Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok a képeken látható műtrágyaszóró beállítási könyvet keresek. A nagyapám vásárolta még jó régen a pontos típusra nem emlékszik, de állítása szerint amazon. Előre is köszönöm a segítséget !
Válasz Myrrdin #515. hozzászólásáraNem tudom merre vagy helyileg, (én JNSZ megye), de ha megtudjuk oldani valahogyan hogy eljusson hozzád, szívesen neked adom.
Gondolom jobb helyen lesz, mint nálunk a műhelypolcon.
Segítséget szeretnék kérni! Vásároltam egy 250-es Rába Steigert, és kezelési karbantartási útmutatóra, illetve gépkönyvre lenne szükségem, mert kicsit leharcolt a technika és szeretném rendbe tenni. Bármilyen információt nagy, nagy hálával fogadok.
Email címem: csizmasc@gmail.com
Válasz Diószegi Zsolt #296. hozzászólásáraHa el tudnád nekem küldeni a terra-vari cuccokat, javítás felújítás éppen folyamatban és ezekkel gyorsabban menne az egész!
Természetesen ha van költsége az is írd meg és utalom!Köszönöm!Címem: sztrogof@freemail.hu
üdv
valaki tudna valami rajzot vagy érthető elektromos kapcsolási rajzot 820.2 es mtz-indítási rajzot. Önindító hajt de relé csak pattog.csak kintről dróttal megy az indítás
Válasz Diószegi Zsolt #296. hozzászólásáraHali!
Ha megvan még a terra-vari gépkönyved légyszives küld el nekem, mert felújításhoz szükségem lenne rá!sztrogof@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Üdv:Janika!smile pimp
Válasz CCCP #472. hozzászólásáraSzia. Még egy lehetőség, mindenféle letölthető Zetor dokumentumok a következő helyen:
http://www.cals.cz/zetorservice/mapa.asp?cmd=load&status=login&link=navody
923 hozzászólás
Hello valakinek volna gépkönyve Pz zweeger super strela rendsodróhoz? Vagy hol találhatnék leírást?
Sziasztok a képeken látható műtrágyaszóró beállítási könyvet keresek. A nagyapám vásárolta még jó régen a pontos típusra nem emlékszik, de állítása szerint amazon. Előre is köszönöm a segítséget !
Sziasztok!Rabewerk Kleiber ekéhez keresek Alkatrész katalógust!
Válasz Myrrdin #517. hozzászólásáraLevél ma elküldve!
Üdvözletem!
Moreau Gr 4 önjáró cukorrépa betakarítógép gépkönyvét keresem. Kérem ha valakinél kallódik ilyesmi, vagy tud valahol, jelezze.
Üdv,Claas Matadorhoz nincs valakinek használati utasítása vagy javítási kézikönyve?Elöre is köszi
Válasz atisgyulai #516. hozzászólásáraÍrtam üzenetet.
Válasz Myrrdin #515. hozzászólásáraNem tudom merre vagy helyileg, (én JNSZ megye), de ha megtudjuk oldani valahogyan hogy eljusson hozzád, szívesen neked adom.
Gondolom jobb helyen lesz, mint nálunk a műhelypolcon.
Válasz atisgyulai #514. hozzászólásáragyűjtöm
Válasz Myrrdin #513. hozzászólásáraVan ilyen tárcsád, vagy esetleg gyűjtöd az ilyen régi katalógusokat?
Válasz atisgyulai #512. hozzászólásáraIgen, érdekel.
Üdvözlet mindenkinek!
A katalógusok között találtam ezt:
Ha valakit érdekel jelezze.
Sziasztok!Valakinek nincs meg Fiat 1880 szerelési könyv?
Sziasztok!RÁBA-IH 6,2 tárcsához van valakinek kezelési beállitási útmutatója köszönöm!
Válasz Myrrdin #508. hozzászólásáraKöszönöm a segítséget!
Válasz csizmasc #507. hozzászólásáraSzia, itt megtalálod:
Mezőgazdasági Könyvek Gépkönyvek Prospektusok Ismertető anyagok
Rába Steiger 250 Kezelési és Karbantartási Utasítás
Rába Steiger Javítási Utasítás 1980
Rába Steiger 250 Alkatrész Katalógus 1979
Üdvözletem mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni! Vásároltam egy 250-es Rába Steigert, és kezelési karbantartási útmutatóra, illetve gépkönyvre lenne szükségem, mert kicsit leharcolt a technika és szeretném rendbe tenni. Bármilyen információt nagy, nagy hálával fogadok.
Email címem: csizmasc@gmail.com
Köszönöm!
Üdv Fórumtársak!
Találtam egy ilyen oldalt, hátha hasznos lehet valakinek.
http://gepkonyvek.oldalunk.hu/site.php?sd=gepkonyvek
Sok John Deere , Mtz, Zetor Dutra, Csepel, Rába könyv szerepel a listában
Üdv!
