Hirdetés
Fórum
- Búza termény felvásárlási árak új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Grubber új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Egyedi munkaeszközök házilag új
- Gaspardo vetőgép-munkaeszközök. új
- Agrártámogatások kifizetése új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
1045 hozzászólás
Válasz #144. hozzászólásra
akkor az xar, sorry! Jó helyre másoltad? A demo verzió működik akkor?
Válasz #143. hozzászólásra
a letöltés az sikerült (ne kérdezd hogyan)
amit küldtél az nem csinált semmit
Válasz #140. hozzászólásra
Töltsd le a telepítési útmutatót és kövesd az utasításait. Az elég egyértelmű.
Válasz #141. hozzászólásra
v5.4
Válasz #140. hozzászólásra
Melyiket töltötted le? Én már rég csináltam nem igazán emlékszem rá de ment simán, ha xoptam volna vele arra emlékeznék. :)
Válasz #139. hozzászólásra
sajnos nem akar menni. mindig valami kódot kér
Válasz #134. hozzászólásra
Próbáltad bemásolni és azt írta ki? Az csak akkor kell bemásolnod ha már a GPs tuner fent van a pdadon. De ha nem kar menni akkor lehet hogy nem jó. Én sose próbáltam.
Evvel toljad ;-)
http://toldacuccot.hu/
active sync nék feljön egy kis ablak a pcden. És abba tudsz tallózni a PDAdban. Ott kikeresed a programok mappát és bemásolod oda GPS tunert. Majd a PDAdról futtatod.Ahhoz már nem kell az active sync.
Válasz #133. hozzászólásra
én is -én is akarom
Lehet, hogy túl nagy a fájl.
Válasz #132. hozzászólásra
igen fent van
ami az email-ba van az "csatolt file hiba"
Válasz #130. hozzászólásra
Hé emberek, mi ez a földhivatalos izé?Most már engem is érdekel, tekintve, hogy mindenki ezt akarja!
Válasz #131. hozzászólásra
active sync fel van telepítve az asztali pc-re? Csak azon keresztül fog működni.
Válasz #129. hozzászólásra
net tudom rárakni a pda-ra
bárhova rámegy csak oda nem. miért?
Sziasztok. Megköszönném ha nekem is átküldené valaki a földhivatalos dolgot. Email: screamaister@citromail.hu
Válasz #128. hozzászólásra
Aszem igen. :) Magyar csákó fejlesztette. Ment emil. Hátha hasznát veszed.
Válasz #127. hozzászólásra
közben addig zongoráztam mig letöltöttem
ez tud magyarul is?
Válasz #126. hozzászólásra
Megnézed hogy van e elég hely a memóriájában. Ha nincs akkor veszel bele egy SD kártáyt(aszem az kell bele) de ne normált hanem gyorsított betárolási sebességűt. 2-3ezer ft bárhol kapod. Nekem aszem 66x betárolási sebességűn van rajta. De telepítheted a gép saját memóriájába is gyakorlás kép míg belejössz. :) Letöltöd a netről a GPS tunert és az acivesync en keresztül feltelepíted a miodra. Elindítod és már szórakozhatsz is vele. :) Demó verzióban azt hiszem csak 500útpontot tud elmenteni. Arra már nem emlékszem hogy a területmérés működik e rajta demoban. De arra mindenképp jó hogy kitanuld a mesterséget. :) A GPS tuner honlapján van használati útmutató is hozzá. Aszem azt is le lehet tölteni.
Válasz #122. hozzászólásra
vettem ma egy mio p360-at. hogyan tudom rávarázsolni gps tunert?
Köszi!
Megérkezett!
Nem egyszerű, de megpróbálom.
szia!
át még nekem is küldeni...
köszönöm
faczan32@freemail.hu
Szia !
át tudnád még nekem is küldeni...
köszi
faczan32@freemail.hu
Válasz #121. hozzászólásra
ment újból, óriásfájlként van benne. Aszem külön le kell tölteni.
Válasz #117. hozzászólásra
Már megint zaklatlak!
Az e-mail megérkezett de nem csatoltál semmit. át küldenéd még 1x
Köszi!
Válasz #115. hozzászólásra
97. hozzá szólás!
Válasz #118. hozzászólásra
Értem. Kösz az infót!
Válasz #111. hozzászólásra
Én használom már egy ideje a digiterrát, valóban nem a legolcsóbb, de igazából szerintem nem is csak területmérésre találták ki. Inkább térképészeti alkalmazás,sok mindent tud. Én egy komplett üzemi térképet csináltam vele, tervezéskor gyakorlatilag csak ezzel dolgozok, nem a földhivatali adatok alapján.A meparos ortofotót simán kezelte, minimális adatbázisfunkciója is van, minden térképi objektum mellé lehet adatokat rendelni, Pl terület, növény, táblaszám,blokkszám stb, amit akarsz, ezek alapján lehet csoportosítani, szűrni. Az adattáblát némi trükkel lehet excelbe exportálni. Szóval sokat tud, de egy szimpla területméréshez tényleg drága. JA és van benne sorvezető funkció is, de szerintem az autós GPS vevők alkalmatlanok a sorvezetésre.
