Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gandhy #3119. hozzászólásáraNekem csak magyar csipsz jutna.
Hangosan ordítanák eső előtt ,hogy iáá iáá nem AI
Az eGN beírni csak a nitrárátjelentésbe
a szervestrágya kijuttatásban vennék részt.
Ezek a képek olyanok mint amikor két orvos dicsekszik: anyának kiverte a szemét egy galy
Én gyorsan beültetem neki egy birkaszemet.
Mire amásik mondja: apámnak az újját levágta a fűrész énmeg gyorsan rávartam egy birka csecsét ,és azóta minden nap ad 1liter tejet. Mire kérdezi az első ,hogykilátta?
Válasz : az a juhszemű anyád.
Na kb ilyenek ezek a képek.
Válasz Gandhy #3112. hozzászólásáraHa nem is próbálgattál ilyen generátort (pl stablediffusion), de elég ai generált képet láttál, akkor észre lehet venni rajta a jellegzetességeket. Bandinak már megy. A gáz az, amikor már nem látjuk rajta a jeleit.
Válasz hashtag #3110. hozzászólásáraHát ez aztán igazán nem valós kép.
A villamoson a kecske mögött 2 db kutya van.
Igy verik át a jó népet.
Ez olyan mint a háború. Az is nép ámítás
Válasz Rabó001 #3105. hozzászólásáraMég csak nem is AI, egyszerű Photoshop. Van 2 fotó, egy szalmarakós és egy Eiffel tornyos és félperc alatt lesz belőle 1 kép, egy montázs.
Válasz csabahegeszt #3104. hozzászólásáraEgyértelműen látszik, hogy csinált kép. Mint a következő hozzadzolo már írta is. AI, vagyis mesterséges intelligencia. Látszik a szembe néző traktoron, ilyen nincs a valóságban. Emberi arcot is tudnak csinálni vele, az sokkal élethűbb. Ilyen könnyű atverni az embereket, a többség beszopja ahogy pörgeti a facobookot, tiktokot.
A legújabb EU s hírek szerint Orbán és Putyin szervezi a gazdatüntetéseket Európában.
Mert a gazdák olyan hülyék, hogy nem is látják, hogy tönkre mennek a sok értelmiségi szerint.
El kell menni a meghirdetett gazdatüntetésre Záhonyba, majd mind 1989. decemberi Csaucseszku megbuktatásakor a népnek el kell kezdeni zúgolódni, kiabálni, hogy nem akarunk naplózni!!!!!
A Kárpátok Géniuszának is csak leesett, hogy nem kíváncsiak rá.
Hátha a Jakab és társai is észre vennék magukat.
Válasz K__K #3091. hozzászólásáraRohadjonmeg aki kitalálta ezt naplózás!
Azthiszem csak holladiában van !
Nekünk ez mennyire kell!
Tüntetni nekünkis volna miért!
Csak nincs érdekképviselet!
Ilyenkor sírom vissza azt az elmebeteg Torgyánt!
Válasz Gumóka #3084. hozzászólásáraElmentettem fejben a kopasz fejét, még valamelyik kiállításon nem sikerül bevernem neki, addig itt nincs beszélni valóm vele.
Válasz Ohaza63 #3073. hozzászólásáraAz európai uniónak, aminek mi is tagjai vagyunk, vannak alapertekei, az egyik ilyen a munkaero és az emberek szabad mozgása. Ez ezzel jár. És szerintem egy jó dolog.
Tanulmányi szerződést ettől függetlenül most is lehet kötni bárkinek, a szolgálati lakás valami hasonló volt, béren kívüli juttatás.
Válasz Ohaza63 #3073. hozzászólásáravagy fizesse vissza, ha nem itthon dolgozik, mert csak közpénzen - a mi adóforintjainkon - lett kiképezve mosogatónak!
Válasz Gandhy #3071. hozzászólásáraMi csak a Csaucseszku grandiózus gyűléseit láthattuk anno a Román1 TV-én, a Magyar 1 és 2 mellett. Talán ha jók voltak a terjedési viszonyok, akkor néha bejött hangyásan a Jugo1 is.
Viszont 1989 ben élőben néztük a román forradalmat, meg a nagyvezér és tudós felesége kivégzését egy erdélyi magyar kollégánk szinkron tolmácsolásával a munkahelyünkön.
Akkor felétek, anno az akkor már "rothadó nyugat" propaganda agymosása is ment!!!!
Válasz rongyos #3072. hozzászólásáraAzért ez szomorú, mert egy államilag finanszírozott diploma egy 2015-ös kimutatás alapján 30-50 millió Ft ba került nekünk.
