Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Kukorica vetőmagok új
- Poénok új
- Vadkártérítés új
923 hozzászólás
Sziasztok!
Géptervező hallgató vagyok és egy beadandóm megírásához szeretném segítségeteket kérni. Lajta Sa-32 VNTGT (legalábbis ez volt az adattáblán) vetőgéphez keresek műszaki rajzokat. Karbantartási könyvet már talátam a könyvtárunkban, ez viszont nagyon sokat segítene.
Az email címem: knucklehead255@gmail.com
Szép napot és előre is köszönettel:
H.T.
Tiszteletem mindenkinek!
Egy 2001-es évjáratú JCB 2135 4WS tip. 113,5 Kw-os Perkins motoros géphez sürgősen keresek kezelési, szerelési, alkatrész könyveket. Amennyiben valaki tud segíteni kérem az alábbi eamil.: csaba1l@freemail.hu jelentkezzék! Ígérgetők kíméljenek!
Ui.:Természetesen nem ingyé kérek semmit
Kérem,ha van valakinek Nordsten Lift-o-matic 21 soros vetőgéphez magyar nyelvű vetési és leforgatási táblázata jelezze a fgabcsi@citromail.hu -ra.Köszönöm.
John Deere 4755-ös géphez keresek javítási útmutatót és alkatrészkatalógust. Bármilyen megoldás érdekel.
Válasz #-2 hozzászólásra
Helló! Ha van lehetőség, akkor átküldenéd nekem a terra gépkönyvet? bodyp@freemail.hu
Válasz #-1 hozzászólásra
Helló! Ha van lehetőség, akkor átküldenéd nekem a terra gépkönyvet? bodyp@freemail.hu
Szeretnék vásárolni steyr 650 tipushoz karbantartási és kezelési gépkönyvet,segítségeteket előre is köszönöm.0630 4311124!!!
Claas Dominator 105.höz keresek gépkönyvet vagy bescannelt gépkönyvet másolatot!!! SÜRGŐS!!! Segítsetek! ELőre is köszönöm!
Keresek 442-es ndk bálázóhoz gépkönyvet ha valakinek van irjon.
Engem érdekelne t-16m gép könyv vagy CD. Előre is köszönöm!!!!!
Tavaly vásároltam egy Steyr 9190-es típusú traktort. Nagy szükségem lenne karbantartási kézikönyvre vagy esetleg alkatrész katalógusra.
Magyar nyelvű fénymásolatot is megvennék utánvételben!
Telefonszámom: 702401907
Üdv!
Agrostroj mf-70 hez tudna valaki gépkönyvet szolgáltatni?
Üdv!
Nekem is nagy szükségem lenne egy Terra gépkönyvre.Tudnátok nekem ebben segíteni?
Válasz #256. hozzászólásra
Megkaptam a mailt. Nagyon szépen köszönöm.
válasz 256 hozzászóláshoz
Tisztelt Robi5 érdekel a könyv, esetleg emailben el tudná juttatni részemre? Vagy más módon tehetnék rá szert?
emailcímem: viktorfazekas@citromail.hu
Válasz #257. hozzászólásra
Üdv, szerintem itt nézz szét.
RÁBA
Szép napot mindenkinek !!
Nekem szakdolgozat elkészítéséhez kellene bármilyen anyag Rába Steiger 250-es traktorról. Gépkönyv, alkatrészlista, műszaki rajzok, akármi.
Email címem: jonigts@mailbox.hu
Válasz #253. hozzászólásra
javítási útmutató nem létezik hozzá,superhez van könyvem,ha érdekel
Válasz #252. hozzászólásra
keress egy deutz szervizt,pl:bebo,biztos segítenek,mert ez 1 3hengeres léghűteses deutz motor
Válasz #252. hozzászólásra
Csak használati utasítást tudok
Jó napot mindenkinek!
Lajta SA 32 vetőgéphez szertnék vetési táblázatot, esetleg javítási útmutatót és hasonló "könyveket".
emailem: viktorfazekas@citromail.hu
A segítséget előre is köszönöm mindenkinek.
Sziasztok!
Nagyon nagy szükségem lenne egy Atlas homlokrakodó motorjának a javítási kézikönyvvére.
A rakodó motorszáma: F3L912
Nagyon nagyon fontos lenne, vagy elektronikus vagy könyv formájában. Hajlandó vagyok fizetni is érte!!! Előre is köszönöm a segítségeteket. :)
Szevasztok! :)
Rába Steiger 250-hez keresek gépkönyvet.
akinek van az legyen szíves elküldeni erre a címre:
szantomi16@windowslive.com
köszönöm előre is :)
Hello!
