Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD389.71 FtCHF430.48 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Csavarkulcs #2362. hozzászólásáraAzt mondta nem veszélyes, csak kell egy kicsit szerelgetni és csak egy ötlet volt. Ha így van, kap egy generált, hadd szóljon a hatlövetű, vagy inkább négylövetű.
Válasz Gumóka #2360. hozzászólásáraMa még magasabb volt az olajszint, szerelőt hívtam, mondta, hogy engedjek ki a karter alján egy keveset, ha víz, akkor valami a hengerben, gyűrű, vagy szimmering, vagy a tököm tudja mit mondott, de bontani kell. Csepegtettem papírzsé-re a nívóról, nem fekete, hanem kicsit szürkés, enyhe sárga árnyalattal. A kartert nem néztem, mert csajozós ruciban voltam , majd holnap.
Válasz hashtag #2293. hozzászólásáraMinden a megközelítésen múlik. A biomassza sem 100% ban megujuló, mivel ha nem forgatod vissza a talajba, több tápanyagot kell a következő évekbe a talajba juttatnod,hogy pótold a hiányt. A műtrágya előállítása se környezetbarát. Inkább azt mondanám ,a biomassza "melléktermék" ami így vagy úgy de megterem, mert ha pld.: kell kukorica, annak lesz biomassza része is. Aztán vagy elégeted, vagy aláforgatod.
Az atomerőművek építési karbonlábnyoma valóban hatalmas, de ha lebontod az üzemelési idejükre, fajlagosan nagyon alacsony számot fogsz kapni. Tehát jelenleg a legoptimálisabb verziónak tűnik.
Amíg a perpeetum mobile-t nem találják fel,semmi nem.lesz 100%-ban környezetbarát. Vitathatatlan tény, hogy tenni kell valamit, mert ekkora volumenű környezetszennyezést a természet nem sokáig fogja tolerálni.
Válasz medikus #2338. hozzászólására20 év egy nővel egy fedél alatt nem kevés, valójában kettővel, a lányom is 19 lett az évvégén. Szerintem szentté avatnak.
Válasz jogsértő kertész alias a #2339. hozzászólásáraÜsd be a keresőbe hogy ocsú! Majd azt adja be,hogy biomassza,akkor tedd ide be! De befejeztem mert nem akarom magam kitiltatni!Nem kell reagálnod se!Ma már volt itt egy ilyen ember!
Válasz rtamas76 #2313. hozzászólásáraFiatal vagy még.
Itt majdnem mindegyik egy tálból cseresznyézik. Csak egymással szemben ülnek.
Nézd meg ki mit csinált a 80as években.
3870 hozzászólás
Válasz Gandhy #2369. hozzászólására
2000 óta felénk csak simán Kondér.
Válasz Csavarkulcs #2368. hozzászólásáraNem lehet mindenkinek olyan anyósa, aki 5 évente vesz nekem egy új Dzsondért.![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Válasz Gandhy #2365. hozzászólására![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Gandhy #2365. hozzászólásáraAmúgy is az Iparművészeti Múzeumom állandó kiállítási darabja.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Csavarkulcs #2362. hozzászólásáraAzt mondta nem veszélyes, csak kell egy kicsit szerelgetni és csak egy ötlet volt. Ha így van, kap egy generált, hadd szóljon a hatlövetű, vagy inkább négylövetű.![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz Csavarkulcs #2362. hozzászólására![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Gandhy #2361. hozzászólásáraVedd le a hűtősapkát, van e benne víz egyáltalán. De jól mondja, a víz alul lesz, ha az olajban van.
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Egyébként meg Jockey elmehet a búsba, így kell olajat termelni
Válasz Gandhy #2361. hozzászólásáraMegdöglött ! De túléli !![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz Gumóka #2360. hozzászólásáraMa még magasabb volt az olajszint, szerelőt hívtam, mondta, hogy engedjek ki a karter alján egy keveset, ha víz, akkor valami a hengerben, gyűrű, vagy szimmering, vagy a tököm tudja mit mondott, de bontani kell. Csepegtettem papírzsé-re a nívóról, nem fekete, hanem kicsit szürkés, enyhe sárga árnyalattal. A kartert nem néztem, mert csajozós ruciban voltam
, majd holnap.
Válasz Gandhy #2358. hozzászólásáraElég lenne oda kettő is...![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
A németeknél csökkentik a bürokráciát és valami törvényt hoznak az ipar élelmiszer kisker és mg.
együttműködésről.
Válasz mtz1221 #2357. hozzászólására3 db MTZ![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Gandhy #2356. hozzászólásáraGondoltam.![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
Válasz mtz1221 #2349. hozzászólásáraAkad még a garázsban ez+az.![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
3521 hektár szántás 1 évre 1 embernek. Csoda hogy elmaradunk.https://youtu.be/nRYlxTFtv6Q?t=61
Válasz ghd.csigog #2353. hozzászólásáraAzon keresztül vezet az út a lyányra!