Ezért kár kidobnunk nekünk ennyi pénzt, hogy a Lidl ben pittyegtesse a pénztárgépet, vagy Londonban mosogasson, pizzát hordjon.
Valahol kötelezni kellene őket, hogy 5-10 évig itthon dolgozzon.
Én 1984 ben kaptam egy szolgálati bérlakást és alá kellett írnom 10 évet a MOL elődjénél az OKGT Trösztnél. Komoly pénzbeli büntetést kaptam volna, ha felmondok.
Itt meg ráköltünk 30 millát, végez, ha végez és a jövő héten már Londonban mosogat.
Válasz Ohaza63 #3065. hozzászólásáradehogynem...felveszik a diplomás minimálbért...meg hát, könnyebben felveszik a LIDL-be pénztárosnak az embert, mint annak akinek ugyanolyan gyakorlattal!! csak szakmunkásképzője van..nem éri szó a HR ház elejét...
Válasz Ohaza63 #3062. hozzászólásáraHorizont. Apáméknak is az volt, aztán 78-ban jött a Videoton Supercolor színesen, 6 csatornával. Bőven elfért rajt az MTV1-2 és az ORF 1-2.
3870 hozzászólás
Válasz Gandhy #3119. hozzászólásáraNekem csak magyar csipsz jutna.
Hangosan ordítanák eső előtt ,hogy iáá iáá nem AI
Az eGN beírni csak a nitrárátjelentésbe
a szervestrágya kijuttatásban vennék részt.
Válasz rtamas76 #3117. hozzászólásáraA csipszbeültetésnek is meg van az előnye. Pislogsz párat jobbra, párat balra és kész is az eGN.
Válasz csabahegeszt #3111. hozzászólásáraA háború az más .
Békésen elövöldöznek, csak amikor visszalőnek na az gáz!
Válasz Gandhy #3115. hozzászólásáraNeked legalább van mivel birkózni.
De mimarad nekem ?
Csipszet hátha beültetik?
Válasz Ohaza63 #3098. hozzászólásáraHátul kereke van a bálának, de az árnyékok se stimmelnek.
Válasz Praetor #3113. hozzászólásáraElég a saját intelligenciámmal megbirkózni, minek nekem még mesterséges is.
Ezek a képek olyanok mint amikor két orvos dicsekszik: anyának kiverte a szemét egy galy
Én gyorsan beültetem neki egy birkaszemet.
Mire amásik mondja: apámnak az újját levágta a fűrész énmeg gyorsan rávartam egy birka csecsét ,és azóta minden nap ad 1liter tejet. Mire kérdezi az első ,hogykilátta?
Válasz : az a juhszemű anyád.
Na kb ilyenek ezek a képek.
Válasz Gandhy #3112. hozzászólásáraHa nem is próbálgattál ilyen generátort (pl stablediffusion), de elég ai generált képet láttál, akkor észre lehet venni rajta a jellegzetességeket. Bandinak már megy. A gáz az, amikor már nem látjuk rajta a jeleit.
Válasz hashtag #3110. hozzászólásáraElhiszem. Beléptünk a Second Life-ba, de jó. Hamarosan jönnek a Terminátorok.
Válasz hashtag #3110. hozzászólásáraHát ez aztán igazán nem valós kép.
A villamoson a kecske mögött 2 db kutya van.
Igy verik át a jó népet.
Ez olyan mint a háború. Az is nép ámítás
Válasz Gandhy #3107. hozzászólásáraAkár photoshop is lehetne, de nem az. Van mèg pár kép ebből a sorozatból fenn. Aki feltöltötte ő is odaírta h ai.
Válasz TeljesenMindegy #3108. hozzászólásáraElég, ha fizetik az útdíjat.
Válasz medikus #3106. hozzászólásáraAhol bevetik az aszfaltutat is, ott nem kell engedély.
Válasz Rabó001 #3105. hozzászólásáraMég csak nem is AI, egyszerű Photoshop. Van 2 fotó, egy szalmarakós és egy Eiffel tornyos és félperc alatt lesz belőle 1 kép, egy montázs.
Válasz csabahegeszt #3104. hozzászólásáraHogy lenne így? Tűzveszély miatt ilyet sehol nem engednének!
