Hirdetés
Fórum
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Agrártámogatások kifizetése új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- MTZ 1221 traktor új
- Búza gyomirtása új
- Körbálázót, de milyet? új
- MTZ orbitosra alakítása új
- Kukorica vetőmagok új
1137 hozzászólás
Válasz #336. hozzászólásra
beresroland1@gmail.com
Válasz #335. hozzászólásra
sok kép van, azt nem tudja fogadni, gmail-es nincsen ?
Válasz #334. hozzászólásra
CsaK FRÍMÉLES van. Arra nem tudod?
Válasz #333. hozzászólásra
igen, ha kapok egy email címet ami nem citromail-es, vagy freemail-esakkor átküldök párat, mert itt ugyis moderálni fognak, mert nem a reklám helye
Válasz #332. hozzászólásra
Dobj még ilyeneket ha van. Ha trakit vennék pályázatra akkor intéztek mindent???
Tanácsot kérek a gépkatalógusban szerepló termék forgalmazóját hogy tudom meg találni ha a termék márkája ismeretlen számomra?
Úgy mint pl. TEXAS KARÁMRENDSZER 50FH ki a búbánat forgalmazza?
Válasz #329. hozzászólásra
Holnap.
Mikorra várható a pályázat kíírása?
Segítsetek..az érvényesség kezdetéhez és a közzététel dátumához mi kell h legyen írva?
Válasz #325. hozzászólásra
igen,,de a gépkódot hogy érvényesítik,,a számlán szerepelni kell ?
Lehet tudni már valamit a kiirásról?
Mikor lehet beadni, milyen feltételekkel?
Itt a neten pontosan majd hol kell keresni a felületet a beadáshoz?
üdv.
Egész eu
Nyert pályázat esetén csak hazai forgalmazótól lehet vásárolni,vagy lehet EU területről is??
Válasz #321. hozzászólásra
Így jó!! Katt a keresésre és alul kiadja a gépeket.
Válasz #321. hozzászólásra
a közzététel dátumát mondod , hogy 2007es?
Akkor a keresőbe ird be a kivánt gép márkáját a gépcsoport is legyen kiválasztva.
.
Így jó?
Jól választom ki? Így ad ki 2007-8-9-13 as gépeket.:S
Nekem is az van és nem jó...:(
Válasz #316. hozzászólásra
milyen böngésződ van?
nekem mozilla firefox-al müködik.
nem jó így sem...:( Nektek kiadja a mostani pályázathoz a gépeket?:S
Válasz #313. hozzászólásra
jogcím: Állattartó telepek korszerűsitése
időszak: 2013.12.06-2014.01.31
a gépcsoportnál meg próbáld a traktorokat kiválasztani mert az tuti benne van , ha ez sikerült akkor keress rá amire szeretnél akár szavakkal is kereshetsz.
Pályázati anyagot lát már valaki?
kiválasztok mindent,de 2008-9 est ad ki csak...Miért?:S
Válasz #310. hozzászólásra
a 4 gépcsoportot kiválasztottad?
Válasz #309. hozzászólásra
csak azért, mert a kertészetibe is volt kukorica vetőgép.
Valaki segítsen... a gépkatalógusban ki van rakva az,hogy 2013.12.06-2014.01.31,de semmi gépet nem ad be...
Válasz #308. hozzászólásra
Miért is lenne benne?
talajművelő gépek,vetőgépek nem lesznek benne?
mert nekem egyet se hozott fel.
Válasz #306. hozzászólásra
Inkább természetes személynek mondanám, de majd kijavítanak, ha tévedek.
Válasz #304. hozzászólásra
Miért? Őstermelő nem jogi személy? Nem vagyok jogász meg nem nagyon vagyok tisztában a fogalmakkal, de melyik zárja ki az őstermelőt?
Válasz #300. hozzászólásra Köszönöm válaszodat, és igazad van!Annyira azt hangoztatják, hogy mennyire támogatják az állattartást és érdekes a legutolsók vagyunk pl..:a" kertészeti géptámogatás után következik csak a mi géptámogatásunk!Semmi gondom a kertészettel de akkor ne hangoztassa már ennyire az állattarást menyire támogatja,és nekem pont bálázó ,homlokrakodó és traktor kellene,de 35%nekem nem elegendő esetleg a bálázóra fogok tudni pályázni!
Válasz #295. hozzászólásra
Ha ez így van,akkor őstermelők nem pályázhatnak...