Válasz #116. hozzászólásra
Ja megvan már. :) Küldök egy anyagot bogarásszad. :)
Válasz #113. hozzászólásra
Küldjél emilcímet.
Van egy YAKUMO pda-m.Hol tudnék programot letölteni hozzá?(területmérés esetleg sorvezetés)
Szépjoestét Mindenkinek!A földhivatalos dolgot elküldenéd nekem is?
garailaszlo76@freemail.hu
Válasz #23. hozzászólásra
Üdv! Tudnál abban segíteni, hogy a shirf tech beállításokat hol kell megváltoztatnom a pda-n (mio p 560)?
Segítséged előre is köszönöm!
Ha lehetne azt a földhivatalos "dolgot" nagyon meg köszönnémén is. Kérlek szépen az uhrin69@freemail.hu -ra várom.
Van valakinek tapasztalata DigiTerra Explorer -rel kapcsolatban? Az ismertetőjéhez képest qrva drágának tűnik. Annyira jó lenne?
Válasz #108. hozzászólásra
Köszi megkaptam.
Szép napot mindenkinek!
Szeretném én is kérni a Földhivatalos dolgot: tzs7777@freemail.hu-ra ha lehetséges!
Köszönöm!
Válasz #106. hozzászólásra
Nekem adtak hozzá mindent. Tartó, töltő autós +hálózati, tok, headset. Mini USBvel csatlakozik de azt is adnak hozzá szerintem.
http://www.expressz.hu/szamitastechnika/pda/index.html
Itt is érdemes szétnézni.
Válasz #104. hozzászólásra
ha elég a 360-is, akkor veszek egyet
49-ért van Albertirsán. kell hozzá valami kábel vagy egyéb kiegészítő amit meg kell venni?
Asus A696 Ez is jónak tűnik.
Válasz #103. hozzászólásra
Akkor rosszul emlékeztem. Én úgy gondoltam hogy 3,5 ós a kis kijelzősök és 4,2 a nagyok. De ezek szerint 2,8 a kicsik és 3,5 a nagyok. Most néztem meg a kínálatot a neten. MIO P360 jól hangzik 44+áfáért. Ugyanazt tudja mait a P560 csak a memóriája kisebb kicsit. De az bővíthető. Nekem is úgy van hogy az egyik SD kártyán van az IGO eu térkép. A másikon pedig a GPS tuner.
Válasz #102. hozzászólásra
3,5-ek jó árba vannak (relative)
4-es-nél nem tudom milyen gyors a kijelző
Válasz #100. hozzászólásra
Ezen agyalok én is. Egyik szaki azt mondta hogy nem lehet a másik pedig azt mondta hogy igen. Próbálom kideríteni az igazságot. De ha az enyém 2,8-as csak akkor a 4,3-sal már biztosan jól látható lenne. Annak akkor közel 11centi az átlója.
Válasz #99. hozzászólásra
Huhh tényleg igazad lehet! :) Akkor rosszul emlékeztem. Megmértem 7cm az átlója.
Válasz #99. hozzászólásra
nem lehetne összekötni egy laptoppal és nagyobb lenne a kijelző
Válasz #98. hozzászólásra
tegnap még utánanéztem a tiednek és a 701 az nem 3,5-ös, hanem csak 2,8-as
Idáig leküldtem mindenkinek. Most már kérjétek egymástól. :)
http://www.gpstuner.com/hu/
Ezen az oldalon böngésszetek, itt le van írva minden.
Most olvasom rajta hogy PDA kell hozzá mert csak a windows mobile-n fut. Akkor szerintem a sima navigációk kilőve.
Válasz #90. hozzászólásra
Nem tudom pontosan de én úgy gondolom hogy navigáción csak téreképszofver fut illetve 1-2 kiegészítő alkalmazás pl: MP3 lejátszó, diktafon, meg ilyesmik. Míg a PDA olyan mint egy pici számítógép rajta van egy "windows mobile" ami kb olyan mint normál PC-n az XP és akkor te tudod szabadon feltelepíteni a programokat amiket használni szeretnél. De csak olyat tudsz mai a windows mobilere íródtak a asztali géped programjai nem fognak futni rajta. Persze sok program nak van konvertálója ami megy ezen is azon is. Pl: office pprogramcsomag.