Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR402.58 FtUSD383.44 FtCHF426.44 FtGBP483.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem lehet már csak 240liter gázolajat szállítani egy járműben ,azt is csak max 60 literes edényekben. A katasztrófavédelem beindult,fogalmuk nincs semmiről,de mindenre hoznak valami szabályt
megbüntettek a NAV-osok,mert ADR vizsga nélkül vittem a GO-t 1000-es IBC-be.És ehhez meg se kellett állítaniuk elég volt átnézni a bevallásban a számlajegyzéket.
Válasz #827. hozzászólásra
Rövid időn belül kiakasztottak!!!!
Senki nem tud semmit, össze-vissza kapcsolgatnak, nagy unalmukban még segíteni sem hajlandóak!!!!
Ha én annak idején így kezeltem volna az ügyfeleket, tuti, h rövid időn belül repültem volna!!!!!
pffffffffff
Ezt kaptam én is. Telefon, de legyen kezedbe amit elküldtél annak a másolata, s már mondják is mi a hiba, de lehet hogy lassan ebédidő lesz, tehát gyorsan.
Jött email, meg egy hivatalos levél is, hogy a régi számra nem tudják megcsinálni, reklamáltam nekem csak az van, azután gyorsak voltak elküldték amit nem küldtek, s azon beadtam, már rég el is költöttem.
Válasz #814. hozzászólásra
Én pedig elkezdtem év elején
Csak annyira húzták az időt a hivatalok, h csak nemrég kaptuk vissza a gázolajlistát, h lehet beküldeni
Nem kapkodom el amúgy én sem
Nekem csak két évet kellene megcsinálni, de az sem akar nagyon sikerülni
Csak annyira húzták az időt a hivatalok, h csak nemrég kaptuk vissza a gázolajlistát, h lehet beküldeni
Nálam jobban biztosan nem halogatod, mert én jan. 15. óta készülök megcsinálni, de még nem jutottam oda - ráadásul öt évre visszamenőleg szeretném.
Mindig gondoltam, hogy no, majd a tavaszi szünetben, akkor jobban ráérek - nem lett belőle semmi.
De úgy tűnik, még a nyári szünet sem elegendő.
Válasz #810. hozzászólásra
Az ügyfélkapun átmegy, és pár perc múlva jön a NAVtól egy üzenet, h ezt nem tudják elfogadni, vagy mi a szösz
Majd megnézem, h pontosan mit írnak....
Miért nem stimmel? Beküldted csak visszaküldték vagy be se tudod küldeni? Januárba is szórakoztak valamin mert a régebbi program csak két tizedesig számolta a gázolajmennyiséget az új pedig négyig és a Nav feldolgozó programja nem tudott ezzel mit kezdeni. De aztán ezt kikupálták 1-2 hét alatt.
Sziasztok!
Honnan tudom letölteni a legújabb nyomtatványt, amin be tudom küldeni a számlalistát?
amin tavaly küldtem be, azt most nem fogadja el a NAV....
Ne is add be, mert már az első körös igazolásnál nem lehet leigazolni. Így sem a falugazdász nem fogja leigazolni, utána meg az FM-igazgatóságon visszadobják a jogosulatlan földhasználat miatt.
Mindig azon a néven kell igényelni a támogatást, akinek a nevére szól a földhasználati lap (tehát be is van jelentve földhivatalnál).
Sziasztok! Lenne egy kerdesem. Ororkoltem par hektar foldet meg 2010ben az edesanyam neven fut/futott elotte is/ az ostermeloi. Viszont nem lett bejelentve a foldhasznalat a foldhivatlaba, csak iden. A foldalapu tamogatast igenyeltuk 2010 utan is. Most szerintetek a gazolaj tamogatast kifizetik igy, ha 5 evre visszamenoleg beadom? Problema, hogy nem volt bejelentve a hasznalat?
Napi jó hír.
