Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.88 FtUSD404.37 FtCHF439.95 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz A.I. #2064. hozzászólására"Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatmegadás nem mentesíti az érintett termelőket a
VP AKG 2021, VP ÖKO 2018 és VP ÖKO 2021 intézkedések esetén a Nemzeti
Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (továbbiakban: Nébih) e-ügyintézési felületén a 2024.
évi gazdálkodási napló 2025. január 31-ei elektronikus feltöltése alól!"
Ezt a mondatot én úgy értem, hogy mind a két helyen meg kell adni.
Egyébként meg nem fogad el akármit. A teljes eGN-t nekem hibával visszadobta.
Válasz berenyil2 #2063. hozzászólásáraFejből írom, nem vagyok belépve.
Az egységes kérelmeknél ahol látszik a 2024-es beadott EK, ott van olyan, Adatváltozás Kérelem.
Én azt nyitottam meg. Ugyanaz a felület mint az EK.
Az 1. oldalon rengeteg választási lehetőség van, két oszlopban. A jobb oldali utolsó a Növényvédőszer használat....., azt kell bepipálni, és a többit adja magától.
Válasz berenyil2 #2063. hozzászólásáraSzia, sziasztok.
Nem csak neked írom, hanem mindenkinek, akik itt a témában hozzászóltak, vagy akiket érdekel.
Beszéltem én is falugazdászunkkal.
Azt mondta: "Aki vezet eGn-t illetve azon belül ugye permetezési naplót, annak nem kell EK-ban csinálni semmit! Azért, mert a Nébih átadja a Kincstárnak az adatokat. Ellenben aki nem vezet eGn-t annak kell nyilatkoznia az EK felületen, illetve ha használt szert akkor azt ott felvezetni!"
Nem én mondtam, hiszek neki, meg valahogy én is így gondoltam a leírtakból.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Az EK-ban megtaláltam, hogy be kell pipálni ezt a Növényvédőszer használatot, exportáltam az EGN-t és akkor itt feltöltöm excel táblaként.
Válasz alompolgar91 #2053. hozzászólásáraTavaly is kellett beadni pl a szója támogatáshoz. Az egész eGN naplót kiexprotáltam excelbe, majd az EK dokumentumok felületén feltöltöttem úgy ahogy van. Abban aztán permetezési napló meg minden benne van. Működött és el is fogadták.
Szerintem most is így kell eljárni.
Válasz alompolgar91 #2053. hozzászólásáraA "Támogatási igények"-nél lehet bekattintani, a "Növényvédőszer használattal összefüggő adatok"-at és akkor lesz egy új fül.
Még azt nem tudom, hogy a vetés időt hogy lehetne beírni, mert hiába kattintok bele a kurzor nem kezd ott villogni, így nem is lehet beírni semmit. ( De amúgy pirosan hozza, tehát kötelező megadni.
Válasz Zoli1437 #2055. hozzászólásáraMegnéztem EK-ban.
Általános ügyintézés->Támogatáshoz kapcsolódó iratok beküldése->Beadvány készítése.
Ebbe betöltve az Excel fájlt be lehet adni.
Válasz Zoli1437 #2051. hozzászólására12.20.-án kijött a közlemény, de a szükséges szoftver módosítást, még nem kegyeskedtek megcsinálni? Milyen meglepő lenne. Ráér majd 01.30.-án.
Válasz Zoli1437 #2051. hozzászólásáraSzevasz!
Tegnap megkérdeztem egy falugazdászt, azt mondta nincs olyan felület ez EK-ban ahol a permetezési naplót be lehetne adni. Ma kerestem az EK menük között nem találtam ilyet. Attól még lehet.
Ha valaki tudja hogy az EK-ban melyik menüpontban lehet beadni a permetezési naplót, írja már le. Köszi!
Sziasztok! Ma megjelent a növényvédőszer használattal összefüggő adatok felviteléről a kézikönyv, melyet az egységes kérelem felületén lehet rögzíteni 2025.01.06-2025.01.31. között.
Micsoda plusz munka ez ,hiszen az elektronikus gazdálkodási naplóba ezeket az adatokat már rögzítettük egyszer. Ugyanazokat kéri az egységes kérelemben is...pf... Szerettem volna a csávázószert felvinni, de azt írja az időpontnál hogy 2024.01.01-nél korábbi dátum nem lehet .Na de a 2024-ben aratott búzát 2023-ban csáváztam be és vetettem el. Ha 2024.01.01. dátumot írok, vagy annál későbbit, akkor furán fog kinézni hogy 2023. őszén elvetettem a búzát, de csávázva a mag csak később lett.