Mitsubishi MT185D kistraktorhoz keresek gépkönyvet.
Válasz Diószegi Zsolt #296. hozzászólásáraHa el tudnád nekem küldeni a terra-vari cuccokat, javítás felújítás éppen folyamatban és ezekkel gyorsabban menne az egész!
Természetesen ha van költsége az is írd meg és utalom!Köszönöm!Címem: sztrogof@freemail.hu
Sziasztok,6800 john deere-hez van valakinek kezelési útmutatója scennelt is jó lenne belorusz@citromail.hu előre is köszönöm
Üdv mindenkinek !
Valakinek véletlenül nincs köla bálázóhoz bármilyen könyve?
Valakinek esetleg Claas WM-24C szársértős kaszához nincs gépkönyve? Lényegében megegyezik az RK-2S-el. EZ kellene.
Mtz alkatrészkatalógusok:
http://www.belarus-tractor.com/en/service/catalogue-of-parts-and-assembly-units/
Cese szuper m kombi traktorhoz keresek konyvet!
Szeva Mindenkinek!
MF 1455 E tipusú kőrbálázához keresek gépkönyvet, múszakileírást, vagy a hevederek pontos hosszát szeretném megtudni. Köszönet.
Válasz amino #495. hozzászólásáraA bendixet kicserélted már? Szerintem az is lehet a gond.
Sziasztok Yanmar f230-hoz keresek gépkönyvet, bármilyen nyelvű érdekelne műszaki vizsgához kellene. köszi.
üdv
valaki tudna valami rajzot vagy érthető elektromos kapcsolási rajzot 820.2 es mtz-indítási rajzot. Önindító hajt de relé csak pattog.csak kintről dróttal megy az indítás
Üdv!
Yanmar 1300D kistraktorhoz keresek magyar nyelvű gépkönyv, valakinek nincs eladó?
Hol lehetne esetleg beszerezni?
Üdv welger ap41 bálázóhoz kéne nekem magyar nyelvű gépkönyv, valakinek nincs eladó vagy hol tudok venni.
Sziasztok! Unirak 600-as rakodógéphez kellene nekem gépkönyv! Tudnátok nekem segíteni?
Sziasztok! E512-es kezelési és karbantartási gépkönyvet keresnék,és alkatrész katalógust.
Sziasztok hassia drillmaster szemenkéntvetőgéphez valakinek gépkönyv vetési táblázat nincs esetleg?előre is köszi
Valakinek nincs véletlenül hassia dk300-as vagy lemken dkl300-as gabonavetőgéphez gépkönyve?
Válasz Diószegi Zsolt #296. hozzászólásáraHali!
Ha megvan még a terra-vari gépkönyved légyszives küld el nekem, mert felújításhoz szükségem lenne rá!sztrogof@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Üdv:Janika!smile pimp
Válasz Anonimus82 #458. hozzászólásáraWelger ap53 Tessék,szíves felhasználásra.
Hali!
Ha megvan még a terra-vari gépkönyved légyszives küld el nekem, mert felújításhoz szükségem lenne rá! Előre is köszönöm!
Üdv:Janika!
Sziasztok!
Rába 250-hez keresnék gépkönyvet. Ha valaki tudna küldeni megköszönném. nagybence.otis@gmail.com
Válasz luxi1977 #482. hozzászólására106-hoz van.
Segítséget kérek, keresek STEYR 9190 Szerelési Útmutató és Elektromos kapcsolási rajzot
Sziasztok,
Én ezekhez keresek gépkönyvet.
John Deere 2056
Claas 106
Claas 108
Üdvözlök mindenkit!
Van nekem egy Zetor javítási könyvem ami a következő típusokat tárgyalja magyar nyelven.
Zetor 8211
8245
9211
9245
10211
10245
11211
11245
12211
12245
14245
16245
Ha valakit érdekel, vegye fel velem a kapcsolatot.
New holland Tx kombájnok katalógusa pdf-ben megvan valakinek?Csere vagy megvenném elég lenne a digitális másolata!Köszönöm!
Válasz lala1 #477. hozzászólásáraSzia!Ird meg mire lenne szükséged és megnézem megvan e!
Válasz CCCP #472. hozzászólásáraA könyv többi része is letölthető.
Válasz CCCP #472. hozzászólásáraJd-hez mid van?
gylala@freemail.hu-ra is jó ha válaszolsz.
Válasz CCCP #472. hozzászólásáraSzia. 4650-hez nincs véletlenül alkatrész és javitási katalogusod? Megköszönném.
Válasz CCCP #472. hozzászólásáraMent egy csomag E-mail-re.
Válasz CCCP #472. hozzászólásáraSzia. Még egy lehetőség, mindenféle letölthető Zetor dokumentumok a következő helyen:
http://www.cals.cz/zetorservice/mapa.asp?cmd=load&status=login&link=navody