Hirdetés
Fórum
- Japán kistraktorok új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Juhtenyésztés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Terményszárító és kapcsolódó berendezései új
- Strip-till (Orthman) féle sávos művelésé a jövő! új
- AKG támogatás új
- Agrárkamara új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
Támogatás ökológiai, társadalmi témáknak: indul a Marc Impact
Általában nem bővelkednek forrásokban az ilyen jellegű vállalkozások.
Sajtóközlemény
923 hozzászólás
Üdv:Tomo vinkovic 26le gépkönyvet keresek aki segíteni tudna annak megköszönném!
IH 5288 traktorhoz keresnék gépkönyvet!
Válasz Velemi Béla #669. hozzászólásáraMagyar nyelvű.
John deere 4650
Válasz Velemi Béla #669. hozzászólására76misimokus@gmail.com kezelési és javítási van nekik
Sziasztok! JD 4650-hez van esetleg valakinek könyve? Előre is köszönöm a válaszokat.
Válasz Cyberparaszt #666. hozzászólásra
Sajnálom. Jól lett volna.
Sziasztok. Keresek 2009-es claas arion 540-eshez szerelésit.
Válasz Tobszi #665. hozzászólásáraCsak mx maxxum-hoz.
Válasz Cyberparaszt #662. hozzászólásáraVan MXU-hoz is?
Válasz kodacso #663. hozzászólásáramaxxum120 kukac freemail.hu kimaradt a 0.
Válasz Cyberparaszt #661. hozzászólásáraÉrdekel írok email-t
CASE IH MX MAXXUM 100-135 és 150-170-es traktorok szerelési könyve akit érdekel keressen a maxxum12 kukac fre mail pont hu címen.
Van NEW HOLLAND TX sorozatú kombájnhoz is.
Nem alkatrész és kezelési utasítás hanem szerelési utasítás. SERVICE MANUAL.
Válasz kodacso #652. hozzászólásáraAlkatrész katalógus innen elérhető :
https://ngpc.cnh.com/Lp/es/cbs?brand=NHAG®ion=EUR&sma=&locale=en_GB
katt a no majd a másik fül yes. Már bent is vagy legfeljebb a böngészőt kell frissítened hozzá.
Ha szerelési könyv érdekel tudok 10 000-ért.
Nem kezelési hanem SERVICE MANUAL.
Sziasztok, egy john deere 3050-hez lenne szuksegem gepkonyvre, ha valaki eltudna kuldeni nagyon megkoszonnem!
Válasz Bárány #658. hozzászólására
Válasz Tobszi #651. hozzászólásáraIgen, jól át lettem b.szva. A beígért szerelési utasítás helyett sima kezelésit kaptam, pénzvisszatérítés meg felejtős. (még mielőtt rávetődik valaki: nem volt félreértés!)
Tanulópénz volt.
Válasz kodacso #652. hozzászólásáraItt talán boldogulsz:
https://partstore.agriculture.newholland.com/us/parts-search.html#epc::mr67889ag16392623
Válasz kodacso #652. hozzászólásáraKeresd meg a forgalmazót ahol vetted,ha jóindulatú megadja jelszót...
Válasz kodacso #652. hozzászólásáraagrogalaxy.hu alkatrészkatalógusok menü new holland
túl új ahhoz, hogy ingyen letölthetőt találj hozzá
Válasz envagyok2 #653. hozzászólására
Válasz Tobszi #651. hozzászólásáraahha
Sziasztok! New Holland tx 66 alkatrész katalógust keresek esetleg pdf vagy hasonló . Kösz.
Erről az oldalról töltöttetek már le bármilyen javítási utasítást, gépkönyvet?
Megéri az árát?
Hello! International 5288- hoz érdekelne alk/ kez/ jav kézikönyv /h ne gépkönyvezzek!/angol se probléma!
Válasz zeppelinzm15 #534. hozzászólására76misimokus@gmail.com
Válasz Elvira1976 #596. hozzászólására685- ről még nem hallottam, de 856- hoz német/ angol minden van! teló v emil elér!
