Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szép Estét !
Olyan kérdésem lenne a BEV_J04 gázolaj visszatérítős bevallással kapcsolatban hogy hogy tudom megoldani azt a problémát hogy nem írtam semmit az adószámhoz mert az őstermelői adószámot már leírtam,de viszont így mégsem fogadja el.
Következő lenne a kérdésem:
- ki van töltve a nyomtatvány, hibátlan, elküldve....visszajön egy levél hogy a nyomtatványon szereplő családi gazdaság száma hosszhibás.....igen hosszhibás mert felhívtam az MVH-t....2014től már csak 7 számot tartalmaz a családi gazd. száma, előtte 8 volt, de a gázolajos nyomtatványra is 8 at kell (vagyis kellene) írni....a NAV-ot is hívtam, nem tudják....mit kellene tennem....?
Segítségeteket kérném,pedig nem ez az első ilyen módonbeadott..Beírtam,kiszámoltam,ELLENŐRIZTETTEM,minden rendben. Elküldve, majd visszadobja a köv. szöveggel:C/2 B Tárgyidőszakban figyelembe vett rovatban nagyobb ,mint P5 A használatban lévő területének adataiból számított átlagterület .Van 3 év közben használatba vett aprócska terület,kiszámolva a használt hónapok,hogy 12 legyen össz.Nem tudom mit kellene még elkövetni vele..
sziasztok
ismét kérdésem lenne.
Tapasztaltatok ma hibát az anyk beadásakor?
Nekem semmit nem vesz be ügyfélkapus beadás után a rendszer, az alábbi hibákat bemásolom ide, ilyennek még nem találkoztam:
http://www.kephost.com/image/F26C
http://www.kephost.com/image/F26l
Majdnem igazad van. Második ránézésre szerintem: 3,74+3,1=6,84
Az "F" mezőben a bejelentő azonosítóhoz annak az embernek az adóazonosítója kell, akinek az ügyfélkapuján beadjátok a bevallást, vagyis akit a NAV-nak az R01-es nyomtatványon előre bejelentettetek.
Igen, ha januártól áprilisig használtál 3,74 ha-t, majd májustól év végéig még jött hozzá 3,1 ha akkor 3,74 -- 4 hó; 6,84 -- 8 hó.
Segítséget szeretnék kérni!
Kitöltöttem a nyomtatványt és az ellenőrzés azt írja ki az 5-ös lapra, hogy ...a használatban lévő föld/erdő terület nagysága nem megfelelő hibakód=<348287/R104> ha csak 2,31 hektárom van nem fogadja el, de ha 231 hektárt írok azt elfogadja .Mi a teendő?
Üdv.Kellene egy kis segítség. Megfrissítettem a BEV-J04-03 at és nem hozza a kitöltési útmutatót.Mi lehet a bajság oka ? A számlák felvitelénél kellene a segítsége,mert a de minimis támogatást is igénybe veszem.És az F.G lapnál kellene a betűjelzések magyarázata. Az i-betű,és a h-betű. Sajna elfelejtettem. 1-év
Tudja-e valaki a deniminisnél milyen euro-forint árfolyammal kell számolni 2013ban és 2014ben a kifizetett forint összeget.
Mert ugye forintban fizetnek de vissza euroban adjam meg mennyit kaptam.
Közben ahogy beléptem az ANYK ba és keresgéltem eszembe jutottak az emlékek.
Viszont rögtön a c2-n belefutottam egy komplikációba.
pl. van 4 ha rét/gyep, amin teljes 12 hónap f.használatom van, de áprilisban bejegyeztek még szintén gyepet, de más hrsz alatt 3 ha-t.
Akkor az első sorban írom a 4 ha/ 12 hó a második sorba a 3 ha 8 hó?
Mert akkor a 2 ha nem összeadódik, hanem még kevesebb lesz, a hónapok számát össze adja a táblázat
Az elmúlt évben ugyanígy jártam! Felhívtam Őket és kiderült, hogy megváltoztatták a VPID számomat, csak "elfelejtettek" szólni. Bár ez a mai napig felfoghatatlan számomra, hogy miért??? A lényeg az lett, hogy lediktálták az új számot és ezzel kellett benyújtanom egy új R01-est. Mikor ez rendben volt, utána mehetett a bevallás kb. 1 hónap késéssel. Fura helyzet volt.
3418 hozzászólás
Válasz #1817. hozzászólásra
Akkor ez nem probléma. Ha adóazonosítóval regisztráltál.
Sárga pötty:Ha adószámmal (ide nem értve az őstermelői adószámot) rendelkezik akkor azt kötelező megadnia! Lap:A,B Sorszám 19.
