Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz CCCP #472. hozzászólásáraSzia. A megadott katalógus elérést én on-line használom,megpróbáltam most a letöltést,de nagyon nehézkes a letöltött oldal használata és nyomtatni nem is engedi!
A javításit küldöm majd a fileposta.hu-n keresztül.
Válasz T.f. #471. hozzászólásáraSzia!Ezeket le tudom tölteni?Ha igen hogy?Elküldenéd a javitásit belorusz@citromail.hu nekem is van pár tipushoz főlleg régiekhez és a john deere tipusokhoz!
Válasz am1987 #467. hozzászólásáraSzia. Kérésedre a válasz: dagatmadár forumtársunk megosztotta az mtz-s topicban a 42789 hozzászolásban. Onnan letöltheted magadnak.
Válasz b.gazda #463. hozzászólásáraÜdv!
Már írtam rád választ a "claas" topikban.
Könyv ügyben is tudok segíteni, megvan az alkatrész, és a kezelési is.
Az egész kellene, vagy csak egyenlőre infó belőle.
Lemásolni nemigen tudom, mert elég vaskosak, de ha van valami ötleted rá, akkor megoldjuk. Helyileg merre vagy?
Sziasztok! érdeklődnék, hogy nincs e véletlenül valakinek WEIMAR T 174/2-höz gépkönyve, javítási útmutató, vagy legalább robbantott rajza??? Előre is köszönöm mile helpsmilie
Válasz lala1 #446. hozzászólásáraA John Deere 960, 990 körbálázóhoz nekem van magyar nyelvű kezelési leírásom. Ha érdekel, vedd fel velem a kapcsolatot privátban.
Itt elérhető vagyok
Létrehozta: krisz444, 2016-01-01 19:34:04
Új hozzászólás Frissítés
Válasz »
#1 krisz444 | 2016-01-01 19:34:04
#961041. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
Ezt a fórumot azzal a céllal próbálom elindítani, hogy aki gépkönyvet keres, vagy csak van olyan könyve amit szeretne közzé tenni, azt itt megtehesse.
Olyan fórumozókat is várok, akik gyűjtik a könyveket és esetleg cserélni is szoktak.
Én gyűjtő volnék. Nagyon sok könyvem van magyar nyelven. Nem árulom őket. Csereberélni szoktam őket.
Egy 1997 évj. JOHN DEER 6900 traktor Kezelési és karbantartási könyvet keresek.Ha lenne eladadó vagy kölcsön könyv magyarul.Itt az elérhetőségem:
email:ambruspatrik@freemail.hu
Tel:06305615751
Üdv!
Mtz 50 kis fülkéshez keresek kézikönyvet legfőként villamossági rajzót.
Jelen pillanatban dinamós még és generátort szeretnék helyette.
Ha valaki tud segíteni meg köszönném és erre az email címre kérném küldeni.
923 hozzászólás
Válasz CCCP #472. hozzászólásáraSzia. A megadott katalógus elérést én on-line használom,megpróbáltam most a letöltést,de nagyon nehézkes a letöltött oldal használata és nyomtatni nem is engedi!
A javításit küldöm majd a fileposta.hu-n keresztül.
Válasz T.f. #471. hozzászólásáraSzia!Ezeket le tudom tölteni?Ha igen hogy?Elküldenéd a javitásit belorusz@citromail.hu nekem is van pár tipushoz főlleg régiekhez és a john deere tipusokhoz!
Válasz CCCP #470. hozzászólásáraAlkatrész katalogus (on-line):
http://www.kubikzetor.cz/katalogy-zetor/ur-ii-crystal/8211-16245/rejstrik-40/uvod-1/?p=12
http://www.kubikzetor.cz/produkt/ur-ii-crystal/
Magyar nyelvű szervíz leírásom van,E-mail címre tudom küldeni.(kb. 400 oldal)
Sziasztok! 162.45 zetor katalógusát javitási útmutatóját keresem nem inegyen kérem vagy esetleg cserélném más tipuséra?!
Válasz Kismumus74 #468. hozzászólásáraKöszönöm szépen! Meg van :)
Válasz am1987 #467. hozzászólásáraSzia. Kérésedre a válasz: dagatmadár forumtársunk megosztotta az mtz-s topicban a 42789 hozzászolásban. Onnan letöltheted magadnak.