Azt írja az újság, hogy jövőre csak a NAV-hoz kell menni jövedéki adó ügyben. Szóba állnak egymással a hivatalok és nem az ügyfelet használják adathordozónak.
Ez azért ilyen lassú mert a nagy létszámleépités miatt most jószerint mindenki ki van vezényelve támogatást csinálni.Szabolcs megyében minimális leépités volt.
Két hónap alatt két rohadt pecsétet nem bírnak rányomni. Szerintem már sok lenne nekik, hogy elektronikusan is ők nyújtsák be.
Bocs ez részemről a hajdú-bihar megyeire igaz, szabolcsiakat meg csak dicsérni tudom (1 hétbe a posta is belefér). Csak, hogy benyújthassam a NAVhoz meg kell várnom mindkettőt.
Végülis jó dolog, hogy nem kell ennyi igazolást beszerezni. Csak kérdés, hogy fog történni maga a beadás a NAV-hoz. Lehetséges, hogy a falugazdászok meghatalmazottként adják be elektronikusan.
Egyszerűbb a gázolaj jövedéki adójának visszaigénylése
http://www.agroinform.com/aktualis/Agroinform-Hirszolgalat-Egyszerubb-a-gazolaj-jovedeki-adojanak-visszaigenylese/20120417-19338/
Így alakult a benzin és a gázolaj ára 2009 óta
http://www.agroinform.com/aktualis/Grafikonok-Igy-alakult-a-benzin-es-a-gazolaj-ara-2009-ota/20120417-19337/
Sziasztok!
Kérdésem, lehet nem idevágó. Tudtok valamit de minimis gázolaj támogatásról? Hogy mikortól lehet benyújtani, és maradtok azok a nyomtatványok ami tavaly voltak? Gázolaj visszaigénylést, már megkaptam.
Válaszotokat köszönöm
Tudna vki adni egy linket a címlistáról, ahová a J04-et be lehet küldeni postán? Asszem elvesztem ezekben a NAV-os összevonásokban... , a kitöltési útmutatóban meg már nem találom.
Köszi, előre is!
3484 hozzászólás
Válasz #831. hozzászólásra
Nem lehet már csak 240liter gázolajat szállítani egy járműben ,azt is csak max 60 literes edényekben. A katasztrófavédelem beindult,fogalmuk nincs semmiről,de mindenre hoznak valami szabályt
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Na erre én is azt mondom, ez szemétség!!
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Hajrá magyarország
megbüntettek a NAV-osok,mert ADR vizsga nélkül vittem a GO-t 1000-es IBC-be.
És ehhez meg se kellett állítaniuk elég volt átnézni a bevallásban a számlajegyzéket.![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Üdv,
A mezőgazdaságban felhasznált gázolajvisszaigénylésével kapcsolatosan feltett kérdésekre és felvetett problémákra nagyon szívesen válaszolnak jövedéki ügyintézőink. Ezen kívül mindenféle jövedéki ügyintézés és jövedéki tanácsadás nálunk.
Jövedéki Partner
Csinálja már valaki a 2012. első féléves visszaigénylést? változott valami? Ha igen, mi?
Moderálta: Mf-es (3146) 2012-07-14 18:08:46
Válasz #827. hozzászólásra![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Rövid időn belül kiakasztottak!!!!
Senki nem tud semmit, össze-vissza kapcsolgatnak, nagy unalmukban még segíteni sem hajlandóak!!!!
Ha én annak idején így kezeltem volna az ügyfeleket, tuti, h rövid időn belül repültem volna!!!!!
pffffffffff
ennyit erről
Válasz #826. hozzászólásra
A megyei központot.De most nem emlékszem lehet a emailon is volt telefon szám azt. azt hiszem ua.
Válasz #824. hozzászólásra
Milyen telefonszámon hívtad őket?
Válasz #824. hozzászólásra![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
Köszönöm!
