Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kukorica vetőmagok új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Juhtenyésztés új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Haszonbérleti szerződés új
- Kukorica terményárak új
- Claas Lexion vélemények új
923 hozzászólás
Üdv!
Mai nap frissítésre kerül a kis gyűjtemény amit most Gepi fórumtársnak köszönhetünk! Természetesen köszönöm mindenkinek aki valamilyen formában eljuttatott bármilyen gépkönyvet részemre!
GÉPKÖNYVEK!!!
Magyar nyelvű használati útmutatót keresek APV ZS 200 M2 apromag szóróhoz.
Válasz krisz444 #449. hozzászólásáraSzia erdekelodek hogy meg van-e meg john deere 990-es balazo kezelesi konyve. engem erdekelne
Szia erdeklodnék hogy meg van e meg a john deere 990-es bálázohoz a kezelési konyved? Engem erdekelne.
Üdv mindenkinek!
Tz4k-14b gépkönyv meglenne valakinek?
Pdf formátumba jó lenne.
Ha meg lenne valakinek elküldené?
lelkes.peter@citromail.hu
Előre is köszönöm! :)
Válasz pazsitjanos #567. hozzászólásáraÜdv nekem van 06 30 934 7166
Üdv!
Yanmar 1300D kistraktorhoz keresek magyar nyelvű gépkönyv, valakinek nincs eladó?
Hol lehetne esetleg beszerezni?
Válasz r_sandor11 #565. hozzászólásáraÜdv!
Írtam mailt,de a lényeg az,hogy megvan a könyv,és akkor hogy legyen tovább?
Válasz Gépesített paraszt #564. hozzászólásáraUDV. NEM TUDOM MI TORTENT DE NEM KAPOK VALASZT,
IRTAM EMAIL-BAN IS,MIKORA VARHATOM A KEZELESI UTMUTATOT A 2258-as KOMBANYHOZ?
Válasz r_sandor11 #563. hozzászólásáraOk.
Válaszoltam mailban.
Köszi.
Válasz Gépesített paraszt #562. hozzászólásáraA használati utasítással kapcsolatban, igen!
Válasz r_sandor11 #561. hozzászólásáraÜdv!
Ezt a választ nekem szántad?
Válasz VMisi #559. hozzászólásáraÜdv! Igen érdekel, de hogyan fog eljutni hozzam?esetleg érte mennek ha nem vagy túl messze Debrecentől.
Válasz VMisi #559. hozzászólásáraÜdv!
Én tudok ilyet.
Másolt,frissen nyomtatva.
10 rugó az ára.
Ha érdekel írj.
Használati útmutató John Deere 2258 kombanyhoz
Létrehozta: r_sandor11, 2018-03-03 11:41:27
Új hozzászólás Frissítés
Válasz »
#1 r_sandor11 | 2018-03-03 11:41:27
#1139290. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
Tudna e valaki segíteni,szükségem lenne használati útmutatóra magyar nyelven John Deere 2258 kombanyhoz.Elöre is köszönöm .
Sziasztok! Unirak 600b rakodóhoz keresek gépkönyvet ,alkatrész katalógust , használati útmutatót. Kösz.
Üdv. Kuhn GF 6301 MH keresek gépkönyvet alkatrész katalógust. Sos. Köszi
Válasz D-032-a #549. hozzászólásáraAlkatrész aktalogust,javitási karbantartàsi könyveket róla.
Nagyon köszönöm az eddigi linkeket nektek!!!
Válasz D-032-a #554. hozzászólásáraA német is jobb, mint az orosz, amit leltem...
Válasz csoppika #552. hozzászólásáraAngol alkatrész katalógust is találtál? (én nem, csak regisztrálóst)
Válasz D-032-a #551. hozzászólásáraJa így nem próbáltam, nálam ki van csomagolva...
Válasz csoppika #548. hozzászólásáraMi a p@cs@m??? Cenzúrázzák az oldalt? A minszki angol pdf felmegy, a ruszki talált nem..."érvénytelen fájl"... nekem a laptop megnyitja simán...
MTZ 1025 Ersatzteilkatalog
Válasz D-032-a #549. hozzászólásáraA gépkönyv nekem is kezelésit jelent...
Találtam katalógust is, de vmiért nem hajlandó ma pdf-et feltölteni ide
Válasz csoppika #548. hozzászólásáraHát, valamiért én gépkönyv alatt elsősorban használati, kezelési útmutatót, illetve javítási útmutatót (utasítást) és nem alkatrész jegyzéket értek.
Nem akarom ez miatt most off-olni az MTZ topikot, hogy rákérdezzek, kezelési- vagy javítási útmutató, vagy inkább alkatrész katalógus kellett volna-e neki.
Remélem, ott vagy itt gabesz mester vissza jelez, ha inkább alkatrész jegyzékre lenne szüksége.
(Ha lenne magyar javítási útmutató is, az lenne a jó.)
Válasz lakatos gabesz #544. hozzászólásáraItt csak operations manual van...