JCB 540-70 rakodógéphez keresek gépkönyvet, kezelésit!Aki tud, az segítsen!köszi
steyr n180o típusú, kéthengeres traktoromhoz keresek gépkönyvet és alkatrészkatalógust. Kérem, aki tud, az segítsen.
Válasz #247. hozzászólásra
Megadom az email címemet ott bövebben le tudod írni:qpista@freemail.hu
Válasz #239. hozzászólásra
Az elektronikai 80 öjró..
Válasz #1. hozzászólásra
Az RS Fórumon jelezte valaki, hogy van. Ha sikerül szereznem, elküldöm.
GSA
Sziasztok!Keresnék IH10-490 átrcsához könyvet!Köszi.
Megnéztem a honlapot de csak alkatrész katalógust találtam semmi mást az meg van fenn az IH honlapján is.
Válasz #241. hozzászólásra
nézd meg ezt
http://www.pdfbooks.info/view?title=Q2FzZS1JSCAmYW1wOyBEYXZpZCBCcm93bg==&source=aHR0cDovL3d3dy5waWN0dXJlc2Jhc2UtYWdyaXByby5jb20vdHJhY3BpZWNlcy9jYXRhbG9ndWVzL1BERi9GRS9UcmFjdGV1cnMvMjUtQ2FzZSUyMElILUZFLnBkZg==&summary=Y2FzZSBpaCAtIDR3ZCAtIGNhcnJhcmNhc2UgaWggLSA0d2QgLSBjYXJyYXJvIC8gc2lnZW8gLyBzaWdlIG5zIDcyMzktNiA2IDcgOCA5IDEwIDExIC4uLiA1MTUwIDI1LzIzMTAtMjRsaCAxMjYxNDFhMSBtYXh4dW0gNTEyMCwgNTEzMCwgNTE0MCwgNTE1MCwgbXg4MGMsIG14OTBjLCBteDEwMGMs
Németbe ha van ismerösöd,ott van minden..
Már próbáltam de nem tudnak segíteni
Helló,itt próbáltad már?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/1905857/GEPKONYVEK-JAVITASI-UTMUTATOK-ALKATRESZKATALOGUSOK-ELADOAK.html
Üdv mindenkinek.
Már több fórumba is írtam de segítséget sehol sem kaptam.
Vásároltam egy CASE IH 5150-es traktort de nem találok hozzá semmilyen leírást . Érdekelne javítási , kezelési, karbantartási , és elektonikai leírás.
köszi mindenkinek.
Válasz #229. hozzászólásra
Engem érdekelne!! Ha eltudnád intézni az nagyon jól jönne mert nagyon régen keresek hozzá gépkönyvet!
E-mail címem: materacz@citromail.hu
Köszönöm!! Nagyon jól jönne!!
Válasz #235. hozzászólásra
Üdv.
eltudnád küldeni nekem is a gépkönyvet?
címem: szantomi16@windowslive.com
köszi előre is :)
Sziasztok!Keresek IH 10-770 nehéz tárcsa katalógust!Köszi!
Válasz #234. hozzászólásra
E-mail címed kellene hozzá, hogy elküldhessem.
Üdv.Még új vagyok erre!Terra vari kisgéphez gépkönyvet keresek!
Sziasztok segitséget kérnék ha valakinek lenne vagy tudna segiten UNK-320 rakodogéphez gépkönyve meg kezelésiutasitás az meg köszöném jacsmann@citromail.hu
erre a cimre elöre is köszönöm
Keresném a képen látható könyv második kiadását megvételre de inkább másolás erejéig cserébe az első kötetért. Telefon szám: 0630/9655-689.
Keresném a képen látható könyv második kiadását megvételre de inkább másolás erejéig cserébe az első kötetért. Telefon szám: 0630/9655-689.
Válasz #228. hozzászólásra
Van Zetor 5011-6045-ig (7045??) alkatrész kat.és javítási könyvem CD-re irva ha valakit érdekel.E.mail:zetoros6011@gmail.com
Sziasztok!
Ezt találtam. Szerintem sokan tudjátok használni.
http://www.trattore.it/
Válasz #221. hozzászólásra
deere6820@gmail.com És köszönöm!
Válasz #224. hozzászólásra
Rau 12 soros cukorrépa vetőhöz keresek gépkönyvet meg cellás kerekeket.Bárki tud infót kérem írjon.
Válasz #223. hozzászólásra
És megfelel???