Hirdetés
Fórum
- Poénok új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Claas traktorok új
- Claas Lexion vélemények új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- Strip-till (Orthman) féle sávos művelésé a jövő! új
- Karácsony új
923 hozzászólás
Üdv Case ih 7120 gépkönyvet és szerelési útmutatót keresek esetleg lenne valakinek ?
Üdv urak!!Oros uni 4+2 hsa kukorica adapter alkatrész katalógust keresek megvételre 2003-as kiadás
Válasz Kriskó #720. hozzászólására
Válasz atisgyulai #719. hozzászólásáraNekem megfelel az a pár oldal amit lefotóz és elküldi nekem. Ha kérhetem erre az e-mail címre küldje el: kriskoa@t-online.hu Segítségét megköszönöm.
Válasz Kriskó #718. hozzászólásáraNem eladni gondoltam, mert nekem is kell.
De megnézem, és lefotózom ami kell, ha úgy megfelel.
Gondolom pár oldal.
Válasz atisgyulai #717. hozzászólásáraA láncfeszítők beállítása és a háló feszítés beállítása. Ár? Segítségét előre is köszönöm.
Válasz Kriskó #716. hozzászólásáraÜdv!
Van! Mi kellene belőle?
Üdv Kollégák. Claas Rollant 250-hez keresek gépkönyvet. Van valakinek?
Válasz gcastle #714. hozzászólásáraMegkaptam. Köszönöm szépen!
Válasz Laci0723 #712. hozzászólásáraNo elvileg átküldtem a linkeket, onnan tudod letölteni!
Válasz Laci0723 #712. hozzászólásáraMegvan, spam... Eddhg ilyet nem csinált, küldöm a linkeket!
Válasz gcastle #711. hozzászólásáraMost sem ment el a levél?
Válasz Laci0723 #710. hozzászólásáraNem kaptam emailt! Anyagiak? Már írtam itt párszor, hogy ingyen van...
Válasz gcastle #707. hozzászólásáraÜdvözlöm!
Engem érdekelne a kezelési utasítás, az alkatrész katalógus és a javítási is. Természetesen az anyagiakat megbeszéljük. Ha minden igaz küldtem egy emailt is.
Előre is köszönöm.
Válasz Matyi50 #708. hozzászólásáraegy régi gépkönyvet sikerült ki fogni
Válasz lancos1990 #703. hozzászólásáraIdióta rendszer,idióta vízfejekkel. Ami géptipusra lehetne zöld rendszámot igényelni,kombájn stb.ott ilyeneken buktatnák meg ,lehetetlenitik el az embert,hogy nem fogadja el,ha nem a gyárban sorszámmal,magyar kpm pecséttel hozzá kiadott 20-30éves addig múzeumi vitrinben tárolt gépkönyvet viszik bemutatni hozzá.
Ha egér rágott olajos az a baj,ha fénymásolt de friss ropogós,akkor meg az a baj.
Válasz lancos1990 #706. hozzászólásáraVan javítási is... Szólj vagy kézzel ints ha érdekel kostenlos-ba! Üdv!
Válasz gcastle #705. hozzászólásáraKöszönöm de már találtam
Válasz lancos1990 #700. hozzászólásáraTaláltál már? Ha nem, keress meg privátban!
New Holland 644 bálázó
Létrehozta: Juhász István 86, 2020-05-01 22:17:21
Válasz »
#1 Juhász István 86 | 2020-05-01 22:17:21
Üdv.
New Holland 644 bálázónak a gépkönyvét keresem magyar nyelvű fordításban? Tudja esetleg valaki, hogy létezik-e ilyen és hogyan lehet hozzájutni?
Köszönöm.
Juhász István
Válasz VW passat #702. hozzászólásárazöld rendszámnál nem fogadják el sajna
köszönöm a segítséget
Válasz lancos1990 #700. hozzászólásáraFacebook
Mezőgazdasági Könyvek Gépkönyvek Prospektusok Ismertető anyagok
Erre kell rákeresni és ott van Használati utasítás és Alkatrész katalógus is magyar nyelvű.
Válasz Horváth Róbert_55088 #699. hozzászólásáraKössz!
Nem megy az angol de rápróbálok valami fordítóval.