Válasz magaduram #2047. hozzászólásáraSzerintem, ha nem zárod le, át lehetett volna írni a 24-esre.
Lezárva meg át lehet másolni az adatokat a 24,eshez és a 23-ast törölni.
Válasz Zoli1437 #2046. hozzászólásáraPontosan ilyen a nyitókép. Nincs átfedés,23 aratás után nyitottam a 24 -est,a tarlóhántást,műtrágyaszórást már a 24 be írtam,kérte a növényt így a 24-est még nem tudtam beírni,ezért a 23ast írtam,mert úgy gondoltam,hogy azok a műveletek még odatartoznak. Jött a tavasz, azt lezártam,ahhoz már nem lehet nyúlni, jött a főnövény és a hozzá tartozó műveletek. Ez kb 20 db parcellában működött,ennél az egynél nem. Találtam valmit,ezt még megpróbálom Szinkronizációs kitöltési útmutató /2024/ 16.old 1.5.2.
Válasz magaduram #2045. hozzászólására
Belépésnél ezt látod?
Van egy külön lezárt 2023-as (2022-2023) év?
És külön egy aktív 2024-es (2023-2024) év?
Az első a 23-as főnövény betakarításáig tart. A második az első végétől 2024.12.31-ig.
A másodiknak nincs átfedése a 23-as főnövénnyel.
Hogyan kerül nálad egy naplóba a két főnövény?
Válasz Zoli1437 #2044. hozzászólásáraDe,megcsináltam.A 23 as gazd. évet az aratással zárta az eGN. Utána még volt néhány művelet,amit a 24 be kellett már írni, ráadásul az őszi esők miatt a talajmunkák is áthúzódtak. Az ez évi főnövénnyel is vacillálás ment az utolsó pillanatig. Egyébként az összes táblánál ez volt a koncepcióm /kb 20 db/sehol nem okozott problémát,hogy a23 évet lezártam, és a 24 az aktív, azzal a főnövénnyel ami szerepel az EK-ban is. Kérdeztem az NÉBIH-et is,de választ sem kaptam.Sőt ezt a táblát már töltöttem is, a szója gyomírtásáig kész is van. / még a szinkronizálás előtt/.
Válasz magaduram #2039. hozzászólásáraGyanús nekem, hogy nem csináltad meg a 23-as eGN-t és most a 24-esbe akarod pótolni.
A 23-24 azt jelenti, hogy a 23-as főnövény betakarítása után kezdődik és a 24-es EK-nak megfelelően van kitöltve majd a következő évi főnövényekkel folytatódik. (Változás az előző évhez képest.) Az ideibe már előző évről nem is lehet adatot felvinni.
Válasz Böcsödi Gergely #2037. hozzászólásáraNem lehet az a gond, hogy 2023-24-re csak egy főnövényt kell beírni? A másik a következő évi főnövény, tehát a másik növénynél azt kell kipipálni(hogy nem főnövény! Az a következő évi (vagy is ez évi főnövény lesz)
Válasz Böcsödi Gergely #2037. hozzászólásáraLehet, hogy félre értelek, de nekem az jön le, hogy van egy 23-ról áthozott fölösleges KAL01 amit törölni kellene. A 24-esben annak kell szerepelni ami a 24-es EK-ban van. Két főnövény nem lehet. A program meg létrehozza a hiányt, de nem töröl. A törlést hibaüzenettel kényszeríti ki.
Utána már szinkronizálható.
Üdv. Segítségre lenne szükségem. 1 táblát nem tudok szinkronizálni,a többi kész.24 évre 2 főnövény szerepel, a 23 évről KAL01/ LEZÁRVA, 24 re IND01 de Hibaüzenetben az jön
....nem egyezik az Államkincstártól kapott hasznosítással ,módosítsa a hasznosítást KAL01 és végezze el a szinkronizálást.. " hogyan?
Válasz Zoli1437 #2033. hozzászólásáraKöszönöm a segítséget!
Sorba rendeztem a Művelet kezdete dátumra, így látszik 3 rekord pl. 05.21. növényvédelem, a 3 szerrel. Amikor írtam 1 rekord látszott 1 szerrel. A másik kettő rekord nem látszódott.
