Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.66 FtUSD389.41 FtCHF432.15 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz TYLLA #2815. hozzászólásáraA valóságban az írták “szünet”, ami nem azt jelenti hogy ennyi volt szevasztok. Nemtudom, hogy van-e bàrmi köze ehez, de idéznék egy január közepi hírt: “Az amerikai földgáztermelés vasárnap 11 havi mélypontra zuhant vissza, mivel országszerte befagytak a kutak, miközben a fűtésre és áramtermelésre irányuló gázkereslet rekordot döntött. Az előrejelzések szerint a rekordhideg a következő napokban is kitart, és egy újabb vihar az Egyesült Államok déli részére hoz havazást.”
Válasz hashtag #2816. hozzászólásáraA FOS fogja kikaparni a gesztenyét?
Inkább ellopják tőlünk! Tőled is!
Nekem trágyával megvanrakva a pótkocsim.
Én már indulnék Te is jössz?
Küldöm a pozitív energiát!!!
Válasz hashtag #2814. hozzászólásáraFő a dolgok pozitív megközelítése .
Ez a szőlő erzékeny emberek minden
mentes bora.
Nincs benne bor
Nincs benne semmi természetes
Nincs benne vitamin
Nincs hordóíze
Nincs nomálisan csomagolva
Eltarthatóság örökké +1év
Megegyezik az ro 55 rozsdamaróval.
Az lehet fogyaszthatóbb!
Válasz rtamas76 #2813. hozzászólásáraItt sajnos valóban nincs tüntetés. Én egyébként RTL híradóban láttam anyagot a francia tüntetésről. A neked szóló m1, meg a kesma médiumok viszont sokáig lapítottak a német tüntetésekről, sok időbe telt, mire a sok buta médianapszámos kitalálta, hogyan is kéne ezt tálalni a kormány által agyonsarcolt, már-már tönkretett gazdáknak, nagy nehezen össze hoztak valamit, de eléggé izzadtságszagúra sikeredett.
Válasz Igazi Földönfutó #2809. hozzászólásáraAz igazi buli meg majd meg ezután kezdődik. Az USA benyogte,hogy felfuggeszti az LNG európai exportját. Négyszeres aron sem küldik majd. A nagy tudasu EU konzorciumi formában elkezdett közeledni az oroszokhoz,mert hat ugye energia nelkul...De a lényeg,hogy a szankciók azok tökéletesen működnek...
Válasz Gandhy #2812. hozzászólásáraHa akarod, akkor érted mi a lényege. Ha nem az se baj. Egyébként kishazánkban is vannak kulturált borfogyasztást elősegítő kiszerelések.
Hazugság az egész!
Nincs is tüntetés a gazdák othonvanak.
Mindenkiboldog !
Ha nemígylenne a FOS a független objektív sajtó tudósítana mindent.
Demivel egyszósincsróla így mindenki boldog.
Európában csak a parasztok menek abrandemburgi kapuhoz és az eifel toronyhoz
Ez csak a belfödi turismus új alapokra tétele.
Innentől csak rtl és atv-t nézek.
Megvilágosodtam!!!!!!!
Éljen a FOS és amindent elsöprő boldogság.
Szeretlek titeket puszi.
Válasz hashtag #2810. hozzászólásáraA drága hazai. Én ott láttam először, máshol azóta sem, francai bort dobozban, mint a tej. Olcsóbb volt az bárminél.
Válasz TYLLA #2800. hozzászólásáraAzért làttam olyan videót, ahol hígtràgyával locsolták az egyik hipermarketet. A francia nyelvű kommentek nagyrésze azért vitatta a dolgot. Olyan 10-ből 7. Mert lehet tiltakozni, de ez elfogadhatatlan szerintük. Sőt volt aki felvetette a témát, hogy a tüntetés támogatói miért vásárolják meg az olcsóbb import élemiszert, a hazai(dràgább) élelmiszer helyett, de érdekes módon nem kapott választ.