Válasz medikus #2352. hozzászólásáraAzé van baja az anyósnak,mert kihagyja a sorból![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Válasz mtz1221 #2348. hozzászólásáraTúl él,mert kevesebbet szexel!
Válasz mocsencsi1 #2350. hozzászólásáraHogy változik a vélemény, ha pár garas hiányzik a zsebből.![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Na nem semmi: /ruszofóboknak veszélyes/https://t.me/oroszokazigazsagoldalan/126278
Válasz Gandhy #2344. hozzászólásáraNana van azért neked elég sok sok lóerős játékod is, hogy könnyebben elviseld őket.![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz medikus #2342. hozzászólásáraEnyém is backi, szerintem 100 évig fog élni.![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz hashtag #2293. hozzászólásáraMinden a megközelítésen múlik. A biomassza sem 100% ban megujuló, mivel ha nem forgatod vissza a talajba, több tápanyagot kell a következő évekbe a talajba juttatnod,hogy pótold a hiányt. A műtrágya előállítása se környezetbarát. Inkább azt mondanám ,a biomassza "melléktermék" ami így vagy úgy de megterem, mert ha pld.: kell kukorica, annak lesz biomassza része is. Aztán vagy elégeted, vagy aláforgatod.
Az atomerőművek építési karbonlábnyoma valóban hatalmas, de ha lebontod az üzemelési idejükre, fajlagosan nagyon alacsony számot fogsz kapni. Tehát jelenleg a legoptimálisabb verziónak tűnik.
Amíg a perpeetum mobile-t nem találják fel,semmi nem.lesz 100%-ban környezetbarát. Vitathatatlan tény, hogy tenni kell valamit, mert ekkora volumenű környezetszennyezést a természet nem sokáig fogja tolerálni.
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-01-17 06:03:00
Válasz medikus #2342. hozzászólásáraFőzni tud?![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz medikus #2338. hozzászólására20 év egy nővel egy fedél alatt nem kevés, valójában kettővel, a lányom is 19 lett az évvégén. Szerintem szentté avatnak.![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz medikus #2342. hozzászólásáraKóstolgat!
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Válasz jogsértő kertész alias a #2339. hozzászólásáraÜsd be a keresőbe hogy ocsú! Majd azt adja be,hogy biomassza,akkor tedd ide be! De befejeztem mert nem akarom magam kitiltatni!Nem kell reagálnod se!Ma már volt itt egy ilyen ember!
Ne basztassuk egymást
Inkáb beszéljünk a hülyékről
Anyósom jólvan.
Válasz medikus #2301. hozzászólásáraMeg itt is azt írod, te tényleg ennyire ... vagy???![smile ohmy](/oldforum/images/smiles/ohmy.gif)
Moderátor által módosítva: 2024-01-17 12:07:19
Válasz medikus #2312. hozzászólásáraItt van te kretén, itt írod, hogy az ocsú nálatok nem biomassza, pedig az egész világon az.![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz Gandhy #2328. hozzászólásáraNyugodj meg,kölcsönös az!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz ttetudod #2334. hozzászólásáraSzerintem Tütő nemisszarik büdöset szerelmes vagyok!![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
Amúgy némelyik asszony mind egyforma!
Válasz jogsértő kertész alias a #2331. hozzászólásáraNe akarj provokálni! Nem szeretem az értetlen embereket! Olvass vissza,ha egyáltalán tudsz!
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz mtz1221 #2332. hozzászólására![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz rtamas76 #2313. hozzászólásáraFiatal vagy még.
Itt majdnem mindegyik egy tálból cseresznyézik. Csak egymással szemben ülnek.
Nézd meg ki mit csinált a 80as években.
Válasz Gandhy #2328. hozzászólásáraTélen egy is nyáron akár tíznek is tudnák munkát adni![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Válasz Gandhy #2328. hozzászólásáraOk értem, bocs nem tudtam hogy olvassa a fórumot.![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Válasz medikus #2318. hozzászólásáraAz ocsú az biomassza, tényleg ennyire buta vagy??![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz rtamas76 #2324. hozzászólásáraNESZE.![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz rtamas76 #2309. hozzászólásáraHaspárti vagyok.
Válasz mtz1221 #2320. hozzászólásáraMég nem ért el a kapuzárási pánik, egyelőre csak egy asszony van a háznál, de néha már ezt az egyet is sokallom.![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz jogsértő kertész alias a #2308. hozzászólásáraOtt a pont!!!!!!!!!!!!!!!!![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Ez nemis gazdatüntetés![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Ez maga a fertő!
Válasz medikus #2323. hozzászólására![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
50%ba megdugtam én már bennevagyok![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
eztis csinálnám!
Válasz mtz1221 #2320. hozzászólásáraMit kezdenél vele? Nézni ugyan tudnád!
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-01-17 06:04:27
Válasz mtz1221 #2320. hozzászólásáraAkkor jó lesz a diesel is.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)