Válasz alompolgar91 #2028. hozzászólásáraHa a kezdetre kattintasz sorba rendezi akár növekvő, akár csökkenő módon. (Most is sorban van csak más oszlop szerint.)
A második felét nem értem. Nálam egy szer van egy rekordban. Ahány szer annyi rekord. Csak a nap köti őket össze.
Válasz alompolgar91 #2028. hozzászólásáraNekem is volt hasonló, de van egy fül felül amivel dátum szerint ismét sorba lehet rakni. Gondolom a dátumok jók, csak nem sorba jönnek.
Ott valami nagy gebasz van.
Talán falugazdász tud válaszolni.
Milyen böngészőt használsz?
Régebben az ilyen ügyintézésekhez a Firefoxot ajánlották, de 1-2 éve jól működnek a hivatali programok Chromemal is. Én azt használom, és minden rendben van.
Van olyan ültetvény tábla ahol rögzítettem időrendi sorrendben az agrotechnikai műveleteket, a növényvédelmi megfigyelést, és a növényvédelmet.
Nem véglegesítettem, de az ideiglenes mentést megcsináltam. Most megnyitom az EGN-t és dátum szerint össze-vissza vannak. Maradhat így, vagy időrendi sorrendben kell szerepelni?
Másik, növényvédelemnél több szerrel permeteztem, be is írtam. Most minden napnál csak 1 szert látok.
Hogy a picsába lehet ilyen?
Hát tavaly már régen volt!
El is felejtettem hogy hogyan csináltuk a naplót.
Hogyan is kell ezt most csinálni?
Nem dobja fel a 2024 évet.
Ha valaki tudna segíteni és elmagyarázná a feleségemnek telefonon.
Valaki ha adna egy tel számot felhívnám
Válasz szokedavidanett #2020. hozzászólásáraÉn nem zárnám le, tavaly sem zártam, a határidő lejártával automatikusan zár.
Arra figyelj, minden legyen véglegesített, mert a rögzítettet záráskor nem látja, ha jól tudom.
2169 hozzászólás
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-01-13 08:26:31
a Gn naplót hogyan kell lezárni? vagy magától lezár január 31-én?
Válasz Zoli1437 #2066. hozzászólásáraNa igen, ezt meg amit írsz megint csak arra utal, hogy kell mindkét helyen.
Komolyan mondom.
Válasz A.I. #2064. hozzászólására"Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatmegadás nem mentesíti az érintett termelőket a
VP AKG 2021, VP ÖKO 2018 és VP ÖKO 2021 intézkedések esetén a Nemzeti
Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (továbbiakban: Nébih) e-ügyintézési felületén a 2024.
évi gazdálkodási napló 2025. január 31-ei elektronikus feltöltése alól!"
Ezt a mondatot én úgy értem, hogy mind a két helyen meg kell adni.
Egyébként meg nem fogad el akármit. A teljes eGN-t nekem hibával visszadobta.
Válasz berenyil2 #2063. hozzászólásáraFejből írom, nem vagyok belépve.
Az egységes kérelmeknél ahol látszik a 2024-es beadott EK, ott van olyan, Adatváltozás Kérelem.
Én azt nyitottam meg. Ugyanaz a felület mint az EK.
Az 1. oldalon rengeteg választási lehetőség van, két oszlopban. A jobb oldali utolsó a Növényvédőszer használat....., azt kell bepipálni, és a többit adja magától.
Válasz berenyil2 #2063. hozzászólásáraSzia, sziasztok.
Nem csak neked írom, hanem mindenkinek, akik itt a témában hozzászóltak, vagy akiket érdekel.
Beszéltem én is falugazdászunkkal.
Azt mondta: "Aki vezet eGn-t illetve azon belül ugye permetezési naplót, annak nem kell EK-ban csinálni semmit! Azért, mert a Nébih átadja a Kincstárnak az adatokat. Ellenben aki nem vezet eGn-t annak kell nyilatkoznia az EK felületen, illetve ha használt szert akkor azt ott felvezetni!"
Nem én mondtam, hiszek neki, meg valahogy én is így gondoltam a leírtakból.
Válasz alompolgar91 #2062. hozzászólásáraHol is van pontosan ez a "Növényvédőszer használat" felület az EK-ban?