Válasz csabahegeszt #3104. hozzászólásáraEgyértelműen látszik, hogy csinált kép. Mint a következő hozzadzolo már írta is. AI, vagyis mesterséges intelligencia. Látszik a szembe néző traktoron, ilyen nincs a valóságban. Emberi arcot is tudnak csinálni vele, az sokkal élethűbb. Ilyen könnyű atverni az embereket, a többség beszopja ahogy pörgeti a facobookot, tiktokot.
Válasz Ohaza63 #3098. hozzászólásáraEz szerinted komoly?
Nem csak csinált kép?
Ehhez komoly logisztika kellett ha ez valóban igy van.
A Francia és Belga Lidl - a gazda tüntetések hatása
https://www.tiktok.com/@tatka__92tetiana/video/7330375133485337862?_r=1&_t=8jZxiQW720G&social_sharing=1
https://www.tiktok.com/@aga.ion/video/7330331571985124640?_r=1&_t=8jZw0PLJbOa&social_sharing=1
A legújabb EU s hírek szerint Orbán és Putyin szervezi a gazdatüntetéseket Európában.
Mert a gazdák olyan hülyék, hogy nem is látják, hogy tönkre mennek a sok értelmiségi szerint.
https://www.tiktok.com/@ewinglend/photo/7331015166546496800?_d=secCgYIASAHKAESPgo8iJYlBTA0wkTZfyPOs7QTyUIlTAA1qH%2B2K9BR5aCcjHS6r4PITFocjFM1RLRBKcGqqL7jfD3lZRWbJCs4GgA%3D&_r=1&aweme_type=150&checksum=5b6277c4ef193befc39ad5d050b3025f10025a855e233c988353f41b77e67367&pic_cnt=1&preview_pb=0&sec_user_id=MS4wLjABAAAAMzp7Pm9B8OaWiHIET3MndY962T6x-P4xI815fN5NMdR5cjKStwRjIPhgg11SK6c-&share_app_id=1233&share_item_id=7331015166546496800&share_link_id=b8854bc8-b380-45ae-ae73-41418b8bb5d4&sharer_language=hu&social_share_type=0&social_sharing=1&source=h5_m×tamp=1706987633&u_code=dfcea9fhk8f9ga&ug_btm=b2001&ugbiz_name=UNKNOWN&user_id=6893224529951966213&utm_campaign=client_share&utm_medium=android&utm_source=more
"A Magyar gazdatüntetés csak bábszínház."
Komcsi közmondás: "ha nem bírsz vele, állj az élére"
https://magyarjelen.hu/a-mi-hazank-szerint-a-magosz-es-a-nak-tuntetese-csak-babszinhaz/
Válasz rtamas76 #3093. hozzászólásáraEsetleg Ángyánt... 20 éve megmondta a tutit. Ezért távolították el a köztudatból!
Válasz Ohaza63 #3098. hozzászólásáraEgész hangulatos képeket tud már az ai.
Azért a francia gazdák szorgalmasak, egyik helyen autópályát vetnek be búzával, a másik helyen kazlaznak
Válasz Ohaza63 #3096. hozzászólására
Válasz rtamas76 #3093. hozzászólásáraNagy István "mongyon le"
El kell menni a meghirdetett gazdatüntetésre Záhonyba, majd mind 1989. decemberi Csaucseszku megbuktatásakor a népnek el kell kezdeni zúgolódni, kiabálni, hogy nem akarunk naplózni!!!!!
A Kárpátok Géniuszának is csak leesett, hogy nem kíváncsiak rá.
Hátha a Jakab és társai is észre vennék magukat.
https://kolozsvaros.com/2018/03/23/a-karpatok-geniuszanak-utolso-beszede/
Válasz Praetor #3092. hozzászólásáraAfrancba.
Válasz Gandhy #3087. hozzászólásáraA szemedet tudod legeltetni a kiélt szorosokon
Válasz K__K #3091. hozzászólásáraRohadjonmeg aki kitalálta ezt naplózás!
Azthiszem csak holladiában van !
Nekünk ez mennyire kell!
Tüntetni nekünkis volna miért!
Csak nincs érdekképviselet!
Ilyenkor sírom vissza azt az elmebeteg Torgyánt!
Válasz K__K #3091. hozzászólásáraTöbbszörösen vótmá'...
Vótmán'?
Válasz mtz1221 #3085. hozzászólására
Válasz mtz1221 #3088. hozzászólásáraAz első nő az ember életében, mindig nagyot szól.
Válasz Gandhy #3087. hozzászólásáraOlvass vissza, jót tettem vele, majdnem szerelembe esett az egyikkel naivan.
