Hirdetés
Fórum
- Búza termény felvásárlási árak új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Grubber új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Egyedi munkaeszközök házilag új
- Gaspardo vetőgép-munkaeszközök. új
- Agrártámogatások kifizetése új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
1045 hozzászólás
Válasz #188. hozzászólásra
Sziasztok! Engem is érdekelne nekem is van GPS tunerem és nekem is ez a gondom! Megköszönném ha nekem is elküldenéd: pinteradamec@freemail.hu
az email meg érkezett de az oriási file nincs vagy törölte a létrehozó légyszi újból küld el
köszi
igen ezért kértem a dolgot mert igy követhető és van támpont a fix pontok adottak
Válasz #191. hozzászólásra
Ezért kell úgysinálni ahogy az első emilben írtam és akkor mindig a térképhez tudsz viszonyítani. Nem földmérés az tuti de a határokat kb meg tudod nézni hogy helyen vannak e. elindulsz a földed egyik szélén és ha a nyomvonaladat a gpsben nem a térképen lévő határra rajzolja akkor turpisság van a dologban.
az nagyon remek azért is vettem a pda-t hogy a mezsgye ne vándoroljon mert a föld nagyon mozog de azt mondták Huszár Jenőék hogy erre annyira nem alkalmas mert torzulnak a jelek idővel csak a terület mérésre pontos mert itt rövi az idő egyforma a jel.
Válasz #189. hozzászólásra
De ha egy terület sarokpontját akarod megkeresni, kijelölni akkor nem futkározhatsz. :) Itt ha véletlenül ráülsz egy csiga hátára és az elindul veled akkor azt is fogja mutatni. :)
aha, énekem a gépbe , és ha futottam akkor működött a dolog köszi !
Válasz #187. hozzászólásra
elment. fog is működni. Nekem már 1-2 méter változást is mutat. előtte 15-20m-enként pozicionált.
az nagyon jó lenne és köszi! így gyalogossan is működne !
Válasz #185. hozzászólásra
Azért kérdetem mért én igen. Tudok benne segíteni. Küldök emilt.
sajnos nem tudom én sem ,már nézegettem
de nem sikerült, nem vagyok ebben zseni
Válasz #183. hozzászólásra
Ha jól emlékszem Tárnok Gábornak hívják. Nem boldogultam a GPS tunerral és megkrestem telefonon. Nagyon segítőkész volt. Beütöttem a Googleba a nevét és kidobta valam apróhirdetési oldalon fel volt téve neki valami cucc. :) Szóval tök véletlenül sikerült rátalálnom.
Te a shirftechet áttudod állítani a PDA-don?
én is kerestem vola de a megadott címről elköltöztek és újjab elérhetősédet nem tudtak adni ,honlapjuk sincs
Válasz #181. hozzászólásra
Megnéztem. Elméletileg áprilistól lesz. Egyszer régebben beszéltem a fejlesztővel, kb 1éve akkor azt mondta hogy sorvezető szoftvert fejlesztése is folyamatban van. Reméltem hogy hátha ebben már benne lesz de azt nem írják. :(
beütöd a google-ba a GPS Tuner 6.0 és meglátod ott írják 2. negyed évtől ezt várom
amúgy folyamatosan fejlesztik
Válasz #179. hozzászólásra
E+mi?
Válasz #178. hozzászólásra
Pirate Bay. Azt többen fogják seedelni.
Válasz #112. hozzászólásra
Hol hallottad hogy a GPS tunernek lesz új verziója nyáron?
Válasz #176. hozzászólásra
Nem. Itthon árulja valamelyik gps-s cég. náluk 100e körül van csak a szoftver. Külföldi oldalokon talátam letölthető pocketnav-ot. De ez szernitem ne az. Feltelepítettem és semmi GPS-el összefüggőt nem csinál. Van róla egy használati utasításom PDFbe ha érdekel az el tudom küldeni. Ha neked megvan a szoftver akkor kérlek jelezd. Érdekelne engem is. :) Szerintem így látatlanba 100e nem ér. két kiló fölött mér lehet centerline-t venni.
tudtok-e vmit a PocketNAV sorvezető szoftverről?"pda-ra"
Válasz #174. hozzászólásra
pofon egyszerű! Menni fog csak egy kis gyakorlás.
Válasz #172. hozzászólásra
elég kinainak tünik, de jó a jel
Válasz #171. hozzászólásra
És ha valami nem világos akkor kérdezz.
Válasz #171. hozzászólásra
:) Akkor nézegesd a használati utasítását és szépen rájössz majd hogyan működik. Nem bonyolult. Területet máris tudsz vele mérni vaktérképen.
Válasz #170 hozzászól
sikerült az aktiválás!!!!!!
most mit csináljak?
Válasz #169. hozzászólásra
Attól hogy leoffolod a memóriája kapja az áramot. Ha kiveszed az aksit 12 órára akkor elméletileg minden visszaáll gyári beállításra. Legalább is ezt mondta egy "guru". Nekem bejött mikor egyszer nagyon elálitgattam és nem találta a műholdakat. Másnap reggel minden ok volt. Én nógrádi. Úgyhogy személyesen tutira nem fogjuk megbeszélni. :)
Válasz #163. hozzászólásra
ittvagyok..szerintem ha kiveszem az akksit nem valószinü hogy megjavul.ha off ra kapcsolom elégnek kéne neki lenni. Orosházi vagyok.
Válasz #167. hozzászólásra
Nézd meg.
Válasz #166. hozzászólásra
Ott van az a avatarnál, de amúgy szucsike78@freemail.hu
Válasz #165. hozzászólásra
Ha adsz emilcímet küldök leírást hogyan kell átállítani.