Köszi :)
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Az EK-ban megtaláltam, hogy be kell pipálni ezt a Növényvédőszer használatot, exportáltam az EGN-t és akkor itt feltöltöm excel táblaként.
Válasz alompolgar91 #2053. hozzászólásáraTavaly is kellett beadni pl a szója támogatáshoz. Az egész eGN naplót kiexprotáltam excelbe, majd az EK dokumentumok felületén feltöltöttem úgy ahogy van. Abban aztán permetezési napló meg minden benne van. Működött és el is fogadták.
Szerintem most is így kell eljárni.
Válasz alompolgar91 #2053. hozzászólásáraA "Támogatási igények"-nél lehet bekattintani, a "Növényvédőszer használattal összefüggő adatok"-at és akkor lesz egy új fül.
Még azt nem tudom, hogy a vetés időt hogy lehetne beírni, mert hiába kattintok bele a kurzor nem kezd ott villogni, így nem is lehet beírni semmit. ( De amúgy pirosan hozza, tehát kötelező megadni.
Válasz alompolgar91 #2058. hozzászólásáraKösz. Akkor nem kell keresnem.
Válasz Zoli1437 #2055. hozzászólásáraMegnéztem EK-ban.
Általános ügyintézés->Támogatáshoz kapcsolódó iratok beküldése->Beadvány készítése.
Ebbe betöltve az Excel fájlt be lehet adni.
Válasz Zoli1437 #2055. hozzászólásáraMég az sem kizárt, hogy az eGN-ből simán átmásolható.
Segítséget kérek! Minden évben kell a monitoring adatot is beadni, vagy csak az adatok megfelelőségéről kell nyilatkozni? Köszönöm!
Válasz alompolgar91 #2053. hozzászólásáraSzia!
Én egyenlőre még az EK-hoz sem férek hozzá. (Csak feltételezem, hogy azért mert előbb nyilatkoznom kell az adataimról.)
Ötletem azért van a beadásról. A kitöltési útmutató egy üres táblázat.
https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/documents/d/guest/permetezesi-naplo-segedlet-1
Kitöltve meg lehet csatolni az EK-hez. (Amikor beadtam volt lehetőség táblázat feltöltésére. És csak arra.)
Remélem minél előbb kiderül, hogy mi az elvárás.
Válasz Zoli1437 #2051. hozzászólására12.20.-án kijött a közlemény, de a szükséges szoftver módosítást, még nem kegyeskedtek megcsinálni? Milyen meglepő lenne. Ráér majd 01.30.-án.
Válasz Zoli1437 #2051. hozzászólásáraSzevasz!
Tegnap megkérdeztem egy falugazdászt, azt mondta nincs olyan felület ez EK-ban ahol a permetezési naplót be lehetne adni. Ma kerestem az EK menük között nem találtam ilyet. Attól még lehet.
Ha valaki tudja hogy az EK-ban melyik menüpontban lehet beadni a permetezési naplót, írja már le. Köszi!
Válasz Tepertő #2049. hozzászólásáraLehet egy falugazdászt megkellene kérdezni, hogy akkor most tényleg mi a helyzet? Vagy felhíni az MVH-át?
Válasz Rabó001 #2050. hozzászólásárahttps://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/documents/20182/22902951/Permetez%C3%A9si_napl%C3%B3_k%C3%B6zlem%C3%A9ny_2024.pdf/a7268210-32a5-ed16-ff61-118fc7101607?t=1734957851086
Ez szerint az AÖP-re igen.
Az meg sokakat lefed.
Válasz Tepertő #2049. hozzászólásáraEz nem mindenkire vonatkozik ugye? Valamelyik topikban beszélték, hogy milyen vállalás esetén kell.
Érthetetlen, ha egyszer vezeted, ebben az ügyfélkapuval elérhető naplóban, akkor minek kétszeresen....
Sziasztok! Ma megjelent a növényvédőszer használattal összefüggő adatok felviteléről a kézikönyv, melyet az egységes kérelem felületén lehet rögzíteni 2025.01.06-2025.01.31. között.