Válasz #1815. hozzászólásra
Konkrétan mit értesz azon, hogy nem fogadja el? Mi a hibaüzenet?
Igen mindkettő be van írva amit mondtatok az a vicc :D és így sem fogadja el.
Válasz #1812. hozzászólásra
A VPID szám kell és az adóazonosító!
Az adószám nem kell.
Válasz #1812. hozzászólásra
Az adóazonosító jelet beírtad?
Én úgy tudom, hogy őstermelő esetében elég csak azt beírni, én is így tettem és elfogadta az ellenőrzéskor.
Szép Estét !
Olyan kérdésem lenne a BEV_J04 gázolaj visszatérítős bevallással kapcsolatban hogy hogy tudom megoldani azt a problémát hogy nem írtam semmit az adószámhoz mert az őstermelői adószámot már leírtam,de viszont így mégsem fogadja el.
Választ előre is köszönöm ! :)
Válasz #1808. hozzászólásra
addig zongoráztam míg sikerült és megmaradtak az adatok. majdnem megszívtam és a régivel küldtem volna el. 24-én jött ki a frissítés
Válasz #1805. hozzászólásra
én átmásoltam az adóbevallásról. az első kettő után a / után 0-át írt be azon a könyvelőm
Válasz #1808. hozzászólásra
és hogyan tudom ezt megtenni, mikor már kész van?
Válasz #1807. hozzászólásra
Az régi verzió..frissíteni kell 10.0-ra.Már csak azt fogadják be.
nálam csak be kell x-elni, hogy családi gazdaság nevében adom be
Következő lenne a kérdésem:
- ki van töltve a nyomtatvány, hibátlan, elküldve....visszajön egy levél hogy a nyomtatványon szereplő családi gazdaság száma hosszhibás.....igen hosszhibás mert felhívtam az MVH-t....2014től már csak 7 számot tartalmaz a családi gazd. száma, előtte 8 volt, de a gázolajos nyomtatványra is 8 at kell (vagyis kellene) írni....a NAV-ot is hívtam, nem tudják....mit kellene tennem....?
Segítségeteket kérném,pedig nem ez az első ilyen módonbeadott..Beírtam,kiszámoltam,ELLENŐRIZTETTEM,minden rendben. Elküldve, majd visszadobja a köv. szöveggel:C/2 B Tárgyidőszakban figyelembe vett rovatban nagyobb ,mint P5 A használatban lévő területének adataiból számított átlagterület .Van 3 év közben használatba vett aprócska terület,kiszámolva a használt hónapok,hogy 12 legyen össz.Nem tudom mit kellene még elkövetni vele..
Válasz #1802. hozzászólásra
igen, köszi!
Válasz #1801. hozzászólásra
Frissítsd a keretrendszert, a nyomtaványokat!
(Szervíz----->Frissítések)
sziasztok
ismét kérdésem lenne.
Tapasztaltatok ma hibát az anyk beadásakor?
Nekem semmit nem vesz be ügyfélkapus beadás után a rendszer, az alábbi hibákat bemásolom ide, ilyennek még nem találkoztam:
http://www.kephost.com/image/F26C
http://www.kephost.com/image/F26l
Válasz #1799. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #1798. hozzászólásra
15T101
Sziasztok!
Adószám változást melyik űrlapon, vagy hogyan kell bejelenteni?
Válasz #1796. hozzászólásra
Nem voltam benne biztos. Köszi a választ!
Válasz #1795. hozzászólásra
Igen, de ezt neked nem kell tudni, a program automatikusan dobja
Idén is 97 liter a mennyiség és 90,487 az igényelhető forint? Köszi
Válasz #1793. hozzászólásra
Igen, magamnak adom be!
Köszönöm a megerősítést!
Válasz #1792. hozzászólásra
F" lappal kapvsolatban igen csak nem akartam kivesézni mert az irásából kiderül hogy magának adja be.
Válasz #1790. hozzászólásra
Majdnem igazad van. Második ránézésre szerintem: 3,74+3,1=6,84
Az "F" mezőben a bejelentő azonosítóhoz annak az embernek az adóazonosítója kell, akinek az ügyfélkapuján beadjátok a bevallást, vagyis akit a NAV-nak az R01-es nyomtatványon előre bejelentettetek.
Igen, ha januártól áprilisig használtál 3,74 ha-t, majd májustól év végéig még jött hozzá 3,1 ha akkor 3,74 -- 4 hó; 6,84 -- 8 hó.