Válasz lakatos gabesz #544. hozzászólásáraMeglett az MTZ fórumban is ez az angol nyelvű, pdf-ben.
Válasz lakatos gabesz #544. hozzászólásáraAngol nyelvű van itt is: https://www.scribd.com/document/204489155/Belarus-1025-1025-2-1025-3-Operation-manual-MTZ
Esetleg az egérmutató mozgás-figyelő feldobja a "login" ablakot, de ki lehet ikszelni, és nézhető teljes képernyőn. Letöltéshez kellene regisztrálni.
Válasz lakatos gabesz #544. hozzászólásáraHa más úton nem jön össze :
http://webaruhaz.habi.hu/termekek/17140/Katalogus_mtz_1025_1025_2_1025_3.html
Br. 6.153 Ft
http://webaruhaz.habi.hu/cikkek/lista/pag_cikklista.aspx?SZURES=katalogus&p=1
Válasz Tomi81 #543. hozzászólásáraCsak ezek közt 1025-s mtz katalogust nem làttam.
Válasz lakatos gabesz #542. hozzászólásáraCsoppika megelezőtt. Nekem is ez van
Válasz csoppika #541. hozzászólásáraKöszönöm szépen!
Válasz lakatos gabesz #540. hozzászólásárahttp://www.belarus-tractor.com/en/service/catalogue-of-parts-and-assembly-units/
Valakinek 1025 traktorhoz gépkönyve nincs esetleg?
Sziasztok,
Welger AP 42 képes kezelési utasítás (német, igény esetén fordíutással) és ferrari gr2300s alkatrészkatalógus (5nyelvű).
Jumz katalógus + gépkönyv (magyar). Jó minőségű fénymásolat spirálozva, érdeklődés mailben.
Válasz Tailor #537. hozzászólásáraJCB online alkatrész katalógus Ha ez segít valamit. Utolsó a " WHEELED LOADERS", kiválasztod a megfelelő 406-ost, az alkatrészekre vagy az alattuk lévő szövegre kattintgatással eljutsz a cikkszámokhoz.
Üdv!
JCB 406 1989 évjárat törzscsuklós,gumikerekes rakodóhoz keresek gépkönyvet!!! Esetleg valakinél??
Üdv. O&k mh4 hez keresek gépkönyvet alkatrész katalógust. Sos.
E-mail. fahomokozo.hu@gmail.com
Sziasztok! Keresnénk JCB 3CX rakodóhoz üzemeltetési leírást magyar nyelven,illetve alkatrész katalógus. Köszi!
Üdv! Unirak 600 gépkönyve nincs valakinek? Zeppelinzm15@freemail.hu
Válasz D-032-a #532. hozzászólásárahollpetya78@gmail.com
Kezelési és szerelési útmutató is jöhet de elsősorban kezelési kell.
Válasz hollpetya78 #531. hozzászólásáraHová írjunk? Email cím kellene. Ha ide nem írod, akkor a nevemre katt és az agroinform levelezőjével küld el az email címedet.Kezelési útmutató, vagy javítási, szerelési kellene elsősorban?
Javítási Kézikönyvet próbálok küldeni, ha az kellene. Ide nem tudom feltölteni (gondolom a mérete miatt) ezért kellene az email címed.
Üdv! Zetor 6045-höz lenne szükségem gépkönyvre. Aki tud segíteni kérem írjon!! Sürgős lenne!! Köszönöm!
Sziasztok !
case ih mx 100 C -hez , javítási szerelési könyvet keresek! Minden segítséget szívesen fogadok. Előre is köszönöm!
Sziasztok !
case ih mx 100 C -hez , javítási szerelési könyvet keresek! Minden segítséget szívesen fogadok. Előre is köszönöm!
Üdv Aranyi!
Azt szeretném kérni Öntől, hogy az Mtz 80 javítási utmutatót legyen szíves az alábbi e-mail címre átküldeni ha van rá lehetősége. Válaszát előre is köszönöm.
E-mail címem: pisti-ke@freemail.hu
Tisztelettel: Szabó.
Válasz D-032a #524. hozzászólásáraKöszönöm!!!
Válasz D-032a #525. hozzászólásáraKöszi engedi nézni de nekem a 4 kerekes kéne :/ de köszi azért :)
Válasz koko.bence #523. hozzászólásáraHelo! Itt megtudod nézni,ha engedi. Letölteni fizetős, de néha 3-4 oldal után feldobja a reges ablakot. Ezt engedte végig görgetni. Ha nézhető tedd könyvjelzőbe, hátha máskor is engedi lapozni.
Ezt kerested-e?
https://www.scribd.com/doc/102384255/Strela-PZ-Hooischudder-en-harker-Gebruiksaanwijzing-en-onderdelenlijsten
(Jobb felső sarokban: teljesképernyő)
Válasz gyorfy10 #522. hozzászólásáraSzia.Érdekel-e még a műtrágyaszóró téma?
AMAZONE ZA-E szórási táblázatok. Különböző műtrágyákhoz és gabona vetőmagokhoz.