Válasz #823. hozzászólásra
Ezt kaptam én is. Telefon, de legyen kezedbe amit elküldtél annak a másolata, s már mondják is mi a hiba, de lehet hogy lassan ebédidő lesz, tehát gyorsan.
No megnéztem, és ezt a hibaüzenetet kaptam:
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
"A nyomtatvány ezen verziója jelenleg nem küldhető."
Ilyenkor mi a teendő?
Válasz #821. hozzászólásra![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Értem....
hát, szerintem itt nem ez lesz a baj
Vagy a csuda tudja már, h mi nekik a bajuk
Válasz #819. hozzászólásra
hogy a régi számra nem tudják megcsinálni, ![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
reklamáltam nekem csak az van, azután gyorsak voltak elküldték amit nem küldtek,
s azon beadtam,
már rég el is költöttem.![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Jött email, meg egy hivatalos levél is,
Válasz #818. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Nem mer.......
Válasz #817. hozzászólásra![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Szia Sanyi bácsi
Hmmmmm...
és ez hogy derült ki???
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Hú... Hú.. Rilex bácsi nem huhog?
Válasz #805. hozzászólásra
Így jártam, új VPID szám lett , de arról elfelejtettek értesíteni, de utána haladós volt.
Válasz #814. hozzászólásra![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Válasz #814. hozzászólásra![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz #813. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Nálam jobban biztosan nem halogatod, mert én jan. 15. óta készülök megcsinálni, de még nem jutottam oda - ráadásul öt évre visszamenőleg szeretném.
Mindig gondoltam, hogy no, majd a tavaszi szünetben, akkor jobban ráérek - nem lett belőle semmi.
De úgy tűnik, még a nyári szünet sem elegendő.
Válasz #812. hozzászólásra![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Szia!
Hát azóta még nem foglalkoztam vele
annyi más van még ezen kívül
Hogy vagy????Puszillak-ölellek
Válasz #811. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Remélem, azóta megoldódott.
Puszis-ölelős Neked!
Válasz #810. hozzászólásra![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Az ügyfélkapun átmegy, és pár perc múlva jön a NAVtól egy üzenet, h ezt nem tudják elfogadni, vagy mi a szösz
Majd megnézem, h pontosan mit írnak....
Lehet, h ez a baj?
Válasz #808. hozzászólásra
Miért nem stimmel? Beküldted csak visszaküldték vagy be se tudod küldeni? Januárba is szórakoztak valamin mert a régebbi program csak két tizedesig számolta a gázolajmennyiséget az új pedig négyig és a Nav feldolgozó programja nem tudott ezzel mit kezdeni. De aztán ezt kikupálták 1-2 hét alatt.
Válasz #807. hozzászólásra
Tavaly is ügyfélkapun csináltam
Válasz #806. hozzászólásra![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
De van, és azzal próbáltam....
valami mégsem stimmel....
Itt a program hozzá. Meg persze kell az abev java alapprogram is hozzá.
Nincs ügyfélkapud? Neten sokkal egyszerűbb elintézni szerintem.
Sziasztok!![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile glare](/oldforum/images/smiles/glare.gif)
Honnan tudom letölteni a legújabb nyomtatványt, amin be tudom küldeni a számlalistát?
amin tavaly küldtem be, azt most nem fogadja el a NAV....
Válasz #803. hozzászólásra
Ne is add be, mert már az első körös igazolásnál nem lehet leigazolni. Így sem a falugazdász nem fogja leigazolni, utána meg az FM-igazgatóságon visszadobják a jogosulatlan földhasználat miatt.
Mindig azon a néven kell igényelni a támogatást, akinek a nevére szól a földhasználati lap (tehát be is van jelentve földhivatalnál).
Sziasztok! Lenne egy kerdesem. Ororkoltem par hektar foldet meg 2010ben az edesanyam neven fut/futott elotte is/ az ostermeloi. Viszont nem lett bejelentve a foldhasznalat a foldhivatlaba, csak iden. A foldalapu tamogatast igenyeltuk 2010 utan is. Most szerintetek a gazolaj tamogatast kifizetik igy, ha 5 evre visszamenoleg beadom? Problema, hogy nem volt bejelentve a hasznalat?