Válasz TYLLA #2800. hozzászólásáraMost már kezdhet izzadni a brüsszeli elit az elefántcsont toronyban.Európa forrong és bizony ők az első számú bűnösök.Lassan eljön az ő idejük is.
Válasz rtamas76 #2806. hozzászólásáraÍgy van. Tudok olyanokat is, akik anno èltettèk Vonát, harsongva. Aztán meg hát azèrt èn a Fideszes tettem, mert csak. Aki ma szidja, azt ne hidd, hogy holnap nem rá tesz!
Liberál bolsevevikok egyesüljetek!
Kívánom neket ,hogy gyurcsany legyen a gazdátok bokros a pénzügy miniszteretek csa ne a miénk. Nektek tényleg gyurcsány kéne!
Előre a szocializmus útján a kijelöt lenini úton! Ja bocsika a szocializmus is ezek veték szét és lopták el tőletek és mitőlünk is.
A komunista ember becsületes tisztességes ember . A büdös komunista meglopja az országát és mindenkit akit csak tud.
Ha te nem loptálcsaltál hazudtál harácsoltál
becsületes embervagy és ez téged nem bántmeg és nem hábordsz fel ezen!
Te egy balodali ember vagy akkor Thürmert és Szanyit kívánád az ország élére rájuk még énis szavaznák!
Szeretve csókolk mindenkit .
Válasz mocsencsi1 #2802. hozzászólásáraMindent el lehet vinni az útról.
Még a tankot is.
Mert ha nem így lenne elég lenne két traktort keresztbe állítani Ukrajnába az utakon és máris vége lenne a háborúnak, mert a hadsereg nem tudna vonulni. Csak akarat kérdése az egész
Válasz hashtag #2801. hozzászólásáraPersze, a németek is milyen balhét csináltak, pedig fele annyi gondjuk nincs, mint nekünk. A franciák, ha ugyanolyan sok és komoly problémát tapasztalnának, mint mi, ha a fejükre nőtt volna egy olyan szervezet, mint nálunk a nak, már rég felgyújtották volna az egész országot!!
A sárgamellényesek vagy másfél évig tüntettek de a sárgamellény nem jelent útakadályt, azért egy traktor az más, hatékonyabb.Mondjuk leteszel egy hatos ekét, nehéztárcsát keresztbe /forgatás nélkül/ azon a csapatszállító nem megy át az biztos.
Válasz TeljesenMindegy #2799. hozzászólásáraSzerintem elég lesz a páncélozott csapatszállító. Ha akarnak azzal is tudnak erőt felmutatni. De ne kelljen.
Egyébként a francia gazdák ezek miatt emelnek barikádokat, és gyújtogatnak:
-Jobb megélhetés
-Kevesebb papírmunka
-Védelem az olcsó importtal szemben
A három közül melyik nem probléma magyarországon is? De nàlunk csak hónaljszagú heherészés van a bukott nyugat zavargásain. Közbe meg ugyanaz a szar van itt is, csak műanyagpohárban.
Válasz hashtag #2796. hozzászólásáraAlakul a társadalmi beke...Egyre több országban...Na,de majd az EU tudja a megoldást...Es meg is oldja...:(
(Emlékszel meg a korabbi fogadás ajanlatomra: hogy egy ha-nyi buzam arat teszem fel tetkent,hogy balhehoz fognak vezetni a szakszerű EU-s szankciók? Mar most nyernek,pedig meg hol a vege?)
Válasz Csavarkulcs #2733. hozzászólásáraAzért ez a medvegyev írt már bebaszva számtalam baromságot a telegramra, de ez szerintem a top3-ban bennevan. “Texasi Népköztársaság”
Válasz ttetudod #2788. hozzászólásáraA kutyapárt is progresszív balos társaság, nyugati érdekeket szolgál. Legközelebb hozzám talán az áll, amit sok esetben az MHM hangoztat, de nem bízok a vezetőiben. Szerintem már "bizonyítottak" korábban, de remélem tévedek. Az ember mindig áltatja magát.