Micsoda plusz munka ez ,hiszen az elektronikus gazdálkodási naplóba ezeket az adatokat már rögzítettük egyszer. Ugyanazokat kéri az egységes kérelemben is...pf... Szerettem volna a csávázószert felvinni, de azt írja az időpontnál hogy 2024.01.01-nél korábbi dátum nem lehet .Na de a 2024-ben aratott búzát 2023-ban csáváztam be és vetettem el. Ha 2024.01.01. dátumot írok, vagy annál későbbit, akkor furán fog kinézni hogy 2023. őszén elvetettem a búzát, de csávázva a mag csak később lett.
Válasz magaduram #2047. hozzászólásáraSzerintem, ha nem zárod le, át lehetett volna írni a 24-esre.
Lezárva meg át lehet másolni az adatokat a 24,eshez és a 23-ast törölni.
Válasz Zoli1437 #2046. hozzászólásáraPontosan ilyen a nyitókép. Nincs átfedés,23 aratás után nyitottam a 24 -est,a tarlóhántást,műtrágyaszórást már a 24 be írtam,kérte a növényt így a 24-est még nem tudtam beírni,ezért a 23ast írtam,mert úgy gondoltam,hogy azok a műveletek még odatartoznak. Jött a tavasz, azt lezártam,ahhoz már nem lehet nyúlni, jött a főnövény és a hozzá tartozó műveletek. Ez kb 20 db parcellában működött,ennél az egynél nem. Találtam valmit,ezt még megpróbálom Szinkronizációs kitöltési útmutató /2024/ 16.old 1.5.2.
Válasz magaduram #2045. hozzászólására
Belépésnél ezt látod?
Van egy külön lezárt 2023-as (2022-2023) év?
És külön egy aktív 2024-es (2023-2024) év?
Az első a 23-as főnövény betakarításáig tart. A második az első végétől 2024.12.31-ig.
A másodiknak nincs átfedése a 23-as főnövénnyel.
Hogyan kerül nálad egy naplóba a két főnövény?
Válasz Zoli1437 #2044. hozzászólásáraDe,megcsináltam.A 23 as gazd. évet az aratással zárta az eGN. Utána még volt néhány művelet,amit a 24 be kellett már írni, ráadásul az őszi esők miatt a talajmunkák is áthúzódtak. Az ez évi főnövénnyel is vacillálás ment az utolsó pillanatig. Egyébként az összes táblánál ez volt a koncepcióm /kb 20 db/sehol nem okozott problémát,hogy a23 évet lezártam, és a 24 az aktív, azzal a főnövénnyel ami szerepel az EK-ban is. Kérdeztem az NÉBIH-et is,de választ sem kaptam.Sőt ezt a táblát már töltöttem is, a szója gyomírtásáig kész is van. / még a szinkronizálás előtt/.
Válasz magaduram #2039. hozzászólásáraGyanús nekem, hogy nem csináltad meg a 23-as eGN-t és most a 24-esbe akarod pótolni.
A 23-24 azt jelenti, hogy a 23-as főnövény betakarítása után kezdődik és a 24-es EK-nak megfelelően van kitöltve majd a következő évi főnövényekkel folytatódik. (Változás az előző évhez képest.) Az ideibe már előző évről nem is lehet adatot felvinni.
Válasz Böcsödi Gergely #2037. hozzászólásáraNem lehet az a gond, hogy 2023-24-re csak egy főnövényt kell beírni? A másik a következő évi főnövény, tehát a másik növénynél azt kell kipipálni(hogy nem főnövény! Az a következő évi (vagy is ez évi főnövény lesz)
Válasz csabahegeszt #2040. hozzászólásáraÍrd majd ki milyen hibát hoz. Hátha tud valaki megoldást.
Válasz magaduram #2039. hozzászólásáraAkkor nem tudom. Én még soha semmit nem zártam le, főnövényem is csak egy volt az ami az EK-ban szerepel.
Válasz A.I. #2035. hozzászólásáraNem.
De majd jövő héten segít talán a falugaszdász.
Valami hibát hoz elő.
Ma este újra neki ül az asszony.
Válasz Zoli1437 #2038. hozzászólásáraA 23 ról áthozott KAL01 LE VAN ZÁRVA / A többi táblánál is így csináltam,ott működött/
Válasz Böcsödi Gergely #2037. hozzászólásáraLehet, hogy félre értelek, de nekem az jön le, hogy van egy 23-ról áthozott fölösleges KAL01 amit törölni kellene. A 24-esben annak kell szerepelni ami a 24-es EK-ban van. Két főnövény nem lehet. A program meg létrehozza a hiányt, de nem töröl. A törlést hibaüzenettel kényszeríti ki.
