly volna az ésszerű?? Ami még nem terheli túlságosan az elejét a gépnek, esetleg a gumikba mennyi vizet lehetne tölteni??
Sziasztok!
Ha valaki egy egyszerű megoldást keres fronttartályhoz. Békával fel lehet akasztani.
Válasz #91. hozzászólásra
Degenhart,ha jól megnézed sárgával látszik az irás...
Válasz #89. hozzászólásra
Ja az ugy mas kardanal lehet hogy megeri. Erdekes nekem a traktor zuidbergel jott ha jol irom akkor arra miert nem tetek origi JD? De a JD gyart frontot vagy csak behozat?
Hát ha használt kell van itt ilyen is: front hidr
De hogy ez mire jó
Válasz #87. hozzászólásra
az eredeti jd meg ott van a kardánhajtás is..
Válasz #77. hozzászólásra
egy ezresbol nem biztos hogy talasz megfelelot az uj 3-3,5 korul mozog amikor en kerdeztem de alku utan szinte ingyen volt igaz traktoral egyutt volt véve. Ha kulon lett volna biztos nem engedtek volna.
Válasz #78. hozzászólásra
Azta 869ezr forint az uj nem kerul ennyibe. Nekem van a 6830pr-en jo dolog én rogtorot tolok vele a vetogep elott es ha hirtelen megkel emelni valamit arra is jo.
Válasz #85. hozzászólásra
Hó tolólapot szeretnék rá tenni.Súlyra az nem lenne sok.
Válasz #83. hozzászólásra
Itt a faluba egy bohr van az egyik kis lambó elején de túlságosan nagyon nincs kihasználva így tapasztalatot nem tudok
Válasz #83. hozzászólásra
A GG-re vigyázz mert egy ismerős vett tőlük 3000-re valót és nem volt jó csak a 4000-re!!!
Válasz #82. hozzászólásra
Látok itt univerzálisokat is újakat,csak árat nem írnak hozzá.Arra gondoltam hogy valaki szereltetett már mtz re vagy más trakira.
Válasz #77. hozzászólásra
én 2000 ért látom a legolcsóbbat MFM-re kérdezz rá ő osztrákból hozott magának árat nem tudok
Válasz #80. hozzászólásra
Gondoltam rájuk!Holnap rájuk csörgök.
Itt a gépkereskedők listája közt találsz gg55 kft nyíregyháza talán náluk van mert bontanak john deeret.
Válasz #78. hozzászólásra
6400-ra való.
Válasz #75. hozzászólásra
Itt van egy de tipust nem ír
Válasz #76. hozzászólásra
Igen.Ez túl fényes!Jó lenne valami után gyártott is
kb 1000€ lenne rá.
Ezt már nézted?
front hidro
6000 jd-re front hidraulikát nem tud valaki?
Válasz #72. hozzászólásra
Élőben még sosem láttam ilyet. A szomszéd város közmunkás MTZ-re tettek fronthidraulikát, azon van TLT kihajtás is, a sebváltó bal oldaláról ahol az 50-esen van a kompresszor (csak pont ellentétesen forog, mint ahogy kellene......)
Válasz #72. hozzászólásra
Teljesen jogosak az érved. Gyűrűs hengernél, olyanra kell gondolni amit húz a traktor az eke mellett, ennek a súlya nem sok, max 400kg. Sorközművelő, bálavilla, hengerek, vetőmag, hótoló ...
Persze nem nagyipari gazdálkodáshoz való hanem kisiparihoz, elgondolás alapján időt lehet vele spórolni.
Válasz #71. hozzászólásra
Na váárjál... Ott kezdődik, hogy a gyűrűshenger mingyárt nem 2 kg. frontkaszáhó kéne kardán is, de azt eleve nem tudsz erre a hidrolikára tenni, mert középen van a munkahenger. ráadásul ha tudnál is mégegyszer annyiba kerülne, mint a hidraulika. Ja és MTZ-nek elég is egy hátsó kasza, nem nagyon marad erőfelesleged. Mondhatnánk, hogy permetezéshez tartályt kiviszel rajta, de egy köbméteres tartáj megint tonna körül van. és folytathatnám... De te tudod, nem akarlak befolyásolni...