Válasz #164. hozzászólásra
Bocs igazad van rosszul írtam azt mondták fél hektár alatt már nem olyan pontos, de azért a beállítást majd kipróbálom amit írtál!
Válasz #161. hozzászólásra
Lehet vele fél hektár alatt is mérni bár bizonyosan akkor nagyobb hibaszázalékkal dolgozik. A GPs antennát átszoktátok állítani NIMEA módba? Ez sokat javít a pontosságán. Alapbeállításnál kell menned 15-20 métert mire érzékeli hogy mozogsz. Ez autós navigációra van kitalálva, hogy ne ugráljon a jel ha megállsz mondjuk egy kereszteződésben. Ha átállítod akkor már 1méteres elérést is érzékel. Aztán a GPS tuneren belül utánna még lehet finomítani ha nagyon össze-vissza rakja a nyomvonaladat.
Válasz #160. hozzászólásra
Merrefelé élsz? Mostmár kiváncsivá tettél. Én is csak lelkes amatőr vagyok, nem igazán értek hozzá de cseszi a csőrömet ha valamit nem tudok megcsinálni. És nekem egy éve hibátlanul működik. :)
Annyit még esetleg meg lehetne próbálni hogy egy éjszakára kivenni belőle az aksit. Bár annak lehet hogy a GPS tunerhoz nem sok köze lesz de a gPs antenna beállítások visszaállnak alaphelyzetbe.
de az ősszel nekem tökéletesen müködött.annyira pontos volt.Még félhektáron belül is.azért is sajnálom hogy trakival végigmentem a mezsgyén és frankón megadta ha-ban és 4zet méterben is. eléggé KO.
Válasz #160. hozzászólásra
Én mikor megvettem nekem azt mondták hogy fél hektár alatt nem igazándiból mér!
Válasz #159. hozzászólásra
autóval mentem kb3-4km-t.és a tapasztalatom változatlan.Azért még 1pár jótanácsot elfogadok. ha felbosszant kidobom!! az már a végső "megoldás" .Halvány gőzőm sincs hogy mostmár mit hova állitsak!!
Válasz #158. hozzászólásra
Mekkora távot mentél vele? Mert ha csak 20-30 métert akkor lehet shriftech beállítási probléma is. Lehet hogy egyszerűen azt hiszi hogy még egy helyben állsz.
Válasz #156. hozzászólásra
teljesen válltozatlan. métert sem méri,csak a km/o,pedig az ősszel olyan frankón ment.nemtudom hogy mit b..tam el rajta.Marad a jolbevált területmérő az öl.
Válasz #155. hozzászólásra
Hivatalos verzio, csinálom demég sovány a helyzet.mindjárt kerülökvele1et itt a házkörül és meglátom.hogy mire jutottam irok majd ide. addig is köszi.
Válasz #154. hozzászólásra
És az útpont opciókba nézd meg nincs e kikapcsolva a nyomrögzítés.
Válasz #154. hozzászólásra
Hivatalos verziód van vagy csak demo? Mert a demo csak pár útpontot rögzít ha jól tudom 25 vagy 50. Aztán megtelik. Régóta be van kapcsolva a GPS tunered? Mert ha igen akkor az is lehet a baj. A teljes verzió se tud végtelen számú kordinátát megjegyezni. Nekem mikor egész nap megyek van hogy hogy estefelé már nem rögzíti a nyomvonalamat. De ez attól is függ hogy milyen sűrü mentésre van állítva. Kapcsold ki teljesen. Nem elég a jobb felső sarokban ikszre bökni, alul a "futó programok" mappában is ki kell lépni belőle.
hali.van 1 mio360as pda mostanában nem használtam.most mértem volna vele és a müholdat frankón magtalálja de a területméréskor nem regixtrálja a nyomvonalat,aki tud segitsen benne hogy mitöl van ez?,mit hova állitsak??mert már kiakaszt,(gps-tuner geo)a szoftver.
Válasz #152. hozzászólásra
Jaja, nagyon kiváncsiak az emberek. :) Leszügezném hogy az az emil annak segít valamit kinek van GPS tuner a PDA-jan és kicsit jobban ki szeretné használni. Egyébként nem mentek vele semmire. Tehát olyanok kérjék akik nek van GPS tuneres PDAjuk. És azok se tőlem hanem azoktól kiknek én már elküldtem. Vannak jó páran.
Ez már olyan, mint egy email tudakozó... hehe...
Óvatosabban, emberek!!!!!!!!
Légyszi nekem is kéne:
mtzhiba@citromail.hu
Nem tudom, hogy mi ez de hasznos lehet?
A mostani gps-em pontosan jelzi a kordinátákat, de hektárt még nem számol.
Válasz #148. hozzászólásra
Üdvözlet. El szeretném én is kérni ha megoldható a cím safzsolt@citromail.hu előre is köszönöm
Szia SZ J!
Légyszíves küld már el nekem is a "földhivatalos" dolgott.Előre is köszönöm.
tzs7777@freemail.hu-ra
Válasz #125. hozzászólásra
Nem tudom régebb mit xoptam vele annyit, most hirtelen felindulásból nekiálltam és 3 perc alatt megcsináltam. :)
Válasz #146. hozzászólásra
Igen ez. Megrendeled, futár hozza csak egy darab papír lesz egy kóddal. :) Ez jó ár de van ahol 20000ft.
Válasz #145. hozzászólásra
a demo müködik
http://www.technet.hu/shop/windows_xp_es_mobile_/termek/24686
ez a kulcs? de ez nem 20000?