Valami csak kisül
Jó estét claas dominátor 106-hoz keresnék kezelési utasítást és alkatrész katalógust
Válasz Maszek Zs #696. hozzászólásáraha megy az angol a briggsandstratton.com weboldalon vagy a régebbi tipusokhoz az archive.org oldalon vannak dokuk.
Érdeklődnék volna- e valakinek Massey Ferguson 3690- hez kezelésije vagy javításija?
Keresek OF.2 oszlopos fúrógép gépkönyvet. Elég öreg darab. :-(
Stihl és Briggs szerelési könyveket (leírásokat) tud valaki? Van itt több mindegyikből. Azt jó lenne megcsinálni
Köszi mindenkinek előre is!!
Üdv. Dexheimer 222 szerelési könyvet keresek. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm.
Sziasztok! IH CYCLO 800 -as vetőgép üzemeltetési kézikönyve és alkatrész katalógusa kellene . Tudna segíteni valaki?
Válasz zoltan800113 #691. hozzászólásáraKeress meg privátban!
Válasz zoltan800113 #691. hozzászólásáraAbban a témában keresd! Találsz!
Üdv. Claas 108 sl dominátorhoz keresnék kezelési és javítási katalógust. Ha esetleg valakinek van eledó vagy tud segíteni benne. Köszönöm!
Sok magyar nyelvű kezelési, szerelési útmutatóval rendelkeznek ezen az oldalon. Érdemes érdeklődni ha a listában nem találjátok a keresett géptípust, mert nem teljes a lista. Én is itt találtam az L 60 4X4 IFÁ-hoz szerelési és kezelésit. http://gepkonyvek.oldalunk.hu/site.php?sd=gepkonyvek
Válasz BolliKat #688. hozzászólásáraKöszönöm! Ez a Magyar Mezőgéparchívum ez micsoda? Kezelési jobb lett volna, mert alkatrészhez hozzá lehet férni a Case Ih oldalon, és ott váltják az új cikkszámokra! De azért köszi!
Válasz Horváth Róbert_55088 #685. hozzászólásáraÜdv
Itt letölthető angol nyelvű alkatrész katalógus:
IH 5288
Válasz KLiFF #686. hozzászólásáraangolul vagy németül jobb volna, de azért nagyon szépen köszönöm!
Válasz Horváth Róbert_55088 #685. hozzászólásárafrancia nyelven felhasználói kézikönyv
case 5288: Letöltés
Üdv! IH-5288 trakihoz senkinek sincs semmi?
Válasz menyus #683. hozzászólásáraÍrtam
Válasz laszlonagy926 #678. hozzászólásáraÜdv Nekem van...
Sziasztok.
Claas mercator 60 kombájnhoz keresek alkatrész katalógust, akár digitális formában is.
Köszönöm.
Válasz gcastle #679. hozzászólására Köszönöm, próbáltam úgy is ,keresgetek hátha sikerül.
Válasz zsupi #675. hozzászólásáraLinken az oldal közepén a download gomb/felirat.
https://modsbase.com/jo95c0u08p5w/Claas_Dominator_108-78sl_Kezel__si_Utas__t__s.zip.html?
Válasz laszlonagy926 #678. hozzászólásáraKöla címszóval guglizz rá... Nem lesz egyszerű!
Sziasztok! Hátha valaki tud segíteni Ködel & Böhm Combi kombájnoz keresnék bármilyen könyvet akár digitálisan is .Köszönöm
Válasz zsupi #675. hozzászólásáraEsetleg ékszíj cikkszámváltó érdekes lehet?
Válasz zsupi #675. hozzászólására106-hoz minden van, kezelés-javítás nem sokban különbözik, meg van elvileg 108 alkatrészes. Ha érdekel keress meg privátban, akkor tudok neked linket adni a letöltéshez!
Sziasztok!
Claas Dominator 108 sl-hez keresnék gépkönyveket (üzemeltetésit és alkatrész-katalógust is) digitalizálva. Remélem tudtok segíteni, előre is köszi!
Sziasztok, DFU-451 kis közelítőhöz keresek használati útmutatót, akár kölcsönbe is, munkavédelmi üzembe helyezéshez kell. Előre is köszi.