Válasz Gandhy #2779. hozzászólásáraFrancia forradalom
1789. máj. 5. – 1799. nov. 9 ? a forradalom, az nem reform. amit józanul nem lehet mederbe terelni, ott kinyilik a bicska a zsebekben
Válasz mihaszna #2778. hozzászólásáraEzek is jellemtelen emberek. Gyurcsány a szociáldemokratát játssza el, Orbán meg a nagy nemzetit. Egyiknek sincs köze ahhoz, amit képviselni próbál. Mindannyian a nyugati elit akaratát szolgálják ki amennyire a szerep engedi, de a kritikus kérdésekben mindig az elit akaratát teljesítik, megszavaznak mindent. Ez a politika lényege is, hogy hogy hitessük el a tömegeket.
Válasz ttetudod #2771. hozzászólásáraRákosi egy hülye volt.
Szándékosan egy ilyen embert raktak akkor abba a pozicióba.
Az volt az Oroszok érdeke hogy egy jó bólogató és aláíró gép vezesse akkor Magyarországot.
Aki nem kérdez vissza csak bólogat és aláír.
Ő csak itt Magyarországon volt nagy ember. Moszkvában kuss volt a neve.
Csak az egyszerű hétköznapi emberek előtt tudta megjátszani magát. Mert azok féltek tőle.
Válasz Magister #2774. hozzászólására"Jobb néha csendben lenni,
Mint üvölteni a tömeggel,
De a csend nem szült még forradalmat,
Véres zaj, hangerő kell!" P.BOX- Semmi nem lesz jobb
Válasz Praetor #2769. hozzászólásáraSzerintem nem így van. Nem tudjuk miért vonult vissza valójában. pl. Senki nem venné szívesen ha a családját zaklatnák. A jobbikon belüli hatalmi rivalizáláshoz hasonló minden pártnál előkerül ha a főnök kiszáll a politikusok jelleméből( jellemtelenségéből ) fakadóan.
Egyébként tényleg intelligensnek tartom de inkább Széchenyihez hasonlítanám mint Rákosihoz.
Neki hitelesebb lenne a Kossuth nóta.
3870 hozzászólás
Válasz TYLLA #2815. hozzászólásáraA valóságban az írták “szünet”, ami nem azt jelenti hogy ennyi volt szevasztok. Nemtudom, hogy van-e bàrmi köze ehez, de idéznék egy január közepi hírt: “Az amerikai földgáztermelés vasárnap 11 havi mélypontra zuhant vissza, mivel országszerte befagytak a kutak, miközben a fűtésre és áramtermelésre irányuló gázkereslet rekordot döntött. Az előrejelzések szerint a rekordhideg a következő napokban is kitart, és egy újabb vihar az Egyesült Államok déli részére hoz havazást.”
Válasz hashtag #2816. hozzászólásáraA FOS fogja kikaparni a gesztenyét?
Inkább ellopják tőlünk! Tőled is!
Nekem trágyával megvanrakva a pótkocsim.
Én már indulnék Te is jössz?
Küldöm a pozitív energiát!!!
Válasz hashtag #2814. hozzászólásáraFő a dolgok pozitív megközelítése .
Ez a szőlő erzékeny emberek minden
mentes bora.
Nincs benne bor
Nincs benne semmi természetes
Nincs benne vitamin
Nincs hordóíze
Nincs nomálisan csomagolva
Eltarthatóság örökké +1év
Megegyezik az ro 55 rozsdamaróval.
Az lehet fogyaszthatóbb!
Válasz rtamas76 #2813. hozzászólásáraItt sajnos valóban nincs tüntetés. Én egyébként RTL híradóban láttam anyagot a francia tüntetésről. A neked szóló m1, meg a kesma médiumok viszont sokáig lapítottak a német tüntetésekről, sok időbe telt, mire a sok buta médianapszámos kitalálta, hogyan is kéne ezt tálalni a kormány által agyonsarcolt, már-már tönkretett gazdáknak, nagy nehezen össze hoztak valamit, de eléggé izzadtságszagúra sikeredett.