Utána már szinkronizálható.
Üdv. Segítségre lenne szükségem. 1 táblát nem tudok szinkronizálni,a többi kész.24 évre 2 főnövény szerepel, a 23 évről KAL01/ LEZÁRVA, 24 re IND01 de Hibaüzenetben az jön
....nem egyezik az Államkincstártól kapott hasznosítással ,módosítsa a hasznosítást KAL01 és végezze el a szinkronizálást.. " hogyan?
Sziasztok.
EGN- nek mi a beadási határideje?
Válasz csabahegeszt #2023. hozzászólásáraMegoldódott?
Válasz Zoli1437 #2033. hozzászólásáraKöszönöm a segítséget!
Sorba rendeztem a Művelet kezdete dátumra, így látszik 3 rekord pl. 05.21. növényvédelem, a 3 szerrel. Amikor írtam 1 rekord látszott 1 szerrel. A másik kettő rekord nem látszódott.
Válasz alompolgar91 #2028. hozzászólásáraHa a kezdetre kattintasz sorba rendezi akár növekvő, akár csökkenő módon. (Most is sorban van csak más oszlop szerint.)
A második felét nem értem. Nálam egy szer van egy rekordban. Ahány szer annyi rekord. Csak a nap köti őket össze.
Válasz alompolgar91 #2028. hozzászólásáraNekem is volt hasonló, de van egy fül felül amivel dátum szerint ismét sorba lehet rakni. Gondolom a dátumok jók, csak nem sorba jönnek.
Válasz alompolgar91 #2028. hozzászólásáraAz élet nagy kérdése.
Ott valami nagy gebasz van.
Talán falugazdász tud válaszolni.
Milyen böngészőt használsz?
Régebben az ilyen ügyintézésekhez a Firefoxot ajánlották, de 1-2 éve jól működnek a hivatali programok Chromemal is. Én azt használom, és minden rendben van.
De csak találgatok, nem vagyok szagértő.
Válasz Rabó001 #2022. hozzászólásáraKöszönöm a választ!
BUÉK
Válasz A.I. #2021. hozzászólásáraKöszönöm a választ!
BUÉK
Van olyan ültetvény tábla ahol rögzítettem időrendi sorrendben az agrotechnikai műveleteket, a növényvédelmi megfigyelést, és a növényvédelmet.
Nem véglegesítettem, de az ideiglenes mentést megcsináltam. Most megnyitom az EGN-t és dátum szerint össze-vissza vannak. Maradhat így, vagy időrendi sorrendben kell szerepelni?
Másik, növényvédelemnél több szerrel permeteztem, be is írtam. Most minden napnál csak 1 szert látok.
Hogy a picsába lehet ilyen?
Most fejeztem be.
Hogy mennyit kellett hazudni...
Pedig minden technológia és várakozási idő rendesen be volt tartva.
Válasz csabahegeszt #2025. hozzászólásáraÁá nem csak több gyereke van mint fórumozó
Válasz termelo #2024. hozzászólásáraNem is az övét adnám meg hanem én hívnám fel.
Mert Feco nagy nőcsábász?
Válasz csabahegeszt #2023. hozzászólásáraNekem mind1 de én a helyedben nem adnám meg a feleségem számát .Feconak
Hát tavaly már régen volt!
El is felejtettem hogy hogyan csináltuk a naplót.
Hogyan is kell ezt most csinálni?
Nem dobja fel a 2024 évet.
Ha valaki tudna segíteni és elmagyarázná a feleségemnek telefonon.
Valaki ha adna egy tel számot felhívnám
Válasz szokedavidanett #2020. hozzászólásáraLezarhatod, de felesleges, ahogy előttem írták. Majd a beadás napján átvált lezártra.
Válasz szokedavidanett #2020. hozzászólásáraÉn nem zárnám le, tavaly sem zártam, a határidő lejártával automatikusan zár.
Arra figyelj, minden legyen véglegesített, mert a rögzítettet záráskor nem látja, ha jól tudom.
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni,
Hogyan tudom lezártra állítani a gazdálkodási naplót?
Az egész év rendben van, véglegesítve és az Adatok beadása is megtörtént.
A gazdálkodási naplóknál viszont az állapot Aktív ...Lezárt helyett...
Köszönöm!