Válasz szabolcsequal #613. hozzászólásáranem valszínű, hogy elolvassa, de azért ideírom lkw-handbuch.jimdo.com és deutz fehlercodes
egy köszi megteszi!
Válasz ÁdámZoltán #638. hozzászólására 76misimokus@gmail.com nekik van a john deere- között
Üdvözletem,
A képen látható könyvet keresem, ha valakinél ott porosodna szívesen megvenném.
Válasz zsozsi51 #642. hozzászólásárahttps://drive.google.com/open?id=0B0tjrnBs4lTmWXFfNkN2Z0R3VUE
Válogasd le ami kell .
Válasz T.f. #640. hozzászólásáraSzia! Azt nagyon szépen megköszönném, nagy segítség lenne.
Az email cím: zsoffyy@citromail.hu
Köszönöm előre is!
Zetor 7211-hez keresek gépkönyvet és alktrészkatalógust lehetőleg magyar nyelven!
Köszönöm!
Válasz mikloskovacs1979 #637. hozzászólásárahttps://drive.google.com/drive/folders/0B0QGVwMYmygzcU5DdzNFcktNTVk
Válasz Kiss_19456 #639. hozzászólásáraSzia. 120-as kezelési , 161-es javítási könyvem (minimális az eltérés a két típus közt )van pdf-ben . E-mail címre tudom küldeni .
Kedves Fórumozók,
Zetor Crystal 16045 vagy 12045 traktorhoz szeretnék kérni javítási kézikönyvet/ kezelési útmutatót.
Akinek esetleg van ilyen, kérem, jelezze.
Előre is nagyon szépen köszönöm.
Sziasztok! Valaki tudna esetleg John Deere 740A vetőgéphez kezelési utasítást gépkönyvet?
Sziasztok!
Valaki tudna linkelni MTZ 50-es Alkatrészkatalógust vagy elküldeni emailben bármilyen formátumban?
Nagyon szépen köszönöm!
Üdv:Miki
mikloskovacs1979@gmail.com
Sziasztok, valakinek NEW HOLLAND TD90D gepkonyve, kulonos hangsullyal az elektronikara, van?
Koszonettel..
Sziasztok, valakinek NEW HOLLAND TD90D gepkonyve, kulonos hangsullyal az elektronikara, van?
Koszonettel..
Válasz Gepi #633. hozzászólására markedina@freemail .hu köszi
Válasz mtz zoli #632. hozzászólásáraAzt csinálsz vele amit akarsz
De ha kell akkor írj egy címet ahova küldhetem mert nem engedi ez a r*tk*s oldal feltölteni.
Válasz Gepi #631. hozzászólására Szia nekem csak zöld rendszám igényléséhez kéne
Válasz mtz zoli #630. hozzászólásáraÍrtam mert
nem tudom feltölteni a pdf-t
Sziasztok nincs véletlen valakinek E524 kombájn gépkönyve vagy tipus bizonyitvány!
Helló!
Finotto E170 önjáró permetezőhöz keresek magyar nyelvű kezelési utasítást, és alkatrész katalógust.
Válasz kovacslaszlo8 #601. hozzászólásáraKöszönöm, az ötletet, de sajnos ők sem tudtak segíteni.
Segítséget kérnék ismét! Vettem egy fahse monodrill szemenkénti vetőgépet és ehhez a masinához keresek kézikönyvet, gépkönyvet. A segítséget előre is köszönöm!
Sziasztok!
Egy Claas Medion 340-hez keresek gépkönyvet, szkennelve is megfelel.
Email:ferenczimartin0@gmail.com
Előre is köszönöm :)
Válasz dafpityu #623. hozzászólásárahttp://media.tanco.ie/media/manuals/manuals/500-550-580/Old%20Machines/450s%20&%20550S.%201995.pdf
Válasz dafpityu #623. hozzászólásárahttp://www.kaufmann-landtechnik.at/blueprint/servlet/blob/1770608/f674cbce9fc4161ed4f73a265e5789b7/400s8---500s8--1994-data.pdf