Sziasztok
94-es évjáratú 82-hez kellene gépkönyv!
A szirakiadam@gmail.com a címre várnám a segítséget :)
Köszönöm szépen előre is!
Üdvözlet mindenkinek!
Találtam egy oldalt ahol egy gyűjtő felsorolja milyen gépkönyvei vannak. Hátha érdekel valakit
az oldal elérhetősége
http://gepkonyvek.oldalunk.hu/site.php?sd=gepkonyvek
Remélem jól másoltam be.
Válasz b.gazda #463. hozzászólásáraÜdv!
Már írtam rád választ a "claas" topikban.
Könyv ügyben is tudok segíteni, megvan az alkatrész, és a kezelési is.
Az egész kellene, vagy csak egyenlőre infó belőle.
Lemásolni nemigen tudom, mert elég vaskosak, de ha van valami ötleted rá, akkor megoldjuk. Helyileg merre vagy?
Kubota B 7001 kistraktorhoz keresek gépkönyvet, szerelési útmutatót, rajzokat.
Tud valaki segíteni?
Sziasztok!
Claas rollant 240 gépkönyvet, alkatrész katalógust keresek. Aki tud segíteni megköszönném!
Sziasztok
Keresnék Same Laser kezelési ill szerelési gépkönyvet,
Ill john deere 4755 kezelési utmutatót
Köszönöm
Valakinek esetleg könyve MF 50B hez??Vevő lennék!
Sziasztok!
Magyar szolnoki mezőgépes M1345 típusú bálázóhoz keresek gépkönyvet és alkatrész katalógust.Minden megoldás érdekel.
T 40 M
T 40 AM
T 40 ANM
Orosz nyelvű 304 oldalas gépkönyv (robbantott katalógus) eladó, cserélhető.
A T25, T 30, VTZ traktorok egyes alkatrészei is egyeznek a katalógusban szereplő ábrákkal.
Traktor típusváltás miatt vált eladóvá.
Jó estét van e valakinek gép könyve Welger ap52 kiskocka bálázóhoz vagy esetleg alkatrész katalógusa,vagy hol lehet esetleg beszerezni?
Válasz GREVEN #426. hozzászólásáraSzia!Nekem van 8300-hoz alkatrész katalógusom.
Válasz bogar761015 #455. hozzászólásáraSzia
írtam levelet
Válasz krisz444 #453. hozzászólásárahallo, engem erdekelne...!
kosz!!!
Sziasztok! érdeklődnék, hogy nincs e véletlenül valakinek WEIMAR T 174/2-höz gépkönyve, javítási útmutató, vagy legalább robbantott rajza??? Előre is köszönöm mile helpsmilie
Üdv mindenkinek!
Nem tudom ki hogy van vele, de a Fendt-ekhez elég nehéz kezelési könyvet találni.
Nekem van egy magyar nyelvű kezelési könyvem ami a következő típusokhoz jó
Kezelői kézikönyv Fendt
Fendt 207 VF Vario
Fendt 208 VF Vario
Fendt 209 VFP Vario
Fendt 210 VFP Vario
Fendt 211 VFP Vario
Ez egy eredeti könyv. Ha érdekel valakit, akkor beszkennelem.
Itt elérhető vagyok
76misimokus@gmail.com
Üdvözlök mindenkit.
Szükségem lenne egy Renault 133.14 tx traktor kézikönyvére.
Ha valaki tud segíteni.megköszönném..
Sziasztok!
HASSIA 19 soros vetőgép beállítási táblázatot, vagy gépkönyvet keresek. Ha tudna segíteni valaki nagyon megköszönném.
Válasz koci #448. hozzászólásáraMtz topikban a 42794 hozzászólásnál megtalálod feltöltve.
Válasz lala1 #446. hozzászólásáraA John Deere 960, 990 körbálázóhoz nekem van magyar nyelvű kezelési leírásom. Ha érdekel, vedd fel velem a kapcsolatot privátban.