Válasz Gumóka #3084. hozzászólásáramég mindig jobb ez, mint hogy a rosszlányok.hu-t linkelgetné
Válasz Gumóka #3084. hozzászólásáraElmentettem fejben a kopasz fejét, még valamelyik kiállításon nem sikerül bevernem neki, addig itt nincs beszélni valóm vele.
Válasz medikus #3069. hozzászólásáraMester a #3081-es hozzászólás, neked ment volna.
Válasz mtz1221 #3081. hozzászólásáraMajd le leszel ugatva Te is, mit offolsz egy amúgy is telehányt topikba...
Az IMF javasolja a kormányoknak, hogy ne adjanak több pénz a tüntető gazdáknak.
A hozzászólások a legjobbak, tipikus magyar mentalitás egy-két kivételével.
https://www.tiktok.com/@mikvannak2/video/7330982667007118625?_r=1&_t=8jY6BikPRkv&social_sharing=1
Válasz mtz1221 #3081. hozzászólásáraElnézést, ez medikusnak ment volna.
Válasz Gumóka #3070. hozzászólásáraNagy vagy mester sikerült , köszönöm.
Remélem minden Szabolcsi, Borsodi és Hajdúsági gazda tiszteletét teszi Záhonyban.
Traktoros felvonulás lesz, mint régen a szoci világban Május 1.-én és nem tüntetés.
Lesz virsli és sör is.
https://www.tiktok.com/@mikvannak2/video/7330936234258353440?_r=1&_t=8jYHOrvoxUG&social_sharing=1
Válasz Ohaza63 #3077. hozzászólásáraAz volt a béren kívüli juttatásod.
Válasz Ohaza63 #3074. hozzászólásáraAzóta is előfordul a románoknál felelősségre vonás és meg is előztek minket a kanyarban.
Válasz Rabó001 #3076. hozzászólására1984 ben még nem volt olyan, hogy béren kívüli juttatás.
850 Ft/hó volt a lakbér a 4.400 Ft -os fizetésből.
Válasz Ohaza63 #3073. hozzászólásáraAz európai uniónak, aminek mi is tagjai vagyunk, vannak alapertekei, az egyik ilyen a munkaero és az emberek szabad mozgása. Ez ezzel jár. És szerintem egy jó dolog.
Tanulmányi szerződést ettől függetlenül most is lehet kötni bárkinek, a szolgálati lakás valami hasonló volt, béren kívüli juttatás.
Válasz Ohaza63 #3073. hozzászólásáravagy fizesse vissza, ha nem itthon dolgozik, mert csak közpénzen - a mi adóforintjainkon - lett kiképezve mosogatónak!
Válasz Gandhy #3071. hozzászólásáraMi csak a Csaucseszku grandiózus gyűléseit láthattuk anno a Román1 TV-én, a Magyar 1 és 2 mellett. Talán ha jók voltak a terjedési viszonyok, akkor néha bejött hangyásan a Jugo1 is.
Viszont 1989 ben élőben néztük a román forradalmat, meg a nagyvezér és tudós felesége kivégzését egy erdélyi magyar kollégánk szinkron tolmácsolásával a munkahelyünkön.
Akkor felétek, anno az akkor már "rothadó nyugat" propaganda agymosása is ment!!!!
Válasz rongyos #3072. hozzászólásáraAzért ez szomorú, mert egy államilag finanszírozott diploma egy 2015-ös kimutatás alapján 30-50 millió Ft ba került nekünk.
Ezért kár kidobnunk nekünk ennyi pénzt, hogy a Lidl ben pittyegtesse a pénztárgépet, vagy Londonban mosogasson, pizzát hordjon.
Valahol kötelezni kellene őket, hogy 5-10 évig itthon dolgozzon.
Én 1984 ben kaptam egy szolgálati bérlakást és alá kellett írnom 10 évet a MOL elődjénél az OKGT Trösztnél. Komoly pénzbeli büntetést kaptam volna, ha felmondok.
Itt meg ráköltünk 30 millát, végez, ha végez és a jövő héten már Londonban mosogat.
Válasz Ohaza63 #3065. hozzászólásáradehogynem...felveszik a diplomás minimálbért...meg hát, könnyebben felveszik a LIDL-be pénztárosnak az embert, mint annak akinek ugyanolyan gyakorlattal!! csak szakmunkásképzője van..nem éri szó a HR ház elejét...
Válasz Ohaza63 #3062. hozzászólásáraHorizont. Apáméknak is az volt, aztán 78-ban jött a Videoton Supercolor színesen, 6 csatornával. Bőven elfért rajt az MTV1-2 és az ORF 1-2.