Válasz rtamas76 #2813. hozzászólásáraNyilván
1 2
De nyugalom, ha ők esetleg kikaparják a gesztenyét, azt te is élvezni fogod ugyanúgy, osztán még a szobából se kellett érte kimenni.
Válasz Igazi Földönfutó #2809. hozzászólásáraAz igazi buli meg majd meg ezután kezdődik. Az USA benyogte,hogy felfuggeszti az LNG európai exportját. Négyszeres aron sem küldik majd. A nagy tudasu EU konzorciumi formában elkezdett közeledni az oroszokhoz,mert hat ugye energia nelkul...De a lényeg,hogy a szankciók azok tökéletesen működnek...
Válasz Gandhy #2812. hozzászólásáraHa akarod, akkor érted mi a lényege. Ha nem az se baj. Egyébként kishazánkban is vannak kulturált borfogyasztást elősegítő kiszerelések.
Hazugság az egész!
Nincs is tüntetés a gazdák othonvanak.
Mindenkiboldog !
Ha nemígylenne a FOS a független objektív sajtó tudósítana mindent.
Demivel egyszósincsróla így mindenki boldog.
Európában csak a parasztok menek abrandemburgi kapuhoz és az eifel toronyhoz
Ez csak a belfödi turismus új alapokra tétele.
Innentől csak rtl és atv-t nézek.
Megvilágosodtam!!!!!!!
Éljen a FOS és amindent elsöprő boldogság.
Szeretlek titeket puszi.
Válasz hashtag #2810. hozzászólásáraA drága hazai. Én ott láttam először, máshol azóta sem, francai bort dobozban, mint a tej. Olcsóbb volt az bárminél.
Válasz hashtag #2794. hozzászólásáraSzerintem az uránnal dúsított vodkát iszik.
Válasz TYLLA #2800. hozzászólásáraAzért làttam olyan videót, ahol hígtràgyával locsolták az egyik hipermarketet. A francia nyelvű kommentek nagyrésze azért vitatta a dolgot. Olyan 10-ből 7. Mert lehet tiltakozni, de ez elfogadhatatlan szerintük. Sőt volt aki felvetette a témát, hogy a tüntetés támogatói miért vásárolják meg az olcsóbb import élemiszert, a hazai(dràgább) élelmiszer helyett, de érdekes módon nem kapott választ.
Válasz TYLLA #2800. hozzászólásáraMost már kezdhet izzadni a brüsszeli elit az elefántcsont toronyban.Európa forrong és bizony ők az első számú bűnösök.Lassan eljön az ő idejük is.
Válasz .Richard. #2807. hozzászólásáraAz egy jellemtelen tetű.
Válasz rtamas76 #2806. hozzászólásáraÍgy van. Tudok olyanokat is, akik anno èltettèk Vonát, harsongva. Aztán meg hát azèrt èn a Fideszes tettem, mert csak. Aki ma szidja, azt ne hidd, hogy holnap nem rá tesz!
Liberál bolsevevikok egyesüljetek!
Kívánom neket ,hogy gyurcsany legyen a gazdátok bokros a pénzügy miniszteretek csa ne a miénk. Nektek tényleg gyurcsány kéne!
Előre a szocializmus útján a kijelöt lenini úton! Ja bocsika a szocializmus is ezek veték szét és lopták el tőletek és mitőlünk is.
A komunista ember becsületes tisztességes ember . A büdös komunista meglopja az országát és mindenkit akit csak tud.
Ha te nem loptálcsaltál hazudtál harácsoltál
becsületes embervagy és ez téged nem bántmeg és nem hábordsz fel ezen!
Te egy balodali ember vagy akkor Thürmert és Szanyit kívánád az ország élére rájuk még énis szavaznák!
Szeretve csókolk mindenkit .
Válasz hashtag #2801. hozzászólására'Közbe meg ugyanaz a szar van itt is, csak műanyagpohárban."
Csak itt Orbán szépen becsomagolva, és az emberek még örülnek is neki. Aztán nosztalgiáznak egy sort , hogy Gyurcsány milyen volt.