Válasz #800. hozzászólásra
Most lusta vagyok pontosan megnézni, de olyan 28-30napra számlán volt a pénz!
Válasz #800. hozzászólásra
30 szokott lenni.
valaki nem tudja hány napra fizet a nav 04.11. a befogadó nyugtám
Napi jó hír.
Azt írja az újság, hogy jövőre csak a NAV-hoz kell menni jövedéki adó ügyben. Szóba állnak egymással a hivatalok és nem az ügyfelet használják adathordozónak.
Válasz #797. hozzászólásra
Tavaly is ugyan ez volt a forgatókönyv, annyi különbséggel, hogy tavaly a H-B megyei 2 hónap alatt jött meg. Idén meg egyenlőre két hónapja várok rá.
Ez azért ilyen lassú mert a nagy létszámleépités miatt most jószerint mindenki ki van vezényelve támogatást csinálni.Szabolcs megyében minimális leépités volt.
Két hónap alatt két rohadt pecsétet nem bírnak rányomni. Szerintem már sok lenne nekik, hogy elektronikusan is ők nyújtsák be.
Bocs ez részemről a hajdú-bihar megyeire igaz, szabolcsiakat meg csak dicsérni tudom (1 hétbe a posta is belefér). Csak, hogy benyújthassam a NAVhoz meg kell várnom mindkettőt.
Válasz #792. hozzászólásra
Végülis jó dolog, hogy nem kell ennyi igazolást beszerezni. Csak kérdés, hogy fog történni maga a beadás a NAV-hoz. Lehetséges, hogy a falugazdászok meghatalmazottként adják be elektronikusan.
Válasz #792. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
- a bevallás benyújtását megelőző három éven belül kiállított - számlával rendelkezzen.
Tudtommal ez 5 év
Válasz #791. hozzászólásra
Május 31-ig.
Két új anyag is felkerült a témában honlapunkra:
Egyszerűbb a gázolaj jövedéki adójának visszaigénylése
http://www.agroinform.com/aktualis/Agroinform-Hirszolgalat-Egyszerubb-a-gazolaj-jovedeki-adojanak-visszaigenylese/20120417-19338/
Így alakult a benzin és a gázolaj ára 2009 óta
http://www.agroinform.com/aktualis/Grafikonok-Igy-alakult-a-benzin-es-a-gazolaj-ara-2009-ota/20120417-19337/
Kellemes böngészést!
Sziasztok!
Kérdésem, lehet nem idevágó. Tudtok valamit de minimis gázolaj támogatásról? Hogy mikortól lehet benyújtani, és maradtok azok a nyomtatványok ami tavaly voltak? Gázolaj visszaigénylést, már megkaptam.
Válaszotokat köszönöm
Válasz #789. hozzászólásra
, megtaláltam közben
Köszi, de úgy látszik a szükség tényleg nagy úr
Válasz #788. hozzászólásra
Ha adsz egy mail-címet, áttudom küldeni a listát. De csak pdf-formátumban van meg.
Tudna vki adni egy linket a címlistáról, ahová a J04-et be lehet küldeni postán? Asszem elvesztem ezekben a NAV-os összevonásokban...
, a kitöltési útmutatóban meg már nem találom.
Köszi, előre is!
Válasz #786. hozzászólásra
2011.11.01-től - 90.487 Ft/liter
Mert akkor emelték a jövedéki adót, és ezért több jár vissza mint az előtte lévő számlákra !
Válasz #785. hozzászólásra
Ezt nem biztos hogy vágom...
Válasz #784 hozzászólás
2010.01.01 - 2011.10.31 -ig 77.88 Ft
2011.11.01 - 90.487 Ft