Válasz #1789. hozzászólásra
pontosabban 6,84 ha, már ilyenkor az összeadás sem megy
Köszi a gyors reagálást
Válasz #1789. hozzászólásra
Én is ezt csinálom egész nap, A válasz mindenre igen( így első ránézésre)
Félve, de kérdeznék még
A.B. oldal F mezőben a bejelentő azonosítójához jól emlékszek, hogy a saját ADÓazonosító jelemet kell írnom?
Szájbarágósan abonyii kolléga példáját átültetve az én esetembe C2 / A-n ha konkrétan
3,74 ha használtam 12 hónapon keresztül
és 3,1 ha 8 hónapon keresztül,
akkor az J04-en:
3,74 ha 4 hónapon keresztül
és 6,78 ha 8 hónapon keresztül?
Mert a program szerint éves vagy negyedéves bevallásnál a hónapok száma összesen nem lehet több, mint 12.
Jövőre ígérem nem kérdezek
Üdv. Tudom hogy volt már róla szó de nem találom ha egy számlán több teljesítés van akkor hogy kell kitölteni?
köszi
Válasz #1785. hozzászólásra
5
Hali!
Ha nincs meg 2014-ben a kellő liter mennyiség hány évig mehetünk vissza a számláknál a jövedéki visszaigénylésnél?
Köszi
Válasz #1783. hozzászólásra
Le. Az abevjava mentések mappából.
A kitöltött J04-es nyomtatványt le lehet menteni valahová? Pl pendrivera?
Segítséget szeretnék kérni!
Kitöltöttem a nyomtatványt és az ellenőrzés azt írja ki az 5-ös lapra, hogy ...a használatban lévő föld/erdő terület nagysága nem megfelelő hibakód=<348287/R104> ha csak 2,31 hektárom van nem fogadja el, de ha 231 hektárt írok azt elfogadja .Mi a teendő?
Válasz #1780. hozzászólásra
Nagyon Köszönöm! Volt némi problémám a Java-val is ,de minden oké lett!
Válasz #1779. hozzászólásra
A bajság oka, hogy az útmutatót (aktív súgó) is telepíteni kell.
NAV-link
Üdv.Kellene egy kis segítség. Megfrissítettem a BEV-J04-03 at és nem hozza a kitöltési útmutatót.Mi lehet a bajság oka ? A számlák felvitelénél kellene a segítsége,mert a de minimis támogatást is igénybe veszem.És az F.G lapnál kellene a betűjelzések magyarázata. Az i-betű,és a h-betű. Sajna elfelejtettem. 1-év
Válasz #1774. hozzászólásra
Príma, köszönöm
Válasz #1774. hozzászólásra
Rá van írva a támogatási határozatra euróban az összeg amit kaptál.
Válasz #1775. hozzászólásra
Felhívod az MVH-t és megmondjàk euroban.
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Tudja-e valaki a deniminisnél milyen euro-forint árfolyammal kell számolni 2013ban és 2014ben a kifizetett forint összeget.
Mert ugye forintban fizetnek de vissza euroban adjam meg mennyit kaptam.
Válasz #1772. hozzászólásra
4ha 3 hónap
7 ha 9 hónap
Abban az esetben ha április 1-én màr be volt jegyezve.Ha elseje után,akkor csak májustól számolhatod el:
4ha 4
7ha 8 hónap
Válasz #1772. hozzászólásra
Az utolsó sorban nem 2 ha-t, hanem 2 területet akartam írni!
Válasz #1771. hozzászólásra
Közben ahogy beléptem az ANYK ba és keresgéltem eszembe jutottak az emlékek.
Viszont rögtön a c2-n belefutottam egy komplikációba.
pl. van 4 ha rét/gyep, amin teljes 12 hónap f.használatom van, de áprilisban bejegyeztek még szintén gyepet, de más hrsz alatt 3 ha-t.
Akkor az első sorban írom a 4 ha/ 12 hó a második sorba a 3 ha 8 hó?
Mert akkor a 2 ha nem összeadódik, hanem még kevesebb lesz, a hónapok számát össze adja a táblázat
Válasz #1770. hozzászólásra
Na neee..gyanítom,hogy még egyik nyomtatványt sem láttad.Egyébként a bevj04.
A számlákat szeretném felgépelni,az R01 en kell vagy a BEVJ04-en?
köszi
Válasz #1768. hozzászólásra
Az elmúlt évben ugyanígy jártam! Felhívtam Őket és kiderült, hogy megváltoztatták a VPID számomat, csak "elfelejtettek" szólni. Bár ez a mai napig felfoghatatlan számomra, hogy miért??? A lényeg az lett, hogy lediktálták az új számot és ezzel kellett benyújtanom egy új R01-est. Mikor ez rendben volt, utána mehetett a bevallás kb. 1 hónap késéssel. Fura helyzet volt.