Válasz mocsencsi1 #2802. hozzászólásáraMindent el lehet vinni az útról.
Még a tankot is.
Mert ha nem így lenne elég lenne két traktort keresztbe állítani Ukrajnába az utakon és máris vége lenne a háborúnak, mert a hadsereg nem tudna vonulni. Csak akarat kérdése az egész
Válasz hashtag #2801. hozzászólásáraPersze, a németek is milyen balhét csináltak, pedig fele annyi gondjuk nincs, mint nekünk. A franciák, ha ugyanolyan sok és komoly problémát tapasztalnának, mint mi, ha a fejükre nőtt volna egy olyan szervezet, mint nálunk a nak, már rég felgyújtották volna az egész országot!!
A sárgamellényesek vagy másfél évig tüntettek de a sárgamellény nem jelent útakadályt, azért egy traktor az más, hatékonyabb.Mondjuk leteszel egy hatos ekét, nehéztárcsát keresztbe /forgatás nélkül/ azon a csapatszállító nem megy át az biztos.
Válasz TeljesenMindegy #2799. hozzászólásáraSzerintem elég lesz a páncélozott csapatszállító. Ha akarnak azzal is tudnak erőt felmutatni. De ne kelljen.
Egyébként a francia gazdák ezek miatt emelnek barikádokat, és gyújtogatnak:
-Jobb megélhetés
-Kevesebb papírmunka
-Védelem az olcsó importtal szemben
A három közül melyik nem probléma magyarországon is? De nàlunk csak hónaljszagú heherészés van a bukott nyugat zavargásain. Közbe meg ugyanaz a szar van itt is, csak műanyagpohárban.
Válasz hashtag #2796. hozzászólásáraAlakul a társadalmi beke...Egyre több országban...Na,de majd az EU tudja a megoldást...Es meg is oldja...:(
(Emlékszel meg a korabbi fogadás ajanlatomra: hogy egy ha-nyi buzam arat teszem fel tetkent,hogy balhehoz fognak vezetni a szakszerű EU-s szankciók? Mar most nyernek,pedig meg hol a vege?)
Válasz hashtag #2796. hozzászólásáraÚgy gondolod, hogy be kellene vetni ellenük az atomarzenált?
Válasz jogsértő kertész alias a #2797. hozzászólásáraEzúttal eltalálták a címeket, már ez is nagy előrelépés.
Válasz hashtag #2796. hozzászólásáraNálunk meg néhány vén bolondért felvonul az egész tek.
Válasz TYLLA #2795. hozzászólásáraPedig egy csokor virág hatékonyabban megállítaná őket. Vagy nem
Válasz JOSEY #2773. hozzászólásárahttps://www.vadhajtasok.hu/2024/01/29/macron-mar-pancelozott-jarmuveket-is-bevetne-a-gazdak-ellen
Válasz Csavarkulcs #2733. hozzászólásáraAzért ez a medvegyev írt már bebaszva számtalam baromságot a telegramra, de ez szerintem a top3-ban bennevan. “Texasi Népköztársaság”
Válasz Praetor #2790. hozzászólásáraMárpedig választani kell vagy marad minden a régiben. Tökéletes semmiképp nem lesz.
Válasz Praetor #2790. hozzászólásáraA Kutyapárt egy maoista, szélsőséges liberális párt, tele hülyékkel. Isten mentsen tőlük mindenkit.
A Toroczkainak az a baja, hogy nem egy karizmatikus ember, de jókat mond és jókat tesznek.
Lehet nemis tüntenek. Az rtl hiradóban beszéltek róla?
Nemláttam az elejét!
Válasz ttetudod #2788. hozzászólásáraA kutyapárt is progresszív balos társaság, nyugati érdekeket szolgál. Legközelebb hozzám talán az áll, amit sok esetben az MHM hangoztat, de nem bízok a vezetőiben. Szerintem már "bizonyítottak" korábban, de remélem tévedek. Az ember mindig áltatja magát.