Válasz #69. hozzászólásra
Az ára cirka 100-120e között van. Hogy megéri-e vagy sem azt mindenki maga dönti el. Azért elég dolgot lehet feltenni rá, a bálavilla csak 1 dolog. Szántásnál lehet vele vinni a gyűrűs hengert, kreativitás kérdése :D
Válasz #66. hozzászólásra
Nem is birja.Mi pakoltuk 2essével az 5 mázsás biges műtrágyát,targoncavillával.Hát mit ne mondjak....
Nekem nincs is MTZ-m, de a bálavilla miatt megéri fölszerkeszteni egy ilyen fronthidraulikát? mennyi rugó egy ilyen?
Válasz #67. hozzászólásra
Sokorós képeket linkeltél az MTZ-s verziója 650kg-ot tud.
http://sokoro.co.hu/images/stories/termekek/gepgyartas_uzletag/traktor_mellso_fuggeszto/02Ef-100/EF-mellfugg.pdf
Kérdés, hogy az a pár db csavar milyen terhet bír el.
Ez egy gyári fronthidraulika
Válasz #65. hozzászólásra
Mást nagyon nem kell elbírnia. max 500-600 kg-ot. Úgy gondolom, hogy nem arra találták ki az Mtz-t hogy 1,5t cuccokat vigyen elől.
Válasz #64. hozzászólásra
Te... mit bír ez el a bálatüskén kívül? Nekem minden 20-ason föllüli vastag anyagból lett csinálva rája, és a 1.5tonnás munkagép így is nehéz neki.
és a kép :D
Helló Mindenki!
Véleményeket szeretnék kérni a csatolt fronthidraulikával kapcsolatban.
Válasz #61. hozzászólásra
Lemaradt.: http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Front_fugesztes_9583031.htm
Válasz #60. hozzászólásra
Ez pl. használhatónak néz kifele.
Válasz #59. hozzászólásra
A TLT-n még én is dolgozom, ha egy kicsit visszapörgetsz láthatsz néhány képet a fronthidraulikáról. Én úgy csináltam, hogy vettem egy leszerelt, össze-vissza kókányolt fronthidraulikát jó occsón, és azt alakítottam át, javítgattam ki, és szerkesztettem föl a traktorra. Meg tudok adni méreteket, technikákat, hogy mit hogyan csináltam meg, és mit hogyan csinálnék meg most, hogy már tudom mi kellene még hozzá. Előszöris képet légyszives tegyél föl a traktorod elejéről, meg oldalról a függesztőhelyekről. Addig szétnézek, hogy akad-e még ilyen leselejtezett fronthidraulika. Ahogy én csináltam ha várni is kell dólgokra szerintem nagyon gyorsan össze lehet hozni.
Válasz #58. hozzászólásra
no ez az hogy nem szeretném drágán ezért kérdezem az itt jelenlévőket. én is annak a hive vagyok hogy "szarbol várat" ha esetleg képeket tudnál küldeni vagy valami infot azt megköszönném!
van egy safer hajtőmüvem azt szeretném beleépiteni és az joval nagyobb mint az átlag.ezért gyüjtöm az ötleteket.
Válasz #56. hozzászólásra
Én házilag szerkesztettem egyet, és nagyon jól bevált, de olyan erős traktornál nem tudom, hogy megoldható-e. De én max. 300 ból kihoztam a fronthidraulikámat, a Deralandos meg 900+fa lett volna.
Válasz #56. hozzászólásra
deraland-ot nem kérdezted, náluk tuti van
www.deraland.hu
Üdv mindenkinek!
MF 8110eshez keresek gyári fronthidraulikát illetve TLT hajtást.Sajnos nem nagyon találok semmit ugyhogy rajzot képet vagy hasonló ötletes megoldásokat ha tudnátok mutatni nagyon hálás lennék!
Üdv!
Front TLT a földtől mérve milyen magasságban szokott lenni kb-ra?
Nemrég elkészült a fronthidraulika, már épp ideje volt
Egy pár szót a Fendt ről mi is ilyet nézegetünk 818-ast!
Válasz #51. hozzászólásra
Fendt jó?
telen raertunk megcsinallni
ez is hazai gyartmany,1000 literes,majd meg kuldok,most hirteleln ezt talaltam
Megproballok, nemsokara teszek fel!
Válasz #45. hozzászólásra
Képeket tehetnél fel.
Válasz #43. hozzászólásra
akár a talajig