Itt elérhető vagyok
fod.krisztian@gmail.com
Vladimirec T25 traktor gépkönyvet keresek 06707035215
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/traktor-alkatreszek/john-deere-6800-kezelesi-utasitastalkatresz-katalogust-kereseklehetoleg-magyar-nyelvut/h_6578688?ref=ab6ef376
John Deere 960-990 körbálázóhoz magyar nyelvű kezelésije van e valakinek egy másolásnyi időre? Nem volna baj,ha nem lenne "fényévnyi" távolságra.
Válasz sasa55 #444. hozzászólásáraköszi a segítséget,alkatrész könyvet nem tudsz valahol?
Válasz vasvarikriszta #443. hozzászólásáraA 432. hozzászólásban lévő linken megtalálod
üdv mindenkinek 514 kombájn gépkönyv és alkatrész könyv érdekelne
Mezőgazdasági gépek gépkönyvei
Létrehozta: krisz444, 2016-01-01 19:34:04
Új hozzászólás Frissítés
Válasz »
#1 krisz444 | 2016-01-01 19:34:04
#961041. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
Ezt a fórumot azzal a céllal próbálom elindítani, hogy aki gépkönyvet keres, vagy csak van olyan könyve amit szeretne közzé tenni, azt itt megtehesse.
Olyan fórumozókat is várok, akik gyűjtik a könyveket és esetleg cserélni is szoktak.
Én gyűjtő volnék. Nagyon sok könyvem van magyar nyelven. Nem árulom őket. Csereberélni szoktam őket.
Válasz Myrrdin #440. hozzászólásáraKöszi!!
Válasz számüzött #439. hozzászólására
Fortschritt E-512 Kezelési Utasítás
Fortschritt E-512 Alkatrészkatalógus
Válasz Myrrdin #438. hozzászólásáraMerre láttad, mert én nem találom?
Válasz számüzött #436. hozzászólására
kicsit lejjebb olvasol és találsz egy linket ott megtalálod magyarul is
Válasz fikidi #431. hozzászólásáraA generátorra ráakasztod azt a kábelt,ami a szabályzódon van B kivezetés.Abban áram van,és már kész is!
Válasz jkocsmar #435. hozzászólásáraKöszönöm!!
Válasz számüzött #434. hozzászólásáraÜdv!
http://www.museum-digital.de/agrargeschichte/index.php?sv=512&extern=no&done=yes
Üdvözlet!
E-512 kombájnhoz keresnék kezelési,karbantartási,javítási könyvet, meg alkatrész katalógust.
Egy 1997 évj. JOHN DEER 6900 traktor Kezelési és karbantartási könyvet keresek.Ha lenne eladadó vagy kölcsön könyv magyarul.Itt az elérhetőségem:
email:ambruspatrik@freemail.hu
Tel:06305615751
Válasz tivorany1 #428. hozzászólásáraSzia!
tessék válogatni .
Mezőgazdasági Könyvek Gépkönyvek Prospektusok Ismertető anyagok
Üdv!
Mtz 50 kis fülkéshez keresek kézikönyvet legfőként villamossági rajzót.
Jelen pillanatban dinamós még és generátort szeretnék helyette.
Ha valaki tud segíteni meg köszönném és erre az email címre kérném küldeni.
fikidi@gmail.com
Üdv. mindenkinek!
Same Explorer II 60 (1997 évjárat)traktorhoz keresek gépkönyvet illetve szerelési könyvet.
Nyomtatott vagy digitális formában.
Köszi
Válasz Gépesített paraszt #427. hozzászólásáraRendben köszönöm.
Sziasztok.
Érdeklődnék, nincs-e valakinek rába 245,250 eredeti kezelési,karbantartási és javítási könyve?
Előre is köszönöm.
Válasz GREVEN #426. hozzászólásáraÜdv!
Én lehet hogy tudok segíteni,ismerek egy srácot,aki csinál JD katalógusokat,megkérdem tőle hogy megy-e ez is?
John Deere 8300T-hez keresek alkatrész katalógust vagy szerintem a 8 ezeres dupla nullás gépek bármelyik katalógusa jó lehet részben.
Esetleg tud valaki segiteni ebben?
pótkocsi gyártáshoz nem tudtok könyvet?
Üdv,
T 25 -ös trakihoz keresek gépkönyvet, akár letölthető formàban is.
Előre is köszönöm a segítséget!
Email: dette80@freemail