Válasz ttetudod #2741. hozzászólásáraFogd meg a söröm...irányába halad.
Válasz Praetor #2782. hozzászólására" cirkuszt és kenyeret" évezredes mondás . Egyébként neked ki felel meg a kankutya párt?
Válasz mihaszna #2777. hozzászólásáraÍgy igaz én a hozzáállására gondoltam.
Válasz hashtag #2785. hozzászólásáraSőt, itt még a veszélyes hulladékok égetése is indokolt lenne a lehetetlen bürokratikus Mohu rendszer miatt...
Válasz Praetor #2783. hozzászólásáraA videó szerint ami miatt tüntetnek, az itt is ugyanúgy fennàll amúgy.
Válasz Gandhy #2779. hozzászólásáraFrancia forradalom
1789. máj. 5. – 1799. nov. 9 ? a forradalom, az nem reform. amit józanul nem lehet mederbe terelni, ott kinyilik a bicska a zsebekben
Válasz mihaszna #2778. hozzászólásáraEzek is jellemtelen emberek. Gyurcsány a szociáldemokratát játssza el, Orbán meg a nagy nemzetit. Egyiknek sincs köze ahhoz, amit képviselni próbál. Mindannyian a nyugati elit akaratát szolgálják ki amennyire a szerep engedi, de a kritikus kérdésekben mindig az elit akaratát teljesítik, megszavaznak mindent. Ez a politika lényege is, hogy hogy hitessük el a tömegeket.
Válasz Gandhy #2780. hozzászólásáraNem ő volt az egyedüli.
Válasz Praetor #2769. hozzászólásáraÜgynök. Feladatát elvégezte a MIÉP-ben és a Jobbikban is.
Válasz JOSEY #2775. hozzászólásáraNana! A Mahatma Gandhi féle erőszakmentes forradalmat hova sorolnád?
Válasz Praetor #2769. hozzászólásáraMiért jellemtelen?
Mert az Orbán meg a Gyurcsány propaganda azt mondja?
Orbán jellemes?
Válasz ttetudod #2771. hozzászólásáraRákosi egy hülye volt.
Szándékosan egy ilyen embert raktak akkor abba a pozicióba.
Az volt az Oroszok érdeke hogy egy jó bólogató és aláíró gép vezesse akkor Magyarországot.
Aki nem kérdez vissza csak bólogat és aláír.
Ő csak itt Magyarországon volt nagy ember. Moszkvában kuss volt a neve.
Csak az egyszerű hétköznapi emberek előtt tudta megjátszani magát. Mert azok féltek tőle.
Válasz JOSEY #2773. hozzászólásáraLehet hogy csak valami filmet forgatnak.
A mai világban semmi sem az aminek látszik.
És minden az aminek nem látszik
Válasz Magister #2774. hozzászólására"Jobb néha csendben lenni,
Mint üvölteni a tömeggel,
De a csend nem szült még forradalmat,
Véres zaj, hangerő kell!" P.BOX- Semmi nem lesz jobb
Válasz JOSEY #2773. hozzászólásáraMire fel gyújtogatnak? Innét től kezdve szándékos..ott már engedélyezett a fegyvrrhasználat a karhatalomnál...
érdekes dolgok történnek franciaországban, a dühös gazdák utakat tépnek, fel, kamionokat borogatna és gyujtanak fel... apa! kezdődik
Válasz ttetudod #2771. hozzászólásáraAz a te bajod.
Válasz Praetor #2769. hozzászólásáraSzerintem nem így van. Nem tudjuk miért vonult vissza valójában. pl. Senki nem venné szívesen ha a családját zaklatnák. A jobbikon belüli hatalmi rivalizáláshoz hasonló minden pártnál előkerül ha a főnök kiszáll a politikusok jelleméből( jellemtelenségéből ) fakadóan.
Egyébként tényleg intelligensnek tartom de inkább Széchenyihez hasonlítanám mint Rákosihoz.
Neki hitelesebb lenne a Kossuth nóta.