Válasz #301. hozzászólásra
így keresd
Válasz #301. hozzászólásra
TK keress ne KK-át,föntről lefele az 5-ik vagy a 6-ik!
Én nem látok ilyen időszakot csak 2013 08 01- 2013 12 31.
Hol van a mostani időszak???
Válasz #298. hozzászólásra
Ebben az esetben 40+10+10 %, azaz összesen 60 % visszanem téritendő támogatást kaphatsz, az építeet és beépített technológiai eszközökre. Viszont, ha egy taraktor vagy homlok rakodó is szerepel a pályázatodban, akkor az össz beruházási költség max 35%-át teheti ki a traktor. ( pl veszel egy MTZ-t kb 4,5MFt , akkor kb 13MFt összberuházást kell megvalósítani, hogy beleférjen). Bár mindez még csak tervezet, reméljük átgondolják és nem így lesz.
Ma mégis így csinálják, akkor érdemes megfontolni, hogy az egyenlő bánásmód minisztériumához forduljunk-e, mert a kertészetibe pl miért nem volt ilyen kikötés? Miért megint az álattartókat szivatják?????
Válasz #298. hozzászólásra
35-öt.
Válasz #295. hozzászólásra Hello broll ,segíts nekem kérlek! Mit jelent most ez pontosan?Ha venni akarok egy trakit és fiatalgazda vagyok és Naturás is ,akkor 40+10%visszanemtérítendő támogatást kapok vagy csak 35%-ot? előre is köszönöm válaszod.
Válasz #296. hozzászólásra
a 2013 12. 06-2014 01.31-s idöszakot keresed.
Még nem található az MVH oldalon az állattartás gépeinek a gépkatalógusa, csak a korábbi pályázatoké!!
Ma kaptam:
A támogatás intenzitása:
Állattartás gépei: (ÁTK) 40% (+10% +10% - fiatal gazdák és/vagy N2000 KAT esetén)
Pályázók köre:
az ÁTK vonatkozásában az a jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, aki a mezőgazdasági tevékenységét 2013. szeptember 1-jét megelőzően kezdte meg,
az ÉLIP vonatkozásában az a jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, aki élelmiszeripari tevékenységét 2013. szeptember 1-jét megelőzően kezdte meg.
Elszámolható költségek:
gépkatalógusban szereplő gépek, berendezések,
olyan építési beruházások, amelyek a gépbeszerzések megvalósításához szükségesek, nem engedély kötelesek és az MVH építési normagyűjteményében megtalálhatóak.
a nem beépített gépek vagy mobil technológiai berendezések beszerzése vonatkozásában az igényelhető támogatás mértéke az összes elszámolható kiadás 35 %-a.
Válasz #293. hozzászólásra
Köszi
Válasz #292. hozzászólásra
ott van az, a belinkelt oldalon,,csak nem felül, a fősorban,hanem alatta, a jogím+időszakban ki kell választani
Válasz #290. hozzászólásra
Szia! Te ezt hol látod, mert az MVH oldalán nincs.
No ki mennyire pályázik ?
A gépkatalógusban már fent van! Trakesz 200 lóig!
Válasz #288. hozzászólásra
Ha személyesen mész be akkor szerintem azonnal megkapod a regisztrációs számot. Régen legalábbis így volt.... kell egy csomó adat, számla kivonat stb.
Üdv mindenkinek, tudom hülye kérdés de még kezdő vagyok ezért szeretnék segítséget kérni.őstermelőként foglalkozom állattenyésztéssel ezen bellül is juhokkal, most lesz az első lezárt évem.pályázhatok attól géptámogatásra? Traktort szeretńek venni már hónapok óta de eddig minden pčnz másra ment el istálló építés föld vásárlás.....naszóval amennyiben van lehetőségem így is mi a menete? Most töltöttem le olyan MVM es regisztrációs formanyomtatványt amit holnap vissza is küldök nekik ez után kapok vmi számot amit az ügyfélkapus bejelentkezés után meg kell adni....bár nemtudom mennyi idő mire kapok olyan számot...lehet lekések mindenről pedig csak pár milliós dolgokról volna szó amire nagyon is szükségem volna hogy ne másnak keljen mindenért fizessek bérbe...meg jóvolna pár eszköz is és jóljönne a kis támogatás mert anélkül nemtudom megvenni.....na visszatérve ha időbe kapok számot milyen teendőim vannak? Kell keressek pályázatírót vagy hogy megy?
köszi előre is és bocs a hülye kérdésekért
K